Hae
Prime Life by Umppu

Sun peppusi on täydellinen

Joskus mietin tämän hektisen arjen keskellä ihan sellaista, että tarviiko siinä elämässä olla aina joku tavoite, määränpää, tulosvastuu tai mitä näitä kaikkia nyt on. Mulle ainakin pysähtyminen on yksi vaikein asia, mutta aina kun sen teen mietin elämääni ja mitkä asiat siinä on täkeimpiä. Mitä väliä esimerkiksi sillä on minkä muotoinen sun peppu on, jos olet kuoleman sairas? Tai pömpöttääkö sun vatsa.. Jos ihmiset pystyisivät kiinnittämään huomion niistä negatiivisista asioista positiivisiin niin voin taata, että elämän laatuu tulee muuttumaan paremmaksi. Mää seuraan instagramissa Hidasta elämää sivustoa ja usein niistä muutamista lauseista saan ihan erilaista voimaa päivään.

Kuva minkä otsikkona oli: Siltä varalta, että unohdit muistuttaa itseäsi…. Peppusi on täydellinen, hymysi valaisee koko huoneen, mielesi on kaunis, olet enemmän kuin tarpeeksi, teet todella hienoa työtä ja elämäsi on arvokas. Voi kumpa osaisin itsekkin ajatella noin joka ikinen päivä. Todella monen on vaikea oppia rakastamaan itseään, mutta ihan jokainen päivä sitä voi harjoitella. En tarkoita tällä mitään ylimielistä meininkiä tai itsensä muiden yläpuolelle nostamista, vaan sitä että vaikka sanot aamuisin peilikuvallesi: Olen kaunis ja riitän. Jokaisella ihmisellä on oikeus muuttua, eikä oikeastaan mikään velvoita sinua olemaan sama ihminen, mikä olit vaikka vuosi sitten, tai kolme vuotta sitten.

Elämä kuljettaa eteenpäin ja eteen saattaa tulla tilanteita, mitkä vaikuttaa sinuun niin kokonaisvaltaisesti, että asioiden merkitys muuttuu. Jokin asia mikä ennen oli todella tärkeä voi olla tulevaisuudessa merkityksetön. Ihan jokaisella on oikeus kasvaa elämässä eikä sitä tarvitse pyydellä keneltäkään anteeksi.

 

Me ihan jokainen ansaitsemme tasa-arvoista kohtelua. Vaikka se kuulostaa hölmöltä niin se vaatii vahvuutta päästämään tai lähtemään irti tilanteista, mitkä tuo negatiivisuutta, mutta samalla se vaatii kärsivällisyyttä odottamaa sitä mitä ihan me jokainen ansaitaan.

Oikeastaan onnelliseen elämään tarvitaan aika usein luopumista. Kun osaa luopua asioista, mitkä tuo vaan negatiivisuutta elämään niin jo se tekee elämästä paljon mukavempaa. Se  on todella vaikeaa, mutta käsittämättömään palkitsevaa. Mää oon miettinyt paljon itseäni ja sitä kuormaa mitä kannan jatkuvasti. Huolehdin muista niillä viimeisillä voimilla. Joskus vaan on laitettava oma etu edelle ja olla vaikka vastaamatta siihen puhelimeen, vaikka se tuntuisi siinä hetkessä pahalta.

Kaikkia ihmisiä ei voi kannatella. Tarkoitan tällä sitä että sellaista tietynlaista luonnetta ei voi toinen muuttaa. On ihminen kenellä on käsi kipeä, eikä hän tee asialle mitään.. jos olet kehoittanut kymmenen kertaa lääkäriin eikä hän sinne mene, niin itse en jaksa kuunnella sitä valitusta päivä toisensa jälkeen. On asioita mitkä ei hetkessä muutu, mutta jos asiaa ei vie missään suhteessa eteenpäin ei se muutu koskaan. Olen todennut että jos mulla ei ole energiaa johonkin ihmiseen, niin annan olla.

Mää tulin just hetki sitten kotiin fitness viikonlopusta. Pari päivää putkeen herääminen ennen kukon pierua teki kyllä tehtävänsä. Ihanaa oli tulla kotiin, kun kaikki lapset hyppäs kaulaan huutaen äitiä. Käytiin yhdessä kylvyssä ja itse olisin jo aivan valmis nukkumaan. Ehkä vielä sinnittelen pari tuntia, kunnes kuukahdan.

Kuvissa näkyvä ihana kesäinen haalari löytyy House of Brandonin* valikoimista. Pääset katsomaan sitä täältä*. Musta on tullut ihan haalari hullu, koska ne on niin helppoja ja tyylikkäitä. Nyt House of Brandonilla on vielä super alet ja kaikista jo alennetuista tuotteista saa -20%. Mene shoppailemaan TÄÄLTÄ*

Kiitos taas upeista kuvista kuuluu Noora Näppilälle

Lue edellinen postaus: Fitness classic 2018

-Umppu

5 kommenttia

  1. KarkkiKoo kirjoitti:

    Kyllä on meidän arvot muuttuneet fitnessvuosien jälkeen. Ei ole enää väliä niillä pinnallisilla ja toisaalta jopa täysin merkityksettömillä asioilla, ne ei määrittele sua eikä tee parempaa ihmistä. Itse olen kisavuosien jälkeen käynyt läpi (ja edelleen jatkuu) vaikean autoimmuunisairauden, jonka lääkehoidon seurauksena sain syövän, onneksi löydettiin hyvissä ajoin. Tällaiset ovat tuoneet aivan erilaisen perspektiivin elämään ja arvot ovat menneet täysin uusiksi.

  2. Hanna kirjoitti:

    Näytät todella kauniilta haalarissa! Kiitos elämänmakuisesta blogistasi 🙂

  3. Enja kirjoitti:

    Vau Umppu! Oikein hehkut ja siulle sopii niin hyvin tumma pitkä tukka varsinkin noin ponnarilla! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.