Hae
Prime Life by Umppu

Fitness classic 2018

Kuva Tommi Manki Photography

Täällä sitä ollaan taas Helsingissä vuoden 2018 ensimmäisessä fitness rupeamassa. Nyt todella kiireisen kevään jälkeen tuntuu, että sitä on kokoajan kamat pakattuna ja jossain säätämässä. Me tultiin eilen illalla työkaverini Hannan kanssa Helsinkiin ja ehdittiin siinä 3 tuntia nukkuun ennenkuin aamun ensimäinen asiakas täräytti tuoliin 4.00!

Mulla oli tänään kammattavana ja meikattavana yhteensä 7 mallia ja Hannalla lähes samanmoinen setti. Me varataan aina hiuksiin ja meikkiin 1,5h aikaa. Me tehdään ne meidän hotellihuoneessa ja kokemuksesta viisastuneena meillä on vähän isompi huone, että on riittävästi tilaa. Sitä voi kuvitteellisesti ajatella, kunka ihanaa on viettää viikonloppu Helsingissä hotellissa aamupalaa nauttien, mutta todellisuus on kuitenkin ihan toinen. 12h työpäivä lähes tulkoon ilman ainuttakaan taukoa ja ainuttakaan ateriaa.

Voin sanoa että takki oli aika tyhjä viimeisen asiakkaan jälkeen. Oltiin aivan super poikki ja mikäs sen parempaa, kun tilata Woltin kautta ruokaa suoraan hotelliin. Ei tarvitse liikkua minnekään tai sen kummemmin sykkiä. Tekee ihan hyvää välillä vaan maata ja olla tekemättä  yhtään mitään. Tai no.. heittäydyttiin ihan villiks ja katottiin temppistä pari jaksoo. Ihanaa vaan olla. Huomenna sama setti taas alkaen 4.30-> eteenpäin.

Kuva Tommi Manki Photography

Fitness lookit vaihtelevat vuosittain. Nyt tehdään paljon suoraa hiusta ja ponnari on edelleen yksi vahva suosikki. Lavalookki menee suurimmaksi osaksi kokoajan ”luonnollisempaan” suuntaan, jos sitä sanaa tässä yhteydessä edes voi käyttää. Bikinit ja ylipäänsä kokonaisuus on yksinkertaisempi ja selkeämpi, kun ennen. Nopeasti selatessani kuvia niin yksi asia on sellainen, mikä pistää omaan silmään ja se on hiuksissa latteus.

Vaikka hius ihan vaan suoristetaan, niin hiusten tyvi on käsiteltävä kunnolla. Lavalla näkyi useita päätämyöden meneviä latteita hiuksia. Toki osa saattaa laittaa itse, eikä ehkä ole tarvittavaa taitoa siihen, tai sitten ei vaan kiinnosta. Mutta ylipäänsä kauniita kilpailijoita nähtiin todella paljon.

Itse oon jo tippunut ihan kärryiltä koko lajista ja nyt on tullut vielä uutena sarjala wellness, joka oli sitten taas ihan oma juttunsa. Nyt on pakko painella nukkuunn, koska huomenna kello soittaa taas 3.45. Mulla siintää jo mielessä mun ensi viikon vapaapäivä, milloinka en aio tehdä yhtään mitään. Kun sitä tekee työkseen asiakaspalvelua ja kotona oikeastaan samaa hommaa, niin ehkä olen oikeutettu olemaan yhden päivän tänä vuonna ihan yksin palvelematta ketään.

lue edellinen postaus: En voi olla kommentoimatta

-Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.