Hae
Prime Life by Umppu

Terveät kiiltävät hiukset!

Parturi-kampaajana työskennellessä olen kokeillut varmaan tuhansia hiustuotteita. Osa on hyviä ja osa ei. Se tuote mikä jyllää Amerikassa, ei välttämättä toimi täällä meillä Suomessa. Hiustuotteet kehittyvät jatkuvasti ja niin myös kuluttajien vaatimustaso. Tuotteilta vaaditaan enemmän jatkuvasti. Jos kertoisin teille kuinka laiska hiustenhoitaja olen niin varmaan pelästyisitte. Pesen hiukset suurin piirtein kerran viikossa ja tuotteiden pitää olla laadukkaita ja hyviä. Teen aina shampoolla kaksi vaahdotusta. Ensimmäisen vaahdotuksen tarkoitus on puhdistaa hiuksesta muotoilutuotteiden jäämät ja ilmasta tulleet liat hiuksista. Toisella vaahdotuksella pesen päänahan puhtaaksi. Sain testiin MayBeautyn The Moroccan Miracle shampoon sekä hoitoaineen.

 

Molemmat tuotteet sisältävät arganöljyä ja keratiini, mitkä korjaavat hiusta ja tekevät niistä pehmeämmät, silkkisemmät ja ennen kaikkia antavat upean kiillon hiuksiin. Shampoo on koostumukseltaan hieman geelimäistä ja se kannattaa laittaa lähes vettä valuvaan kosteaan hiukseen. Pitkässä hiuksessa suosittelen aina kahta vaahdotusta. Tuote vaahtoaa hyvin ja vesi toimii vaahdotuksessa apuna. Shampoossa on aivan mieletön ylellinen parfymimainen tuoksu. Kätevät pumppupullot annostelee shampoon kämmeneesi

Shampoo pesun jälkeen hiuksista kannattaa puristella kaikki ylimääräinen vesi ennen hoitoaineen levittämistä. Hoitoaineen kannattaa antaa vaikuttaa muutama minutti hiuksissa. Itse testasin, että nämä sopii myös pidennyksille, mutta hoitoainetta ei kannata laittaa siinä tapauksessa ihan hiuksien tyveen. Ja jos shampoossa oli hyvä tuoksu, niin hoitoaineessa oli vielä parempi.

Pitkähiuksisena arvostan myös tuotteen ansiosta hiuksiin tulevaa pehmeyttä ja helppoa kammattavuutta.

 

Kun hiukset on pesty viimeistelin vielä pesutuloksen samaan sarjaan kuuluvalla Moroccan miracle hiusseerumilla. Se on täysin rasvaton hiusöljy, missä on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, mitkä sisältävät tärkeitä rasvahappoja. Öljy on todella kevyt koostumukseltaa, eikä tee hiuksia painaviksi tai raskaiksi. Öljy myös nopeuttaa hiusten kuivumista ja tekee hiuksien kampaamisesta helpompaa. Öljy myös viimeistelee hiuksiin uskomattoman kiillon.

Sarjan kaikki tuotteet ovat todella toimivia. Nyt sinun on mahdollisuus tilata itsellesi tuotteet tämän linkin* kautta -30% normaalista hinnasta tai käyttämällä koodia umppusc. Voin todella lämpimästi suositella tuotteita.

-Umppu

 

5 kommenttia

 1. Psori kirjoitti:

  Hei. Mitä luulet, ovatko liian vahviva päänahan psoriaatikolle?

  Mitä muuten ylipäänsä suosittelisit shampooksi ja hoitoaineeksi psoriaatikolle? Itselläni on kamalana vaivana päänahan psoriasis, joka vaikuttaa suuresti itsetuntoon. Pesen apteektin nizoral shampoolla tukan lähes joka pesulla, välillä joillakin öljypohjaisella shampoolla.

  Olen valehtelematta koittanut kaikki apteekin shampoot rasvat ja litkut, mutta mikään ei auta. Kampaajalla käynnin jälkeen päänahka voi hetken hyvin.

  Käykö sinulla psoriaatikkoja asiakkaina?

  Kiitos jos jaksat vastata, ajattelin että sinunkaltaiselta rautaiselta ammattilaiselta voisi saada jotakin uutta vinkkiä..

  • primebody kirjoitti:

   Ei ole liian vahvoja. Ei psorille oikein voi mitään tehdä. Paras pitää päänahka puhtaana ja kosteutettuna

  • Aida kirjoitti:

   Ja vinkkinä, jos löydät omasta kaupungista semmoisen sarjan kuin Vitalitys – vain kampaamot myyvät – niin suosittelen. Heillä tuotteet kohdistettu pääsääntöisesti juuri päänahan hoitoon ja useamman hoidon niillä tehneenä on tulokset hienoja. Se on sarja, jota liian vähän hehkutetaan! Vaikka se ei psoria poista niin useassa tapauksessa rauhoittaa. Niin kuin Umppu sanoikin niin psori vaatii kosteutusta ja näistä tuotteista sitä löytyy.

  • E kirjoitti:

   Kannattaa lopettaa sen Nizoralin säännöllinen käyttö (tuosta ainakin sai kuvan, että käytät sitä säännöllisesti), sillä yhtälailla kuin kortisonivoiteita sitä ei saa käyttää pitkäjaksoisesti, korkeintaan muutamia viikkoja. Oletko kokeillut apteekista esimerkiksi Ducrayn psorille tarkoitettuja tuotteita? https://www.apteekkituotteet.fi/Ducray-Kertyol-S-Shampoo-125-ml

 2. K kirjoitti:

  Olisi kiva lukea oma postaus sinun hiustenhoitorutiineista arjessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.