Hae
Prime Life by Umppu

Arjen sankarit

Mää pääsin eilen vähän aiemmin töistä ja mulla oli koko ilta aikaa olla lasten kanssa. Tai nyt kyllä päästin valkoisen valheen. Rehellisesti sanottuna mun kassi on ollut niin täynnä tavaraa, lappuja, laskuja ja kaikkee maan ja taivaan väliltä että mun oli ihan pakko se tänään tyhjentää. Mulla on myös ollut to-do listalla kirjanpito tehtävänä ja se oli pakko saada valmiiksi. Laskujakaan ainakaan mun tietääkseni ei voi jättää maksamatta ja yksi iso lasku onkin jossain hukassa.

Meillä ainakin lasten läsnäollessa on aivan turha edes koittaa tehdä jotain työhön liittyvää. Tiedät sen jo etukäteen että kun levittät sun paperit niin se jo ajatuksenakin on aivan tuhoon tuomittu. Mää on pikkusen päivittänyt lasten leluja, koska meillä on super paljon kaikenlaisia vauvojen leluja ja ne ei enää jaksa lapsia kiinnostaa. Pitäis käydä ne vielä kunnolla läpi ja laittaa kiertoon. Tilasin lapsille sellaisen pienen pallomeren ja ajattelin jo mielessäni postimiehen soittaessa, että JES saan hetken aikaa tehdä ne hommat rauhassa läpi, kun lapset on uuden kimpussa…

No mitä luulette että mitenkä koko homma meni? No vituikshan se meni :). Meidän lapset ei juuri koskaan riitele niin auta armias mikä huuto täällä oli. Kun se vähän rauhoittui niin sitten hypittiin sohvalta kilpaa pallomereen. Kaikki pallot ympäri olohuonetta.. Vivianilla lähti tuttuun tapaan vähän laukalle. Hän otti hieman tosissaan leikin ja päätti lähteä uimaan. Tossa se  paino sellaisella kellukeliivillä ja uimakengillä siitä asti ja huusi kuinka vesi on kylmää. Aikoo kuulemma nukkuakin ne päällä. Onhan se aika koominen näky, mutta loppupeleissä mulle aivan sama millä nukkuu kunhan nukkuu.

En käsitä mistä lapsilla riittää niiden energia. Itestä tuntuu että oon ihan limiteillä kokoajan. Tänään kävin nopeasti  Ratinan kauppakeskuksen avajaisissa, koska Zara. Onhan se siinä mun työpaikan kulmilla. Huomenna me kuvataan meidän liikkeen uus collection, mikä on myös vaatinut hieman valmisteluita ja ettei elämä ihan tyksäks käy niin viikonloppu meneekin sitten Fitneksen parissa. Sielä taas painetaan naisia koreeks ja tussutetaan pari päivää tukkaa ja meikkiä. Siinä olis sitten tämä viikko taputeltu.

Mulla on eka ihan oikea vapaapäivä ens viikon tiistaina ja ajattelin etten tee yhtään mitään. Kunhan vaan oon. Tuijotan vaikka kattoa, jos ei muuta. Loma tulee todella tarpeeseen. Nukahdin eilen sohvalle, koska olin vaan yksinkertaisesti niin poikki. Nyt ei ole juurikaan ollut sellaisia menoja edes, mistä voisi kieltäytyä. En edes muista miltä tuntuu tulla esimerkiksi tyhjään kotiin. Täällä on aina täys hulina päällä. Kun työpäivän jälkeen ajelen kotiin, niin valmistausun henkisesti seuraavaan työhön.

 

Vaihdan hirveellä kiirreellä vaatteet kotiin tulessa, ettei ne oo täynnä ruokaa ja räkää. Meidän lapset on tosi hauskoja ja on suoranaista viihdettä seurailla mitä ne touhuaa. Meillä on tällä iltaisella sellainen show käynissä, että joku saattais jopa pelästyä. Pakko myöntää, että lapsista on kamala vastuu. Kun tätä hommaa tässä yrittää pitää kasassa niin tuntuu, että aina jokin unohtuu.  Mietin niitä vanhempia, jotka aina muistaa kaiken. Vetää erilaista toimintaa päiväkodissa ja koulussa. Ihan hatun nosto jokaiselle. Toki varmasti itsekkin pystyisin siihen, jos työaikani loppuis joka päivä klo 16.00, eikä mulla olise sen jälkeen mitään. Saatan olla arkisin reenien kuskaukset huomioon ottaen välillä puol 9 vasta kotona ja sitten alkaa ne arjen askareet ja usein vielä kirjalliset hommat.

Mää elän siinä toivossa, että kun nyt teen paljon töitä, niin jossain vaiheessa se kantaa hedelmää ja voin vähentää reilusti työnmäärää ja ottaa vähän iisimmin. Oman yrityksen pyörittäminen viisihenkisen perheen kanssa on välillä haastavaa. Se ei ole mahdotonta, mutta vaatii järjestelyjä. Omasta ajasta on vaan nipistettävä. Nyt naama pois meikistä suihkun kautta nukkuun <3

House of Brandonilla on nyt saatavilla lastenvaatteita*.  Vivianin ihana tötterö mekko löytyy TÄÄLTÄ*. Viken paita on Vimman mallistoa ja löytyy TÄÄLTÄ*Nyt on myös meneillään kevään suurin ale, josta voi tehdä mahtavia löytöjä. Shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: Inhokista tuli suosikki

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.