Hae
Prime Life by Umppu

Inhokista tuli suosikki!

Minä ihmisenä olen yleensä kyllä taikka ei. Mää en oikeastaan koskaan mieti kovinkaan pitkään mitään ja teen päätökset aina heti. Joskus se on hyvä ja joskus huono. Mää myönnän että omassa työssänikin oon välillä hyvin ehdoton. En oo tehnyt jotain tiettyjä töitä, koska ne on ollut mun mielestä ”rumia”. Tarkoitan tällä nyt vaikka todella monivärisiä hiuksia ja esimerkiksi permanentteja.

Mun päässä ei oo viime viikolla liikkunut mikään muu kun TRILLION TONES josta olen höpissyt jatkuvalla syötöllä  ja mitä enemmän niitä värejä olen nähnyt niin sitä enemmän oon niihin tykästynyt. Ehkä se syy miksi olen inhonnut niitä sateenkaarihiuksia johtuu vain siitä, että  ne mitä olen nähnyt ei valitettavasti ole toteutettu kaikki ammattitaidolla.. myös olen nähnyt paljon erilaisia shokkivärjättyjä hiuksia ja usein nekin on toteutettu omassa vessassa, eikä ammattilaisella. Eilen näin aivan upeita luomuksia ja en ollut uskoa silmiäni. Ne oli taivaallisen upeita!

Mulla sormet oikein syyhyää että saan tehdä sellaisia hiuksia, mistä inspiroiduin. Se myös kun näin ison hallin, missä jokaisella sielä  oli intohimona hiukset, oli taivaallista. Me saatiin aivan mieletön mahdollisuus kuvata videoo tapahtumasta meidän youtube kanavalle Prime Estradaan, missä useat influensserit tekivät upeita töitä.

Ai niin… en edes kertonut missä siis olin. Me päästiin kollegani Hannan kanssa näkemään tehdas 118 tiloissa upeita hiustaitelijoita ympäri maailman. SIM:in tehtaalla Ylöjärvellä on kehitetty maailman ensimäinen kestosuoraväri TRILLION TONES. Väri antaa meille kampaajille oikeastaan rajattomat mahdollisuudet hiustenvärjäyksessä.

Piatu Puhakka

Sielä me Tyrmin kanssa painettiin ihan muina presseinä meneen. Päästiin näkemään kuinka aivan upeat väriluomukset syntyvät, joita voi jo kutsua taiteeksi. Mulle tuli sellainen olo että haluan harjoitella ihan hulluna ja seuraavan kerran haluan olla sielä itse tekemässä ja toteuttamassa malleja. Yhtä mallia saatettiin värjätä useita tunteja ja reseptiikat hiottiin viimeisenpäälle.

Kun antaa jollekin asialle mahdollisuuden voi se muuttaa monta asiaa. Tää on lause mikä nimenomaan mun pitää muistaa. Värit jotka on ollut mulle ennen ihan nou nou onkin nyt sellainen asia, mitä haluan tehdä. Tää on juurikin sitä luovaa työtä meidän alalla mistä olen aiemminkin kirjoittanut. Se ei suinkaan tarkoita sitä, että teen jatkossa asiakkaille vain vihreitä hiuksia, mutta voin tehdä liiketyöhön ohella jotain ihan muuta. Luovuus on todella tärkeää kampaajan työssä. Sitä on kuitenkin vaikea toteuttaa tavallisessa liiketyössä, missä aika on rajallinen.

Kun muuttaa ajatusmaailmaa niin se saattaa muuttaa koko sun maailmaa. Tavallaan tein pääni sisällä muutoksen inhokista suosikiksi. Kun katselin näitä upeita värjäyksi niin pakko myöntää, että mulla ei ole harmainta hajua mitenkä osa näistä väreistä toteutetaan. Haluan oppia ehdottomasti lisää ja joku paikka sitä oppia lisäsi oli se tämä. Katselin ihaillen influenssereiden työskentelyä ja opin jo paljon pelkästään katsomalla. Toivon, että ehtisin ennen Kreikan reissua toteuttamaan näitä värjäyksiä eläville malleille ja laitankin pian mallihaun käyntiin.

Lue edellinen postaus: Mikään muu ei määritä sua ihmisenä niin paljon kun some

Ja jos sua kiinnostaa nähdä mitä tapahtui Pariisissa Balmainin koulutuksessa niin tässä video, mun reissusta. Mulle joku viisaampi sanoi, kun kysyin vinkkejä videoihin: että tee viisi videota ja heitä ne roskakoriin ja aloita alusta. Videoiden tekemisessä oppii jokaisesta videosta jotain uutta ja tämä Parisin video oli ensimäinen minkä tein.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.