Hae
Prime Life by Umppu

Aivan uutta mullistavaa hiusalalla!

Huh mikä päivä taas takana. Välillä meinaa lähteä järki tässä touhussa, mutta on se silti niin siistiä. Me saatiin työkaverini Hannan kanssa aivan mahtava tilaisuus päästä testailemaan ensimmäisten joukossa ainutlaatuista ja ennen näkemätöntä hybridiväriä nimeltään Trillion tones by Rebecca Taylor. Hybridiväri on tavallaan suoraväri, mikä on kestoväri. Itse olen aina tietenkin kaikkea uutta kohtaan aina super epäileväinen, mutta haluan silti kokeilla. Mulla on tietynlainen kädenjälki omissa töissä ja meillä Hannan kanssa työt muistuttaa aika paljon toisiaan. Menimme siis molemmat aivan mukavuusalueen ulkopuolelle testailemalla meille jopa ”liian kirkkaita” värejä.

Kuvasimme päivästä parikin eri videoo meidän youtube kanavalle, jotka on tulossa myöhemmin ulos. Koulutuksessa oli mukana itse guru Rebecca Taylor, joka toteutti rainbow värjäyksen mallille kenenkä hiukset oli polvitaipeeseen asti. Sekin löytyy tulevilta videoilta. Muuten jos olet kiinnostunut tuleen meille malliksi (ei maksa mitään) niin kannatta laittaa @prime_estrada seurantaan, missä meillä on aina mallihaku aina kun niitä tarvitsemme.

Tässä mun malli ennen ja jälkeen. Halusin toteuttaa instensiivisen ruusukullan ja lopputulos oli juuri sellainen kun mielessäni ajattelin. Pakko sanoa että välillä mua ihan oikeasti jopa hieman pelotti miltä väri tulee näyttämään, mutta kun antaa sen kehittyä rauhasssa niin siitä tuli juuri täydellinen. Joka kerta työskentely uudella värillä vaatii totuttelua ja kaikki värit on erilaisia. Tässä värissä itse väri sekoitetaan pigmenteistä.

Hanna teki mallilleen babypinkit hiukset. Pohja oli todella vaalea, missä oli pitkä tyvikasvu. Hybridiväri antaa aivan uudet työkalut värjäämiseen ja varsinkin näiden hieman erikoisempien värien ja pysyvyys on parempi, kun missään aiemmin markkinoilla olleissa. Väri antoi hiuksiin myös aivan uskomattoman kiillon.

Me teimme molemmat yhdet mallit ja sitten toteutimme yhden värin harjoituspäähän. Kun väriin pääsi sisälle niin se tuntui jopa helpolta. Tässä kohtaa jos värioppi ei ole hallussa (mikä kuuluu kampaajan välttämättömään perusoppiin) tulee värjäämisessä ongelmia. Kun saimme mallit valmiiksi niin teimme yhdessä värin mitä kumpikaan ei ole koskaan aiemmin tehnyt.

Valitsimme myös sellaiset värit, millä emme ole koskaan värjänneet aiemmin ja sellaisen tekniikan myös. Harjoituspäähän syntyi sateenkaarivärjäys. Pakko myöntää että onhan se vähän haasteellista kahden kampaajan sutia samaa päätä, koska molemmilla on se oma visio, mutta ainakin toistaiseksi meillä on molemmilla päät tallella.

Oli samalla todella mielenkiintoista seurata kuinka suuressa roolissa some on super tähdellä Rebecalla. Sitä tehdään kokoajan, erilaisiin kanaviin ja erilaisilla laitteilla. Rebecca Taylorilla (@rebeccataylorhair) on ig:ssä yli 500 000 seuraajaa ja instatili on jo todella ammattimainen. Sain myös itse hyviä vinkkejä seuratessani sitä.

Nykypäivänä teknologia on niin kehittynyt ja tuntuu että jatkuvasti saadaan alallamme jotain uutta, mikä on mahtavaa. Mää itse haluan jatkuvasti kouluttautua, koska koen sen ammatillisesti erittäin tärkeänä kehittymisen kannalta. Jos ei kouluttaudu niin tippuu aika nopeasti kelkasta.

Voi olla että ehkä jopa vähän innostuin näistä hybridväreistä ja mikä parasta niin ne on kotimaisia ja tehty tossa ajomatkan päässä SIM:in tehtaalla Ylöjärvellä. Päivä oli kerrassaan mahtava ja ainakin itselle tuli hyvät kevät fiilikset ja uusia ideoita liiketyöhön.

Tänään on ilmestynyt myös meidän youtube kanavalle (Prime Estrada) uusi makeover video. Käykää ihmeessä laittamassa meidän kanava tilaukseen ja näet lisää videoita meidän touhuista. Joka viikko tulossa jotain uutta. Toiveita saa myös esittää 🙂

 

Lue edellinen postaus: Jokaisessa huoneessa on oma sydän

-Umppu

 

Yksi kommentti

  1. Suvi kirjoitti:

    Onpa kauniit värit, en edes osaa päättää kumpi miellyttää silmää enemmän. Insta meni seurantaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *