Hae
Prime Life by Umppu

Jokaisessa huoneessa on oma sydän

Vihdoin on liikkeessä lähes kaikki valmista. Kauan se otti, mutta tulos on sitäkin parempi. Pari maalaushommaa vailla ja  sitten lupaan etten remontoi mitään hetkeen. Liiketilan sisustaminen on täysin erilaista, kun vaikka kodin. Meillä se tekee asiasta erilaisen, koska liiketilassa pöllyää hiukset ja hiustuotteet, sekä käytämme jatkuvasti väriaineita. Materiaalit pitää olla helposti puhdistettavia ja siksi usein kampaamojen sisustuksessa yksi luottoväreistä on  musta. Se on väri, missä ei näy tahrat vaikka joskus jotain osuisi ja ne saa helposti puhtaaksi. Meillä oli ennen valkoiset tuolit, mitä en kyllä enää koskaan halua, sillä niitä piti jatkuvasti varoa. Pohjoismaissa on todella trendikästä minimalistinen sisustaminen ja hyvin pelkistetyt kodit, sekä värit. Matkustellessa ihailen välillä upeaa väriloistoa, mutta en ole itse niin rohkea sisustaja tai tuskin se on edes rohkeudesta kiinni, vaan jotenkin sellaisesta harmoniasta. Tänne mustavalkoiseen Suomeen sopii hyvin mustavalkoisuus.

Vaikka kyseessä onkin liiketila niin haluan aina muistaa, että melkein vietän sielä enemmän aikaa kun kotonani ja halua että sielä on myös tietyllä tapaa modernin kodikasta. Asiakkaalla sekä meillä kampaajilla pitää olla mukavat oltavat ja tilan pitää olla sellainen missä pystyy mahdollisuuksien mukaan rentoutumaan.

 

 

Me halusimme moderniin liikkeeseen myös jotain kodinomaista ja siksi meiltä löytyykin asiakkaille aivan ihana keinutuoli. Tämä keinutuoli on ehdottomasti meidän liikkeen kodinomainen sydän. Jokainen siihen istunut asiakas on ihastunut siihen ja siinä on lastenkin mukava kiikkua. Keinutuoli on Eimi kalusteen ONNI Se on tarpeeksi moderni omaan hieman vaativaan makuuni ja sopii meille todella hyvin. Tuoliin kuuluu myös pehmusteet, mutta liikkeen sijainti vilkaan tien vieressä ja alkava siitepölykausi vei ne ainakin hetkeksi säilöön. Pehmusteet on tarrakiinnityksellä, mikä takaa niiden paikoillaan pysyvyyden.

Eimi kaluste on Suomalainen perheyritys, mikä on perustettu 1963, joka valmistaa itse keinutuolit täällä Suomessa Padasjoella. Se on Suomen suurin keinutuoleja valmistava yritys jo useassa sukupolvessa.  Verstaalla syntyy tuhansia keinutuoleja vuodessa. Varmasti jokainen tietää sen tavallisen ja perinteisen keinutuolin, mutta onneksi nykyään on saatavilla muitakin versioita. Vaikka se perinteinenkin keinutuoli on ihana niin itsellä siitä tulee mieleen aina mummola ja ehkä tässä tilantessa tämä Onni tuoli on meille juuri se oikea valinta. Onni tuoliin saa myös kiinnitettyä työtason, milloinka se muokkaantuu mukavaksi työpisteeksi ihan vaan vinkki vitosena.

Moderneille perinnekalusteille on kysyntää, koska ihmiset panostavat koteihinsa enemmän, kuin ennen. Keinutuoli on yksi sellainen ja sen halutaan sopivan väreiltään sekä muotokieleltään kotiin. Eimi kalusteen valikoimiin on tullut myös uus aivan ihastuttava keinumalli Lux.

 


 

Pakko myöntää, että se omakin hanuri löytää tiensä Onnin polvelle aina pienilläkin tauoilla. Siinä on mukava ja rentouttava kiikkua. Siron olemuksensa ansiosta se mahtuu hyvin meidän odotustilaan. Viime viikolla tein vielä viimeisen silauksen ja hain meidän viherikkunaan lisää viherkasveja. Kasvit tuo kivaa piristystä mustan, valkoisen ja kullan rinnalle. Minä joka sanoin aina ennen että  en saa mitään kasvia pysymään hengissä.. olen jo kehittynyt ihan mukiin meneväksi viherpeukaloksi. Kun kasvella on riittävästi valoa ja niitä muistaa kastella, niin ei ne paljon muuta vaadi. Kukkien hoitokin on aika terapeuttista hommaa ja viherkasvit on vaan mun mielestä kauniita ja rauhoittavia. Suurin syy kuitenkin niillä liikkeessämme on ilmaa puhdistava vaikutus. Haluan pystyä työskentelemään alalla vielä eläkeikään asti ja haluan pitää huolta omasta terveydestäni pienilläkin asioilla.

Lue edellinen postaus: Välillä ihmettelen mitenkä olen edelleen hengissä?

-Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.