Hae
Prime Life by Umppu

Välillä ihmettelen mitenkä oon hengissä

Tää päivä oli sellainen fuck it’s monday, mitä mulle harvoin sattuu. Vaikka kuinka koitan järjestää vapaapäiviä niin ne tarkoittaa nykyään sitä, että juoksen  paikasta toiseen lähes minuutti aikataululla. Syy tähän on vain yksinkertaisesti se että arjet täyttyy töistä ja lasten harrastuksista ja  itselle ei vaan jää aikaa muulloin.

On tietyt asiat mistä en vaan tingi ja se tarkoittaa säätämistä, mikä on ihan itse aiheutettua. Mulla oli aamusta fustra, mistä tietenkin myöhästyin. Mää en voi käydä aamulla suihkussa, koska siihen ei riitä aika. Tänään oli poikkeus, koska mulla on huomenna uimapuku kuvaukset ja asia oli jopa niinkin naurettava, että mun oli pakko levittää tänään sellaista päivättävää voidetta, että saan vielä suihkussa sen hajun pois ennen huomista. Tietenkin kun on talvi niin kaikki karvat on lähes 10cm pitkiä ja nekin piti ajaa pois…

Lapset oli aamulla kaikki (”kamalia”) vaikeita. Kaks huutaa kurkku suorana lattialla ja yks valittaa kuumetta. Koitat pitää kaikkia sylissä ja rauhoitella, mutta ei siitä mitään tuu. Kun vihdoin pääsin suihkuun ja tunsaan sielä niiden karvojeni kanssa niin alakerrasta kuuluu sellainen sydäntä riistävä ÄITIIIIII…  edessä oli vielä sen voiteen levitys ja mulla meni jo siinä vaiheessa ihan pata jumiin. On siis ihan hirveetä käydä suihkussa ja kuulla se se sydäntä särkevä huuto.  Pakko sanoa että ainakaan meillä mies ei tajua sitä kuinka lapset on erilaisia äidille, kun isälle. Mää en edes juuri koskaan pääse yksin suihkuun, niin se kerran kun meen ja on jotain ohjelmaa niin alakerta kuulostaa siltä että sielä tapetaan.

Kun ei vaan pysty kuuntelemaan niin juoksen sieltä tissit paljaana tarjoten syliä, että tilanne rajoittuu. Olen jo tässä vaiheessa myöhässä..ja kun lähdin ovesta niin tajusin että puoli omaisuutta oli vielä kotona..

Aamulla oli fustra, minne onneksi saa purettua vähän ketutusta… sieltä mun piti mennä ripsihuoltoon, mutta olinkin sielä aivan väärään aikaan. Kun katsoin kalenteria niin mun olis pitänyt olla LPG hoidossa… hirveetä kyytiä sinne ja sieltä sitten jatkoin matkaa eteenpäin..

Mun piti ottaa iltapäivä ihan chillisti, mutta mulle tuli torstaille yks työ juttu ja jouduin siirrän asiakkaita siltä päivältä ja tein ne tänään. Töistä hirveellä höökillä hakemaan lasta treeneistä ja sieltä kotiin keskelle härdelliä.Välillä mun päivät on ihan kamalia ja juoksemista ja mietinkin että kuinka oon edelleen hengissä? Muutama viikko vielä reissuun ja saan sielä onneks vähän levätä. Rakstan tätä mun kaaosmaista elämää, mutta aina välillä tarvitsee sen hetken, että saan olla vaan minä. En äiti, en asiakaspalvelija vaan minä.

Ehkä sellaista asiaa ei saisi sanoa ääneen, mutta odotan sitä viikkoa ilman lapsia ja ilman miestä. Mun on pakko välillä saada ladattua akkuja ja tehtyä jotain ihan muuta arjesta poiketen. Joku äiti saattaa kauhistella ajatusta olla viikko erossa lapsista, mutta se menee kyllä todella nopeasti ja fiilis sen jälkeen on aivan mahtava. Se energia minkä voin antaa perheelleni sen jälkeen ei onnistuisi muuten. Mulla ei juuri ole muita menoja itselläni, jotenka otan kerralla hieman pidemmän breikin ja onhan reissu työmatka, ettei se ihan pelkkää löhöömistä ole.

Kuvat Noora Näppilä

 

Kuvan asu Biancaneve* Housut* Takki*

Lue edellinen postaus: Röyhkeyttä vai tietämättömyyttä?

-Umppu

5 kommenttia

 1. Maikki kirjoitti:

  Kerrassaan kaaosmaista, että heikompaa hirvittää :).
  Mutta niin sinunnäköistä elämää!
  Olen saanut sinusta sellaisen draamakuningtarkäsityksen.
  Taidat vaipua apatiaan jos muutama päivä olisi rauhallista ja hiljaista, jolloin ei tapahtuisi normaalista poikkeavaa.
  Uskon, että fustra on sinulle TODELLA tarpeen. Opit ehkä rauhottumista, himmaamista ja itsesi kuuntelemista.
  Älä ragea tästä kommentista.
  Kirjoitan tämän hyvällä.
  Kaikkea hyvää sinulle toivoen.

 2. mirvaannamarian.indiedays.com kirjoitti:

  Sä saat aina niin hyvälle tuulelle näillä sun jutuilla 😀 Tuttu kaaos vaikka onkin vaan yks lapsi. Viikko menee äkkiä ja ai hitto että se tekee hyvää!!

 3. Leevi kirjoitti:

  Kovin on tutun kuulosta perhe arkea ja muksuraivareita.
  Tosin tuo tissit paljaana 10cm karvoituksen kanssa juoksentelu oli paras =) LOL
  Sitä saisi olla enemmän meidänkin arjessa =)

 4. S kirjoitti:

  Ymmärrän hyvin tuon ”vain minä itte viikon”! Pyöritän kans arkea ja mikään ei nollaa totaalisesti niin kuin kerran vuodessa ilman miestä ja lapsia lämpimässä viikon ja ihan vaan rehellisesti löhöilylomalla. Enkä halua tuntea syyllisyyttä edes. Kaikilla meillä on omat juttumme. Jos loma on parasta niin toisiks parasta on oottaa sitä lomaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.