Hae
Prime Life by Umppu

Nyt se on ULKONA!

Nyt se sitten on ulkona, eli meidän ensimäinen  tubevideo! Aina pitää olla mukana pieni ripaus hulluutta mukana uusissa haasteissa ja pitää myös muistaa olla avoin kaikelle uudelle. Uusien asioiden oppiminen ja niiden opettelu kehittää jokainen kerta eteenpäin jossain sellaisessa, mitä et ehkä koskaan edes kuvitellut tekeväsi.

Youtube videot on jo hetken ollut tätä päivää niin miksei sitä kokeilisi itsekin. Videon kuvaaminen on tietyllä tapaa helppoa ja tietyllä tapaa ei. Meillä on valmistumassa useita erilaisia ja eri tyyppisiä videoita sisällöltään. Mua itseeni yllätti kuinka kauan esimerkiksi yhden makeover videon tekeminen kestää. Tällä tarkoitan ennen ja jälkeen videoo. Se tulee kestoltaan olemaan ehkä minuutin kaksi, mutta sen tekemiseen menee noin 3,5h!

Me halutaan meidän kanavalla ehdottomasti tuoda esille kampaajan työtä monesta eri näkökulmasta, sillä se ei todellakaan ole pelkkää hiusten leikkaamista. Me haluamme lisätä ihmisten tietoisuutta ylipäänsä kaikesta hiuksiin liittyvistä asioista. Kun katselin tänään meidän videon niin pakko sanoa, että omaa ääntä on ainakin näin alkuun aika ärsyttävä kuunnella :). Kai siihen jossain vaiheessa tottuu! Julkaisemme joka viikko yhden tai kaksi videoo ja tällä viikolla vielä luvassa kampaus video, missä Hanna näyttää viidessä minuutissa syntyvän upean kampauksen ponnarilla ja muutamalla pinnillä.

Laittakaa siis kaikki hiuksista kiinnostuneet meidän kanava tilaukseen ja löydät meidät myös IG:stä @prime_estrada

Palautetta otamme mielellään vastaan ja hyviä ideoita toivepostauksiin. Onko siis esimerkiksi sinulla jotain hiuksiin liittyvää sydämen päällä, johon olet aina halunnut tietää vastauksen? Meiltä kehtaa kysyä ihan mitä vaan.

Tästä pääset ensimmäiseen videoon ja toivottavasti pidätte. Lupaamme Hannan kanssa kertoa vähän muutakin jatkossa, kun puhua vain itsestämme 🙂

lue edellinen postaus: Miksi äidit arvostelevat toisiaan? 

-Umppu

7 kommenttia

 1. Lola kirjoitti:

  Nojaa..toisaalta enpä ollut yllättynyt. Tubettaminen kun on nykyään se the ilmiö..sitä tekee tai ainakin kokeilee lähestulkoon kaikki. Enemmänkin teinien juttu mun mielestä.

 2. silja kirjoitti:

  Umppu oot tosi hyvä kameran eessä!:)

 3. Anna kirjoitti:

  Toivottavasti jatkat tätä blogiakin 🙂

 4. Päivänsäde kirjoitti:

  Hyvä oli eka video, varmasti tuun jatkossakin kattomaan 🙂

 5. A kirjoitti:

  Hyvä oli! Mutta vähän ärsytti, kun puhuitte ylikorostetun hitaasti ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.