Hae
Prime Life by Umppu

35- vuotias ruoto! 9kk muutos

Nykypäivänä ihmiset kaipaavat vertaistukea ulkonäköön liittyen paljon enemmän, kun ennen. Netti on pullollaan kuvankäsitelyllä muokattuja kuvia niistä täydellisistä vartaloista. Mää toivon että tällä postauksella voin rohkaista naisia näyttämään juuri sen vartalon mikä itsellä on kaikkinen muhkuroineen ja vikoineen. Vaikka ihminen on sinut vartalonsa kanssa niin se ei silti tarkoita, etteikö asialle voisi mitään tehdä. Jos olet tyytyväinen niin se ei tarkoita sitä etteikö asioilla/tekemisellä voisi edelleen muokata vartaloa parempaan suuntaan. Harva sitä selluliittiä kuitenkaan rakastaa tai liiallista ylipainoa ja mun mielestä on todella normaalia, jos siitä itsevarmuudesta huolimatta haluaakin mahdollisesti eroon.

Tässä on mun muutos kuvat mun äiti kuntoon projektista. Kun aloitin tämän noin 9kk sitten oli siihen hyvinkin painavat syyt. Ne ei sinänsä liittynyt millään tapaa alkonäköön vaan mun omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Olen koko lapsuuden ja nuoruuden urheillut. Mulla on aina ollut todella hyvä ryhti, eikä oikeastaan koskaan mitään vaivoja. Takana on kolme raskautta, josta viimeiset kaksi putkeen. Painoni muuttui 58kg-79kg-58kg-70kg parin vuoden aikana. Liikunta oli kokonaan pannassa. Lähes kolme vuottsa kärsin kamalista kivuista, närästyksestä, tukalasta olosta ja väsymyksestä.

Aloitin viime kesänä Fustran, mistä olen saanut ihan uskomattoman paljon voimaa omaan arkeeni. Vaikka liikunta on aina kuulunut mun elämään, niin mulla kesti todella kauan että treenaamaan oli taas kiva mennä eikä se tuntunut pakkopullalta. Me lähdettiin aivan pienillä liikkeillä eteenpäin. Tavoitteena on saada tukilihaksiin voimaa, ryhtiä paremmaksi ja lisää energiaa. Fustra on ollut mulle tässä vaiheessa paras liikuntamuoto ja kiitos mun ihanalle ohjaajalle Karoliina Luotoselle ja Tampereen liikuntamaailmalle. Alkuun treenasin kerran viikkon ja nyt käyn kaksi kertaa viikossa. Voitte kuvista huomata, kuinka ryhti on parantunut ja painoakin on hieman tippunut.

Mulla on aina ollut jaloissa ja takapuolessa selluliittia. Vaikka se ei mua sinänsä haittaa niin jos on keino, millä siitä voi päästä eroon niin mikä jottei. Mulla ainakin selluliitti jaloissa on kipeää. Toki painonputoamisen myötä ja liikunnan lisäämisellä on selluliitti vähentynyt jo huomattavasti, mutta olen ottanut avuksi Petite Kabinetissa LPG hoidon. Tässä hieman tietoa hoidosta:

Hoikan vartalon salaisuus! Endormologinen vartalohoito on tehokas paikallisiin vartalon ongelmiin. Kolme imurullaustoimintoa (hoikentava, kiinteyttävä ja muotoileva) täsmentävään vartalohoitoon tavoitteista riippuen.

  LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittia, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Lpg-hoitomenetelmässä nostetaan kudoksia ylös alipaineen avulla, ja muokataan niitä erilaisilla patentoiduilla rullamekanismeilla. Hoidon vaikutustapa on mekaaninen ja se perustuu solustimulaatioon, joka etenee kudoksessa pinnalta syvälle ja paikallisesta laajalle alueelle.Rasvakudoksen käsittely LPG:llä perustuu rasvasolujen aineenvaihdunnan normalisoimiseen ja vilkastumiseen. Mekaanisen käsittelyn seuraksena rasvasolut vapauttavat ylimääräustä energiaa lihaksille ja raskakudos pienenee. Mekaaninen kudoksen muokkaus pehmittää kalvorakenteita, vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa.Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee.

Mulla on tänään synttärit ja täytän 35-vuotta. Kun ikää tulee niin kaikki hidastuu. Tuloksia ei näy niin nopeasti ja palatuminen on paljon hitaampaa. Haluan jatkaa tätä projektiani eteenpäin, mutta niin ettei se ole mun asia numero yksi vaan kaikki tapahtuu omalla painolla. Jatkan liikuntaa oma terveys ja hyvinvointi edellä. En tähtää bikinifitness kilpailuihin tai treenaa sen vuoksi että näyttäisin joltain tietyltä vaan siksi koska nautin liikunnasta ja se tuottaa mulle hyvää oloa ja fiilistä, mutta ennenkaikkea energiaa. Monella asialla voi vaikuttaa omaan oloon ja vaikka muutokseni ei päätähuimaava ole, niin mulla on nyt 100 kertaa parempi olla mun omassa kehossa, kun lähtötilanteen kuvissa.

Olen paljon energisempi ja kiva kun ylimääräinen iho ja läski ei tursua vaatteista. Mulla ei ole mikään kiire asian suhteen, mutta hyvinvoivasta kehosta kumpuaa ihan erilainen energia omaan elämään. En ole ollut millään dietillä, mutta olen koittanut valita terveellisempiä vaihtoehtoja niin että ne jäisi pysyviksi elämääni. En perusta pikadieettejä enkä muutamien viikkojen kestäviä rääkkejä, koska omalla kohdallani ne ei toimi. Haluan pysyviä muutoksi jotka kantaa lopun elämää ja mulle elintavoiksi.

Lue edellinen postaus: Miten ei voi antaa olla

-Umppu

 

11 kommenttia

 1. Sussu kirjoitti:

  Huikeen kaunis, hoikka ja ryhdikäs mimmi siellä ☺ Hyvää synttäriä!! Itse näytän samalta kuin sinä 9kk sitten, toivottavasti minäkin pääsisin yhtä hyvään kuntoon..☺

 2. Marjut kirjoitti:

  Vau, hyvältä näytät.

 3. Taija kirjoitti:

  No on kyllä todella huima muutos. Loistavaa työtä! ??

 4. Erin kirjoitti:

  Umppu sun viime aikaiset ig story jutut on antanut ymmärtää,että oisit levon tarpeessa. Arvostettavaa että avaat näin isosti elämääsi ja sitten saat kuraa niskaa. Ihmettelen kuinka jaksat! Laita? some hetkeksi kiinni vaikka se työkalusi onkin. Hyvää jatkoa!

  • primebody kirjoitti:

   Joo eiköhän tässä jokainen äiti ole levon tarpeessa 🙂 mää en rooli somessa ja vaikka sitä työkseni teenkin niin aikaa siihen en kuluta. Toukokuussa pääsen Kreikkaan yksin viikoksi niin eiköhän sielä tuu levättyä taas pari kuukautta varastoon 🙂

 5. Päivänsäde kirjoitti:

  Kaunis ja rohkea nainen oot 🙂

 6. emppulan kirjoitti:

  Onnea synttärin johdosta ja Vau muutoksen
  Huomaa,kannustaa aloittaa kyllä ,Mukavaa kevään aikaa!

 7. Essi kirjoitti:

  Tosi upean muutoksen olet tehnyt. Vau. Minulla vasta alussa.

 8. Toffeetiikeri kirjoitti:

  Mahtava muutos. Mukava lukea, kun kirjoitat asioista realistisesti. 🙂

 9. Mimmi kirjoitti:

  Upeaa Umppu! Erityisesti sinusta näkee kuinka hyvin voit myös sisäisesti.

  Oletko Fustran ohella tehnyt paljon muutoksia? Esim. ruokavalio, muu liikunta, tms.?

  • primebody kirjoitti:

   Kiitos. En ole tehnyt muita muutoksia toki liikkunan tuoma energia on vähentänyt sokerin syöntiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.