Hae
Prime Life by Umppu

Kauan muhinut salaisuus julki!

Mää oon luonteeltani sellainen ihminen että tykkään kertoa asioita mitä elämässäni tapahtuu ja varsinkin sellaisia mitkä on innostavia ja iloisia asioita. Sellaisia mitkä antaa mulle lisää energiaa ja voimaa kantaa eteenpäin. Kun kirjoitin jo aiemmin siitä että onko mun blogi tullut tiensä päähän niin valitettavasti blogien lukeminen hiipuu kokoajan yleisellä tasolla. Niiden kulta-aika on jo mennyt ja uudet kuviot valtaavat somea.

Blogi on työllistänyt mua jo 7 vuotta ja olen jo hetken miettinyt, että mitä seuraavaksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että lopettaisin blogin kirjoittamisen vaan teen siinä rinnalla jotain vielä nykyaikaisempaa. Blogin kirjoittaminen on myös aika yksilövastuullista hommaa ja olen jo hetken kaivannut kaveria. Me päätettiin lyödä hynttyyt yhteen mun työkaverin Hanna Tyrmin kanssa ja me aloitetaan Suomen ensimäinen ammattilaisten tekemä hius youtube kanava. Videoita alkaa putkahtelemaan kerta viikkoon huhtikuusta lähtien. Meillä löytyy jo Ig tili @prime_estrada joka kannattaa laittaa seurantaan.

Me ollaan Hannan kanssa oltu alalla jo kohta 20 vuotta ja kerromme videoilla vuosien käytännön kokemuksella asioista.  Me rakastamme työtämme, mutta kaipaamme perus liiketyön rinnalle jotain luovempaa. Liiketyössä aika on usein rajana ja vaikka kokoajan kokeilemme ja teemme uutta niin silti jotain on puuttunut.

Me ollaan Hannan kanssa työskennelty ennen Primeä samassa työpaikassa ja eletään molemmat suht samanlaisessa arjessa. Todella monessa asiassa ajatukset kohtaa ja yhdessäolo on helppoa. Vaikka lapsia on talon täydeltä molemmilla, niin koemme että se ei saa olla esteenä mennä kohti unelmia. Me haluamme meidän kanavalla tavoittaa ihmisiä ikään, sukupuoleen tai mihinkään muuhunkaan katsomatta. Teemme erilaisia makeover videoita, testaamme tuotteita, kerromme minkälaista meidän työ oikeasti on, teemme step by step pikakampauksia, kuvaamme meidän reissuja ja päästämme seuraajat kulissien taakse. Kaikkea hauskaa ja monipuolista siis luvassa.

Me ollaan tästä todella innoissaan ja tänään olikin ensimäinen kuvauspäivä. Oli ihana tehdä juuri sellaisia asioita mitä itse haluaa ja kumota hieman asiakkaiden kuvittelemia myyttejä mitä tulette näkemään videoilla. Haluamme ennenkaikkea lisätä alamme arvostusta ja näyttää mitä meidän alamme todellisuudessa vaatii. Se on todella paljon muuta, kun hiustenleikkaamista.

Ehkä jo ensi viikolla saamme ensimmäisen videon ulos ja niitä on luvasssa joka viikko. Toivomme että kanavaamme on ilo seurata. Kampaajan työ ei tarvitse olla niin vakavaa ja meillä onkin videoissa mukana rentoa huumoria.

Mää en vois kuvitella tekeväni tätä kenenkään muun kanssa kun Hannan, koska meillä menee hius asiat aina ihan yks yhteen ja lähestulkoon kaikki muutkin. Katsotaan mihinkä tämä johtaa. Some on ihmeellinen maailma ja tässä me koitetaan fossiileina pysyä maailman menossa mukana.

Nyt vaan @prime_estrada seurantaan ja sielä löytyy aina linkki uusimpaan videoon. Risuja ja ruusua otetaan mieluusti vastaan. Olemme ihan amatöörejä vielä ja sillä lähdetään liikenteeseen. Ei tässä muutakun hyvää pääsiäistä kaikille!

Lue edellinen postaus: Kateellinen yksinäisyydelle? 

-Umppu

2 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:

    Huippua Umppu!! Ihan mahtavaa nähdä sua videomuodossa, koska oot niin värikäs persoona! Uskon, että kanavasta tulee menetys 🙂 .

  2. GirlInFlorence kirjoitti:

    Todella hyvä teksti, kiitos! custom writing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.