Hae
Prime Life by Umppu

Tehdäänkö rohkeudelle jotain yhdessä?

Voi kuinka ihana olisi omistaa iso vaatehuone, minne saisi kaikki vaatteet ja kengät kauniisti järjestykseen. Sellainen walk in vaatehuone on varmasti joka naisen unelma. Kun meillä pyykkikone huutaa lähes aamusta iltaan niin olen todella tyytyväinen siihen että olen oppinut karsimaan vaatteita aika rankallakin kädellä. Mulla oli aiemmin varmaan 20 kappaletta erilaisia ”bilemekkoja”. Sellaisia mitä ihan aikuisten oikeesti kuvittelin vielä jonain päivänä pitäväni. Jos nyt ajattelen niitä mekkoja niin eihän mulla edes ole sellaisia tilaisuuksia enää, missä niitä voisin käyttää. Saati kun laitan sellaisen päälle ei se todellakaan imartele vartaloani ja helmatkin on 40cm liian lyhyitä niin että perskannikat vilkkuu.

Kun elämä muuttuu niin ainakin mulla on samalla muuttunut pukeutumistyyli. Musta on tullut paljon mukavuudenhaluisempi pukeutuja. En halua käyttää vaatteita, mitkä tuntuu epämiellyttävältä päällä, tai ei vain jostain muusta syystä toimi. Helmat on pidentyneet ja kaula-aukot pienentyneet. En myöskään hae alastomuudella huomioo.

Teen aina pari/kolme kertaa vuodessa vaatekaapin tyhjennyksen, missä otan ihan kaikki vaatteet pois kaapista ja käyn ne rankalla kädellä läpi. Mulla on muutamat sellaiset luottovaatteet mitkä on ollut kaapissa vuosia, mutta tykkään myös paljon vaihdella jotenka vanhat saa aika nopeasti lähteä. Olen jo vuoden alusta päättänyt pukeutua rohkeammin. Mulla oli ennen tiettyjä vaatteita, mitä käytin vain ulkomailla.. enkä tiedä miksi. Olen aina ollut ulkomailla rohkeampi pukeutuja. Päätin että en hanki vain niitä mustia vaatteita ja ehkä olettekin sen huomannut myös näissä blogin kuvissa. Tämän kuvan asun on HM:ltä.

Päätin että mun lähes musta vaatekaapin sisältö saa muuttua, koska ei sieltä edes löydä mitään kun kaikki on olleet saman värisiä. Toki esimerkiksi farkut saa olla edelleen mustia. Pakko sanoa että tekee kyllä itsellekkin ihan eri fiiliksen värilliset vaatteet versus se iänikuinen musta. Vaatteita ei myöskään tarvi olla määrällisesti paljon, kunhan niitä osaa yhdistää. En tiedä olenko ainut nainen, kuka on päättänyt päässään olla jotain tiettyä kokoa ja kaikki vaatteet on oltava sitä. Siitäkin olen päässyt eroon, sillä esimerkiksi kun käytän töissä samoja vaatteita kun kotona, niin selän pitää joustaa koska muuten se on epämiellyttävä. Siksi hankin suurimman osan yläosista M kokoa ja joskus jopa L kokoa, jos mallissa ei ole liian pitkät hihat. Mua ei muutenkaan enää kiinnosta sulloa itseäni johonkin tiettyyn kokoon, vaan valitsen sen vaatteen ja materiaalin mukaan.

Suosittelen ihan kaikille miettimään omaa vaatekaapin sisältöä. Tarvitaanko niiden säilytykseen ihan oikeasti yksi kokonainen huone? Tuleeko niitä käytettyä vai onko ne vaan koristeena keräämässä pölyä? Samoin kengät on se toinen juttu. Jos ne on ollut vain kerran jalassa niin se jo kertoo ettet tarvitse niitä.

Musta tuntuu että oon itse vihdoin löytänyt sen oman tyylin pukeutua. Oon rohkaistunut pukeutujana ja samalla erilaisten asioiden yhdistäjänä. Ennen mulle oli aivan nou nou esimerkiksi huulipuna, mutta pikkuhiljaa sekin on tullut mukaan yhtenä asusteena. On hauska heittäytyä välillä vähän villiksi ja yhdistellä erilaisia juttuja. Kesä on taas tuloillaan ja värikkäitä vaatteita on muodissa. haastan siis kaikki hieman heittäytymään pukeutumisessa ja olemaan rohkea. Jos teemme sen yhdessä niin loppuu se iän ikuinen tuijottelu. Suomessa rohkea pukeutuminen vaatii nykypäivänä munaa ja kaivakaa se esiin vaikka nyt pääsiäisen kunniaksi esiin. Sen voi aloittaa vaikka ihan pienellä jutulla, esimerkiksi värikkäämmällä huulipunalla ja siitä siirtyä korviksiin.

Mun mielestä nää kuvat on ihania ja kiitos niistä kuuluu mun luotto kuvaajalle Noora Näppilälle. Jos tarvitte ihan mihinkä vaan tilaisuuteen kuvaajaa niin ottakaa yhteyttä Nooraan.

Jos muuten ette ole vielä nähneet niin käykää lukemassa musta tehty haastattelu kauneusleikkauksista TÄÄLTÄKävin Ylellä haastateltavana ja kertomassa oman näkemykseni ja kokemukseni.

Lue viikon postaukset: 

Nopeaa ja tehokasta ihonhoitoa

Mitä tapahtui Pariisissa

Some on meille kaikille yhtä avoin

Se olis huomenna Bonjour!

Äiti kysyy: lapsi vastaa

-Umppu

 

3 kommenttia

  1. Liisa kirjoitti:

    Ihanan raikkaita kuvia tässä, oot tosi kaunis. 🙂

  2. Manduca kirjoitti:

    En kyllä itsekkään ymmärrä sitä yhteen vaatekokoon väkisin sulloutumista. Kyllähän se on ihan selviö , ettei isopovinen mihinkään s kokoon mahdu. 😀 Nämä vaatekoko asiat riippuu niin paljon vaatteen materiaalista, valmistusmaasta ja mistä vaate ostettu. Karsean näköistä kun rinnan yläpuolella oleva kangas ”vetää” pienuuttaan :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.