Hae
Prime Life by Umppu

Nopeaa ja tehokasta ihonhoitoa kotona!

Nyt kun olen palannut taas työelämään niin aika on oikeastaan päivittäin kortilla. Kauneudenhoito-alalla työskentelevänä haluan myös itse näyttää huolitellulta. Kasvot on sellainen osa meissä, missä näkyy oikeastaan kaikki. Kasvoissa näkyy valvominen, epäterveelliset ruokailutottumukset ja ainakin itselläni kasvoisa huomaan heti, jos olen esimerkiksi kipeä. Aamuisin on mulla on usein paljon muutakin tehtävää, kun keskittyä vain itseeni. Lapsille vaihdetaan vaipat ja vaatteet ja katsotaan päiväkotiin sekä kouluun tarvittavat tavarat ja itseni laittoon on lähes joka aamu tarkalleen maksimissaan se 7 minuttia aikaa. Tietyt asiat on hoidettava illalla, kuten hiustenpesu koska siihen ei aamulla ole mahdollisuutta.

Siinä  seitsemässä minutissa pitää ehtiä vaihtamaan vaatteet, laittamaan hiukset sekä meikkaamaan. Mulle toimii aina loistavasti asiat mitkä toimii heti ja nopeasti. Olen käyttänyt jo aiemminkin MayBeaytyn The incredible face geliä, mistä on tullut meikkipussini yksi luotto tuotteista. Face gel on todella hyvä, laadukas ja ennenkaikkea nopea kaunistaja. Sen ehtii tekemään hyvin vaikka aamulla, koska sen käyttö ei juuri vie aikaa ja tulokset näkyvät heti. Tämä on ainakin itselleni se haamunaama aamun yksi tärkeimmistä tuotteista ja valokynä tulee hyvänä kakkosena.  Tuote on kätevissä annospakkauksissa, mikä ei vie tilaa laukussa ja kulkee myös kätevästi reissuilla mukana. Tämän voi käyttää myös hyvin meikin alle ja iho on heti paljon freesimpi.

Mikä tämä tuote on? Face gel levitetään aina puhtaalle iholle. Itse levitän tuotteen aina käsin  kerralla kasvoille ja alan työstämään sitä pienin pyörivin liikkein iholle. Pikkuhiljaa sormenpäissä alkaa tuntumaan, kuinka aine muuttuu hieman rakeisemmaksi. Se alkaa silloin poistamaan kasvojen pinnalta kuollutta ihosolukkoa.

Käyn kasvojen ihon pinnan aina vähintään kolmesti läpi, jotta kaikki ylimääräinen ihosolukko irtoaa. Pöyrittelyä kannattaa jatkaa niin kauan kunnes koko kasvoille levitetty aine on muuttunut rakeiseksi. Kuvasta näkyy miltä iho näyttää siinä vaiheessa, kun hoito on valmis. Kasvoja ei tarvi hoidon jälkeen sen kummemmin hinkata puhtaiksi, vaan pelkällä vedellä huuhtelu riittää hyvin puhdistukseen. Tuote samalla puhdistaa ihohuokset. Itselläni on sekaiho, mikä on pinnalta kuiva, mutta silti rasvoittuu helposti. Tämä auttaa myös poistamaan iholta ylimääräistä talia ja rasvaa. Huomaan tuotteen jatkuvassa käytössä, että sillä on myös vaikutusta meikin pysyvyyteen ja ennenkaikkea sen kestävyyteen.

Tämä on huomattavasti  helpompi käyttää, kun tavallinen kuorintavoide. Iho on heti hoidon jälkeen puhtaampi ja huomattavasti tasaisempi ja mulle tärkeä asia on se, että se pysyy mattaisena koko päivän. Nyt sinulla on blogini lukijana mahdollisuus ostaa tuote koodilla primelife   -30% alennuksella täältä*

Itse käytän tätä noin kerran viikossa. Geelin jälkeen on hyvä kosteuttaa iho kosteusvoiteella. Se mikä on mahtavaa on se, että tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu. Itselläni tulee tänä vuonna mittariin 35-vuotta jotenka ihon kunnossapito muuttuu jatkuvasti vain tärkeämmäksi. Hektinen elämäntyyli ja välillä valvotut yöt tekee aina oman haasteensa ihonhoidossa. Näillä kotona tehtävillä tuotteilla pystyy hyvin ylläpitämään ihon freesiä ilmettä ja pitämään ihon mahdollisimman puhtaana. Voin todella lämpimästi suositella tätä ihan jokaiselle.

 

 

-Umppu

2 kommenttia

  1. Noora kirjoitti:

    Hei. Käytätkö muita maybeauty tuotteita? Jos käytät tätä noin kerran viikossa, mitenhän kannattaisi yhdistää se musta naamio joka poistaa mustapäät ja muut liat..? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.