Hae
Prime Life by Umppu

Se olis huomenna Bonjour!

Huomenna olis sitten aamusta 6.40 lähtö Pariisiin. Muodin mekkaan Balmainin koulutukseen. Ihan luottavaisin mielin ollaan reissuun lähdössä, mutta erikoista tässä tekee sen, että matkustan yksin. En muista että sellaista olis koskaan ollut aiemmin. Toki lapsena matkustin todella paljon pitkin Eurooppaa yksin voimistelukilpailuissa, mutta siinä oli aina mukana Suomen delegaatiosta tuomari. Mää en oo koskaan käynyt aiemmin Pariisissa ja mulla on lauantaina hieman aikaa tutustua kaupunkiin. En ole edes vielä katsonut minkälainen sää sielä on että mitä pitää ottaa mukaan. Yksi helpotuksen asia oli että sielä on sama sähkövirta, kun täällä eli mun ei tarvitse ottaa mukaan adabtereita, koska teemme sielä töitä.

Mun halu kehittyä ammatillisesti on suuri. Mää en oo koskaan halunnut olla Parturi-kampaaja Pirjo, (ei pahalla ketään Pirjoa kohtaan) jolla on salongin ikkunassa sellaiset haalistuneet  aurinkosälekaihtimet ja salonkiin astuessa sisään tuntuu siltä, kun olisi aikamatkalla 70-luvulle. Meidän alalla on onneksi narut aika hyvin omissa käsissä. Jokaisella on mahdollisuus kouluttautua lisää ja mennä vaikka opiskelemaan ulkomaille, jos siltä tuntuu. Tällä hetkellä maailmalla ja varsinkin Jenkeissä jyllää hiusmuodissa erilaiset rainbow ja unicorn värjäykset..  Se ei silti tarkoita sitä, että ne on kaikkien juttu. Ei ainakaan mun ja musta se on jo vähän out.  Itse tykkään juurikin Balmainin tyylistä siksi, koska se jäljittelee niin hyvin kaupallista muotia. Sellaista ihmiset yleensä  haluavat nähdä, koska niitä voi hyvin toteuttaa ihan tavallisille ihmisille. Todella lyhyitä ja värikkäitä hiuksilla näkee hyvin vähän.

Vaikka catwalkit antavat suuntauksia muodille niin harvoin kukaan pukeutuu niin rohkeasti siviilissä. Osa asuista onkin tehty vain näytöksiin. Katsotaan kuinka Pariisi inspiroi mua ja nappanko sieltä jotain muodin trendejä mukaani Tampereelle. Meillä on omat kuvaukset huhtikuussa ja ehkä voin toteuttaa jotain ideoista niissä.

Nyt on pakko avata matkalaukku ja alkaa pakkaamaan. On oltava jos jonkinlaisia kolttuja mukana. Ehkä tää säätäminen vielä iloks muuttuu.

Mää oon juossut tänään aamusta asti hoitamassa kaikki mahdolliset asiat ja olisin jo aivan valmis nukkuun. On ollut töitä, ripsihuoltoa, hammaslääkäriä ja käytiin vielä Nooran kanssa ottamassa kivoja keväisiä kuvia blogiin. Parin viikon päästä tapahtuu jotain ihan uutta, josta kuulette pian. Koitan saada kirjoitettua reissusta kuulumisia ja fiiliksiä.

Kuvat Noora Näppilä

Lue edellinen postaus: Äiti kysyy lapsi vastaa

-Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.