Hae
Prime Life by Umppu

Olin jo luisumassa vanhaan

Mukavaa tiistaita. Mun pitäis olla tällä hetkellä jossain ihan muualla kun kirjoittamassa blogia. Mun pitäis olla Helsingissä A-lehdillä yhdessä tapahtumassa, mikä liittyy blogaamiseen ja siihen liittyviin asioihin. Nyt kävi ihan rehellisesti niin, että heräsin äsken. Kellon on 19.41 illalla. Meillä on ollut kaksi ihan super huonoa yötä takana. Nuorin on valvottanut niin, että mulle on kertynyt muutamia 30min pätkiä unta ja voin kertoa nyt jo hetken suht hyvistä unista nauttineena se unen puute tuntui joltain aivan järkyttävältä.

Mulla oli aamulla niin ärsyytynyt fiilis, että onneks aamun eka asia oli Fustra ja sain sitä ärsykettä jätettyä sinne salille. Töissä tuntui että ihan jokainen asia meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Siinä vaiheessa kun mun olis pitänyt lähteä ajaan Helsinkiin olin niin väsynyt, että olisin aivan sata varmasti nukahtanut rattiin. Mää tuppaan aina mennä vähän yli limittien, mutta kerankin tajusin että nyt mentävä vaan nukkuun. Nukuin melkein 5:n tunnin päiväunet ja olin niin sikeässä unessa etten ole eden herännyt, kun Juuso on tullut lapsien kanssa kotiin tässä välillä.

Mää joudun todella usein sanomaan itselleni, kuinka tärkeää se mun hyvinvointi on ja kuinka mun pitää muistaa pitää siitä huolta. Se on asia mikä yleensä jää ensimäisenä varjoon. Omassa elämässä tapahtuu niin paljon asioita jatkuvasti… niin sitten kun on sellaine luonne vielä että kantaa kaikien muidenkin murheet niin joskus on vaan suljettava kaikki vastaanottimet ja olla hetki pelistä pois.

Ei kai sitä kukaan ihminen ole varustettu sellaisilla voimilla, että jaksaa sykkiä aamusta iltaan ilman taukoja useita viikkoja putkeen. En myöskään halua että se elämä on aina vaan sitä suoriutumista päivästä toiseen. Voin kertoa että äsken nukutut viiden tunnin päiväunet kirkasti taas asioita. Ehdin tänään varmasti tekemään ne asiat vielä mitkä on jäänyt kesken ja valmistautumaan loppuviikkoon. Huomenna ensimäinen meno on jo 6.30 ja viimeinen alkaa 19.30 eli siinä on taas ihan tarpeeksi tekemistä.

Edellisiin postauksiin oli tullut todella paljon kommentteja enkä niihin oikein ehtinyt vastaamaan. Olisi ihnaa jos siihenkin olisi joskus aikaa kirjoittaa kommentti ihan ajan kanssa. Kaikkeen vaan ei aina pysty venymään. Mulla on tällä viikolla vielä yks Helsingin reissu tehtävänä ja sitten pitäisi vielä riipasta sinne Parisiin. Lähtöaikataulu sinne ei ole vielä edes selvillä ja tässä koitan pysyä vain rauhallisena. Pidän itse siitä että kaikki on aina tiedossa hyvissä ajoin ja aikataulut selvillä.

Ehkä alkuviikon hässäkästä johtuen loppuviikko onkin vähän rauhallisempi.

Lue edellinen postaus: Mitä vastaa neiti X

-Umppu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.