Hae
Prime Life by Umppu

Puunvärinen keittiönpöytä. Väri mitä olen aina inhonnut

*Sisältää mainoslinkkejä

Vihdoista viimein sain aikaiseksi hankittua uuden keittiönpöydän*. Se on ollut siinä ”todo” listalla jo jonkin aikaa.  Muutama vuosi takaperin halusin ehdottomasti pyöreän ruokapöydän. Siitä syystä että ajatteli että se säästää tilaa ja lapsilla on enemmän tilaa leikkiä.. sitähän voi siis mielessä kuvitella ihan mitä vaan.. niin ei suinkaan käynyt, koska tuolit ei koskaan ollut pöydän alla vaan pitkin koko alakertaa, jolloin se vei aivan tuhottomasti tilaa. Pyöreää pöytää ei voi myöskään laittaa kiinni seinään ja sen ympärillä on mahduttava liikkumaan.  Vaikka itse laitoit ne sinne pöydän alle niin ehkä sekunnin päästä joku siirtelee jo niitä.  Meidän lapsista enää yksi on syöttötuolissa ja pian siirtyy jo omaan tuoliin. Se tarkoittaa taas yhtä henkeä lisää pöydän ääreen. Pyöreät pöydät on usein 1m tai 1,10m halkaisijaltaan. Loppupeleissä siihen jää aika vähän tilaa. Lautasten lisäksi esimerkiksi viisi henkeä syödessä ei ruoka mahdu esille pöydälle vaan se on oltava erikseen muualla. Siinä sitten se ralli äiit äiti äiti niin ei paljon rauhaa saa omaan syömiseen.

 

Meillä on ollut jo pitkään mustavalkoinen koti ja kokoajan kaipaan jotain muutoksia. Halusin että meillä on kunnolla tilaa syödä ja pöydän ääreen mahtuu myös muita mahdollisesti joskus syömään meidän kanssa.  Sisustuksessa mun inhokkiväri on aina ollut puu. Juuri kun sain se portaista piiloon niin halusin sitä keittiöön. Naisen mieli on kyllä hankala, kun fiilis ja mielipide vaihtuu useammin, kun puhtaat alushousut. Toki tähän pöytään en olisi päätynyt ellei meillä olisi valkoinen lattia. Uusi ruokapöytä on Ellokselta ja se löytyy täältä*. Mietin pitkään tämän ja sitten marmoripintaisen* pöydän välillä. Haluan että pöytä on jykevää tekoa, sillä Vikke kiipeilee pöydälle noin 50 kertaa päivässä heti kun silmä välttää, enkä halua että hän sekä pöytä kaatuu. Pöyreä pöytä seisoo vain yhdellä jalalla ja ei kestä todellakaan kiipeilyä. Hullulta kun se kuulostaa, mutta haluan että koti on kaikilla osin turvallinen.

Vanhat tuolit sopii nyt paljon paremmin pöydän alle ja kokonaisuus on jotenkin selkeämpi ja rauhallisempi. Pakko kyllä myöntää kun näin paketin eteisessä niin paskahalvaushan siinä tuli. Se näytti ihan sairaan suurelta. Koskinen siinä virnuillen tokas, että toi on ihan vitun iso.  Nyt kun se on paikoillaan niin se ei vie yhtään sen enempää tilaa kun pyöreä tai oikeastaan päinvastoin.

Kevät on siitä huono vuodenaika, koska silloin laitan kodin aina ihan uuteen uskoon. Nyt tietenkin haluan uuden sohvan ja ja ja.. lista on loputon kun pääsen vauhtiin. Sitten kun koti on valmis niin voi hyvällä syyllä aloittaa taas uudelleen homman alusta.  Vaikka en olisi koskaan valinnut kyseistä pöytää kaupasta niin päätin antaa sille mahdollisuuden. Mielessä oli että se on hitti tai huti ja nyt kävi hyvin, eli siitä tuli hitti. Mustat jalat pöydässä tekee siitä modernimmat version verrattuna koko puupöytään.

 

Kattaus: Teekannu*  Lasit* Astiat* kultaiset mitat* Pronssinen jakkara* 

Mää en oo silti lopettanut haaveilemasta suuremmasta asunnosta. Ehkä sekin päivä joskus koittaa, että saan esimerkiksi ne keittiön tavarat järjestykseen niin että kaikilla asioilla on looginen paikka. Joku kommentoikin eiliseen postaukseen että: Mitenkä sun keittiö voi näyttää tolta.. siltä se tosiaan näytti juuri sillä hetkellä kun otin kuvan. Vaikka se siivotaan jokainen päivä niin silti lopputulos on toi.Tässä postauksessa kuva on todellakin lavastettu.Ajattelin itse että pöytä näyttää kauniimmalta katettuna.  Se oli vastapainona havainnollistamaan muutamalle kommentoijalle liittyen edelliseen postaukseen: Lukususelämän pakkomielle on uusi sairaus

 

Elloksen valikoimissa on nyt -20% kaikista vuodevaatteista ja päiväpeitoista. alennus on voimassa 12.3 asti. Shoppailemaan TÄÄLTÄ*

-Umppu

18 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Ei kai sellaista väriä olekaan kuin puunvärinen ? Jos materiaali on puuta niin se voi olla melkein valkoisesta mustaan. Kuviointi vaikuttaa, lakkaus yms. Sehän on ihan karmean näköistä, millaisia perus puisia huonekaluja näkee paljon ja millaiset ne teidän kaiteet taisi aiemmin olla. Itse tykkään paljon juuri tuollaisesta tummasta sävystä mikä tuossa teidän pöydänkannessa on. Sopii hyvin?

 2. Karita kirjoitti:

  Mistä toi musta kukkalaatikko on ? Etsinyt pitkään kohtuu hintaista tuollaista.

 3. Pupu kirjoitti:

  Hieno pöytä! Pakko kysyä kun jäi häiritsemään, minkä takia aterimet on katettu väärin? Onko teillä paljon vasenkätistä porukkaa?

 4. Anni kirjoitti:

  Hieno pöytä! Sais luvan loppua jo valkoinen sisustaminen ihan kaikilla…booooring.

 5. EK kirjoitti:

  Kaunis pöytä, vastaavanlaisesta haaveilen itsekin.<3
  Kolmen pienen lapsen kanssa vain tuumailen, että miten epäkäytännölliseksi nuo raot osoittautuu? (Kun kaatuu maitolasi ja sinne valuu, tai pienimmät tunkee jopa tahallaan ruokaansa sinne ja kaikkea vaikea saada puhdistettua?)
  Ehkä sinä myöskin kolmen lapsen äitinä osaat minulle sen kohta kertoa 😀 sitten uskallan itsekin harkita uudelleen ja alkaa ylipuhumaan omaa ukkokultaani 😀

  • primebody kirjoitti:

   Joo katsotaan mitenkä käy. Mää itse laitan usein lapsille sellaiset tabletit lautasen alle juuri tosta syystä, mutta eihän sekään mitään takaa

 6. Jonna kirjoitti:

  Kaunis on pöytä mutta mistä nuo tuolit on?? Ihanat! Pakko myöntää, että nykyään omaan mustavalkoiseen kotiin oon alkanut himpun kyllästyä ja laitan uuteen kotiin sitten niiden seuraksi tummaa puuta! ?

  Ps. Umppu, oot mahtava ihminen!
  Kiitos blogistasi, sitä on kiva lukea.
  Never stop being as honest as now.

 7. Manduca kirjoitti:

  Miten saat Viken pysymään erossa nuista kukkalaatikoista/kukista? Tyhmä kysymys sinänsä. Mutta kun meillä ei onnistuis tuommoinen reilu vuosikkaan kans. Aina sais olla repimässä sitä pois siitä.

 8. henna kirjoitti:

  mistä nuo kauniit lautaset on hankittu? meillä uusien hankinta edessä ja nuo miellyttää silmää kyllä

 9. Paulo kirjoitti:

  Hei Tiina! Kiitos hyvästä vinkistä. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.