Hae
Prime Life by Umppu

Arjen täydellisyys

Minkälaista arkea sinä vietät? Mun arki on aika tavallista. Moni usein kysyy mitenkä ehdin handlaan kaiken. Se vaatii vaan tietynlaista organisointia. Moni inhoaa maanantaita. Itsekin silloin kun kävin vielä baarissa, mutta nyt se on melkein yksi viikon parhaimmista päivistä, koska viikonloppuna ei todellakaan ehdi levätä. Mun alkuviikko on aina aika hektinen. Mää oon suunnitellut mun työvuorot niin, että ehdin aina hakemaan Vilin treeneistä töiden jälkeen. Maanantai ja keskiviikko on sellaisia päiviä, kun oon aika myöhään töissä. Kun taas tiistaina lähden hieman aiemmin.

Mulle on tärkeää että lapsi saa harrastaa ja olen sitoutunut kuskaamiseen. Joskus saattaa olla viikossa yksi tai kaksi päivää että kun tuun kotiin niin menen lähes saman tien nukuttamaan lapsia. Joku voi ajatella tästä että onpa vähän aikaa illasta, mutta ottaen huomioon että meillä herätään viiden jälkeen ja olen aamulla lasten kanssa joskus jopa kolme tuntia aamusta. Siirryin nyt tekemään 4p viikossa Salongissani töitä. Olen vapaalla yleensä pe-su. Näinä päivinä teen aina töitä. Teen blogiin liittyviä asioita, kirjalliset ja hallinnolliset hommat, hoidan kodin ja usein viikonloppuun kuuluu isot kauppareissut sekä harrastukset.

Mulle tai meille ei oikein sovi mikään ylimääräinen meno. Arjet on illoista aika aikataulutettuja. Myös viikonloput täyttyy aika lailla harrastustoiminnasta ja se on esimerkiksi syy miksi en tee viikonloppuisin töitä. Pikkuset on vielä niin pieniä että niitä ei viitsi joka paikkaan viedä, koska niille ei ole esimerkiksi sählyturnauksessa juuri tekemistä. Toinen meistä on usein silloin lasten kanssa kotona.

Kun puhutaan ruuhkavuosista niin osittain se on juuri tätä meidän arkea. Vapaa-aikaa ei juuri ole ja sen järjestäminenkin on hankalaa. Vaikka sitä sanotaan että järjestä sitä parisuhde aikaa niin se on aina niin helppo sanoa. Jo se että pääset lähteen jonnekin vaatii ihan älyttömät järjestelyt. Ylipäänsä se että saat lapset jonnekin yöksi ja vielä sellaiseen paikkaan että voit itse täysin rentoutua on aika minimaalista. Myös ne reenit yms on silloinkin hoidettava ja varmaan tarvii meidän autonkin, koska ei kenelläkään oo ihan huvikseen kahta turvaistuinta autossa.

Mulle ei tähän elämänvaiheeseen kuulu ”tyttöjen illat” tai oikeastaan muutkaan ylimääräiset. Niiden järjestely vaatii ihan uskomattoman paljon sitä metatyötä ja en jaksa vaan säätää. Myös silloin kun toinen vanhemmista on pois niin se vaatii toiselta ekstra paljon. Joku voi ajatella että mitä ihmeellistä on vaikka treeneihin viemisessä, mutta se pitää huomioida että sinne on lähdettävä koko porukalla. Pitää tsekata vaipat, pukea vaatteet ja varata aikaa mahdolliselle äkkinäiselle ”vituiks meni/raivarit” asialle.

Ystäviä on ihana nähdä mutta toistaiseksi se onnistuu melkein vain että meille tullaan kylään. Vaikka päivät on välillä tietynlaista suoriutumista niin usein iltaisin on hyvä fiilis siitä että selvisin tästäkin päivästä ;). Toisaalta ne rutiinit ja tietyt aikataulut pitää oman elämän virkeänä. Sekoisin siihen jos mun kalenteri näyttäisi tyhjää eikä olisi mitään sovittua. Kun kaipaan lomaa niin lähden ulkomaille. Loman vietto Suomessa ei onnistu. Varmasti ehkä moni voi jopa samaistua siihen että loma kotona omissa nurkissa on aivan lyijyä ja varsinkin talvella. Se on yhtä kokkailua ja siivoamista. Lomalla myös ainakin itsellä on tarkoitus rentoutua ja ainakin itse pystyn siihen parhaiten siinä vaiheessa kun kone nousee.

Näin yhteenvetona että meidän perhe elää ihan tavallista arkea. Tällä hetkellä tähän ei mahdu oikein muuta.

Nyt jos koskaan kannattaa suunnata House of Brandonin* nettikauppaan. Sielä alkaa tänään ystävämyynnit ja koko kauppa on täynnä huippu tarjouksia*. Itse olen luottanut kyseiseen puljuun jo siitä asti kun se aloitti. Mun ehdoton suosikki on todella nopeat toimitukset. Joskus kun olen tehnyt aamulla tilauksen niin paketti on ollut himassa jo seuraavana iltana! Tykkään myös siitä että uusia tuotteita tulee jatkuvasti ja aina on saatavilla jotain uutta. House of Brandonista* löytyy nykyään myös lastenvaatteita*, jotenka mikä sen parempaa kun shoppailla kerralla koko perheelle. Oletko myös huomioinut että ostoista saat boonusta. House of Brandon tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kerryttää bonuksia vaateostoksistasi!Alle 300€ kertaostoksista bonuksia kertyy 3%  ja yli 300€ kertaostoksista 5%. Jotta pystyt kerryttää bonuksia sinun tulee olla rekisteröity käyttäjä verkkokaupassamme. Pystyt seuraamaan kertyneitä bonuksia Omat tiedot sivultasi ja pääset käyttämään niitä kätevästi tulevissa tilauksissasi.Bonukset ovat käytettävissä 35 päivän kuluttua, kun palautusaika on mennyt umpeen, peruutetuista tilauksista ei kerry bonuksia.Nyt jos koskaan keskittäminen kannattaa!

Lue edellinen postaus: Korkeakoulutettu kusipää

-Umppu

4 kommenttia

  1. Emmi kirjoitti:

    Mitä meikkivoidetta käytät? Tosi hyvännäköinen iho ja meikki!

  2. Anna kirjoitti:

    Ihan hyviä tarjouksia House of brandonilla ja olisin tilannut jos kokoja olisi löytynyt.. Melkein kaikissa alevaatteissa vain muutama koko jäljellä.. :/ (Ei kyllä monista uutuuksistakaan löytynyt kokoja..)

  3. fides kirjoitti:

    kiitos 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.