Hae
Prime Life by Umppu

Mun suosituimmat ja kohahduttavimmat postaukset koskaan

Jos jollekkin jäi epäselväksi se illuusio

Mitä raskaus tekee vartalolle ja miltä se todellisuudessa näyttää

Saako äiti olla seksikäs?

Miten monella on niin vääristynyt ihanne?

Mitä jos mää vähän puhkaisen sun kuplaa?

Oikein oksettaa oma ajatusmaailma

Fitness ei ole lapsiperheen harrastus

Meneekö sukupuolineutraalisuus jo liian pitkälle?

Se todellinen synnytyskertomus

Kirjoitan päivittäin blogia. Aiheita on ihan laidasta laitaan peräpukamasta simpukoihin. Joskus saataan aavistaa etukäteen kirjoittaessani aiheesta, että siitä tulee ”jymy” postaus ja se luetaan kymmeniätuhansia kertoja. Mun kaikkein suosituin postaus kautta aikojen on ollut (ylimpänä listalla) Jos jollekin jäi epäselväksi se illuusio. Se postaus yksinään on luettu satojatuhansia kertoja. Se oli postaus mikä kirvoitti kansaa. Asiasta puhuttiin radiossa, lehdissä, muissa blogeissa ja olin postauksen myötä myös televisiossa A-Studion vieraana.

Somen voima on uskomaton ja joskus joku ihan älytön juttu saattaa saada aivan uskomattomat mittasuhteet. Toisaalta se on aika pelottavaa. Riippuen aina missä näkökulmassa jokin asia tulee julki. Jos se on esimerkiksi väärinymmärretty niin sitä ei oikein voi enää korjata jälkeenpäin, vaikka sitä sanotaan että ei sillä ole mitään väliä mitä muut ajattelee kunhan itse tiedät totuuden. Ihmisiä kuitenkin loppupeleissä kiinnostaa hyvin arkiset asiat. Mitenkä muut elää ja minkälaista on ihmisten tavallinen arki. Jos vaikka äkkiseltään katson suosituimpia postauksiani niin kiinnostavat aiheet on ollut fitness (mikä tuntuu jollain tapaa ärsyttävän ihmisiä ja on siksi kiinnostava aihe) ja raskauteen sekä siihen liityen.. vartaloon liittyvät postaukset.

Olen tietyllä tapaa aika häpeilemätön vartaloni suhteen. Se on mitä on. Se on muuttunut vuosien varrella sairaanloisen laihasta hieman ylipainoon ja nyt se ehkä on jonkin näköisessä balanssissa. En ole edes itse tajunnut kuinka paljon itse asiassa olen kirjoittanut naisvartalosta ja sen hyväksymisestä sellaisenaan kun se sillä hetkellä on. En ole koskaan vastustanut vartalon muokkaamista liikkunalla, terveellisillä elämäntavoilla, mutta en myöskään pienillä toimenpiteillä jos ne tehdään omasta halusta ja niillä on positiivinen vaikutus kyseisen henkilön elämään. Jos olet vaikka koko ikäsi kärsinyt hörökorvista niin miksei niitä saisi korjauttaa? Vaikka olisit ennen korjaustakin tyytyväinen itseesi, mutta jos koet esimerkiksi leikkauksen parantavan elämänlaatua niin mikä jottei. Tässä on se pointti, mistä minullekkin sanotaan usein. Mun mielestä itsensä hyväksyminen ei tarkoita välttämättä sitä että pukeudutaan säkkiin, ei meikata, ei värjätä hiuksia, haistaan hielle jne.

Jokainen saa korostaa itseään millä tavalla haluaa. Se vaatii rohkeutta olla juuri sellainen kun haluaa. Tärkeintä on olla tyytyväinen omaan elämään ja elää sitä omaa hyvinvointia eteenpäin vievästi. Kun on itsensä kanssa sinut niin pystyy silloin kannustamaan muitakin eteenpäin.  Me riitetään sellaisina kuin olemme. Jos jonkun ihmisen elämä pyörii vain hänen ulkonäön ympärillä niin mulle se on yhden tekevää. toivon että hän tekee sen omasta tahdostaan eikä miellyttääkseen muita. jos jollekkin tulee parempi mieli vaikka siitä, että pistää kasvoihinsa botoxia niin ei sen luulis olevan kenekään muun elämästä pois. Itselle tehtyjä toimenpiteitä ei mun mielestä muutenkaan tarvitse sen kummemmin selitellä kenellekkään.

Usein nayttäviin, rohkeisiin ja kauniisiin naisiin kohdistuu todella paljon huomauttelua koskien heidän ulkonäköä. Onhan se vaan tosi asia, että kateelliset ihmiset sielä huutelee. Jos joku on kaunis niin ei se sinua tee yhtään sen kauniimmaksi haukkumalla toisen ulkonäköä. Se tekee itseasiassa sinusta todella ruman. Jokainen saa tietynlaiset geenit syntyessään ja syntyy jonkun näköiseksi. Kukaan ei voi mitään omalla ulkonäölleen. On siis todella törkeää lähteä haukkumaan tai arvostelemaan toisen ulkonäköä. Saan itse päivittäin positiivista sekä negatiivista palautetta koskien omaan ulkonäkööni. Jos jonkun mielestä olen ruma niin tuskin sen asian ääneen sanomisella muutun hänen silmäänsä miellyttävämmäksi. Eikä sen sanominen kaunista myöskään sen sanojaa. Sillä saa ainoastaan aikaiseksi pahan mielen.

 

 

Lue edellinen postaus: Helvetillinen iltaralli

Ja hei nyt jos on sellaine fiilis että sun mielestä mun blogi ansaitsee jotain erityismainintaa niin käy ihmeessä äänestään mun blogia Inspiration Blog Awardseissa.

EHDOTA SUOSIKKIASI

Inspiration Blog Awards -gaala palkitsee jälleen vuoden inspiroivimmat bloggaajat, tubettajat, grammaajat sekä muut säkenöivät somevaikuttajat. Kerro meille, kuka ansaitsee ehdokkuuden?KUKA ANSAITSEE EHDOKKUUDEN?

Kenen blogi, Youtube-kanava tai vaikka Instagram-tili on sinun mielestäsi vuoden inspiroivin? Vinkkaa meille juuri se somepersoona tai -kanava, jonka sinä haluaisit nähdä Inspiration Blog Awards -ehdokkaiden joukossa. Ehdokashaku on käynnissä 9.3. asti.

Myönnämme ehdokkuuden jokaiselle yli 100 yksittäistä suositusta saaneelle somevaikuttajalle, mikäli heidän sisältönsä vastaa kilpailun kriteerejä. Edellytykset ehdolle pääsyyn ovat yksinkertaiset: vaikuttajalla tulee olla aktiviivisesti päivittyvä somekanava, sitoutunut seuraajakunta sekä laadukas sisältö*. Äänestykseen pääset TÄÄLTÄ

Kuvaus Noora Näppilä

Kuvien asu House of Brandon* takki* housut* Ja nyt kaikki takit (myös jo alennetutu) koodilla FLASH -20%. voimassa 72h

-Umppu

 

5 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Pääseekö tuota ”Jos jollekin jäi epäselväksi se illuusio”-postausta lukemaan jostakin? Kysyy jotain käyttäjätunnusta ja salasanaa kun yritän avata.. ?

 2. Elina kirjoitti:

  Ansaitset kyllä erityismaininnan erityisesti raskauden, synnytyksen ja post partum-kehon esille tuomisesta! Se on ollut tosi arvokasta ja rohkeaa.

 3. Jenna kirjoitti:

  Moi Umppuli!
  Pakko kysyä, pongahtaako sinulle johonkin joku tieto siitä mitä postauksia ”luetaan nyt” tms, koska olen parin päivän aikana halunnut muistella vanhoja postauksiasi ja lueskellut niitä ahkerasti. Sitten julkaisitkin juuri tämän postauksen, lista noista teksteista joita eilen juuri luin 😀 sekava teksti minulta mutta pakko oli kysyä, että oliko vain sattumaa… 🙂 oot ihuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.