Hae
Prime Life by Umppu

Ihon epäpuhtauksien hoito kotona

Talvella mun iho on kuiva kun korppu.  Kuvasta oikein huomaa hilseilevän ihon pinnan. Vaikka käytän päivittäin kosteus ja yövoidetta tuntuu ettei sekään riitä. Talvisin huoneilma on myös kuivaa, mikä kuivattaa ihoa entisestään. Aikaa kauneudenhoidolle on rajallisesti, mutta koitan silti pitää ihostani hyvää huolta. Myös mitä vanhemmaksi tulee vastaan tulee ihon kanssa uudenlaisia ongelmia, kuten ainakin itselläni ihon kuivuus. Myös epäpuhtaudet ovat sitkeämmin ihossa kiinni, kun ennen. Mulle ei juuri koskaan tule finnejä, mutta esimerkiksi mustapäitä tulee ja ihohuokoset tukkeutuu talista. Ne vaatii välillä käyntiä kosmetologilla, jota ylläpidän kotona hyvillä ja laadukkailla tuotteilla.

Mulla on ollut jo vuoden käytössä MayBeautyn  Pore Maski. Se kulkee myös reissuissa mukana  kätevien kertapalkausten ansiosta. Varsinkin lomilla ehdin ihan eri tavalla keskittymään oman ihon hoitoon, varattuna tavalliseen arkeen. Sielä saatankin tehdä päivittäin kasvoille naamiota ja usein olen ilman meikkiä ja annan ihon hengittää.

Ihooni kertyy  tasaisesti epäpuhtauksia. Se on todella pintakuiva, mutta rasvoittuu T-alueelta. Käyn yleensä säännöllisesti kasvohoidossa, mutta nyt sekin on ollut vähän retuperällä ja pakko koittaa selvitä kotikonstein. PoreMask on naamio mikä puhdistaa ihostani epäpuhtauksia jo yhdellä hoitokerralla.

Se poistaa ylimääräistä talia, öljyisyyttä ja epäpuhtauksia ja tekee ihosta pehmeän ja tasaisemman. Se syväpuhdistaa ihohuokosia ja supistaa laajentuneita ihohuokosia.

Naamio levitetään kasvoille puhtaalle iholle. Sen voi myös levittää vain alueille, mitkä haluat puhdistaa. Minun tapauksessani se on koko iho. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Naamio on valmis, kun tunnet sen kokonaan kuivuneen. Naamio puhdistetaan vedellä pyörivin liikkein. Itse tykkään tehdä naamion ennen suihkua jolloinka saan sen pestyä hyvin pois ja kasvojen iho on yhtä freesi, kun koko muu keho.

Kaikki arjen askareet näkyvät ainakin mulla ihossa. On se sitten valvominen tai huonot ruokailuvalinnat tai mikä tahansa. PoreMaski pelastaa pahimman väsymyksen kasvoilta ja mikä parasta on iho aivan ihanan tuntuinen sen jälkeen.

Nyt sinun on mahdollisuus tilata blogini lukijana itsellesi -30% PoreMaski naamioita koodilla umppu30*. Suosittelen ehdottomasti testaamaan. Kaikki MayBeautyn tuotteet on hyviä, laadukkaita ja nopeita ja helppoja käyttää.Lue edellinen postaus: Pastelli uhka vaiko mahdollisuus

-Umppu

4 kommenttia

  1. Liisa kirjoitti:

    Muistanko ihan väärin, että sä olisit kokeillut tai sulla olisi ollut postaus myös siitä mustasta naamiosta? Mulla odottaa sellainen pöydällä, kiinnostaisi kokemukset?

  2. Marjo kirjoitti:

    Heippa. Onko näissä tuotteissa hajusteita? Olen itse tosi hajusteherkkä, niin mietin uskallanko tilata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.