Hae
Prime Life by Umppu

Pastelli uhka vaiko mahdollisuus

Verhot TÄÄLTÄ* Sohvatyynyt TÄÄLTÄ* 

Muistatte varmaan että sisustustyylini on ollut hyvin mustavalkoinen jo pitkän aikaa. Näin kevään korvilla ainakin itselle tulee usein sellainen fiilis että kotia pitää päivittää.  Tulpaanit maljakossa tuo aina kevään tunnun kotiin. Nyt huomaa selkeäasti että sisustuksessa nousevia elementtejä on sametti, pastellivärit sekä kulta. Meidän olohuone on vielä vähän keskeneräinen, mutta poistin seinältä sisustustaulut ja tilalle tulee iso peili jahka se ehditään asentamaan paikoilleen.  On muuten aika mahdotonta kahden pienen lapsen kanssa noinkin yksinkertainen asia. Matto on myös vielä väliaikainen, koska tilaamani ei sopinutkaan meille ja jouduin sen palauttamaan takaisin. Oon todella tykästynyt Ellokselta* tilamiini vaaleanpunaisiin samettiverhoihin. Ensin ajattelin että aivan kamalat, mutta kun ne pääsi seinälle niin ne on ollut ihan täykyt. En olisi koskaan uskonut sisustavani kotia sametilla saati sitten pastelliväreillä. Sametti tuo mieleen mummolan ruskean sohvan ja koulun liikuntasalin esiriipun. Sohvalle tilasin myös samettityynyjä. Ne on itseasiassa aika mukavan tuntuisia. Nyt vaan kokonaisuutta katsellessa haluan päästä eroon meidän sohvasta :). Olohuoneen seinää koristaa vanhan tiiliskivitapetin sijaan nyt akustiikkatapetti, mihinkä olen erittäin tyytyväinen.

Otin myös tietoisen riskin ja tilasin (mun silmään mintunvihreän) lipaston. Mallailin sitä ensin lastenhuoneeseen, mutta voi olla että lopullinen sijoitus voi olla jopa meidän makuuhuone, josta haluaisin pois kaksi Ikean Malm lipastoa. Ne vie sielä todella paljon tilaa ja oikeastaan ovat aivan turhia. Eilen kävin vaatekaappini läpi, koska varasin tiistaille pöydän Radiokirppikselle (pöytä nro 15). Kävin myös juurikin ne lipastot ja sieltä löytyi valehtelematta 15 kpl erilaisia kehyksiä ja jos jonkinlaista roinaa, mitkä saa laittaa suoraan kiertoon. Mää jotenkin aina nautin siitä, että saan tavaraa pois kotoa. Aina jos hankin jotain uuttaa niin vanha saa luvan lähteä. Nyt on näköjään menossa taas jokin pesänrakennusvimma ja selventääkseni vielä: en ole raskaana.

Nyt kun kotona on hieman näitä pastellisävyjä niin silmä alkaa totuun ja itse asiassa pidän niistä. Ne on aika hempeitä ja todella kevyen näköisiä. Huone mikä on ennen ollut täysin mustavalkoinen avartuu ihan toisenlaiseksi ja ilme raikastuu. Meillä ei lasten vuoksi voi missään tapauksessa olla täysin valkoista kotia. En tiedä viihtyisinkö itsekkään sellaisessa. Niitä on ihana katsella kuvista, mutta siihen se sitten usein jääkin.

HAPPY HOME DAYS! -20%alennusta* kodinvalikoimasta,
myös merkkituotteista ja huonekaluista!
*Voimassa 26.2. asti. Ei Vintage COLLECTION -tuotteita Shoppaile TÄÄLLÄ*

Valaisin TÄÄLTÄ* Lipasto TÄÄLTÄ*

Koti on paikka missä haluan viihtyä. Vaikka koitan kokoajan elää ajatuksen kanssa ”tämä on vain vaihe” niin pakko sanoa että mua todellakin jurppii siivota koti 5 kertaa päivässä ja todeta illalla, että taas sitä teki turhaa työtä. Silti tykkään siivoamisesta, enkä vaan osaisi olla. Mulla onkin seuraavana vuorossa lastenhuone ja aion laittaa kaikki mahdolliset vauvalelut pois ja  järjestellä sitä jotenkin niin että sielä mahtuisi edes kävelemään. On kyllä suuri helpotus, että alakerrassa on olohuoneen vieressä lastenhuone minne saa kaikki tavarat pois näkyvistä. Katsotaan mihinkä tämä mun pastellivillitys päättyy vai keksinkö matkalla jotain uutta.

Lue edellinen postaus: Ääripäästä ääripäähän 43kg-80kg

-Umppu

4 kommenttia

 1. Manduca kirjoitti:

  Pitääpä itselläkin ruveta katselemaan kaapistoista ylimääräistä pois. Ja laittaa kirppikselle pöytä. Tahtoo olla sitä ongelmaa vain, että juuri mitään ei uskalla heittää pois, jos sitä muka johonkin tarvii :D. Tämmöisestä ajatusmallista pitäis opetella pääsemään pois. Näin pakkasella, kun lapsi päikkäröi sisällä, on hyvää aikaa siivoota ja tehdä tuommoista omaa hommaa, mitä ei aina pysty taaperon kans tekemään.

  • primebody kirjoitti:

   Joo ei sillä tavaralla oikeasti tee mitään. Taas huomasin, kun pari vuotta sitten remontoitiin yläkerta ja laitin sinne kaappeihin tavaraa.. En ole sitä tarvinnut kahteen vuoteen, jotenka kaikki jouti kiertoon

 2. Anniina kirjoitti:

  Moikka! Kysyisin, että mitkä on sun top -sivut hiusmuodin seuraamiseen? Instassa sekä muuten? Kiitos 🙂
  Anniina

  • primebody kirjoitti:

   tykkään seurata paljon muotibrändien sivustoja niistä saan enemmän inspistä kun taas pelkistä hius sivuista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.