Hae
Prime Life by Umppu

Laineet korvaa kiharat! Step by Step!

Kirjoitin hetki sitten postauksen kestävistä kiharoista. Nyt vuorossa on ohjeet niiden toteutukseen. Tai korjaan heti alkuunsa.. teen siis itselleni laineet en kiharoita, mitkä syntyy noin 7:ssä minuutissa.  Hiuksien tulee olla puhtaat ja ehdottomasti kuivat. Laitan aina jo pesun jälkeen hiuksiin  muotovaahto/voimakas kampausneste kombon. Hiukset pysyy aina puhtaampana pidempää, jos ne föönaa kuiviksi. Tyvi kohoaa silloin jo hieman itsestään. Kun kiharran hiuksia jätän kokonaan öljyn pois. No mutta asiaan. On mulla hiukset suorana tai kiharalla käyn aina tyven läpi tyviraudalla (Ghd saatavilla primestä 145€). Tyvirauta antaa kestävää volyymia ja hiukset säilyy puhtaampana pidempään ja se myös lisää kampauksen kestoa. Suihkutan aina myös vielä kuivaan hiukseen kampausnestettä uudelleen. Tyviraudalla käsittelemäni osiot myös tupeeraan, jolloin tyvellä on extra hyvä tuki ja volyymi.

Kuten kuvasta huomaa saa tupeeraus olla todella napakka ja vain tyvessä. Se kannattaa tehdä pienissä osioissa ja se minkä virheen porukka usein tekee on se että se tupeeraus harjataan auki ja jäljelle ei jää mitään. Tupeeraus siloitetaan vaan siitä päällimmäisenä olevasta pinnasta. Alimmat kerrokset voi levittää käsin. Kun teen laineita kiinnitän aina puolet hiuksista ylös löysälle nutturalle. Silloin hiuksia on helpompi työstää.

Kiharran hiukset aina samaan suuntaan ja annan osion jäähtyä kunnolla. Suihkutan myös tässä jokaiseen osioon voimakkaan tuen antavaa kampausnestettä ennen kiharrusta.

Teen laineet aina Ghd Curve kihartimella. (Näitäkin saa Primestä 189€). Tästä mulla tulee lähes päivittäin kyselyitä ig:ssä. Osiot saa olla isoja ja rullaus napakkaa. Tässä on myös hyvä käyttää lämpöhanskaa, jos yhtään epäilee omia taitoja niin ei sormet pala. Tämä on ehdottomasti markkinoiden paras rauta. Myös se että se on Ghd:n tarkoitaa se sitä että raudassa on kokoajan tasalämpö koko raudassa. Jotkut halvemmat versiot saattavat olla epälämmössä tai rauta ei ole tarpeeksi kuuma, jolloin kiharaa ei vaan synny. Pidän aina 10 sekuntia yhtä osioo kerrallaan paikallaan ja löystymään varovasti.

Kun kaikki hiukset on kiharrettu annan niiden vielä hetken jäähtyä ”pötköillä”. Huomioikaa että en ole missään vaiheessa vielä käyttänyt hiuslakkaa ;).

Lopuksi otan joko leveäpiikkisen kamman tai harjan millä kampaan kiharat auki. Tässä saa käyttää ihan voimakastakin harjausta. Jos hiukset on kaikki kiharrettu samaan suuntaan tulee siihen todella kaunis lainemainen kihara.

Kun kampaus on valmis voi siihen kevyesti suihkuttaa joustavaa lakkaa. Itse käytän sitä harvoin. Tässä tosiaan menee aikaa se noi 7miniuttia. Laineissa saa olla isot osiot jotta siitä tulee pehmeä. Jos satut seuraamaan Primeä instassa @primehairandbeautydesign niin lähes kaikissa kuvissa kihara on tehty joko Curvella tai sitten ihan tavallisella suoristusraudalla. Itsehän kampaajana en osaa tehdä suoristusraudalla itselleni kiharoita, jotenka Curve on siksi suosikkini ja lajin helppous viehättää. Nyt kun mulla on hiuksissa hieman pidennystä niin esimerkiksi nämä kuvan 7:n minuutin kiharat pysyi mulla 5 päivää hyvänä. Tärkeintä kiharoissa on ehdottomasti tuotteet ja kakkosena tulee heti laite.

lue edellinen postaus: Kaikilla on oikeus urheilla! 

-Umppu

 

8 kommenttia

 1. Annu kirjoitti:

  Kiitos ohjeista? Laitako hiuksesi yöksi jollain tietyllä tavlla ponnarille tai nutturalle, jotta laine säilyy?

  • primebody kirjoitti:

   vieteri ponnari ihan päälaella ylös ja kieputan hiukset löysästi siihen kiinni

 2. Emma kirjoitti:

  Hei Umppu!

  Onpa ihanat laineet ja iso kiitos hyvistä ohjeista 🙂 Minulla olisi kuitenkin kysymys, että kuinka laittaa hiukset yöksi kiinni, että kiharat pysyvät hyvänä monta päivää? Itselläkin hiuksissa hieman teippipidennystä, mutta ongelmanani on, että olen niin levoton nukkuja että tukka näyttää aamuisin lievästi sanottuna räjähtäneeltä – oli se sitten letillä tai ponnarilla yön 😀

  • primebody kirjoitti:

   ponnari ihan ylös ja kieputa hiukset löyhästi siihen ympärille

 3. Maiju kirjoitti:

  Moikka! Saanko kysyä kuinka paljon ja mitä pidennystä sulla on hiuksissa? 🙂

 4. Jansku kirjoitti:

  Mitä tuotteita suosittelit käytettäväksi, jotka toimii (muotovaahto ja suihke kombo)?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.