Hae
Prime Life by Umppu

Mitenkä mies voi tanssia korkokengissä?

Mää en ollut kuullutkaan sellaisesta nimestä, kun Yanis Marshall. Tiedättekö te kuka hän on? Hän on mies joka tanssii korkokengillä ja on siitä maailman kuulu. Ihmiset lentää Euroopasta asti hänen tanssitunneileen ja nyt tämä kaveri tulee Biancaneven toimesta Suomeen maaliskuun lopussa. Lisätietoja löytyy Biancaneven sivuilta  ja hänen tanssitunneille voit ostaa lippuja TÄÄLTÄ*

Myynnissä on erilaisi lippupeketteja tapahtumaan. Yanis on vieraillut aiemminkin Suomessa ja liput tunneille myytiin loppuun, jotenka jos haluat mukaan kannatta lippu hankkia heti!

Mää olin eilisen oikeastaan koko päivän kuvauksissa. Aivan ihania uutuuksia tulossa Biancaneven mallistoon, joita on saatavilla pian verkkokaupasta. Eilen taas mietin naisten ulkonäköpaine asiaa. Oon ollut erilaisissa tilaisuuksissa, missä on paljon naisia ja paljon eri ikäisiä. Mää itse aina hämmennyn tilanteesta missä nainen/tyttö ottaa itsestään kymmeniä ja lisää kymmeniä kuvia joissa hän mielestään näyttää ”rumalta”.

Kuvat missä mun mielestä on kaunis ihminen, on toisesta täysin epäonnistuneita. Kun nykyään on puhelimissa erilaisia filttereitä ja väri vaihtoehtoja niin se ihan tavallinen kuva tuntuu jo jotenkin kai liian tavalliselta. On hullua että ajatellaan että ihmisillä ei ole vaikka ihohuokosia. Täytän itse tänä vuonna 35-vuotta ja musta olis jopa hullua jos mun kasvoilla ei näkyisi mitenkään ikääntyminen.

On täysin normaalia että tässä iässä alkaa silmäkulmiin muodostumaan hieman ryppyjä ja iho ei ole yhtä sileä, kun vauvan pylly. En sano sitä eitteikö ihminen saisi hoitaa itseään erilaisilla kauneuteen liittyvillä toimenpiteillä vanhetessaan, koska itsekin haluan pitää huolta ihostani. Se ei kuitenkaan pois sulje omaa ikääni ja sitä miltä näytän.

 

Jos vertaan esimerkiksi markkinointia ja mainoksia silloin, kun itse olin lapsi ei niissä ollut mitään ihmeellistä. Ei mainoksien ihmiset tai kasvot oltu muokattuja tai saati kavennettua. En koe että itse olisin nuoresta joutunut käymään niin paljon läpi ulkonäköasioita kun nyt nuoret tytöt ja naiset.

En edelleenkään itse muokkaa omia kuviani, koska en koe sille tarvetta.  Toivoisin että samoja ajatuksia olisi muillakin. Tuntuu hassulta jos mietin tilannetta missä näyttäisin lapsenlapsille omia kuvia, kun mummo oli nuori ja kuvissa olisi koirafiltteri.

Jo se että itse julkaiset muokatun kuvan tekee sen että  jaat tietyllä tapaa epärealistista kuvaa itsestäsi ja luot myös itse niitä ulkonäköpaineita samalla itsellesi sekä muille.

Vanheneminen on luonnollista ja sitä on monen vaikea hyväksyä. Myös se että ikää tulee muuttuu tietyt asiat ja arvot erilaisiksi. Uskon että sitä asiaa ymmärtää vasta itse vanhetessa. Mun mielestä jokainen ihminen on kaunis ja vielä kauniimman ihmisestä tekee luonne. Toiset huomiova ihminen kenellä on hyvät arvot elämässä.

Joskus elämässä tarvii tapahtua suuria asioita, mitkä antaa omaan ajatellun erilaista perspektiiviä. Tämän ikäisenä mua ei kiinnosta tuijottaako joku mun selluliittejä rannalla, kun leikin lapsieni kanssa. Mää toivon että me ihan jokainen koitettaisiin jakaa enemmän sitä positiivista kehonkuvaa ympärillemme. Se ihminen kenellä on tarve kommentoida toisen selluliitista kertoo enemmän  kommentoijasta.

Muistan kun vuosia sitten musta tehtiin BODY lehteen haastattelu. Sain sen jälkeen viestin että: huomasin kuvassasi selluliittia sun takapuolessa. Osaisinko neuvoa mitenkä sen saa pois? Mää hämmennyin tästä kysymyksestä jotenkin enkä oikein tiennyt mitä vastata. Mitä mun selluliitti kenellekkään kuuluu?

Mun kuvassa oleva takki löytyy TÄÄLTÄ*

lue edellinen postaus: Jumppaa taikka kuole

-Umppu

 

9 kommenttia

 1. Kajsa kirjoitti:

  Luen blogiasi enkä edes tunne sinua mutta olet aivan mahtava !
  Olet uskomattoman kaunis ja niin jalat maassa tyyppi??❤
  You rock❤

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Nyt vaan oli pakko laittaa kommenttia. Yleisesti blogistasi, ei juuri kyseisen osakkeen alle. Mukavaa lukea sinun kirjoituksia. Monia asioita joihin voi itse samassa elämäntilanteessa elävänä samaistua. Ihanan rehellistä tekstiä. Hyvä saada itsekkin lukea äitiyden ja vanhemmuuden ajatusten ”möröistä” muilta. Vähän nuorempana äitinä odotan tuota vaihetta innolla kun selluliitit ei niin paljon menoa haittaa? Kyllä,nykyään nuoremmilla on varmasti enemmän ulkonäköpaineita. Toisaalta tietämys ja ymmärrys eriasioista on lisääntynyt, että voiko osaltaan kuitenkin helpottaa. Mukavaa kevään odotusta teidän perheelle!

 3. Maijjaam kirjoitti:

  ”Jo se että itse julkaiset muokatun kuvan tekee sen että jaat tietyllä tapaa epärealistista kuvaa itsestäsi ja luot myös itse niitä ulkonäköpaineita samalla itsellesi sekä muille.”

  Mut mites noi sun ripsienpidennykset?

  • primebody kirjoitti:

   Ja mitenkä ne liittyy tähän asiaan? Mitenkä mun ripsienpidennykset luo kenellekkään ulkonäköpaineita?

  • Maijjaam kirjoitti:

   Eikö se ole just itsestään epärealistisen kuvan jakamista? Ja kyllä mun mielestä tekoripset ym on just niitä, jotka luovat ulkonäköpaineita. Snäpin filtterit on siihen verrattuna vain hauskanpitoa.

   • primebody kirjoitti:

    No asiat voi ymmärtää monella tapaa. Olen avoimesti kirjoittanut esimerkiksi siitä että minulla on ripsipidennys ja vielä arvoin lukijoille kahdet ripset…. että sellaiset olisi mahdollisuus saada myös itselle :). Mun mielestä on eri asia pitää ripsipidennyksiä kun vaikka kaventaa vyötäröä kuvanmuokkauksella tai poistaa näppyjä kasvoilta 🙂

  • Maijjaam kirjoitti:

   Mut kyllähän kuvien muokkauksistakin puhutaan paljon ja avoimesti. Kyllä kaikki tietää, kuinka siloiteltuja kuvia mainoksissa ja instassa käytetään, koska haluaa näyttää mahdollisimman hyvältä. Siksi sullakin on varmaan ripset? Ja eikö se silloin aina liity myös ulkonäköpaineisiin?

   Vaikka susta nämä asiat ei liity yhteen tai ovat ihan eri asioita, niin kaikille se ei ole. Ja mun mielestä noi sun ripsenpidennykset, jotka on sulla aamusta iltaan silmissä on just niitä pahimpia ulkonäköpaineita. Et aika tekopyhää valittaa toisten silotelluista kuvista, kun itsekin olet siloteltu koko ajan.

   • primebody kirjoitti:

    en viitsi jatkaa keksustelua enää asiasta kanssasi.. Mukavaa päivän jatkoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.