Hae
Prime Life by Umppu

Jumppaa taikka kuole

Nyt on aamu ja kello on vähän yli 7. Me herätään aina 6 maissa oli sitten viikonloppu tai arkiaamu. Tänään on siitä erikoinen päivä, koska menen Biancaneven kuvauksiin ja tällä kertaa toimin itse mallina. Biancaneve on pieni Suomalainen yritys ja kaikki vaatteet tehdään täällä kotimaassa. Kun puhuin edellisessä postauksessa siitä kuinka suuri merkitys on niillä omilla valinnoilla nin tässä on yksi minun valinnoista.

Käytän aina urheillessa Biancaneven vaatteita. Syyt siihen on yksinkertaiset. Laatu, tyylikkyys, kotimaisuus ja kestävyys. Oon käyttänyt näitä vaatteita siitä asti kun niitä on valmistettu.

Mää oon taas joulutauon jälkeen jatkanut Fustran parissa. Se tuntuu tällä hetkellä just oikealta liikuntamuodolta mulle. Laitoinkin eilen ig:ssä storiesin puolelle pari videoo siitä mitä sielä teen. Aina en tosin treenaa kuntosalilaitteilla vaan usein harjoituksia tehdään  paljon omankehonpainolla.

Me kokeiltiin eilen tehdä käsilläseisontaa ja sielä pieniä työntöjä. Liike millä nuorena aloitin päiväni ei mennytkään ihan niin sutjakkaasti, mutta selvisin siitä kunnialla. Kuvittelin että rojahdan alas enkä jaksa kannatella itseäni, mutta toisin kävi.

Tässä lajissa ehdottomasti parasta on se oma kehitys ja jatkuva haasteiden lisääntyminen. Käyn Fustrassa 1-2 kertaa viikossa ja se on tuntunut itselle sopivalta tahdilta. Koitan päästä treenaamaan aina vapaapäivänä, koska muuten se olisi täysi mahdottomuus.

Tunneilla olen yksin ohjaajan kanssa. Fustraa on myös mahdollista harrastaa pienryhmissä mistä löytyy eri tasoja. Treenipaikkana Tampereen liikuntamaailma on just sopiva. Käyn usein päivällä, jolloinka sielä ei ole kamalasti ruuhkaa. Mää arvostan suuresti sitä että ohjaajani Karoliina Luotonen huomio minut yksilönä ja kehittää musaa niitä asioita mitkä tukevat työtäni ja synnytyksistä palautumista.

Olen urheillut koko elämäni ja tiedän sen hyvänolontunteen mikä tulee treenin jälkeen. Tässä elämäntilanteessa tämä on mulle sopiva määrä. Kokisin vaikka 4-5 kertaa viikossa treenaamisen tällä hetkellä todella stressaavana, eikä se olisi millään muotoa mahdollista nyt. Haluan liikkua sen vuoksi että se parantaa mun työhyvinvointia, jaksamista ja Fustra ennenkaikkea ryhtiä. Tämä on ehdottomasti laji mitä kannattaa testata.

Moni saattaa ajatella että se on kallista… mutta laittaa siinä samalla kerta viikkoon hierojalle ja muille naksauttajille rahaa. Tämä on hyvä vaihtoehto siihen, että ne paikat ei ole jumissa ja edellämainituilla ei tarvitse ravata joka viikko. Fustralla voi ennaltaehkäistä paljonkin esimerkiksi iän tuomia ongelmia. Suosin aina henkilökohtaista valmennusta enemmän, missä ihminen vastaanotetaan yksilönä. Siinä tarkastetaan ja seurataaan kokoajan tekniikka, että liikkeet tehdään oikein. Jos olet pitkään liikkumatta ja aloitat uudenvuoden  kunniaksi liikkumisen niin suosittelen ehdottomasti Fustraa.

Kukaan ei sielä kotona katso teetkö liikeitä virheasennoissa ja saatat aiheuttaa sillä itsellesi vaan lisää ongelmia. Jos tässä kohta 35-vuoden iässä ei tee mitään niin moni asia alkaa näkymään ulospäin. Hyvä ryhti ja sporttinen olemus tuo itsellekin lisää itsevarmuutta. On hieno huomata myös se, että vanha lihasmuisti ja useiden vuosien urheilu tukevat tässä asiassa ja tuloksia syntyy nopeasti. En treenaa ulkonäköni vuoksi vaan haluan saada kehoni toimimaan ja edesauttaa omaa jaksamista. Eihän se toki haittaa, että kehon koostumus osittain vaihtaa sitä muotoaan siitä löllyrästä hieman kiinteämpään.

 

Mukavaa viikonloppua kaikille <3

Ja nyt jos koskaan kannattaa suunnata Biancaneven* sivuille. Koodilla UMPPUTAMMI* saat kaikista tuotteista, myös jo alennetuista -20%. (Ei koske erikoistuotteita kuten tiimitakkeja). Biancaneven vaatteet on Suomessa valmistettu ja on erittäin laadukkaita materialeiltaan. Itse en käytä muita, koska haluan että niissä värit ja muoto säilyy pesuista huolimatta. Ne ei nukkaannu ja näyttävät aina kuin usilta.  Koodi voimassa enää tämän päivän (lauantai). Shoppaileen TÄÄLTÄ* 

Ja hei jos oot kiinnostunut mennä kokeilemaan tanssituntia Heels Weekend with Yanis Marshall niin kannattaa olla nopea. Biancaneve lennättää tämän tyypin Suomeen! 31.3 ja 1.4 löytyy tanssitunteja ja erilaisia paketteja minne on paikkoja rajoitetusta, jotenka kannattaa olla nopea.  Osta lippu TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: Lopeta itsesi ruoskiminen

-Umppu

 

9 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Olet upea ja kaunis !! Sininen sopii sinulle hyvin 🙂
  Kiitos todella paljon ale koodista , sain tilattua pitkään haluamani tuotteen ❤️
  Mukavaa viikonloppua !!!

 2. Jenni kirjoitti:

  Haluaisin niin kokeilla fustraa! Imettäminen, vauvan kanniskelu ja perhepeti ovat saaneet mun hartiat niin jumiin etten kestä. Toi fustra ois nyt varmaan aivan täydellinen liikuntamuoto!

 3. Sussu kirjoitti:

  Siis mielettömän kaunis ja freessi look!! Ihanasti sopii tuollanen kikkuratukka ponnarille – tekee luonnollisen kasvojenkohotuksen. Lisäksi tosi kivan luonnollinen ja kuultava meikki! ☺ Sininen väri vaatteissa myös pukee sua. Niiiiiin kaunis kokonaisuus ja Umppu itse ☺

 4. Irene kirjoitti:

  Ihanan raikas meikki <3 Itsekin olen alkanut luopumaan alarajausesta nyt kun tässä ollaan kolmenkympin paremalla puolella 😀

 5. sanni kirjoitti:

  Siis voi miten kaunis oot näissä kuvissa!!!

 6. Jenni kirjoitti:

  Onko tuo takki kapea malli vai leveneekö tuosta alaosasta ? Mitä kokoa suosittelet jos käytän normaalisti xs-s kokoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.