Hae
Prime Life by Umppu

Rasvaisen ja epätasaisen ihon luotto meikit!

Mulle on tullut nyt niin paljon instagramin kautta kyselyjä eri meikeistä mitä mulla on ollut kasvoilla, niin annan sille yhden postauksen verran tilaa. Oon jotenkin pitkästä aikaa jopa itsekkin hieman kiinnostunut meikkaamaan erilailla ja menemään ulos siitä tutusta ja turvallisesta. Oon käyttänyt eri ruskeansävyjä* niin kauan kuin muistan. Oon välillä innostunut laittamaan ihan töihinkin huulipunaa, mitä en ole koskaan ennen elämässäni tehnyt. Jos ajattelen omaa arkeani ja työpäivän pituutta niin meikkaan aamulla klo 6.00-8.00 ja meikin pitää kestää 18.00-20.00 asti. Mulla ei ole päivän aikana aikaa korjailla meikkejä ja siksi olen etsinyt pitkään sellaista komboa, mikä pitää rasvoittuvan ihoni T-alueelta mahdollisimman mattaisena ja muutenkin meikin freesinä.

Ihoni on hyvin epätasaisen värinen ja siksi käytän pohjaan lähes aina niitä omia hyväksi havaittuja suosikkeja. Kauan niitä olen etsinyt ja aina välissä kokeilen uusia juttuja. Jos uusi ei ole hyvä palaan vanhaan tuttuun. Meikissä tärkeintä on, että se tehdään aina puhtaalle ja kosteutetulle iholle ja puhtailla* siveltimillä.. Joskus ihmiset nukkuu meikin naamassa ja aamulla vähän ”parantelee”… lopputulos ei voi silloin olla hyvä. Itse aina ensin ”peitän virheet” eli käytän ihoni punaisilla alueille vihreää neutralisoijaa* , jolla saan ihoni tasaisemman väriseksi. Kasvoissa toimii vastavärit samalla tavalla, kun vaikka hiuksissa. Vihreä on punaisen neutralisoja jne. Käytän aina silmien alla, keski otsassa ja nenällä valoa. Kaunis meikkipohja syntyy käyttämällä valoa ja varjoa*. Varjostusta käytän poskien keskiosassa ja otsan korkeimmalla kohdalla. Tämän teen oikeastaan joka aamu kun meikkaan ja siinä ei kauaa nokka tuhise. Käytän yleensä noin 5-8min itseni laittamiseen aamuisin.

Vaikka rakastan meikkejä ja mulla on niitä vessa väärällään niin silti välillä niissä ärsyttää hinta. Paras käyttämäni meikkivoide tähänasti on ehdottomasti: stay matte nyt not flat* Nyx cosmeticsilta (tarjouksessa nyt 4,48e). Hinta ei paljon päätä huimaa ja ainakin itsellä tuote lähes päivittäisessä käytössä kestää 2kk! Suuri liputus tälle tuotteelle. Myös #nofilter* puuteri oli positiivinen yllätys ja sitäkään ei ole hinnalla pilattu. Nyx cosmeticsin meikeissä on todella hyvä hinta/laatu suhde. Vaikka ne chanelin purnukat on kauniita, niin niissä usein maksaa vain se brändi..

Varmasti jokainen on ainakin kerran elämässään tehnyt sen virheen, että ostaa kalliin tuotteen kuvittelemalla että sen on pakko olla hyvä, koska se on kallis ja pieleen meni. Joskus se ihan ”marketti kama” on paljon parempaa kun ne kalliit merkit. Näitä Nyx:in meikkejä saa House of Brnadonilta*, missä on nyt aivan mahtavat alennukset*.

No mutta siis palatakseni vielä siihen meikkipohjaan. Aloitan aina tuolla inkkari maalauksella. Pehmittän meikit hennolla siveltimellä*. Päälle meikkivoide siveltimellä*. Tässä vaiheessa kannattaa muistaa, että myös se on tärkeää että siveltimet on puhtaat. Jos tuntuu että näytän todella väsyneeltä laitan korostus/varjostus värejä vielä tässä kohtaa toisen kerroksen.

Lopuksi viimeistelen meikkipohjan puuterilla*, jonka levitän isolla Kabuki* siveltimellä. Saatan vielä lisätä puuterimaisia korostus/varjostus* värejä kuivalla beautyblend* sienellä. Tällä varmistan, että meikki pysyy koko päivän paikoillaan ja mahdollisimman mattaisena. Painotan että en siis halua olla mikään mattanaama, mutta en halua että ihon oma rasva luo kiiltoa kasvoille. Poskille hento puna*

Käyn aina reissuilla Sephoran liikkeissä ja hamstraan sieltä meikkejä ja tarvikkeita, mitä Suomesta ei saa. Mun ehdoton suosikki on Huda Beauty. Sillä merkillä on saatavilla sellaisia värejä, mitä harvalla muulla. Seuraan myös tätä tiliä instagramissa. Jotenkin nyt tummahiuksisena tarvitsen ehkä vähän pehmeämpiä syvyjä ja tässä paletissa on aivan uskomattoman herkullisia värejä. Mietin ensin, että näyttääkö silmät ”tulehtuneilta, jos laittaa punertavia sävyjä, mutta ainakin itse tykkään lopputuloksista mitä olen tehnyt.

House of Brandon tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kerryttää bonuksia vaateostoksistasi!Alle 300€ kertaostoksista bonuksia kertyy 3%  ja yli 300€ kertaostoksista 5%. Jotta pystyt kerryttää bonuksia sinun tulee olla rekisteröyty käyttäjä verkkokaupassamme. Pystyt seuraamaan kertyneitä bonuksia Omat tiedot sivultasi ja pääset käyttämään niitä kätevästi tulevissa tilauksissasi.Bonukset ovat käytettävissä 35 päivän kuluttua, kun palautusaika on mennyt umpeen, peruutetuista tilauksista ei kerry bonuksia.Nyt jos koskaan keskittäminen kannattaa! SHOPPAILE TÄÄLLÄ*

lue edellinen postaus: Kuka on Suomen paras? 

-Umppu

6 kommenttia

 1. Smettis kirjoitti:

  Kiva postaus, mutta kaikkinlinkit eivät vieneet oikealle sivulle, kuten meikkivoide-sivellin. Se nimittäin kiinnostaisi.

  • primebody kirjoitti:

   Okei. Pitää tarkistaa linkki.

   • primebody kirjoitti:

    Nyt kun tarkistin niin sitä sivellintä ei ole enää saatavilla. Siksi linkki ei ehkä töiminut

 2. saara kirjoitti:

  Täytyy sanoa, että olet kyllä HUOMATTAVASTI freesimmän näköinen ilman meikkiä, myös nuoremman näköinen.
  Vaikka käytössäsi on laadukkaat meikit,niin kovin ne tekevät vahamaisen pinnan ja olet meikattuna väsyneemmän näköinen.
  Tiedän lukemani perusteella, ettähaluat olla huoliteltu,mutta naturellina olet pirtsakan ja terveen näköinen, poskien punoitus näyttää hyvältä. Huoliteltuhan voi olla hyvin vähälläkin meikillä.

  Joskus itse mietin, miksi ihmeessä nykyään ihmiset niin paljon suosivat Kardashian-tyyppistä contour-meikkiä, jossa laitetaan ihan älytön määrä eri värivoiteita naamaan ja tulos on luonnonvalossa kaamea, kuvissa ehkä ok.

  Olen kommentoinut ennenkin, mutta en muista nimimerkkiä 😀

  • primebody kirjoitti:

   Varmaan tärkeintä että itse viihdyn eikö? Ihmisillä on myös todella vääristynyt kuva ylipäänsä ”meikeistä” koska ne tehdään nykyään lähes kaikki tietokoneella. Musta on myös hölmöä arvostella toisen ulkonäköä.. Näytät väsyneeltä ja vahamaiselta…..

 3. Salla kirjoitti:

  Mä ihailen aina sun meikkaustaitoja, voi kun itsekin osaisi! ? Olisin kaivannut vinkkejä, millä tuotteilla teet sun upeen nude huulimeikin, joka sulla usein on kuvissa? Oon metsästänyt itse k a u a n täydellistä nudeväriä huuliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.