Hae
Prime Life by Umppu

Meidän loma oli just meidän loma

Täällä vietetään toiseksi viimeistä päivää Dubaissa. Loma on ollut kaikin puolin todella onnistunut. Ei olla tehty oikein mitään jos ei oo huvittanut. Me ollaan todellakin rentouduttu. Tajusin täällä myös sen että jopa blogin kirjoittaminen saattaa olla stressaavaa, mutta oon tehnyt senkin aivan omalla painolla altaalta kirjoitelleen. Huomasin todella kuinka mun fiilikseen vaikutti esimerkiksi kommentointi ja päätin ottaa sen muutamasta postauksesta pois. Vaikka julkista blogia kirjoitankin niin se mitä sanon on aina se mun oma mielipide, mitä edelleenkään kaikki ei ymmärrä. Ei se ole aina totuus tai tutkimuksiin perustava vaan oma henkilökohtainen mielipide. Niitähän meillä jokaisella riittää.

Dubai on ollut suosittu lomakohde viimeaikoina ja jopa itse aluksi syyllistyin siihen, että siitä ja siitä pitää saada kuva, kunnes tajusin että miksi? Vaikka kuvat on ihania muistoja reissusta niin muistathan senkin jos ne on väkisin otettuja ja niistä puuttuu se aitous. Mää en oo todellakaan jaksanut täällä sen kummemmin pukeutua tai laittautua ja kuvat on juuri sellaisia. En ainakaan luo itselle tai lukijoille mitään valheellista illuusioon siitä minkälaista oli meidän loma.

Meidän hotelli sopi tähän reissuun loistavasti Grand Hyatt hotellia voin suositella etenkin lapsiperheille. Suosittelen myös ottamaan puolihoidolla, koska helppous on usein se mitä lomalla myös haetaan. Ruokaa on niin paljon että jos haluaa syödä pitsaa koko viikon.. se onnistuu mutta samaan aikaan tarjolla on myös shusia, jotenka varmasti jokaiselle jotain. Illallisella saat valita mitä lihaa otat ja se paistetaan sinulle sellaisena kun haluat. Ruoat vaihtelee päivittäin, jotenka kyllästymään et ehdi. Täällä on loistava allas alue ja jopa 3 lasten allasta. Yhdessä on vesiliukumäkiä ja roisketta ja sitten on rauhallisempi lasten/vauvojen allas ja sitten se missä me ollaan oltu koko reissu. Tietenkin on sitten myös syvä allas ja vielä sisä allas. Sinne lapsilla ei ole pääsyä klo 17.00 jälkeen. Hotellissa on iso hoitola, mistä saa erilaisia kauneushoitoja, mutta ne jätin tällä kiertää väliin. Rentoudun ihan vaan oleilemalla.

Paljon ehdittiin näkemään ja paljon jäi vielä näkemättä. Tykkään todella paikasta sen siisteyden vuoksi. Hotellit on tasokkaita ja ruoka on hyvää. Kohteena Dubai ei ole edullisin, mutta ei myöskään överi kallis. Toki riippuu täysin siitä mitä haluaa tehdä. Meidän matka maksoi kahdelta kaikkine höysteineen 3450€. Paikanpäällä rahaa on mennyt aika vähän. Mitä nyt sisäänpääsymaksuja, mutta siinä ne oikeastaan oli. Taksilla kulkeminen on edullista ja suosittelen sitä liikenteen vuoksi. Jos haluaa shoppailla niin kauppoja täältä kyllä löytyy. Ilma on todella ihana. On lämmin, mutta ei tukahduttavan kuuma. Illat on viileämpiä, mutta ei kylmiä. Ainut mikä oikeastaan joka lomalla on huoneiden ilmastointi… sitä ilman ei oikein pärjää mutta siihen tottumattomalle kurkku on joka aamu vähän karhea. Jos jotain niin mun olis ehdottomasti pitänyt ottaa oma Tempur tyyny mukaan.kun sillä on tottunut nukkumaan niin ilman on aika vaikeeta.

Meillä lähtee kone huomenna illalla ja toivon että saataisiin huomenna vähän venyttää huoneenluovutusta, jotta voimme vielä nauttia viimeiset säteet poolilla. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut reissu. Lähdimme täältä hakemaan valoa, lämpöä, yhdessäoloa ja unta ja kaikessa olemme onnistuneet.

Lue edellinen postaus: Roikkuuko röllö? 

-Umppu