Hae
Prime Life by Umppu

Valheellinen sääntö Suomi

Mua alko eilen jotenkin todella kyrsiin ihmisten kommentit asioista, mistä he eivät ole ilmeisemmin ottaneet selvää..  Musta on jopa todella perseestä että, kun vihdoin olen ansaitulla itse maksamallani lomalla itse valitussa kohteessa niin joku tulee kertomaan kuinka hävettää myöntää olevansa Suomalainen kun on olemassa kaltaisiani ihmisiä, jotka matkustaa lomalle Dubaihin. Ensinnäkin se on varmaan täysin mun oma asiani mitä teen omalla ajallani ja se ei ole kenenkään muun elämästä pois. Jos joku matkustaa Thaimaahan niin ei kukaan kommentoi hänen lomaansa. Ei ketään kiinnosta se että sielä naiset myyvät itseään niille epätoivoisille känniläisille (Suomalaisille) turisteille keskellä katua kaikkien nähtävillä, jotka saavat euron kaksi siitä että harrastavat puoli väkisin seksiä heidän kanssaan. Itse jopa henkilökohtaisesti tunnen näitä  ”palveluja käyttäviä” ihmisiä, jotka vielä kerskuvat sillä meidän kotimaassa. Se on oksettavaa mun HENKILÖKOHTAISESTA mielestä. Onko se syy että sinne matkaaminen on vaikka ihan fine, kun sielä on sitä ”tasa-arvoa”.? Sielä saa kaikki olla juuri niinkuin tykkää. On vähän pingpong showta kun pimpasta kiskotaan puluja ja ammuskellaan sieltä pingispalloja.. Ei oo väliä mikä sukupuolielin sinulla on, koska jos jossain niin sielä on kaikille tilaa…  ja unohdetaan tuo edellä mainittu asia kokonaan. Toki tämä on nyt todella kärjistettyä enkä suinkaan tarkoita että jokaisen sinne matkaavan tarkoitus olisi toimia lomalla esimerkin tavalla. Sielä on upeita kohteita ja varmasti loistava lomakohde perheille tai kenelle tahansa. Se ei minua kuitenkaan houkuta, eikä minun elämästä ole pois jos joku sinne matkaa.

Mitä jos esimerkki tapaus on kuitenkin mun arvomaailman vastaista? Mitä jos mun mielestä on väärin myydä/ostaa seksiä ja vielä väkisin. Mitä jos on mun arvomaailmaa vastaan se, että lähdetään parin viikon ryyppyreissulle perhettä pakoon ja toteutetaan niitä omia fantasioita niille nuorille naisille? Onko niiltä kysytty ihan oikeesti että haluaako ne vaikka harrastaa seksiä 56-vuotiaan ”Riston” kanssa, kuka pikku tuiskeessa läimii vähän pepulle.? Jos mun mielestä toi on kamalaa ja jopa vähän sairasta että seksistä maksetaan niin se voi olla silti tämän ”Riston”  unelmien loma.

En voi silti missään määrin verrata moskeijassa vierailuani yllä mainittuun. En omalla käytökselläni tällä lomalla ole rikkonut lakia, en aiheuttanut kenellekkään tämän maan kansalaiselle mielipahaa tai loukannut kenenkään ihmisarvoa…. mitä teki Risto? Jokainen voi varmaan tämänkin tekstin tulkita juuri sillä omalla haluamallaan tavalla, mutta niinkuin olen aina sanonut.. matkailu avartaa ja muuttaa niitä käsityksiä. Ja kyllä voin ihan itsekkin välillä sanoa, että joissain asioissa mua hävettää olla Suomalainen. Mua hävettää monikin asia. Mua todellakin hävettä ne miehet, jotka on koko lomansa kännissä ja ajattelee, että kun rajan yli mennään mihinkä suuntaan tahansa on kaikki sallittua ja naisen arvo on lähes olematon. Sikaillaan ja kustaan keskelle katua. Ei ihme että Suomalaisia turisteja ihan oikeasti vihataan monessa paikassa.

Mun on pakko sanoa, että todellakin nautin täällä siitä, että en ole nähnyt ainuttakaan ihmistä humalassa örveltämässä ja uskon, että ne ketkä ajattelevat kanssani samoin nauttivat myös. Moni meidän omasta kansasta ei ole edes käynyt Helsingissä tai saati sitten Tampereen keskustassa näkemässä sitä tilannetta mikä sielä ihan oikeasti on. Meidän kaikki asemat on täynnä niittä narkomaaneja ja juoppoja ja sekö asia pitäisi kanssa vain hiljaa hyväksyä? Mikä ihmisiä ihan oikeasti vaivaa? Milloinka tämä maailma on muuttunut näin kurjaksi paikaksi? Edelliseen postaukseen tuli paljon kommentteja… Ihmiset jotka on täällä käynyt ymmärtävät mua ihan eri tavalla, kun ne jotka eivät ole. Edelleen painotan lausetta matkailu avartaa. Mun ei tarvitse sen kummemmin perustella ihmisille omia valintojani ja mielipiteitäni, jos lähtökohta on jo se, että ei edes haluta ymmärtää. Mun mielestä Suomeen pitäisi edelleen aiempaa postausta kompaten tulla rankemmat rangaistukset ja tuomiot. Selvät säännöt ja ihan totaali kielto huumeisiin.

Lue edellinen postaus: Kun ennakkokäsitys muuttuu täysin.

 

4 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Aloin ite kans miettiin tätä asiaa ja tuli mieleen just että vähän sama asia kun joku jättäis matkustamatta jenkkeihin sen takia ku siellä ei ole enää juuri ollenkaan alkuperäisväestöä jäljellä ku eurooppalaiset meni sinne ja tappoivat lähes kaikki joko tahallaan tai viemällä sinne kuolettavia tauteja. Ja sitte sama olla matkustamatta eurooppaan kun sieltä nuo ilkeät kusipäät oli lähtöisin.
  Jotenki idiootti ajatusmaailma mun mielestä. Ihan kaikissa maissa ja niiden historiassa on epäkohtia ja joissakin todella suuria sellaisia. Jos niiden antaa niin paljon häiritä niin sama sitten pysyä omassa täydellisessä koto-Suomessa, jossa ei mitään epäkohtia tietenkään ole tai ole koskaan ollutkaan ?

  • Anni kirjoitti:

   No tää on just näin ? nauratti ton edellisen kirjoituksen kommentit ?

 2. Tiina kirjoitti:

  Hyvä kirjoitus ! Itse en ole käynyt Dubaissa mutta kiehtoo kovasti . Thaimaassa olemme käyneet usein perheenä , mutta kun ei yöelämässä liiku hieno maa.
  Turkissa käyty kerran ja ei pidetty:( Kreikassa monessa paikassa ?? Meillä nuorin 17 vuotias odotta Berliinin reissua.
  Ihania kuvia , toivottavasti teillä on ollut hyvä loma Vilin kanssa.
  Ja en todella ymmärrä noita ikuisia kitisijöitä,
  KOIRAT HAUKKUU JA KARAVAANI KULKEE.
  Jatka samaan malliin, sulla on hyvä blogi.

 3. marjut kirjoitti:

  Pläääh. Nää on taas näitä kommentoijia, jotka hakemalla hakevat jotakin paskaa sanottavaa. Älä provosoidu huutelijoista. Kivaa loppureissua 🙂

Kommentointi on suljettu.