Hae
Prime Life by Umppu

Oon oppinut sulta kaikki kirosanat

Jo kaksi nukuttua yötä takana.. huomaan tietynlaisen rauhan itsessäni. Vili jaksaa polskia altaassa jatkuvasti ja itse röhnötän aurinkotuolissa perse homeessa enkä liiku mihinkään. Kukaan ei käske tai pyydä mitään. Se lause että totuus tulee lapsen suusta piti taas jälleen kerran niin paikkansa. Mää en oo kertaakaan menettänyt hermojani ( täällä) ja jaksan hymyillä koko ajan. Se tuntuu aika ihanalta. Mää tänään havahduin sellaiseen asiaan, että poikani sanoi mulle: äiti mää oon oppinut kaikki kirosanat sulta.. Tietenkim kysyin että perustele.. ja siihen sain vaan vastauksen että aina kun sää rageet sää kiroilet ja niin on tapahtunut aika paljon viimeaikoina.

En voi kun nostaa käden ylös ja sanoa, että jep.. se olen minä. Kirjoitinkin aiemmin siitä kuinka väsymys muuttaa ihmistä sellaiseen suuntaan että jopa itse ei tunnista aina omaa käytöstään. Jos vaikka vaihdan vaippaa käyn normaalisti hakemassa tarvittavat romppeet ja vaihdan sen muita mukisematta. Mutta kun oon väsynyt saatan huutaa vaikka esimerkkinä Juusolle että tuo nyt vittu se vaippa.. Sitten vielä kovaan ääneen ihmettelen että mistä mun lapset on oppinut kirosanat..

Silti on ihana kuulla että jo parissa päivässä mussa on tapahtunut muutosta. Äiti sää oot nyt tosi ihana ja jotenkin rauhallinen.. sellainen kun sää olit ennen.. on kiva olla tälläisellä luksuslomalla kun mun ei tarvi kyörätä kokoajan vaippoja ja maitoo pikkuisille… ja taas nostan käden ylös siitä että passuutan vanhinta lastani hoitamaan mulle kuuluvia hommia (koska väsymys).

Musta on aivan ihanaa olla täällä kaksin ja vaikka kuvittelin itkeväni silmät pilalle ikävästä niin mulla ei oo vielä yhtään ikävä. Mää tiedän että lapset on hyvissä käsissä päiväkodissa ja kotona Juuson kanssa. Toivon että vihdoin sairastelukierre on selätetty.Mää tiedän että mulla on jo nyt paljon enemmän voimia palatessani täältä Suomeen. Mulla on aikaa olla vaan ihan itsekseni. Tajuan vasta nyt että mun olis vaan pitänyt lähteä aiemmin, koska olin ihan riivinrauta kotona.. kuka sellaista jaksaa katella? Anteeksi kaikki mun ympärillä olleet <3

Lapset on tietty nukkunut kun tukki ja Juuso on aamulla joutunut herätteeleen niitä. Toivotaan, että sama homma jatkuu, kun palaan. Me oltiin tänään vähän kiertelemässä Dubain keskustassa. Sielä ei oikeastaan ole kamalsti sellaista aluetta, missä voisi kävellä, koska kaikkialla on autoteitä. Käytiin Dubai mallissa….. mutta ehkä mun nyt on vaan pakko myöntää, että en vaan jaksa enää oikein shoppailla. Sielä oli niin sairaasti porukkaa, että en oikein välitä tunkemisesta ja tönimisestä. Pakko myntää, että se jos joku on shoppailijan paratiisi. Meidän oli tarkoitus myös mennä Bur Kalifaan, mutta kaikki paikat oli täynnä jotenka päätettiin katsella rakennusta vain alhaalta käsin.  Täällä on todella kaunista ja siistiä.

Me taidettiin olla väärässä paikassa, kun meiltä tultiin kysyyn: What are you doing here? Ei siinä  muuta, kun napattiin taksi ja lähdettiin hotellille. Huomenna päästään Abu Dabiin ja sitten kyllä vaan löffäillään hotellilla. Tää on nyt tälläinen loma ja mennään fiiliksellä. En halua että joka päivälle on jotain ohjelmaa. Rentoutuun tänne myös tultiin.

Kävin myös rustaamassa vieraskynällä Parempaa oloa blogiin: Niinhän sitä luulisi, että sauna on kodin puhatain paikka

Lue myös edellinen postaus: Uskonnot on kummallisia

-Umppu

6 kommenttia

 1. Mira kirjoitti:

  Vaikutat todella mukavalta ihmiseltä ja hyvältä äidiltä. Ihanaa, että olet lähtenyt kaksin vanhimman kanssa rentoutumaan! Tekee varmasti kummallekin todella hyvää kun saa viettää kahdestaan aikaa ja sinä saat annettua kaiken huomion hänelle. Uskon että isossa perheessä se saattaa välillä olla todella haastavaa. Mukavaa loppu lomaa 🙂

 2. TL kirjoitti:

  Loma tekee hyvää,eikö?
  Itsekin joulukuussa lomailin ja jossain vaiheessa totesin olevani terve, en ollut enää väsynyt. Siihen asti koko syksyn olin aina ihan poikki ja ajattelin jo sairastavani ties mitä.
  Mutta niin vaan se lieli ja kroppa rauhoittui. Vaikka paluu arkeen on jo tehty, kyllä se loman rentoutuminen aivoissa ja kropassa tuntuu tehneen hyvää.

 3. Anna kirjoitti:

  Tumma tukka sopii sulle kyllä hyvin!

 4. Pee kirjoitti:

  Ihanat! 🙂

 5. nelly kirjoitti:

  Ihanan rehellinen postaus, arvostan kun et yritä esittää mitään täydellistä super-äitiä niinku täälä blogimaailmassa ainakin tuntuu olevan tapana 🙂

 6. Manduca kirjoitti:

  Nuihin kahteen uusimpaan postaukseen en voinu kommentoida, nii kommentoin tänne. Koska ihan oikeasti suututti ihmisten kommentit niihin postauksiin. Suomessakin on kyllä todellakin asioita huonosti, miksi monet ei sitä ymmärrä ja jankuttavat vaan toisen lomakohde valinnan epäeettisyydestä. . Ja tuo huume ja alkoholihomma. Se on ihan kauhealla tolalla täällä koto suomessa. Kyllä siellä Helsingissä kun kävin nii voi kauhea, että oli siellä vaikka jos minkä näköstä asematunnelissa, että ihan heikompaa ois hirvittänyt. Yksikin pariskunta haisi, kuin raato, kun ohi kävelin. Taisi olla edellisen jos toisenkin päivän paskat housuissa. Tuli kyllä metrotunnelissa niin kamalan surkea olo rattaissa matkustavan pienen puolesta, kun sitä lykki nainen, joka kiroili ja möykkäsi perässä lontostaneelle miehen rähnäkkeelle, joka oli hyvin sekava. Tuli mieleen kyllä paljon kysymyksiä, oliko nämä lapsen vanhemmat, jos ei, niin missä äiti oli ja miten oli antanut lapsensa tuollaisten käsiin. Ja miten lapsen päivä jatkui tuosta metrotunnelista pois päästyä. Olen itseeni hyvin pettynyt, kun en tuossa tilanteessa soittanut lastensuojeluun ja varmistanut, että lapsella kaikki hyvin metrotunnelista pois päästyä. Siinä tilanteessahan lapsella ei mitään konkreettista hätää ollut, mutta kyllä jäi mietityttämään päivän jatkumo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.