Hae
Prime Life by Umppu

Hellöy Dubai

Perillä ollaan ja todellakin ollaan. Lähdettiin aamulla ajaan 4 jälkeen ja keli oli suorastaan paska. Lunta satoi koko matkan ja eteen ei nähnyt ollenkaan. Meillä on jo pitkään ollut niin että Juuso ajaa ja mää nukun, mutta nyt piti tsempata. En tykkää muutenkaan ajaa pimeällä, mutta ehkä se pieni kipinä siitä mitä on luvassa auttoi jaksamaan. Huomaa todella, että en oo ajanut enkä seurannut liikennettä, koska ajoin auton johonkin aivan saakelin kalliiseen parkkiin, mutta ei ollut aikaa eikä kyllä kiinnostusta lähteä sitä siirtämään joten sielä se nyt kököttää. Viimeksihän ajoin sinne terminaaliin kolme kertaa :).

Lento oli jees ja tietysti nukuin koko matkan. Söin ja nukuin. Vili touhuaa omiaan  ja kuuntelee musiikkia, jotenka kaikki meni tosi jees. Bussi oli valmiina kentällä odottamassa ja meidän hotelli oli ensimäinen, eli kaikki meni kun elokuvissa.

Oon jo nyt rakastanut tähän paikkaan. Aurinko laski juuri kun saavuttiin, jotenka kaupunkia ei ehditty juurikaan näkemään. Meidän hotelli on aivan mieletön. En tiedä onko täällä keskusta alueella kaikki vastaavia. Palvelu on täys 10 ja ihmiset super ystävällisiä. Mää oon tullut siihen tulokseen, että maksan mielelläni juurikin siitä että mulle hymyillään ja autetaan mikä ei ole itsestään selvyys joka paikassa. Täällä on todella puhdasta.

Meidän hotellin aula on niin överi että mua jopa vähän nauratti. Ei oo ihan mun omaa tyyliä mutta onhan se pramee, kun mikä. Kaikki on kultaa ja on sitten valoja ja ties sun mitä joka lähtöön.

Meidän huone on ihana ja tilava. Otin meille vielä oikein mega leveän sängyn ettei ainakaan tila lopu kesken. Meille kuuluu puolihoito, missä on aamiainen ja lounas tai illallinen. Käytiin äsken syömässä ja siis mitkä valikoimat. Jos sieltä ei jotain löytynyt niin sitä ei ole olemassa. Päivitän kuulumisia myös ig storin puolelle.

En voi vieläkään edes käsittää että ollaan täällä ja ihan kokonainen viikko. En tiedä miltä tuntuu herätä ilman herätyskelloa tai sitten lapsien ääniä. Vili nukkuu aina kun tukki. Kello on täällä hieman Suomen aikaa edellä, jotenka me painellaan nyt nukkumaan. Ihanaa uutta vuotta kaikille

lue edellinen postaus: Se on huomenna! 

 

6 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Mä oon niin onnellinen sun puolesta, et oot päässy Vilin kans reissuun. Ihan huippua! On kyllä hieno hotelli. Loma tulee varmasti tarpeeseen! Olet sen ansainnut. Kiitos sun blogista, voin samaistua moneen tekstiin. Itsekin olen nukkunut viimeiset neljä vuotta tosi huonosti. Nyt näkyy valoa tunnelin päässä, kun nuorempi 1.5 vuotta ja nukkuu jo paremmin. Rentouttavaa lomaa!<3

 2. Hanne kirjoitti:

  Täällä on kyllä niin ihanaa. Ollaan oltu kohta kaksi viikkoa ja aurinkoa ollut taivaan täydeltä joka päivä. Nauttikaa! Meillä ikävä kyllä loma loppuu täällä torstaina, ikävää jättää tämä valo ja lämpö. Vielä vinkki vitonen, jos jaksatte mennä katsomaan. Burj Khalifalla on tällä viikolla joka ilta eilinen maailmanennätys valoshow. Sen mekin vielä menemme katsomaan, kun eilen osittain missasimme sen. Jos jotain muitakin vinkkejä kaipailet, niitä kyllä löytyy tästä kaupungista yllin kyllin. Saa kysyä.?
  Hauskaa ja rentouttavaa loman jatkoa!?

  • primebody kirjoitti:

   Onko se mihinkä kellonaikaan? Sinne olisi suunnitelma mennä

 3. Hanne kirjoitti:

  Tänään keskiviikkona show on klo 20 ja to, pe, la klo 22. Viimeinen esitys on siis lauantaina.?

 4. Toffeetiikeri kirjoitti:

  Ihanan rentouttavaa lomaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.