Hae
Prime Life by Umppu

Se on huomenna!

Huomenna on jännittävä päivä. Ensinnäkin se on tämän vuoden viimeinen sellainen ja sen lisäksi omalle kohdalle se on myös jälleen jonkun uuden alku.  Olen siitä onnellinen että jotkin asiat voi jättää taakse ja super onnellinen siitä, että olen vielä hegissä vauva vuoden jälkeen. Huomenna vietämme Primessä Prime goes Balmain lanseeraustilaisuuden.  Voit lukea Primeä koskevista muutoksista aiemmasta postauskesta Prime laajenee. Se on täysin avoin kaikille. Ovet aukeaa klo 14.00 ja tilaisuus päättyy klo 16.00.

Balmainin värit on musta, valkoinen ja kulta. Tänä aamuna kävin nopsaan viemässä vähän viimetingassa viimeisiä pieniä sisustus juttuja liikkeeseen. Mitään kultaista salonkia meidän ei ole tarkoitus tehdä, mutta lisätä sitä  värinä hieman. Suuremmat sisustukselliset muutokset teemme sitten helmikuussa, kun laajennamme liiketilaa kosmetologin huoneen puolelle ja puramme yhden väliseinän.

Huomenna asiakkaille on tarjolla cocktail paloja ja hieman kuohuvaa. Myymme meiltä pois jäävät tuotteet -50% ja tietenkin esillä on nyt meillä uutena Balmainin sarja. Asiakkaiden kesken arvomme 24karaatin kullatun harjan, minkä mukana tulee kaksi matkakokoa. Tervetuloa piipahtamaan.

Vaihdoin meidän lehtikorin mustasta kultaiseksi. Se on itse asiassa paljon kevyemmän näköinen mustalla pöydällä, kun vanha. Vessaan ilmestyi uusi  Bloomigvillen roskis* ja vessaharja*, jotka sopii hauskasti tyyliin. Vessassa on myös lasikupu* minkä sisälle voi  oikeastaan laittaa mitä vaan. Nyt sielä on  pieni kello ja viherkasvi, mikä tosin ei ole oikea. Muutaman valaisimenkin hankin. Balmain on Ranskasta ja jotenkin ainakin itselle pallomaisista valaisimista tulee mieleen Pariisi. Toinen on pöydällä oleva kupuvalaisin*  ja toinen seinään kiinnitettävä valaisin* mihinkä saa esimerkiksi kukkia jalustalle, mikä nyt ehkä toistaiseksi on vielä laatikossa yhden hyllyn kanssa hieman liian tiukan aikataulun vuoksi. Jollei mun ihana rakas mies satu huomenna poraileen niitä seinään kiinni… Juuso pliis..

Testasin myös toimiiko liikkeessä jaloilla seisova kukkalaatikko*. Sen näkee oikeastaan käytössä. Btw se on nyt -30% ja aika edullinen vastine sille FDS:n tyyriimmälle versiolle.  Kukat on tällä hetkellä ikkunalaudalla ja olisi kiva saada ne vähän jotenkin järkevämmin. Mietin varmasti jotain uutta vaihtoehtoa kun on remontin ajankohta. Meillä on liikkeessä sen vuoksi paljon viherkasveja, koska ne puhdistaa ilmaa. Kampaamoissa tuskin voit koskaan välttyä tuoksuilta, mutta kaikki asiat jotka vaikuttavat hengitysilmaan positiivisesti on ainakin mulle itselle tärkeitä asioita. Meillä on myös päivittäin käytössä ilmanpuhdistin. On jotenkin todella freesaavaa saada heti vuoden alusta uusia kuvioita ja varsinkin kun saan aloittaa vuoden tulevalla reissulla.

Eilen laittelin valmiiksi goodiebageja asiakkaille mitä riittää nopeimmille ja koitin hinnoitella uusia tuotteita, mutta olin niin väsynyt että siitä ei tullut yhtikäs mitään. Koitin tehdä asiaa vähän kun hokisin itselleni hauki on kala ja oli vain pakko lopettaa kesken..

En oo vielä edes kaivanut matkalaukkuja, mutta tunnetusti mun pakkaaminen vie sen 15min aikaa. Tilasin netistä itselleni aurinkorasvoja ja kesä/pool vaatteita mutta ne nyt tuskin ehti tulemaan ennen reissua. Loppupeleissä ihan sama. Mää vaan haaveilen siitä hetkestä kun istahdan koneeseen.. juon lasin viiniä ja herään Dubaissa. Tajusin tänään että en ole edes vaihtanut rahaa koko reissuun, mutta saahan sitä automaatista nostettua onneksi. Mulla ei myöskään ole harmainta hajua Tarviiko sinne adapterin tai ylipäänsä mitä muuta.

Olen myös henkisesti varautunut että tässä ehtii vielä tapahtuun yhtä sun toista ja kaikki saattaa vielä moneen kertaan muuttua.

Kaikki kuvien tuotteet löytyy Ellokselta*! Sielä on nyt  Winter SALE* ja paljon tuotteita jopa -70%. Ellokselta saat nyt myös -20% alennusta kodinvalikoimasta, myös merkkituotteista ja huonekaluista. Alennus on voimassa 1.1.2018 asti. Shoppaile TÄÄLTÄ*

 

 

Lue edellinen postaus: Asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen!

-Umppu

3 kommenttia

  1. Julle kirjoitti:

    Saat hommattua kaiken tarvitsemasi periltä, älä stressaa❤ parasta matkaa! Dubai on ihana ja ainutlaatuinen.

  2. Äiti kolmelle mutta olen myös muutakin kirjoitti:

    Jokin aika sitten löysin blogisi ja instagram tilisi,mutta nyt vasta eka kertaa kommenttia laitan.Tykkään tavastasi kirjoittaa ja huomaan nyökkäileväni lukiessani,surevani tai nauravani ääneen,ihan kuin ystävän kanssa juttelisi lukiessani juttujasi.Olet kyllä melkoinen nainen/äiti/yrittäjä jne .Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää tulevaan vuoteen.Jatkuva väsymys on kyllä niin perseestä, sitä ei ymmärrä ellei sitä itse ole kokenut.Mukavaa reissua Umppu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *