Hae
Prime Life by Umppu

Prime laajenee….

Kun jo aiemmin kerroin töistäni niin kerron niistä nyt hieman lisää. Meillä tapahtuu Primessä  muutoksia. Muutamme meidän parturi-kampaamo konseptia. Meistä tulee yksi Suomen ensimäinen Balmain prestige salonki. Balmain on varmasti monelle tuttu brändi. Se on Ranskasta ja on vielä ainakin toistaiseksi ainut muotitalo kenellä on erittäin laadukas hiustuotesarja. Tuotesarja on kehitetty catwalkien upeita luomuksia varten. Se on laadukas, visuaalinen ja moderni.

Me haluamme jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoamme ja tarjota asiakkaillemme jatkuvasti jotain uutta. Olen aina rakastanut seurata muotia. Imen sieltä pieniä palasia omaan työskentelyyn ja pukeutumiseen. Mun haaveena on aina ollut tehdä tätä työtä vähän isommin ja erilailla ja ehkä tämä uusi konsepti mahdollistaa sen meidän koko tiimille. Olen enemmän kun innoissani näistä uusista tuotteista. Testasin ne aluksi ennenkun tein päätöksen.. tai me tehtiin yhdessä Primen tiimin kanssa.

Meillä tapahtuu myös muutoksia henkilöstössä. Kosmetoligimme Miia työskentelee tiloissamme enää tammikuun, jonka jälkeen meiltä poistuu kokonaan kosmetologipalvelut. Jatkossa niitä on saatavilla Studio Småsta (Rautatienkadulta) minne Miia muuttaa toimipisteensä. Käyn sielä jo itsekkin  ripsi asiakkaana, jotenka voin lämpimästi suositella paikkaa. Tammikuun jälkeen tilamme siis laajenevat niin, että puramme seinää ja saamme enemmän tilaa meille kampaajille. Lisätila mahdollistaa taas paljon uusia juttuja. Tällä hetkellä meillä toimii 4 kampaajaa (Minä, Hanna,Vilma ja Esther) kolmella paikalla, jotenka lisätila on todella tervetullut.

Balmainilla tapahtuu koulutukset ulkomailla minne olen aina hinkunut ainakin osittain työni puolestaa.  En pysyvästi, mutta piipahdellen. Koulutuksista saa inspiraatioo työskentelyyn ja esimerkiksi Suomessa koulutustarjonta ei aina ole ihan ajan tasalla. Itseäni ei henkilökohtaisesti kiinnosta opetella asioita mitä toteutan jo asiakkaille vaan haluan sitä uutta. Haluan inspiroitua upeista luomuksista ja kokonaisuuksista. Muoti on paljon kokonaisvaltaisempaa kun vaikka ”otsis”. Suomessa moni asia laahaa vähän perässä ja usein juurikin niissä koulutuksissa koulutetaan asioita, mitkä on olleet maailmalla jo muutaman vuoden.

Me pystymme tarjoamaan Balmain prestige salonkina asiakkaillemme uusimpia lookkeja suoraan hiusmuodin huipulta. Palvelemme asiakkaita laadukkailla tuotteilla, joidenka takana voimme ylpeänä olla. Ja hei voiko olla jotain coolimpaa, kun meidän uusimmat 24karaatin kullatut kammat.

Lanseeraamme Balmainin tuotteet salonkiimme 31.12.2017. Tervetuloa kaikki blogin lukijat paikalle. Tilaisuus alkaa klo 14.00 ja loppuu klo 16.00. Sielä on hieman tarjoilua ja pääsette tutustumaan uuteen sarjaan.  Myös tänä samaisena päivänä myymme meidän vanhan varaston -50%, jotenka hyviä tarjouksia myös luvassa. Meillä on myös ilo arpoa kaikkien paikkalla olleiden kesken 24karaatin kullattu harjasetti (arvo 164e). Kannattaa siis saapua paikalle.

Mun on rehellisesti pakko myöntää, että mulle tekee tiukkaa luopua vanhasta tutusta ja turvallisesta ja hypätä vähän niinkuin tuntematomaan, mutta ilman luopumista ei voi saada mitään uutta. Varsinkin työhön liittyvissä asioissa on pakko ymmärtää että kaiken kehityksen ja digilisaation myötä niitä muutoksia tulee väistämättä tiettyihin asioihin. Ei saa jäädä junnaamaan paikoilleen.

Vaikka liiketyö on se mitä olen aina rakastanut tehdä niin siinä rinnalla on hyvä olla jotain muuta. Uudet hieman suuremmat tilat mahdollistaa esimerkiksi kouluttautumiseen enemmän tilaa ja esimerkiksi asiakastapahtumia on aivan toisenlainen järjestää. Myöskin se että saamme kaikille kampaajille omat paikat mahdollistaa se sen että töissä voi olla silloin kun se kenellekin sopii. Aukioloaikojen vapautus mahdollistaa esimerkiksi meidän alalla paljon. Vaikka aina salaa haaveilen 8-4 toimisto työajoista niin silti tämä valinnan vapaus on myös mahtavaa.

Balmain prestige salonkina meillä on myös mahdollisuus tarjota asiakkaillemme muotikausin vaihtuvia erikoistuotteita. Usein setit sisältävät tuotteita, sekä erilaisia ilta/toilet laukkuja. Päässäni pöyrii tällä hetkellä miljoona ajatusta ja sisustusmahdollisuutta laajennuksen myötä. Palvelun tarjonta pysyy meillä muuten samana. Tällä hetkellä testaamme Balmainin pidennyksiä, koska niitä toteutamme liikkeessäni erittäin paljon. Balmainilla on aivan uniikki pidennystekniikka doublehair, mistä kuulette pian lisää. Hintoihimme tulee vuoden alusta pieniä muutoksia ja palvelemme jatkossa kaikkia asiakkaita listahinnan mukaisesti. Otamme myös mieluusti asiakkailtamme palautetta ja toiveita jatkossa vastaan. Koitamme jatkuvasti tehdä kampaamo kokemuksesta asiakkaillemme miellyttävämmän. Oletko sinä ehtinyt testaamaan shiatsu hierovia pesupaikkojamme?

lue edellinen postaus: Eikö kiharat pysy? Upea Ghd setin arvonta 

-Umppu

10 kommenttia

 1. Aida kirjoitti:

  Wautsi, paljon onnea uusiin tuuliin! Tällä alalla vaan tarvii uudistua ja kyetä erottumaan muista, jotta pysyy virrassa mukana ja pinnalla, kun kampaamoja on about joka toisessa liiketilassa. Ainakin tuntuu siltä. 😀

 2. Sanna kirjoitti:

  Hieno juttu!
  Mietin vain, kun kirjotit että myytte kaiken vanhan varaston -50%, niin tarkoittaako tämä että myytte tämän jälkeen ainoastaan balmain tuotteita? Ei enää esim. Kevin murphyn tuotteita? Teettekö silti blond me vaalennuksia?

 3. Emma kirjoitti:

  Aivan törkeen mageet ne sinun pinkit hiukset! Miten keksit värjätä sen väriseksi? 🙂

 4. Jaaana kirjoitti:

  Wau kuulostaa upealta! ? Onnea!

 5. Asiakas kirjoitti:

  Poistuuko teiltä myös Kevin Murphy myynnistä? Onko enää valikoimassa vain Balmain-tuotteita? Onnea uudistukseen, mielenkiinnolla odotan kuinka kampaamo kehittyy.

 6. Eija kirjoitti:

  Hei. Nuo balmainin kammat ?Jessus miten ihanat ..onko mahdollista tilata ,kun tulevat myyntiin ?

 7. Sh kirjoitti:

  Mä niiiin kävisin teillä jos vaan asuisin lähempänä. Sulla/teillä on niin cool meininki siellä, että ihan harmittaa ku pitää asua täällä 300km päässä.
  Laita kuvia instaan tai tänne teidän uudistetusta liikkeestä! ?

 8. Mummeli kirjoitti:

  Onnittelut täältäkin ja…
  Hyvää Joulua koko teidän porukalle – niin perheellesi kuin työyhteisöllesikin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.