Hae
Prime Life by Umppu

Eikö kiharat pysy koskaan? Ghd setin arvonta!

Varsinkin nyt juhla-aikana kampauksia tehdään todella paljon. On pikkujouluja ja erilaisia pippaloita minne usein halutaan mennä laittautuneena. Suuri ongelma naisilla on usein hiukset. Jos juhlia on joka viikonloppu ja osalla jopa arkena niin aina ei välttämättä ehdi kampaajalle. Multa kysytään lähes päivittäin kiharoista. Mitenkä ne teen ja mitenkä ne saa kestämään. Varmaan monella on ”sama ongelma”. Kihara pysyy maksimissaan tunnin jonka jälkeen se suoristuu.

Tärkeintä kiharoiden laittamisessa on tuotteet. Ilman niitä hiukset eivät pysy. Kun halutaan kestävät kiharat aloitetaan valmistelu jo hiustenpesu vaiheessa. Hiuksia ei kannata pestä siloittavilla tuotteilla. Suosittelen volume tuotteita. Myöskään hiusöljyä ei kannata laittaa kiharoiden alle, koska sillä on siloittava vaikutus ja liiallisesta käytöstä hiuksissa oleva kihara latistuu nopeammin.

Pesun jälkeen hiuksiin suosittelen volume vaahtoa kauttaaltaan tai esimerkiksi tyvelle volume suihketta ja pituuksiin voimakasta tukea antavaa kampausnestettä. Hiukset kannattaa föönata kuiviksi, koska silloin hius irtoaa päänahasta ja pysyy kuohkeamapana pidempään. Jonkun mielestä kihara tarttuu paremmin likaiseen hiukseen, mutta itse en sitä allekirjoita. Myös likaista hiusta käsitellessä hiuksista tulee usein läpi epämiellyttävä tuoksu. Käyn itse aina tyven läpi tyviraudalla, millä saa lisää volyymia ja kestoa kampaukselle.

Kiharoita voi tehdä lähes millä tahansa. Vanhanliiton kikka on tehdä sormikiharoita, mutta niiden kannattaa antaa olla melkein yön yli. Itse käytän kiharoita tehdessä lähes aina joko Ghd:n suosirtusrautaa (millä en osaa kihartaa omia hiuksiani) tai sitten Ghd:n curve rautaa. Välillä olen myös käyttänyt todella ohutta tikkua, jos haluan oikein sähäkät kiharat.

Kiharoita tehdessä kannattaa muistaa, että hiukset hieman lyhenee. Nyky trendeissä käytetään todella paljon lainemaista kiharaa, mikä on naisellinen ja huoliteltu. Jos haluaa hiuksiin lainemaisen kiharan tulee hiukset kihartaa kaikki samaan suuntaan.

Esimerkiksi näissä kuvissa tekemääni kiharaan, multa meni noin 5min aikaa. Toki jos hiuksissa on pidennyksiä tai ne ovat todella paksut pitää varata aikaa hieman enemmän. Kiharani on tehty Ghd:n kapeammalla curvella. Paksumpi curve rauta sopii hieman pidempään hiukseen.

Kun aloitan kiharoiden teon suikutan vielä jokaiseen osioon erikseen pitoa antavaa kampausnestettä. Kieputan hiukset raudan ympärille ja annan vaikuttaa 10 sekuntia. Puran osion varovasti ja annan sen aina jäähtyä. Kiharan voi myös vielä kieputtaa ja kiinnittää pinnillä jäähtymään.  Pitää muistaa, että lämmin hius ei vastaanota uutta muotoa. Hiuksen pitää olla aina jäähtynyt. Kun kiharat on ”valmiit” niin ainakin itse kampaan ne aina auki. Joko harvapiikkisellä kammalla, sormin tai luonnonharjasharjalla. Lopuksi laitan kevyttä lakka tai sitten en laita lakkaa lainkaan. Tässä myös tapahtuu usein se suurin virhe. Ei mitään tuotetta pohjalle ja päälle kilo mega strong lakkaa. Hiuslakka saattaa jopa latistaa kauniin kiharan. Se ei myöskään tee sitä viimeistä silausta, jos hiukset on niin tärkätty ettei ne liiku.

– aloita jo hiuksia pestessä oikeilla tuotteilla

– älä käytä hiusöljyä

– tärkeimmät tuotteet on pohjatuotteet: vaahto/voimakkaan tuen antava kampausneste

– föönaa hiukset kuiviksi ja kohota tyvi tyviraudalla

– suihkuta osio kerrallaan pitoa antavaa lämpösuojaa ja aloita kihartaminen niskasta.

– muista antaa hiuksen aina jäähtyä

-lopuksi viimeistele hiukset

Toivottavasti tästä oli apua edes jollekkin. Meiltä Primestä saa sekä Contour tyvirautoja (145€) että curve kihartimia (189€). Olen vannonut Ghd:n rautojen nimeen niin kauan kun niitä on ollut markkinoilla. Parempia ei ole maailmassa. Kannattaa panostaa laatuun, koska turha ostaa 3 huonoa kiharrinta jos voit saada kerralla kunnollisen, joka kestää. Ghd:radiossa on sisään rakennettu mikrokompressori mikä tarkastaa useita kertoja sekunnissa  raudan lämpötilan jolloinka se on jatkuvasti sama. Hius vaatii aika voimakkaammin lämmön saavuttaakseen kestävän muodon. Raudat missä voi itse säädellä lämpötilaa ei palvele miedolla lämmöllä ketään. Kampaus ei kestä. Mulla on asiakkaita kenellä on Ghd rauta jo yli kymmenen vuotta vanha ja toimii edelleen. Toki niihin on vuosien varrella tullut muutoksia, kuten universaljännite ja torkku toiminta.

 

Näin joulun kunniaksi haluan arpoa teidän lukijoiden kesken yhden Curve&Contour setin. Kommentoi alle ja rautasetti voi olla sinun. Kannattaa myös laittaa meidän Kampaamon insta seurantaan, sillä jatkossa päivitämme enemmän tekniikkaan liittyviä kuvia ja postauksia. @primehairandbeautydesign (Palkinnon arvo 334€). Palkinto arvotaan 17.12.2017.

Lue edellinen postaus: Mitä jos joulna ei halua?

-Umppu

 

1 124 kommenttia

  1. Netta kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Vielä en ole oppinut saamaan piikki suoraan ja pitkään hiukseeni nättejä kiharoita!

    • Janika Talvitie kirjoitti:

      EhdottomaSti mukana,suokkari vetelee viimeisiään,joten uusi olisi ostettavissa.

    • Jutta Laurila kirjoitti:

      Ehdottomasti mukana ?✌️

    • Oona kirjoitti:

      Mukana, ei ole ghd:n voittanutta!!

    • Sari jussila kirjoitti:

      Ehdottomasti mukana. Olis täydellinen setti ??

    • Santtu kirjoitti:

      Mukana

    • SuviNissinen kirjoitti:

      Mukana arvonnassa. Tulisi niin tarpeeseen . Mulla käytössä vanhat ”vehkeet” uusista haaveilen, budjetti EI vaan salli

    • Nicole kirjoitti:

      Mukana✌?

    • Henna kirjoitti:

      Ehdottomasti mukana arvonnassa, jo vuosia olen vannonut ghd:n raudan nimeen ja kiharrin olisi myös kova sana 🙂

    • Sanna Toljamo kirjoitti:

      Tämä setti tulisi tarpeeseen minulle ja tyttärelleni!! <3 Mukana, ehdottomasti!!

    • Marika Ryhänen kirjoitti:

      Otsikon takia, jäin lukemaan juttua, koska nimenomaan koskaan ei kiharat pysy. Hyvä juttu kaiken kaikkiaan. Jään seuraamaan juttuja ne ? Rautasetistä olisi kovasti iloa ?

    • Meri-Tuuli kirjoitti:

      Mukana ? omat laitteet rupee olemaan jo melkein 10 vuotta vanhoja!

    • Mari kirjoitti:

      Miten tää voikin olla vuodesta toiseen yhtä suuri mysteeri… GHD on jäänyt haaveeksi, ehkä nyt olis aika toteuttaa se ja vihdoin viimeistellä upeasti värjätyt hiukset laittamalla ne aamulla asiaankuuluvasti.

    • Janette kirjoitti:

      Mukana!

    • Nita Kortelainen kirjoitti:

      Ghd on kyllä ??? jokainen nainen tarvii omansa!

    • Katariina kirjoitti:

      Mukana! Ihanaa olis saada ❤

    • Tintsa kirjoitti:

      Voi jukra, tämän mä haluisin! Koko syksyn oon himoinnut ghd:n rautoja, mutta ei oikein budjetti anna periksi 🙁 Ois niin ihana joululahja!

    • Aili H. kirjoitti:

      Kiitos kilpailusta ja inspiroivasta jutusta! Olen mielelläni mukana upean setin arvonnassa.

    • Pauii kirjoitti:

      Mukana! Koskaan en ole oppinut kiharoita omaan päähäni tekemään, ehkä vika on ollut laitteessa? Ghd:llä tuskin menisi kovin pahasti metsään 🙂

    • Satu kirjoitti:

      Mukana!!
      laadukas rauta olisi tarpeen?

    • Anu kirjoitti:

      Todellakin mukana?

    • Noora Rajaniemi kirjoitti:

      Tottakai mukana. Itselläni kohta 10v vanha pinkki GHD rauta käytössä, oli aikanaan joku lokakuun rintasyöpäkamppistuote, ja halusin tukea hyvää asiaa. Merkkiä en vaihda ikinä.

  2. Tiia kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana kisassa! ?? Ghd:N suoristusrauta ollut käytössä 7vuotta ja muuhun en vaihda!

  3. Heidi kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!

  4. Julia kirjoitti:

    Mukana!!!?

  5. heli kirjoitti:

    Hienot kiharat ? mukana arvonnassa.

  6. Jenna kirjoitti:

    Mukana! Itsellä aina ongelmana ns. liukkaat hiukset joissa ei koskaan kiharat pysy kovin kauvaa muuta kuin puikkokihartimella! ?

  7. Tanja kirjoitti:

    Hei, ihan mahtava arvonta. Mukana!! 🙂

  8. Kia kirjoitti:

    Oon aina haaveillut ghd tuotteista mut jotenkin en raaski niitä ostaa. Oon ihminen joka sit sillon harvoin kun tulee sellaisia tilaisuuksia et hiukset pitäisi laittaa niin meen suosista aina kampaajalle 😀

  9. Beada kirjoitti:

    Wautsiwou, ehdottomasti mukana!! 🙂

  10. Hanna kirjoitti:

    Wau! Mukana!

  11. Laura kirjoitti:

    Niin mukana! Setillä olisi käyttöä!

    • Reija Lähde kirjoitti:

      Todellakin mukana! Entiset raudat alkaa vedellä viimeisiä joten tarpeen tulisi laadukkaat ja uudet!

  12. Sanna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa?

  13. Janni kirjoitti:

    Ghd-suoristusraudan omaavana ehdottomasti haluaisin myös nämä!

  14. Emma kirjoitti:

    Arvonnassa mukana! ?

  15. Janni kirjoitti:

    Ehdottomasti olis kiva saada nämä!

  16. Johanna kirjoitti:

    Monen vuoden projekti pitkäthiukset nyt vihdoin valmiit. Hiukseni ansaitsisi hyvät laitteet ❤️

  17. Anu kirjoitti:

    Mukana! ?

  18. Karoliina Saarinen kirjoitti:

    Tämä ois täydellinen joululahja itselle! Mukana arvonnassa.

  19. Ilona kirjoitti:

    Mukana! Edellisen kerran onkin tullut kiharrettua joskus kauan sitten ennen vauvan syntymää. Ja tukka olikin samantien suora kun astuin ovesta ulos. Kunnon välineillä kelpaisi kihartaa

  20. Sanna kirjoitti:

    Vau! Kiitos vinkeistä ja mukana arvonnassa, raudat tulisivat tarpeeseen, jostai kumman syystä ei ole tullut ostettua itselle mitään pitkään aikaan, vaan kaikki ylimääräinen raha on laitettu vanhan kansakoulumme remonttiin, olisi ihana lähteä vähä tuulettamaan päätään ja laittaa hyvillä raudoilla hiukset kuntoon. ?

  21. Milla kirjoitti:

    Niin mukana arvonnassa! ?

  22. rriina kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti! Itselläni on pitkät ja paksut hiukset, ja niiden kuosiin saaminen on haasteellista. Täytyy myöntää, ettei itselläni riitä kyllä kärsivällisyys. Kerran sain itselleni tehtyä kalanruotoletin youtuben avulla, mutta tuskahiki oli päällä sen jälkeen. Rispect kyllä teille kampaajille, olette taitatavia!

    Mukavaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi!

  23. Henna kirjoitti:

    Mukana ?!

  24. SallaM kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! Mukana arvonnassa. 🙂

  25. Laura kirjoitti:

    Arvonnassa mukana 🙂

  26. Niina rantakangas kirjoitti:

    Mukana tulis niin tarpeeseen ?

  27. Sanna kirjoitti:

    Mukana! Kiharat eivät oikein pysy jos niitä edes saa tehtyä 😀

  28. A kirjoitti:

    Mukana ihanassa arvonnassa!

  29. Minna kirjoitti:

    Kiitos näistä vinkeistä!

  30. Eeva kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. ?

  31. Noora T kirjoitti:

    Mukana!

  32. Tiina kirjoitti:

    Mukana

  33. Nina kirjoitti:

    Mukana! Aina laitan muut etusijalle niin tämän pitäisin itsekkäästi itselläni, luxusta arkeen. Mun ikivanha hiuksia polttava tyvirauta joutaisi jo muutenkin roskapönttöön. Ghd suoristin löytyy ja olisi mukavaa saada täydennystä sarjaan sekä hiukset ruotuun kunnollisilla laitteilla.

  34. Salla kirjoitti:

    Minulla on pitkät hiukset. Kiharran ja suorista niitä usein eli mukana 🙂

  35. Sanna kirjoitti:

    Tulisi niin tarpeeseen ? eli mukana ehdottomasti ?

  36. Leena kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä! Itse olen näköjään tehnyt kiharoiden laitossa enemmän asioita väärin kuin oikein..Mukana arvonnassa ehdottomasti ?

  37. Iida kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. ?

  38. Susanna kirjoitti:

    Ihan parasta! Mukana arvonnassa ?

  39. Tia kirjoitti:

    Ooo!!! Mukana todellakin!

  40. Henna kirjoitti:

    Mukana. ?

  41. Hottentotti kirjoitti:

    Ihan huippu arvonta! Tämmöselle tumpelolle just oikeat tuotteet ?

  42. Norppa kirjoitti:

    Löytää tukalle tämä olisi pelastus paketti! ?

  43. Iida kirjoitti:

    Mukana! ?

    • Johanna V. kirjoitti:

      Kiitos vinkeistä, ilmankos ei aina onnistu kikkurat itsellä ? Etenkin jos yrittää lämmintä kohtaa uudelleen.. no nyt sekin selvisi.. Mukana siis ❤️

  44. Nea kirjoitti:

    Mulla on todella lasinen hius, mutta sitä on paaaaaljon:-D En oo koskaan omistanut kunnollista kiharrinta, ja suoristusraudatkin on olleet just näitä ”halpa – pakko ostaa” versioita. Äidilläni on ghd:n suoristusrauta ollut 7 vuotta ja se on täysin moitteeton! Olenkin pitkään haaveillut että itsekin sellaisen hankin, niin johan rupea tukka kähärtymään ja oikenemaan!:-)

  45. Sini kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!:)

  46. Helinä kirjoitti:

    minäminäminä! mä niiin toivon tätä itselleni joululahjaksi? tarve ois kyllä iso, juuri hajosi ikivanha kiharrin.

  47. Emmi kirjoitti:

    Mukana! ??

  48. Iida kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!

  49. Riikka kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ? ja olis paljon käyttöä ?

  50. Miia kirjoitti:

    Tää olis huikee setti.

  51. Elina kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  52. Maija kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! Mukana arvonnassa ?

  53. Elise Kiiskinen kirjoitti:

    Wau! Mukana?

  54. Anne kirjoitti:

    Mukana ollaan ehdottomasti!! 🙂

    • Jasmine Ojala kirjoitti:

      Kiitos vinkeistä, ehkä ensi kerralla onnistun itse 🙂
      Mukana myös arvonnassa!

  55. Anna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ?

  56. Elisa kirjoitti:

    Tää pelastais päivät! Mukana ollaan 🙂

  57. Sini kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  58. Tiina A kirjoitti:

    Mukana!

  59. Janika kirjoitti:

    Voi olisi hienoa voittaa nämä! Viime suoristusrauta ja kiharrin vuodelta 2009. Saisi laitettua vihdoin tukkaa kunnolla ❤

  60. Meeri Angeria kirjoitti:

    Mukana! ✌?

  61. Emmi kirjoitti:

    Mukana!

  62. Mipa kirjoitti:

    Oi toi paketti olisi ihan unelma. Todellakin mukana arvonnassa 🙂

  63. Matrsa kirjoitti:

    Mukana, joululahja itselle 🙂

  64. Janna kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  65. Karita kirjoitti:

    Itse omistan ghd.n suoristajan joka on kyllä maailman paras, mutta en myöskään osaa sillä tehdä kiharoita tää setti ois vaan niin paras. Nyt kun omissa hiuksissa on jo pituutta että sais hyvät laineet.

  66. Aliisa kirjoitti:

    Mukana! ??

  67. Brianna kirjoitti:

    Oi tämä on kiva! mukana ✌️

  68. Viivi Metsälä kirjoitti:

    Oijoij mukana!?

  69. Ode kirjoitti:

    Mukana 🙂

  70. Jatta kirjoitti:

    Kolmen tytön äitinä olen ehdottomasti mukana arvonnassa. Hiusten laittoa riittää?
    Ja olen juuri se joka ostaa monta huonoa kiharrinta halvalla?

  71. sussu kirjoitti:

    Ihanat kiharat! Oispa joskus itselläkin 🙂 niin mukana arvonnassa!

  72. Jessica Harju kirjoitti:

    Voi ei, niin mukana! Molemmat on ostoslistalla ollut pitkään, mutta lapsiperheessä ja varsinkin vielä hetken kotihoidontuella, on noita muitakin rahareikiä joihin sijottaa! Mun kiharat kestää just sen puol tuntia ja sit ne on veks..

  73. Heini Nyykooli kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!?

  74. Kateriina kirjoitti:

    No todellakin mukana. 1v lapseni myötä hiukset suoristuivat ja muuttuivat liukkaiksi. Hormonit…? Ja kihara ja kuohkeus tipotiessään. Identiteettikriisi heh.

  75. Elisa kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! GHD on ihan paras >3

  76. Henna-Mari Hoppari kirjoitti:

    Tämä tulis tarpeeseen! ?

  77. Inga kirjoitti:

    Mukana! Viimeksi en raaskinut ostaa kuin kämäsen liian pienen kihartimen, lopputuloksena pelle Hermanni kiharat ?? nyt jos vaikka saisi asiallisen kihartimen niin ei tartte ylimääräisiä hiustenpesuja tukkakriisin keskellä ?

  78. AnuEmilia kirjoitti:

    Tämä olisi täydellinen joululahja ?

  79. Veera kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Minulla on kaksi tytärtä jotka tykkäävät hiusten kihartamisesta, joten hyville välineille olisi tarvetta ?

  80. Jenni kirjoitti:

    Mukana! ?

  81. Mari kirjoitti:

    Mukana!

  82. Airi kirjoitti:

    Mukana arvonnassa

  83. Taina kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä:) Ehdottomasti mukana!

  84. Miia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ? mä niiin tartteisin uuden ghd raudan kun entinen lakkasi toimimasta 10vuoden käytön jälkeen ?

  85. Jenna Laihanen kirjoitti:

    Mukana! ?

  86. Nea Salonen kirjoitti:

    Tämä olis täydellinen lahja itselle❣️
    Mutta luulen silti että tämä menisi vähävaraiselle ystävälleni jolla ei olisi ikinä varaa ostaa näin hienoja hiustuotteita. Käyttöä kuitenkin kihartimella löytyy päivittäin. Luulen että tämä tekisi hänet enemmän kuin onnelliseksi❤️ Mukana arvonnassa siis ollaan!

  87. Laura kirjoitti:

    Ooii tämän arvonnan palkinto olisi niiiin mieluinen ? Rakastan kiharoita hiuksissani mutten ole vielä koskaan kokeillut näitä paljon hypetettyjä ghd-rautoja. Joten olen todellakin mukana tässä arvonnassa!

  88. Nea Salonen kirjoitti:

    Tämä olis täydellinen lahja itselle❣️
    Mutta luulen silti että tämä menisi vähävaraiselle ystävälleni jolla ei olisi ikinä varaa ostaa näin hienoja hiustuotteita. Käyttöä kuitenkin kihartimella löytyy päivittäin. Luulen että tämä tekisi hänet enemmän kuin onnelliseksi❤️ Mukana arvonnassa siis ollaan!

  89. Tarja P. kirjoitti:

    Vau, ehdottomasti mukana arvonnassa. Ja kiitos kiharrus vinkeistä. Ehkäpä näillä onnistuu ensi kerralla paremmin.

  90. Jonna kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  91. Tiia kirjoitti:

    Uijui, todellakin arvonnassa mukana! 🙂

  92. Laura kirjoitti:

    Oii tämän arvonnan palkinto olisi niin mieluinen ? En ole koskaan päässyt kokeilemaan näitä paljon kehuttuja ghd-rautoja vaikka tykkään kyllä kihartaa hiukseni usein. Olisi mahtavaa voittaa, joten olen todellakin mukana tässä arvonnassa!

  93. Saana kirjoitti:

    Mukana! Mä siis TARVIN ehdottomasti tommosen!

  94. Niina kirjoitti:

    Tämäkin lättänätukka on mukana!
    Piti niin ostaa itselle joululahjaksi kiharrin ja hiustenkuivain veronpalautuksilla mutta ylläripylläri ne rahat kuluikin lapsiin ja yllättäviin menoihin… viimeksi olen kihartimen omistanut noin 10 vuotta sitten 😀

  95. Tanja pauliina kirjoitti:

    Mukana. Minulla on sellanen todella pitkä ja paksu tukka, jota ei ole värjätty. Niin kiharoiden pysyminen on ikuinen ongelma! Tykkäisin kuitenkin tehdä laineet joka päivä.

  96. Jenni Koivula kirjoitti:

    Niin mukana! Kolmen pienen lapsen äiti kaipaa juuri tällasta pientä arjen luksusta kun aina ei todellakaan ole hiukset mintissä ? Oikeet ja laadukkaat välineet helpottaa huomattavasti tässäkin asiassa! ?

  97. Sandels kirjoitti:

    Mukana! Tälläiseen pitkään, paksuun ja luonnonkiharaan tukkaan GHD toimisi takuulla!

  98. Petra Marjamäki kirjoitti:

    Ghd aina ja iankaikkisesti, kiitos❣️?✔️??

  99. Maarit kirjoitti:

    Mukana, tanssitytön äidille olisi ehdoton työväline!

  100. Sini kirjoitti:

    Mukana! Olisipa ihana päästä kihartamaan hiuksia. ?

  101. Minna harju kirjoitti:

    Mukana!

  102. Elina Vihersalo kirjoitti:

    Wow mukana ! ?

  103. Salla kirjoitti:

    Oih mikä palkinto! Sormet ristissä mukana!! <3

  104. Virpi Tornberg kirjoitti:

    Jes, kiitos hyvistä ohjeista! ??? Mukana arvonnassa!

  105. leena ankkuri kirjoitti:

    Mukana!

  106. Janika kirjoitti:

    Itse kans ghd fani, perus rauta vain löytyy ja kelpaisi toisenlaisetkin raudat! Mukana siis ?

  107. Heidi.H kirjoitti:

    Oi mikä arvonta, todellakin mukana!?

  108. Jennan kirjoitti:

    Vautsi mikä palkinto!! Ehdottomasti mukana!

  109. Kiia kirjoitti:

    Mukana, tulisi todellakin tarpeeseen?

  110. Siru kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!
    Tarpeeseen tulisi tämä rauta. ❤️
    Kiitos erittäin hyvistä vinkeistä kiharan tekoon, lli todella hyödyllinen postaus!

  111. Essi kirjoitti:

    Kylläkylläkyllä! Mukana ehdottomasti!

  112. Annareetta Rautiainen kirjoitti:

    Oi tää setti olis niin hyvä! Kiireisenä kahden vilkkaan pojan äitinä oikeilla välineillä kiharoitten tekeminen kävisin varmasti sukkelaan.

  113. Sonja T kirjoitti:

    Mukana! Yksi ghd rauta löytyy mutta ei näistä mikään 🙂

  114. Johannamariiia kirjoitti:

    Ilman muuta mukana! 🙂

  115. Mira komeri kirjoitti:

    Tämä olisi täydellinen lahja itselleni… haaveillut aina noista tuotteista??

  116. Susanna kirjoitti:

    OI, mukana!!

  117. Anna kirjoitti:

    Mukana! Tää ois ihan paras juttu, oma 30v lahjaksi saatu ghd vetelee viimeisiään

  118. airaammaaria kirjoitti:

    Mukana! Tulisi todella tarpeeseen.

  119. Anni kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa.:)

  120. Miia kirjoitti:

    Mukana! ? Mitä kampausnestettä suosittelisit kiharan alle? ?

  121. Hanna kirjoitti:

    Mukana?

  122. nah kirjoitti:

    Mukana 🙂

  123. Lyyli kirjoitti:

    Tää ois huippu! ?

  124. Pauliina kirjoitti:

    ?

  125. Mira Vaihi kirjoitti:

    Mukana! 🙂 Ihana joululahja tällä kertaa itselle 😀

  126. Ellis kirjoitti:

    Mukana! Tulisi tarpeeseen

  127. Henttu kirjoitti:

    Niin mukana!

  128. Kati kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂

  129. Niina kirjoitti:

    Mukana! Mulla lässähtää kiharat heti ja on muisto vain ennen kuin ehdin edes pihalle 😀

  130. Jenny kirjoitti:

    Mukana! Rakastan kiharia, mutta ärsyttävintä on jos ne eivät pysy kauniina koko päivää. Olisin niin uuden raudan tarpeessa ja varmasti pääsisi kovaan käyttöön!?

  131. HeidiÄ kirjoitti:

    Wau! Siskolla on upeat paksut pitkät hiukset, joten hänelle menisi pukinkonttiin. Muutti juuri ensimmäiseen ”omaan” kotiin joten ylimääräistä rahaa ei ole, ja tiedän ettei kunnon välineitä. Tykkää kovasti kyllä laitella hiuksiaan letein ym. Eli todellakin mukana:)

  132. Hanna-Riikka kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana?

  133. Krista kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  134. Henna kirjoitti:

    Mukana! ?♥️?

  135. Emma kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ?

  136. Mari kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Tulisi niin tarpeeseen ?

  137. Niina kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä! ? Ehdottomasti mukana arvonnassa ?

  138. Sari kirjoitti:

    Mukana!

  139. Tiina kirjoitti:

    Huikea arvonta ?

  140. Katariina kirjoitti:

    Mukana. Ghd on paras rauta, itselläkin ollut käytössä useita vuosia.

  141. Elina kirjoitti:

    Mukana! Tämä olis täydellinen lahja ystävälleni 🙂

  142. Hillla kirjoitti:

    Mukana ollaan. 🙂

  143. Sari kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  144. Heidi kirjoitti:

    Mukana! Tämä olisi oiva arvontavoitto – toivossa eläen huonosta arpaonnesta huolimatta. 🙂 Hyvää joulunaikaa!

  145. Meri kirjoitti:

    Mukana kisassa ? tällä hetkellä ei ole mitään millä hiuksia laittaa yksi suoristin ja senkin jo niin vanha ettei sillä mitään tee joten tulisi käyttöön.

  146. Tiia kirjoitti:

    Mukana!

  147. Jaana kirjoitti:

    MUKANA 🙂

  148. Anna-Kaisa kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ?

  149. Jaana kirjoitti:

    Mainiot vinkit!Mukana arvonnassa

  150. Eve V kirjoitti:

    Aaaaw olisi ihan täydellinen mulle ? Mukana siis ??

  151. Tytti kirjoitti:

    Mukana ?

  152. Terttu kirjoitti:

    Mukana! Mulla oli just pikkujoulut ja tein todella huonolla menestyksellä itselleni kiharat… kollegat kysyi että oonko suoristanu hiukset 😀 Tunnistan muutaman amatöörin mokan, jonka tein tosta sun listalta… 😉

  153. Marika kirjoitti:

    Mun luonnonkihara karva RAKASTAISI uutta rautaa ❤️

  154. Emilia kirjoitti:

    Ihana arvonta! ?

  155. Johanna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa?

  156. Tytti kirjoitti:

    Mukana 🙂

  157. Sara-Sofia kirjoitti:

    Mukana?

  158. Salli kirjoitti:

    Mukaan hienoon arvontaan kyllä.olisi käyttöä meillä . Tytöt aina laittaa hiuksiaan.

  159. Kristiina kirjoitti:

    Oiii, toi ois aivan mahtava paketti! Niiin mukana ❤️

  160. Jaana Rannila kirjoitti:

    Mukana hep!?

  161. Mervi kirjoitti:

    Mukana! Täällä yks lättätukka ilmoittautuu. Äitiysloman aikana pituutta hiuksiin tuli mukavasti ja nyt enää tarvis saada se näyttämään edes jotenkin freesiltä. Uskon, että näillä tuotteilla ja ohjeilla saan tän asian kuntoon.

  162. Mona kirjoitti:

    mukana! tää olis kyllä niin huippu!

  163. Teija kirjoitti:

    Kyllä tulisi jokapäiväiseen käyttöön

  164. Laura Santala kirjoitti:

    Mukana! Tämä olisi kiireisen äidin pelastus ?

  165. Siiri Kiviharju kirjoitti:

    Just eilen ihailin Instassa sun kiharoita. Itse olen jämähtänyt ilmakihartimeen, sillä saa kauniit laineet aikaan, mutta ne eivät kyllä pysy yön yli. 😀 Osallistun arvontaan, ihanaa joulun odotusta! 🙂

  166. Ansku kirjoitti:

    Oi että, tällä setillä ja näillä ohjeilla kiharat olis varmasti ?? Mukana siis!

  167. Sini kirjoitti:

    Ooh ehdottomasti mukana! ?

  168. Auli kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂

  169. kiia salovaara kirjoitti:

    mukana! hiusalaopiskelijalle kelpaisi?

  170. Amanda kirjoitti:

    Mukana!?

  171. Sanna kirjoitti:

    Mukana! Pienen vauvan kanssa kotona ollessa ei tule laittauduttua kuin erittäin harvoin, joten nämä raudat olisi ihana voittaa ja rueta panostamaan vähän enemmän!

  172. HeidiT kirjoitti:

    Just valittelin kaverille että oispa kiva kun joskus pysys kiharat juhlissa, tuntuuvat ainaan lätistyvän ? kunnon rauta auttas paljonki varmasti! Mukana arvonnassa ?

  173. Kristiinak kirjoitti:

    Mukana! Oon jo pitkään etsinyt rautaa, jonka saada kunnon kestävät kiharat. Niin ja hetki sitten edellinen rautani oli jäähtymässä lattialla(!!!) niin mies astui sen päälle. Meni muuten ihan tuhanteen osaan ?.

  174. Sara kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana, niin pitkään halunnut kyseisen raudan <3 :)!!!

    • Jenni kirjoitti:

      Mukana kilpailussa. Tulevien kaksosten äitinä olisi kiva saada kiharrin, jonka käyttöön ei mene puolta päivää! 😀

  175. Jenni Mustonen kirjoitti:

    Hyvää Joulun odotusta perheellesi ja mie osallistun arvontaan mukkaan??.

  176. Suvi Kalliomäki kirjoitti:

    Mukana! Kiharoiden tekeminen on aina yhtä taistelua.. ?

  177. Emma Lampinen kirjoitti:

    Mukana! ??

  178. Susanna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂 laadukas kiharrin ollut jo pidempään hankintalistalla.

  179. Nita lepisto kirjoitti:

    Mukana, tää olisi ihan a setti ❤

  180. Tanja kirjoitti:

    Mukana ollaan! 🙂

  181. Kaisa kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  182. Päivi kirjoitti:

    GHD on joululahjalistalla, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

  183. Teija kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa. ? Tykkään laittaa toisten hiuksia ja monesti on tyttöjen illassa tullut kiharoita tehtyä,olisi kiva yllättää ystäväni ensikeralla uudella kihartimella.

  184. Krista A kirjoitti:

    Mukana! Mulla on pitkä ja paksu tukka, missä tuntuu ettei koskaan kiharat kestä tuntia pidempään. Kahden pienen lapsen äitinä usein tulee lapsille ostettua vain kaikkea, muttei raaski omiin juttuihin panostaa. Tää ois niin ihana voittaa! ?

  185. Tirpula kirjoitti:

    Tuo volyymirauta olis aika huippis!

  186. Kristiina kirjoitti:

    Oiii, täydellinen paketti! Niiin mukana ❤️

  187. Elina kirjoitti:

    Meilläon tulossa just vklpna ystävän häät ja yrittänyt googletella miten saan hyvät kiharat ja sellaiset että ne pysyy! Olen aina aatellut että vika on varmaan paksuissa hiuksissani mutta olen tehnyt kaikki juuri päinvastoin mitkä ohjeet nyt annoin. Tuli ohjeet niin tarpeeseen! Tähän mennessä olen suoristusraudalla aina kikkaillut kiharat joten kiharrin tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Kahden lapsen äitiltä olisi kiva joskus laittaa ihan kunnon kiharat ja lähteä iltaa miehen kanssa viettämään. ?

  188. Ella kirjoitti:

    Olisipa kiva joululahja itselle! 🙂

  189. Eve kirjoitti:

    Tuota ghd.n curvea olen himoinnut pitkään, toivottavasti joulupukki kuulisi toiveen!

  190. Kira lamminen kirjoitti:

    Mukana ?? itselleni just sopiva joululahja olisi?

  191. Mira kirjoitti:

    Mukana!? Jos noilla sais kiharrettuu hiuksii, kun tällä hetkel millään omalla välineellä ei saa? Ongelmana on myös se et, jos saan kiharrettuu ja meen ulos nii melkee heti ne suoristuu?

  192. Anniina kirjoitti:

    Hyvän kuuloiset vinkit ja teidän instassa näkee niin hienoja kampauksia. Olis mahtavaa voittaa setti ja päästä harjoittelemaan omaan hiukseen! Olis paras joululahja kyllä väistämättä!!

  193. Kaisa kirjoitti:

    Mukana!

  194. Jenna Uotila kirjoitti:

    Kiitos taas hyvistä neuvoista, ei malttaisi odottaa että ehtiikokeilla ?

  195. Annastiina kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!

  196. Saana kirjoitti:

    Mukana! ?

  197. Johanna kirjoitti:

    Tämän postauksen myötä haluan ehdottomasti jouludinnerille kokeilla hiusten kihartamista ainaisen suoristamisen sijaan.

  198. Mira kirjoitti:

    Tietysti mukana arvonnassa! Mikä olisikaan parempi lahja tälle harvahiuksiselle ??

  199. Heidi kirjoitti:

    Voi että mie tarttisin!?

  200. Teija kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana?

  201. Mt kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!
    Persaukisena, opiskelevana suurperheen äitinä ei ole ollut varaa ostaa kun halpa rimpula marketista. Jolla ei kyllä oikein mitään tee…
    Tämä olisi ihan täydellinen yhteinen lahja meidän possen naisväelle!

  202. Emma kirjoitti:

    Mukana! Pitkään kunnollisesta raudasta haaveillut mutta koskaan ei raski kuitenkaan ostaa…

  203. Emilia kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Mulla kun kiharat ei millään meinaa pysyä, raivostuttavaa!

    Onko tuotteiden välillä paljon eroa? Ajattelen esim. markettivaahto vs. merkkilaatuinen? Itse kun olen kokeillut tuotteita laidasta laitaan, mutta ero niiden välillä onkin sitten ollut lähinnä tuoksu 😀

  204. Tupu Tuominen kirjoitti:

    Mää niin oon mukana! ♥️♥️♥️???

  205. riikka kirjoitti:

    Vau! Mukana arvonnassa! 🙂

  206. Anniina kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  207. Nunnuka kirjoitti:

    Kuullut pelkkää hyvää näiatä ghd:n raudoista mutta vielä ei ole opiskelijabudjettiin tämä sopinut. Mukana arvonnassa!??

  208. Misise kirjoitti:

    Tälle lättätukalle ja 8v. vanhalle suoristusraudalle tämä olisi pelastus ?

  209. Annika kirjoitti:

    Jospa näiden vinkkien ja toivottavasti myös rautojen avulla oppisin viimeinkin tekemään kauniit kiharat. ?

  210. Jenna kirjoitti:

    Mukana! 🙂 kiharoiden pysyminen on kyllä todellinen haaste näissä hiuksissa ja olisi helpotus kun edes joskus hiukset pysyisivät pidempään nätisti. Nämä tuotteet vaikuttaa niiiin hyvältä!

  211. Jenni kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! 🙂 itsellä paksu pitkä tukka ja tuntuu ettei millään saa kiharaa pysymään. Ehkä näillä vinkeillä ja mahdollisesti tuolla setillä homma onnistuisi 😉

  212. Tiia kirjoitti:

    Mukana! ?

  213. Katri kirjoitti:

    mukana ? hyviä vinkkejä ja ihanat kiharat!

  214. Janina Maunuksela kirjoitti:

    Todellakin mukana ?

  215. ANni kirjoitti:

    Mukana ??

  216. Tiia kirjoitti:

    Mukana!
    Kymmenen vuotta ollut jo ghd ja nyt alan pelkäämään, että ei kauaa enää kestä!
    Se on siis ihan pakollinen tähän luonnonkiharaan höhhökasaan.

  217. Johanna kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä!. Ainaki itsellä löytyi tuosta jo yksi ”virhe” mitä olen kiharoita tehdessä tehnyt, eli hiusöljyn käyttö . Selvisi siis syy, miksi mun tukka ei kiharru kunnolla. Onko antaa vielä vinkki siihen että jos hius on todellä pörröinen, niin kannattaako suosia hoitavampaa poispestävää hoitoainetta, vaiko jotain hiuksiin jätettävää? Kun tuossa oli että ei silottavia pesutuotteita, niin millainen hoitsikka olisi siis paras? Tai voiko siis jätettäviä ylipäätään käyttää jos kiharat haluaa tehdä? Tuo curve olis niin täydellinen varuste, kerran kaverilta kokeillut ja oli ihan huippu, ja yllättävän helppo käyttää! Mukana arvonnassa 🙂

  218. Sanna kirjoitti:

    mukana kisassa jos vaikka oppisi tekemään itselle kiharoita

  219. Minna kirjoitti:

    Mukana ?

  220. Sanni kirjoitti:

    Postauksestasi sain paljon jo hyviä vinkkejä miten saan kiharat pysymään. Vielä kun saisi kunnon raudat millä tehdä kiharoita ?

  221. Meeri kirjoitti:

    Todellakin mukana. Olisi tarpeellinen setti ?

  222. Jaana kirjoitti:

    Ooh! Mukana ehdottomasti! Ps. Upeita kuvia sinusta! ???

  223. Satu kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti. ? Ghd rauta on huippu, mutta sama vika etten itselle saa tehtyä sillä kiharoita.

  224. SArppa kirjoitti:

    Mukana helpottamassa joulupukin työtä

  225. Vilma kirjoitti:

    Mukana??

  226. Maaria kirjoitti:

    Mukana! ? Huikea arvonta!

  227. Pauliina P kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. Itse omistan ohuet, lasimaiset hiukset, kiharoiden tekeminen ja pysyminen ollut yhtä hampaiden kiristelyä kunnes löysin sopivat tuotteet hiuksille, että kiharat pysyy paremmin, no mitä meni sitten kiharrin tekemään, sanoi itsensä irti, siitä asti menty tukka ponnarilla, argh 😀

  228. Tiia kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana

  229. Meri Larivuo kirjoitti:

    Täällä yksi mama jolla tukkaa enemmän kun laki sallii! Paksu ja pitkä. Ja manasin juuri viime viikonloppuna että ei tätä tukkaa voi kauniille kiharalle itse saada. Ehkä näillä vinkeillä ja kun raudat laadukkaat niin toivoa voisi jopa olla! 😀

  230. viivu kirjoitti:

    oijoi, mukana arvonnassa! 🙂

  231. Tiina Kinnunen kirjoitti:

    Minulla on luonnonkihara hius ja luulisi että siihen on helppo saada tehtyä pysyviä kiharoita. Mutta ei todellakaan, tuntuu että en millään saa kauniita laineita pysymään niissä. Ehkä vika on tosiaan ollut väärissä tuotteissa.
    Joten ehdottomasti mukana kisassa?

  232. Mirja Väätänen kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ?

  233. Saija kirjoitti:

    Oi, että! Tuo tulisi kyllä tarpeeseen! Ehdottomasti olen mukana arvonnassa, vaikken mitään koskaan voitakaan….

  234. Anna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  235. Nina Turunen kirjoitti:

    Tälläinen palkinto olisi kyllä todella paikallaan ?

  236. Marika kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Oli kyllä hyviä vinkkejä ja itse ainakin monesti pessyt juuri silottavilla tuotteita, ei ihme kun ei kiharat ole pysyneet… 😀

  237. Essi kirjoitti:

    Mukana ?

  238. Veera H kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Tulis kyllä niin tarpeeseen, en nimittäin omista mitään hiusten suoristus/ kiharruslaitetta. Mukavaa joulua!

  239. AnuV kirjoitti:

    Tulis tarpeeseen, ollut jo pitkään haaveena opetella tekemään tollasta omaan tukkaan! Muutenkin todella tyylikäs setti ?

  240. Marjo kirjoitti:

    Mukana!

  241. Emmi kirjoitti:

    On kyllä mukava arvonta, mukana siis ?Tulisi itselleni joululahjaksi ?

  242. henriikkav kirjoitti:

    OI vitsi! Mun hiustenmuotoiluvälineet vaatisi todellakin päivitystä, joten mukana ehdottomasti!

  243. Henna kirjoitti:

    Oijoioi mikä arvonta!? todellakin mukana. Itselläni erittäin karhea ja pörröinen tukka ja ghd-rauta on ainoa, jolla saan hiukseni taltutettua! Ollut käytössä jo vuosia ja edelleen toimii! Tämä olis kyllä kiva erittäin kiva joululahja?

  244. Seidi kirjoitti:

    Mukana!! 🙂

  245. Jennaa kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Vanha suoristusrauta vetelee viimisiään, joten uudelle olisi todella tarve. ?❤

  246. Zenobia kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! Ehkä kokeilen tehdä Jouluksi laineita.

  247. Jenni rosimo kirjoitti:

    Mukana ! ? ja hyvää joulun aikaa !

  248. Iida kirjoitti:

    Yes please mulle tollanen?eli mukana ollaan arvonnassa.
    P.S Hyvää Joulua ❤

  249. Marika kirjoitti:

    Mukana!

  250. Laura Kattelus kirjoitti:

    Aina omistanut halvat ja huonot raudat, ois kiva panostaa laatuun!

  251. Maiju H. kirjoitti:

    Mukana! Minun itsepäiset hiukset kihartuu silloin ku niiden pitäisi olla suorina ja suoristuu kun oon kiharrettu! Tulisi tarpeeseen!

  252. Ellen kirjoitti:

    Mukana! GHD on ehdottomasti paras! Mulla on se rauta ollut kohta vuoden Ja en kyllä vaihtais pois!<3

  253. Tiia kirjoitti:

    Mukana?

  254. Sanna kirjoitti:

    Ikuisuushaave on ollut ghd! Voi kumpa arpaonni suosisi.

  255. Sanna kirjoitti:

    Kiitos hyvistä ohjeista! Mukana arvonnassa?

  256. JohannaH kirjoitti:

    Ilman muuta mukana arvonnassa. Itselläni niin vanha suoristusrauta, olemassaan neliskanttinen, jolla ei voi edes kiharoita. Siihen maailman aikaan suoristusraudalla suoristettiin hiuksia ;D niin, että todellakin toivoisin voittoa arvonnassa.

  257. Sanni kirjoitti:

    Tosi hyvä kirjoitus! Ja todellakin olen mukana arvonnassa! ?

  258. Jenni kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana.. Osuispa onni kohdalle ei oo ollu koskaan rahaa ostaa noin hyvää ja kallista rautaa ?

  259. Heidi kirjoitti:

    Voi kuinka tämä olisi mieluinen palkinto! Itsellä on todella paksu, ja luonnonkihara karhea leijonan harja. En saa kunnolla tehtyä nykyisillä hiusvälineillä mitään, kun kestää ikuisuus tätä reuhkaa esim kihartaa, kestää ikä ja terveys ja perse hiessä, ei mukavaa! Olisi ihana saada kunnon välineet niin varmasti olisi mieluisampaakin tukan laitto.

  260. Maria kirjoitti:

    Mukana! Olispa kiva voittaa kunnon vehkeet tukan laittoon 🙂

  261. Elina kirjoitti:

    Mukana 🙂

  262. Sanni p kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  263. Camilla kirjoitti:

    Vauu, upeet! Oon niin onneton hiustenlaitossa ja vielä onnettomammat vehkeet. Mukana arvonnassa!

  264. Mia Laakso kirjoitti:

    Ghd:t on parasta! Hyvä kirjoitus, mukana arvonnassa 🙂 mukavaa joulun odotusta!

  265. MiiaR kirjoitti:

    Todellakin mukana! ?

  266. joosuva kirjoitti:

    Tulisi kyllä tarpeeseen, jospa onnistuisin tuolla laittamaan hienot kiharat kun muuten vähän rähmäkäpälä niiden kanssa! 😀

  267. Anni kirjoitti:

    Mukana! 🙂 Pitkä, painava, paksu ja karhea hius… kiharat ei meinaa pysyä sitten millään.

  268. Alina kirjoitti:

    Oi mikä arvonta! ? Ja superhyviä vinkkejä kiharoiden tekoon, kiitos! ☺️

  269. Miims kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!! Vihdoin on vähän enemmän aikaa huolehtia myös itsestä kun viimeiset kaks vuotta on mennyt lapsesta huolehtiessa ja oma laittautuminen on jäänyt todella vähälle.
    Suoristusraudalla olen tehnyt joskus kiharoita, toinen puoli onnistuu mutta toisesta tulee aina jotenkin huono. Kaiken huipuksi koira söi johdon paremmasta suoristimesta!! Onneks on sentään halppisversio jäljellä 😀

  270. Heli kirjoitti:

    Mukana ?

  271. Linnea kirjoitti:

    Todellakin mukana!?

  272. Iina kirjoitti:

    Kyllä! Mukana ollaan!?‍♀️ Olen aina haaveillut ghd:n raudasta, mutta en ole raaskinut sellaista vielä hankkia. Vuoden vaihteessa palaan takaisin koulun penkille mammalomalta, joten kutrit olisi kiva saada jälleen ruotuun?

  273. Riina kirjoitti:

    Mukana!

  274. Ilona kirjoitti:

    Mukana ?

  275. Bettina kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!! 🙂

  276. Caro kirjoitti:

    Mukana ? Pitkään jo halunnut ghd:n raudan ?

  277. Alina kirjoitti:

    Mukana!

  278. Iita kirjoitti:

    Osallistun!

  279. Milla kirjoitti:

    Mukana ✌️

  280. Maria kirjoitti:

    Nuo tulisivat kyllä niin tarpeeseen. Todellakin mukana arvonnassa.

  281. Nelli kirjoitti:

    Ihanaa! ❤️ Ehdottomasti mukana ??

  282. Eerika kirjoitti:

    Mukana!

  283. Tilde kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Ghd suoristusrauta palvellut nyt 8 vuotta ja merkkiä en vaihda 🙂

  284. Milla Lähteenmäki kirjoitti:

    Hyvä postaus ja mukana arvonnassa! ?

  285. Iina kirjoitti:

    Wouu!! ? Mukana!

  286. Heli kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä ja mukavaa joulunodotusta! 🙂 Mukana arvonnassa 🙂

  287. Nea kirjoitti:

    Mukana ku peräpukama!

  288. Iina kirjoitti:

    Wouu!! ? Mukana! T. Räjähtäny mama

  289. Vivian Silvan kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!?

  290. Njumi kirjoitti:

    Oiii! Olen kuullut merkistä kaikkea hyvää, mutta en ole vielä testannut. Tulisi kyllä tarpeeseen.?

  291. Heli kirjoitti:

    Mukana!

  292. Kati kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!?

  293. Pinja kirjoitti:

    Mukana☺️ Nuo päihittäs varmaan tämänki paksun tukan ??‍♀️

  294. Maria Nissinen kirjoitti:

    Mukana! ? kotimamman tukka kipeästi kaipaa pelastusta ja ghdn nimeen minäkin vannon ?

  295. Ilona Rosenberg kirjoitti:

    Mukana❤️

  296. Salla kirjoitti:

    Mukana ?

  297. Anu kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä kihartamisesta. Itselläni on hyvin ohut ja lasimainen hius, joka tahtoo suoristua hyvin nopeasti. Vasta vähän aikaa sitten olen saanut tehtyä edes muutaman tunnin ajan pysyvää kiharaa. Kiharrinpuikko tosin vetelee viimeisiään, joten olisi aivan huippua jos voitto sattuisi kohalleni! ?

  298. Simpukka kirjoitti:

    Mukana :). Oma suoristusrauta alkaa vedellä viimesiään…

  299. Outi kirjoitti:

    Mukana! ? Mun rautakokoelmat on kaikki ostettu perus marketeista.. Hinta-laatusuhde on huono.

  300. Johanna kirjoitti:

    Oi että mikä arvonta, todellakin mukana! Tää olisi mahtava joululahja teini-ikäiselle tyttärelleni joka suoristaa hiuksiaan päivittäin ikivanhalla Braunin raudalla, ja minulle taas tuo kiharrin tulisi enemmän kuin tarpeeseen 🙂

  301. Milja kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ?

  302. Veera kirjoitti:

    Mukana!?

  303. Janica kirjoitti:

    Mukana?

  304. Anna kirjoitti:

    Mukana. Itse olen saanut hyvin kiharat pysymään niin, että juhlia edeltävänä iltana käyn suihkussa ja annan hiusten kuivaa kokonaan ennen nukkumaanmenoa. Seuraavana päivänä kiharran ilman mitään aineita tavallisella Remingtonin suoristusraudalla ja lopuksi laitan Tresemmen hiuskiinnettä. Kiharat pysyvät samanlaisina koko illan. Yleensä olen vielä seuraavana päivänä pitänyt hiuksia ponnarilla ja edelleen kiharat ovat pysyneet hyvinä ja olen saanut sitten seuraavallekin päivälle nätin ”kampauksen”. Siitäkö lie johtuu, että hiukseni ovat hyvässä kunnossa luonnostaan kun en turhia aineita käytä.

  305. Sofia kirjoitti:

    Mukana!

  306. Emma Suomela kirjoitti:

    Olen saanut ghd:n siskolta joululahjaksi monen monta vuotta sitten ja on kyllä ihan paras? Sisko tätä aina välillä lainaakin ja itsellä on ollut ajatuksena antaa hänelle lahjaksi oma. Aina niitä kaihoisasti katselen mutta kauppaan on jäänyt ?
    Nyt olisi maailman parhaan siskoni hetki saada oma rauta ❤

  307. Sanna P. kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti 🙂

  308. Erika kirjoitti:

    Voi tää ois aivan ihana! Enemmän kun tarpeeseen<3

  309. Pauliinariikka kirjoitti:

    Aivan mahtava kilpailu ennen joulua!? rakastan hiusten laittamista juhliin mennessä ja uusi kiharrin olisi todellakin enemmän kuin tervetullut!

  310. Hanna kirjoitti:

    Mukana ! Kiitos hyvistä vinkeistä 🙂 mukavaa joulun odotusta! 🙂

  311. Pinja kirjoitti:

    Mukana!?

  312. Aino kirjoitti:

    Ei vitsit mikä palkinto ? Todellakin mukana!! ?? Haaveissa Ghd laitteet ollu niin pitkään..

    Ja kiitos hyvistä vinkeistä, menee heti testaukseen 😀 Kuulun juuri tohon luokkaan – ei mitään aineita pohjalle ja kilo lakkaa päälle. Sen jälkeen menee hiukset kiinni kun kiharat pilalla ?

  313. Hilda kirjoitti:

    Uu, mukana! En saa ikinä kiharoita pysymään, joten kunnon kiharrusvälineille olisi käyttöä ;D

  314. Sussu kirjoitti:

    Mukana! Mulla juuri tuo ongelma, etteivät kiharat pysy, mutta taitanee johtua omista virheistä! 😀

  315. idaelisa kirjoitti:

    Mukana! Mä tden kiharat yleensä suoristusraudalla, senin alkaa olla jo kohta 7 vuotta vanha eikä oikein meinaa enää palvella parhaalla tavalla 😀

  316. Kreetta Aho kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!❤??

  317. emmi kirjoitti:

    mukana ?

  318. Tanni kirjoitti:

    Omat GHD:n suoristusrautani ovat kestäneet jo yli 5 vuotta. Parhaita rautoja, mitä koskaan olen kokeillut. Siksi minua kiinnostaakin juuri esimerkiksi Curve-kiharrin. Olisipa ihana saada se omaksi!

  319. johanna kirjoitti:

    Olis niin huippu,tulis todella tarpeeseen ?

  320. Tintti kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Upeat kiharat!

  321. saana kirjoitti:

    Mukana! <3

  322. Sanna kirjoitti:

    Mukana?

  323. Eveliina kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! ? Kauan aikaa oon haaveillut ghd-laitteista, mutta opiskelijabudjetti ei anna myöden.. Olisi siis aivan mahtava palkinto!!☺️

  324. Henna-Maria kirjoitti:

    Oi oi mukana!!!! ????

  325. Jonna kirjoitti:

    Mukana! Todella hyvät ja tarpeelliset ohjeet, kiitos!!

  326. Irma kirjoitti:

    Ehdottomasti oon mukana! Itselläni pitkät ja paksut hiukset ja tuo GHD rauta tulisi todella tarpeseen <3

  327. Janni. H kirjoitti:

    Voi vitsi. Olisi ihana voittaa tämä setti?. Ghd suoristusrauta on itselleni paras pitkiin hiuksiini.

  328. Heidi1 kirjoitti:

    Mä tarttisin just tän! ikinä en oo raaskinut ostaa ja aina ostanut just jonkun halvan! nyt mulle tää!

  329. Annina kirjoitti:

    Mukana!

  330. Tiia kirjoitti:

    Minä myös kisassa mukana!
    Yritän kihartaa vanhalla suoristusraudalla pitkiä suht paksuja hiuksiani, aikaa menee noin tunti enkä ole kuitenkaan tyytyväinen lopputulokseen.

  331. Kati kirjoitti:

    Olen kuullut näistä niin paljon hyvää.. Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle. 🙂

  332. Jenna kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! Uusi rauta tulisi tarpeeseen, tällä hetkellä käytössä tokmannin 7 v vanha rauta 😀

  333. Maisa kirjoitti:

    Mukana! Itselläni on ollut could9:n rauta jo 6 vuotta, mikä ilmeisesti on ghd:n tekijöiden toinen merkki. En siis enää suostu ostamaan halpisrautoja tuon nykyisen pamahtaessa, vaan aion jatkossakin panostaa ehdottomasti laatuun 🙂

  334. Riikka kirjoitti:

    Tulis kyllä tarpeeseen! ?

  335. Nora kirjoitti:

    Mukana!!!

  336. Karoliina kirjoitti:

    Mahti postaus ja olen mukana arvonnassa! ?

  337. Janette kirjoitti:

    Mukana ?

  338. Nina kirjoitti:

    Mukana. Olisi ihanaa jos kunnon raudalla saisi vihdoin päivän kestävät kiharat. ?

  339. Jenna kirjoitti:

    Mukana!! Tyvirauta olisi ihan ehdoton mun lättänään ja liukkaaseen, suoraan hiukseen eikä kiharrintakin haluaisin kokeilla, saisi vanha puikkokiharrin lähteä kiertoon.?

  340. Marika kirjoitti:

    Mukana! 🙂
    Itsellä pitkät hiukset ja juuri tuo ongelma ettei kiharat tahdo pysyä, suoristusrauhalla en osaa itselle tehdä laineita. Itsellä samanmerkkinen suoristusrauta ollut jo vuosia ja on ihan huippu. Mukavaa joulun odotusta koko perheelle!

  341. Heini kirjoitti:

    Mukana! Jospa nyt 27-vuotiaana oppisi tekemään nätit kiharat helposti. ?

  342. Jaaana kirjoitti:

    Ihan huippuarvonta! ❤? En ole päässyt vielä testaamaan Ghd:n rautoja, mutta voijjuku miten hyvältä vaikuttaa ?

    Ehdottomasti siis mukana ?

  343. Sofi kirjoitti:

    Ai vitsi, ihanaa! Mukana ollaan.

  344. Krista kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! Ehdottomasti mukana arvonnassa.

  345. Elina kirjoitti:

    Rakastan ghd: n suoristusrautaani, joten olisi ihana kasvattaa tuoteperhettä uusilla jäsenillä ?

  346. Marika kirjoitti:

    Nykyinen suoristusrauta on niin susi, että ihan itkettää. Oon joskus kaihoten selaillut GHD:n tuotteita, kun niitä kovasti moni kehuu. Näillä sais varmasti superhyvät kiharat ja kunnon kohotuksen!

  347. Sari Moilanen kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä! Todellakin mukana kisassa?

  348. Kaisa Raatesalmi kirjoitti:

    Mukana! Rölli tarvii apua aamuihin!!??

  349. Anna kirjoitti:

    Mukana!

  350. Annu kirjoitti:

    Ihana huippu rauta!

  351. Jenny kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti. Olisi mahtava saada kunnon välineet hiustenlaittoon.

  352. Mari kirjoitti:

    Olisipa mahtava palkinto, ehdottomasti mukana 🙂

  353. Elina kirjoitti:

    MUKANA!?

  354. Fanni kirjoitti:

    Mukana! T. Lättätukka

  355. Kira kirjoitti:

    Pitkään jo haaveillut omasta kunnollisesta kihartimesta. Mukana arvonnassa!

  356. erika kirjoitti:

    Mukana!

  357. HANNA kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana?

  358. Kipinä kirjoitti:

    Aivan huippu olis miun tyttärelle. Noh. Ehkä voisin minäkin lainata.

  359. Pirkko kirjoitti:

    Todellakin mukana?

  360. Annne kirjoitti:

    Mukanamukanamukana! <3

  361. Sonja kirjoitti:

    Mukana?

  362. Anuh kirjoitti:

    Mukana

  363. Maimu kirjoitti:

    Ihanaa!! Tämän kun voittaisi ??

  364. Pinja kirjoitti:

    Oi kyllä, mukana! Edellinen alkaa taas kerran olla jo vaihtoa vailla ? Rajut ja huonokuntoiset luonnonkiharat omaavana, joita vihaa yli kaiken, saisi olla laitteet olla myös hyviä ja kestäviä! Olisi kerrankin arvokkaampi rauta, jonka en usko repivän hiuksia yhtä paljon kun halppisversioiden. Toivotaan arpaonnen suosivan kerrankin?

    • Pinja kirjoitti:

      Omat luonnonkiharat kun ei kelpaa minulle vaan joka kerta täytyy kihartaa itse ? kauniita kiharia odotellessa ?

  365. noora kirjoitti:

    mukana !?

  366. Merete kirjoitti:

    Mukana!! 🙂

  367. Noora kirjoitti:

    Mukana ?

  368. Anna kirjoitti:

    Aivan mahtava palkinto! Nyt sormet ristiin että arpaonni osuu kohdalle.
    Mukavaa joulua teidän perheelle.

  369. Liina kirjoitti:

    Mukana?

  370. Outi kirjoitti:

    Mukana!

  371. Laura kirjoitti:

    Huikee palkinto tässä kilpailussa! Pakko osallistua vaikka kokemuksesta voin sanoa etten yleensä voita mitään 😀 Jakaisin voiton siskoni kanssa, eli hän saisi lainata rautaa tarvittaessa <3

  372. Laura kirjoitti:

    Mukana. Tämä ois kyllä ehdottomasti paras joululahja mitä voisin kuvitella!!

  373. Noora kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  374. Emilia kirjoitti:

    Mukana 🙂

  375. Miia kirjoitti:

    Mukana!! ? kauan olen nyt hiuksia kasvattanut ja olisi mahtavaa saada kunnon välineet millä tehdä kiharat.

  376. Kirsi P. kirjoitti:

    Olispa ihana joululahja ? mukana !

  377. Niina Inkinen kirjoitti:

    Huh mikä arvonta! Olen todellakin mukana!?❤️??

  378. Jenni kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olispa huippua voittaa kerranki jotain. ?

  379. Minja Greijer kirjoitti:

    Kropan ja mielen uupumisen myötä menetin paljon myös hiuksiani, tätä rajua karvanlähtöä jatkui liki 2 vuotta. Vaan nyt tilanne on viimeinkin rauhoittunut kropan toiminnan tasaantuessa muutoinkin, uutta hiusta pukkaa ympäri päätä eikä harjatessa tarvitse olla kyynel silmässä ja pelätä tulevansa kaljuksi. Hiukset ovat aina olleet mulle kuin kruunu. Viime viikolla uskalsin jo kihartaakin varoen. Tosin kiharrintikkuni alkaa näyttämään väsähtämisen merkkejä, joten uusi muotoiluväline tulisi tarpeeseen nyt kun uskaltaa pään pehkoa jo käsitelläkin.♡

  380. Emilia kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! ?

  381. Mirja kirjoitti:

    Mukana!!???

  382. Jaana kirjoitti:

    Mukana!!

  383. mariem kirjoitti:

    Ihana arvonta, pitäisi kyllä panostaa ja hankkia GHD:n rauta 🙂

  384. Maria kirjoitti:

    Mukana! Kaikki perheen naiset tarvitsisivat pitkille hiuksille uuden kihartimen!

  385. Ida kirjoitti:

    Olisi aivan mahtavaa voittaa nämä tuotteet. Itselläni on päätä myötäilevät, liukkaat ja suorat hiukset, joten raudoista olisi paljon apua!

  386. Anne Hakanen kirjoitti:

    Mukana! GHD rauta ainoa oikea. Ollut vuosia

  387. Sari kirjoitti:

    Mukana arvonnassa??

  388. Salla kirjoitti:

    Mukana ollaan!
    🙂

  389. Jaana koistinen kirjoitti:

    Mukana arvonnassa

  390. Jensu kirjoitti:

    Mukana. En ole raaskinut vielä omaa ghd:tä ostaa vaills pelkkiä kehuja olen kuullut.

  391. Sofia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!??

  392. Sanni kirjoitti:

    Mukana! Ihan ehdottomasti 🙂

  393. Riitta Keränen kirjoitti:

    Omistan myös vuosia vanhan Ghd:n, enkä voisi tyytyväisempi olla. Päivitetty versio olisi huippu kiva juttu!

  394. Siljam kirjoitti:

    Kiitos paljon neuvoista! Mun huonolla raudalla ei vaa enää taida onnistua ku vetelee viimesiä ni toi rauta olis aivan varmasti huippu hyvä ?

  395. Päivänsäde kirjoitti:

    Mä oon varmaan tehny kaikki mahdolliset virheet kun oon yrittäny saada kiharoita tukkaan 🙂 Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

  396. Marjukka kirjoitti:

    Mukana 🙂 Kiharat on ehdottomasti yks lemppari hiustyyli itselläni.

  397. Katia kirjoitti:

    Mulla on kaks vasenta kättä ja molemmissa vielä peukalot keskellä kämmentä. Jospa tällä setillä onnistuis ?

  398. Annemari kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana. Edellinen rauta on jo 8 vuotta palvellut, kunto jo hieman hiipunut joten vanha rauta pääsisi viettämään eläkepäiviä ?

  399. Inkeri kirjoitti:

    Mukana!

  400. Ulla kirjoitti:

    Mahtava palkinto! Mukana arvonnassa ?

  401. Edith kirjoitti:

    Ois aivan parasta voittaa ois kyllä joulun paras joululahja itselläni ei ole mitään hius kihartimia tai suoristimia tai mitään niin oli aivan mahtava juttu voittaa?!

  402. Mirja kirjoitti:

    Täällä yksi, jolla ei kiharat pysy, eli ehdottomasti mukana! 🙂

  403. Hilma kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana. Tuollaista tarvitsisin kipeästi?

  404. Jenna Tuominen kirjoitti:

    Im in!!!?

  405. Anni kirjoitti:

    Täsä mä oon mukana!!

  406. Iia kirjoitti:

    Mukana? Toimisiko myös pitkiin ja paksuihin hiuksiin – monet monet raudat olen testannut ja pettynyt…

  407. Maiju kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Mulla paljon ohutta hiusta ja kiharat saatikka laineet ei pysy milläään.

  408. Sofia K. kirjoitti:

    Mukana!

  409. Sirkkuli kirjoitti:

    Mukana 🙂

  410. Lilian kirjoitti:

    Mukana! ?

  411. Anne kirjoitti:

    Mukana??

  412. Anu kirjoitti:

    Mukana.?

  413. Henna kirjoitti:

    Mukana?

  414. Anni kirjoitti:

    Tämä tulisi tarpeeseen! ?

  415. Katariina kirjoitti:

    EI, kiharat ei pysy koskaan! Nämä välineet tarvitsisin ehdottomasti apuun.

  416. Senni Hirvelä kirjoitti:

    Mukana!!!! ???

  417. Milla kirjoitti:

    Todellakin arvonnassa mukana! Omat laitteet tarviikin jo päivitystä ja haluaisin kokeilla ghd:n tehoa omaan hiuslaatuun.

  418. Paula kirjoitti:

    Voi kun oppisin kihartamaan hiukseni!

  419. MUK kirjoitti:

    Arvonnassa mukana!!

  420. Veera Heikkilä kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  421. Johanna kirjoitti:

    Mukana! Erityisesti lohdutti kommnettisi, että et osaa omia hiuksia kihartaa suoristusraudalla. Kerran yritin juhliin kiharoita. Puolitoista tunita meni, ja sain aikaiseksi hiiltyneet korvalehdet 🙂

  422. Susanna L kirjoitti:

    Ihanat kiharat! Mukana arvonnassa.
    Mukavaa joulua!

  423. Jenni kirjoitti:

    Ihana arvonta, mukana ?

  424. Lotta kirjoitti:

    Ehdottomasti mukaan! En omista mitään kunnon välineitä ja hiustenlaitto on ollut vähän niin ja näin. Tahdon voittaa ?

  425. Minna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! 🙂

  426. MR kirjoitti:

    Mukana! Hiuksia tulee kiharrettua usein, olisi helpompaa hyvillä välineillä 🙂

  427. Paula kirjoitti:

    Hellurei.. kiitos hyvistä vinkeistä ja ohjeista. Ghd lämpösuoja muotoilu suihke on jo valmiina odottamassa kaapissa ja toki siihen sopiva hius viimeistely suihke.
    Nyt on kipaistava vielä tarkistamaan onko oikea shampoo käytössä jotta kiharat pysyy..ja pysyy…
    Enää puuttuu kunnon kihararauta.
    Voittoa odotellessa.

  428. Miia kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti! Tällä hetkellä kihartelen 24€:n suoristusraudalla, kiharoita tulee muttei se helppoa ole..

  429. JULia kirjoitti:

    Ihanin joululahja itselle tai siskolle!!

  430. Emilia kirjoitti:

    Mukana??

  431. carppu kirjoitti:

    Mukana! 🙂 Vanha rauta veteleekin vimosiaan. Oon vähän skeptinen noiden rautojen kanssa niin ois melko mahtavuutta päästä testaamaan, tulisi käyttöön.

  432. Tiia kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Se olisi ensimmäinen oma ghd ?

  433. Eeva kirjoitti:

    Mukana!

  434. Vikki kirjoitti:

    Mukana!
    Kiitos hyvistä vinkeistä kiharoiden tekoon, ne tuli tarpeeseen! 🙂

  435. Anniiina kirjoitti:

    Loistava palkinto! Ehdottomasti mukana 🙂 Oma suoristusrautani sanoikin itsensä irti viime viikonloppuna joten uusi tulisi todella tarpeeseen..

  436. Maisa kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! Mukaan hienoon arvontaan!

  437. Sarkku kirjoitti:

    MUKANA!!!

  438. Ella kirjoitti:

    Mahtava postaus jälleen! Kiitos kiharavinkeistä! 🙂 Arvonnassa myös ehdottomasti mukana.

  439. Siri kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! 🙂

  440. Sari kirjoitti:

    Kiitos mukana!

  441. Eeva kirjoitti:

    Hyviä vinkkejä. Mukana!

  442. Anna S. kirjoitti:

    Mukana! Ihana mahdollisuus! ?❤

  443. Hanna kirjoitti:

    Ihan ehdottomasti ollaan mukana, ois kiva saada kunnon välineetkotio joilla voi laittaa hiuksia

  444. Marjo kirjoitti:

    Mukana. Nykyinen suoristusrauta vetää niiin viimesiään!

  445. Heidi kirjoitti:

    Mukana! Vanhat raudat alkaa olla tiensäpäässä.

  446. Melina kirjoitti:

    Mukana 🙂

  447. Heidi Mussaari kirjoitti:

    Mukana.oispa kiva kun ois kunnon laitteet!??

  448. HeidiS kirjoitti:

    Tämä surkea hiustenlaittaja osallistuu arvontaan! Ja kiitos vinkeistä, ne on tarpeen 🙂

  449. Heidi Körkkö Os Keränen kirjoitti:

    Mukana arvonnassa.

  450. Mari kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ? omat raudat vetelee viimeisiään niin oisikin aika hankkia uudet ??

  451. Hanna V kirjoitti:

    Ehottomasti mukana

  452. Vilma kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti ?Uusilla välineillä homman sais toimimaan.

  453. Nenne kirjoitti:

    Kelpaisi!

  454. Memmu kirjoitti:

    Mukana!

  455. Neea Huttunen kirjoitti:

    Mukana?

  456. Heini kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Oon kokenut sun tekemät kiharat; nopeat tehdä ja kestävät. Josko tämän paketin avulla minäkin innostuisin kiharoiden tekoon.

  457. Vilma kirjoitti:

    Mukana!

  458. aija kirjoitti:

    voi ei ois niin ihana saada kunnon vehkeet ? ehdottomasti mukana!

  459. Anna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  460. Eija kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Itsellä pitkästä aikaa yli olkapään olevat hiukset, tasapitkät, jotka ovat lähes aina kiinni (auki ainoastaan nukkuessa ja illanvietossa, joissa kaveri laittaa nätiksi). Kuten arvata saattaa omat laitteet uupuu, ja kiharrustaidot melko amatöörin. Olisi ihanaa oppia kihartamaan ja laittautumaan itse, ei tarvitsisi olla nolona pyytämässä apua. Lettejä olen opetellut tekemään ja nyt jo heräsi ideoita miten tekisin kihara&lettiyhdistelmiä 🙂

  461. Aija kirjoitti:

    Mukana?

  462. Kaisa kirjoitti:

    Peukut pystyyn, tukka kiharalle ja baanalle. Siinä väsynykki mamma sais uuen ilmeen, ku GHD:tä käyttäis ja puhun siis itestäni ?

  463. Tessa kirjoitti:

    Mukana!
    Vasta viime vuosina olen alkanut kiinittämään enemmän huomiota hiuksiini. Sitä ennen värjäily oli viikottaista värien vaihtoa,koska tyytymättömyys omiin hiuksiin ja kaikkeen itsessäsi oli hukassa.
    Nyt kasvatan hiuksia hitaasti mutta varmasti,saan niihin pienet letit jotka epätoivosesti pinneillä solmin kiinni.
    Lopputulos on kuitenkin ihana 😀
    En ole vuosiin käyttänyt lakkaa tms niin nyt hiusten kasvaessa olisi ihana alkaa kihartaa ja laittelee.

  464. Annika kirjoitti:

    mukana arvonnassa 🙂

  465. Jenni kirjoitti:

    Jee, tää oli hyvä kirjoitus! Ensi kerralla kun teen kiharat, testaan sun ohjeita. Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

  466. Jenniina kirjoitti:

    Niin mukana.

  467. Maija kirjoitti:

    Ai että tää ois hieno, nykynen suoristusrauta on Briteistä ostettu vanha köppänä jolla tekee varmaan enemmän tuhoa kun siistiä kiharaa..

  468. Nina kirjoitti:

    Mukana! Jos vihdoin mullekin kestävät kiharat 🙂

  469. Elina kirjoitti:

    Mukana!

  470. Matilde kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  471. Oona kirjoitti:

    Kiitos kiharavinkeistä! Ehdottomasti mukana arvonnassa! ??

  472. Juulia kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana, upea palkinto!

  473. Emmi H kirjoitti:

    Mukana!!

  474. Sanna Pellinen kirjoitti:

    Edottomasti mukana!

  475. Nekkutyttoe kirjoitti:

    Mukana! Itsellänihän on käytössä 10 vuotta vanha halpisrauta… Ja ei sillä kyllä kummoista jälkeä enää saa ?

  476. Hanna järvinen kirjoitti:

    Mukana! GHD suoristusraudan omistan. Aivan paras. Kiharrinta ei vielä löydy.

  477. Salla Palo kirjoitti:

    Todellakin mukana arvonnassa ??

  478. Iida kirjoitti:

    Mukana! ?

  479. Mipzu kirjoitti:

    Tykkäisin loivasti kiharista hiuksista. Jos tukka sattuu aamulla olemaan hyvin, niin sitä iloa kestää puolisen tuntia. Sitten kiharat on muisto vaan.

  480. Marra kirjoitti:

    Kiitos hienosta arvonnasta ja mukavaa joulun odotusta!

  481. Sanna kirjoitti:

    Mukana. Jos omissa liukkaissa ja hyvin suorissa hiuksissa vielä koko illan pysyis kiharat ni olis hienoa.

  482. Krista kirjoitti:

    Mahtava arvonta, mukana! 🙂

  483. Linda kirjoitti:

    Mukana myös!

  484. Heidi Jääskeläinen kirjoitti:

    Arvonnassa mukana. Kotona on vain suoristusrauta, kihartimelle ois myös käyttöä.

  485. Päivi kirjoitti:

    Voi kun ois mahtava setti! Tää voittaa kyllä mennen tullen kaikenmaaiman kinkkuarvonnat?

  486. Enja kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!

  487. Laura kirjoitti:

    Ghd❤ unelma rauta, mut ei tällähetkellä oo varaa hankki ks. Rautaa. Ja surkealla raudalla menee nii pitkään et ratkaisu on, aina ponnari. Eli mukana.

  488. Tanja kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ?

  489. Hanna-Maija kirjoitti:

    Olisipa ihana voittaa

  490. Henna kirjoitti:

    Edellinen kiharrin irtisanoi itsensä irti juuri hetki sitten, joten uusi olisi enemmän kuin täydellinen joululahja itselle 🙂

  491. Elina kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

    taikawiitta@gmail.com

  492. Laura kirjoitti:

    Tästä oli totisesti apua. Mulla on niin sileät hiukset vaikka ei käyttäisikään mitään silottavaa ainetta, hiuksissani kun ei perus ponnarikaan meinaa pysyä. ? Kiharoita tekisin mielelläni jos olisi kunnolliset välineet millä tehdä nopeasti ??

  493. Kati kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä ja olisipa aivan upea muotoilusetti tuo arvonnassa oleva :O

  494. Jasmin kirjoitti:

    Mukana!???

  495. Satu kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa

  496. Jenni Koo kirjoitti:

    Mulla on GHD:n suoristusrauta ja se on ainakin ihan paras!

  497. Jenny kirjoitti:

    Mukana! Tämä olisi niin ihana saada itselleni joululahjaksi 🙂

  498. Sanna Ylimys kirjoitti:

    Kuulostaa niin ihanan helpolta.. ? Mielelläni kokeilisin, joten mukana arvonnassa, kiitos!

  499. Marja kirjoitti:

    Mukana! Tässä ois kyllä ihana joululahja mun kulahtaneille hiuksille! 🙂

  500. Tiia kirjoitti:

    Mukana! ?

  501. Soude kirjoitti:

    Pitkän ja perinteisen suomalaisen hennon ohuen hiuskuontalon omaava ilmoittautuu mukaan arvontaan!

  502. Eeva kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä, menevät kyllä käyttöön heti! 🙂

  503. Anna kirjoitti:

    Mukana!

  504. Tiia kirjoitti:

    Yes please! ? tuo olisi kyllä niin ihana saada itselle?

  505. Pampula kirjoitti:

    Mukana:-) Opiskelijabudjetilla voi vain haaveilla kyseisestä raudasta. Kestävien kiharoiden tekeminen on työn ja tuskan takana.

  506. Jonna kirjoitti:

    Todellakin mukana! Tulisi kyllä niin tarpeeseen 🙂

  507. Piia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Vihdoin omat hiukset niin pitkät että mukava laittaa eli laitteet tulisi kovaan käyttöön. Nuilla kelpaa myös kiharrella ystävien hiuksia??p

  508. Marika kirjoitti:

    Mukana! Ois huippu kokeilla kunnon rautaa pitkään ja paksuun tukkaani.

  509. Tiia Salomaa kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ☺

  510. Terhi kirjoitti:

    Mukana!

  511. Saara kirjoitti:

    Niin mukana arvonnassa! Oon haaveillut ghd:stä vaikka kuinka kauan!

  512. Anni kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kiharrinta en ole koskaan omistanut ja suoristusraudalla en ole koskaan oppinut tekemään kiharoita. Hiukset ovat aina joko nutturalla tai poninhännällä suorien ohuiden ja liukkauden hiusteni vuoksi. Pari kertaa oon tehnyt sormikiharat ja ne on kovin aikaa vievät, mutta kivasti ilmettä muuttava look 🙂

  513. Meri kirjoitti:

    Mukana (:

  514. Katri Sirviö kirjoitti:

    Mukana, ihan huippu arvonta!

  515. Karita kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ?

  516. elina kirjoitti:

    Vau, mukana ehdottomasti!

  517. Laura kirjoitti:

    Mukana ku peräpukama! Ghd on ollut mietinnässä jo pitkään. Aina ollut piikkisuora ”jeesustukka” ja kiharat kestäneet tosiaan sen tunnin korkeintaan. Kiitokset vinkeistä siis! 🙂

  518. Riikka kirjoitti:

    Itsellä viime aikoina herännyt suurempia mielenkiinto hiusten laittoon! Olin nenä juuri tuo ”ei pohja-aineita ja päälle kilo lakkaa”-tyyppi, mutta nykyään on pari luottotuotetta, joiden avulla ei lakkaa tarvita! Teen kiharainen cloud9- raudalla, joka yhtä hintansa väärti kuin GHD! Tyvirauta ja kiharainen puuttuu repertuaarista, joten mukana tässä 🙂

  519. Liisa kirjoitti:

    Mukana! GHD on kyllä ykkönen!

  520. Anna kirjoitti:

    Olisipa ihana saada nämä itselle, vielä en ole ghd:n rautoja kokeillut 🙂 Mukana arvonnassa!

  521. Jenni kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti ?

  522. LauraRo kirjoitti:

    Todellakin mukana! Opiskelijana olen vatuloinut pienen ikuisuuden tuota kunnollisen raudan hankintaa, ja se taitaa olla edessä joka tapauksessa jos ei onni potkaise. Kiitos ihanasta blogista! 🙂

  523. Anni kirjoitti:

    Mukana!! 🙂

  524. Terhi kirjoitti:

    Näillä ohjeilla ei muuta kuin reenaamaan

  525. mmeija kirjoitti:

    Mukana! ?

  526. Elina kirjoitti:

    Mukana ehdottamasti! 🙂

  527. Ninna kirjoitti:

    Mukana! Ihanat kiharat

  528. Jonna Kämäräinen kirjoitti:

    Mukana!! ???

  529. katariina kirjoitti:

    tää ois parasta mitä voi toivoa ?

  530. Tiina Luukila kirjoitti:

    ghd on paras! ? Mukana siis arvonnassa.

  531. Heinikki kirjoitti:

    Oi tää setti ois ihan unelma ? just vasta löysin sun blogin ja saat musta kyllä seuraajan!

  532. Sanna Klemetti kirjoitti:

    Mukana ?

  533. Jatta kirjoitti:

    Oi.. Tulisi niin tarpeeseen, koska molemmat raudat ovat hankintalistalla ja ghd merkkiin en nyt juuri pysty panostamaan vaikka kuinka haluaisinkin… Mukana siis! 🙂

  534. Jenna Pitkänen kirjoitti:

    Mukana!!!?

  535. VilmaK kirjoitti:

    Voih, jos jossain niin tässä haluaisin voittaa! Tänään tuli paiskortua vanhaa rautaa ympäri kylppäriä…

  536. Heinik kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  537. Maria.h kirjoitti:

    Mukana 🙂

  538. Sonja kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  539. Sanni kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti! :))

  540. Pikkumyyx kirjoitti:

    Olen aivan tolkuttoman huono kihartamaan hiuksiani. SUoristusraudalla ei vaan onnistu. Ehdottomasti mukana!

  541. HEidi kirjoitti:

    Mukana!?

  542. Johanna kirjoitti:

    Mukana?☃⛄️

    Huippu rautaa mulla ei ole niin olisi kiva joululahja itselle ?

  543. Tiina kirjoitti:

    Mukana! Kesällä ostin ensimmäisen ghd:n raudan ja muuhun en enää vaihda ?

  544. Hanni kirjoitti:

    Kiitos hyvästä nipusta kiharrusvinkkejä! Ongelmat kiharankestossa ovat valitettavasti niin hirveän tuttuja..täälä äiskä ja kaksi teini-ikäistä tytärtä innolla mukaan arvontaan?

  545. milla kirjoitti:

    Mukana!

  546. Johanna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!

  547. Elena kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ?

  548. Tiina kirjoitti:

    Oispa huippu eli mukana arvonnassa!

    Tiina

  549. Mari P kirjoitti:

    Mukana! Tää tulis tarpeeseen, varsinkin kun lasten kanssa lähdöt on melko lennokkaita?

  550. MariaY kirjoitti:

    Mukana ???

  551. Sirpa kirjoitti:

    En omista minkäänlaista kiharrinta, joten olisi kiva voittaa sellainen.

  552. Mirjam. P. kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂 Pitkään jo haaveillut että saisin oman ghd:n <3

  553. Paula kirjoitti:

    Hei, makia ois saada tämä! Mulla joku lidlin suoristusrauta ?

  554. Anna kirjoitti:

    Yritän opetella ohjeittesi mukaan , kiitos 🙂 siis mukana arvonnassa 🙂

  555. Emilia kirjoitti:

    Mukana! ?

  556. Minna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa!!! minää kun olen juuri niin huono tekemään hiuksiin i kiharoita. Mutta lohduttavaa kuUlla että se johtuukin välineistä

  557. Heini kirjoitti:

    Mukana! Mokannut olen tuossa hiusöljyn käytössä eikä pohjustustuotteet ole näemmä olleet muutenkaan kohdallaan. Kiitos postauksesta!

  558. Iris kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  559. Veera kirjoitti:

    Tulisi niin tarpeeseen!! Omat hiukset niin pitkät ja paksut

  560. Jenni kirjoitti:

    Itse en edes omista suoristus/muotoilurautaa ja kiharrinkin on yli kymmenen vuotta vanha 😀 Eli käyttöä olisi näille!

  561. Liisa kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tämä postaus oli kuin tehty mulle! Ennen tein usein itselleni kiharat, mutta nykyään en enää viiti, koska hetken päästä ne on taas piikkisuorat. Näillä opeilla ja ghd:n raudoilla onnistuisin varmasti!

  562. Oona Viher kirjoitti:

    Mukana! GHD:n rauta kelpais todella! :)))

  563. Inka kirjoitti:

    Olisi todella mieluinen lahja näin joulun alla!?

  564. roosi kirjoitti:

    Ilman muuta mukana näin mahtavassa arvonnassa ? muutenkin olen jo vuosia ollut blogin lukijana, mahtavia tekstejä ??

  565. idal kirjoitti:

    mukana! 🙂

  566. Jenni kirjoitti:

    Oi vitsit kun tää olis ihana lahja itelle..muuta en tarttis:) <3

  567. Manta kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ???

  568. Jansku kirjoitti:

    Mukana!

  569. Noora kirjoitti:

    Mukana!!?

  570. KatiH kirjoitti:

    Mukana!! <3

  571. Elisa n kirjoitti:

    Mukana arvonnassa:)

  572. Sirkku kirjoitti:

    EHdottomasti mukana 🙂

  573. Kaisa kirjoitti:

    MUKana kisassa ehdottomasti! ?

  574. Sanna kirjoitti:

    Mukana!

  575. Elina kirjoitti:

    oispa ihana voittaa joskus ees jotain!

  576. Laura kirjoitti:

    Niin mukana!Kotiäiti pääsi pitkästä aikaa viihteelle, niin jo ennen baariin menoa,jouduin suoristaan koko tukan,kun oli niin mageet kiharat mennyt ihan länään.Harmitti ihan hitokseen!Tästä postauksesta sai kyllä hyviä vinkkejä!

  577. Riikka-Maria kirjoitti:

    Mukana! Hyvä postaus ja huikea arvonta! ?

  578. Katja kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂

  579. tiiu kirjoitti:

    Mukaan

  580. Viki kirjoitti:

    Yes please!! Mukana arvonnassa! Olispa mukavaa voittaa 🙂 Ihanaa joulua teidän perheelle <3

  581. Kirsi kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti! ??

  582. N kirjoitti:

    Ihana arvonta. Laadukkaat välineet tulisivat jokapäiväiseen käyttöön ?

  583. Ella kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  584. Roosa kirjoitti:

    Olisi kiva päästä testaamaan ghd tuotteita, sillä kaikki ylistänyt niitä. Joten mukana ollaan arvonnassa.

  585. Katja Puolamäki kirjoitti:

    Menisi ihanalle Ystävälle, koska itsellä niitä jo ihan omasta takaa ?

  586. Raila kirjoitti:

    Mukana! Kuohkea kiharapilvi helposti ja laadukkailla vehkeillä olisi tosi jees 🙂

  587. Leena kirjoitti:

    Oijoi oispa ihana joululahja itelle ?

  588. Lotta Huhdanmäki kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana❤️ Ghd:n suoristusrauta onkin käytössä, jolla minä en myöskään itselleni osaa kiharoita tehdä.

  589. Noora Koskinen kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  590. Essi kirjoitti:

    Nää tulis niin tarpeeseen! T. Aina ei jaksa niitä iänikuisia suoristusrautalaineita.. 🙂

  591. Nina kirjoitti:

    Mukana! Tarpeeseen tulisi 🙂

  592. Sini kirjoitti:

    Mukana 🙂

  593. Sarianne kirjoitti:

    Ilman muuta mukana arvonnassa! Taloudesta löytyy viisi pitkähiuksista, joten kiharrettavaa riittää!

  594. Ida kirjoitti:

    Oi että!! Ghd’n kiharrin on ollut haavelistalla! ?

  595. Emilia kirjoitti:

    Mukana 🙂

  596. Meiju Aaltonen kirjoitti:

    Pitänyt ostaa jo monta vuotta uusi rauta ja tämä merkki on ollut mielessä ?

  597. Heli kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  598. Veera kirjoitti:

    Mukana ?

  599. Gitta kirjoitti:

    Mukana, mulla ollut monta vuotta pitkät hiukset mutta yhä en osaa tehdä kiharaa ilman rullia ja en ees tiennyt et on olemassa tyvirauta, apua ? Mutta vinkit oli tosi hyviä, josko mä opettelisin..

  600. Pinja Moisio kirjoitti:

    Mukana! 10 vuotta ghd suoristusrautaa käyttäneenä vannon tuotteen nimeen! ?

  601. Kaisa kirjoitti:

    Mukana 🙂

  602. Maija kirjoitti:

    Mukana 🙂

  603. Sara Riita kirjoitti:

    mukana 🙂

  604. Taru V kirjoitti:

    Mukana!! 🙂

  605. Jenny kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ❤️

  606. Aino-Elina kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tykkään käyttää pidennyksiä ja tarvisin hyvän laitteen jolla tehdä helposti ja nopeasti kiharoita ?

  607. Hanna kirjoitti:

    Mukana ❤️ KIItos ohjeista ?

  608. Heidi kirjoitti:

    Huippu palkinto, ei tarvitsisi aina lainata kaverin rautaa kihartamiseen?

  609. KaroS kirjoitti:

    Tämän avulla tälläkin hoitsulla olis joskus mahdollisuus näpätä töihinkin muutakin kuin niskanuttura ?

  610. Henna kirjoitti:

    Huikea arvonta, mukana ollaan! ?

  611. Jultsi kirjoitti:

    Mukana:) olis niin ihana voittaa! Ikinä en rautaa ole kokeillut, mutta meillä talo täynnä pitkätukkia<3

  612. Liisa kirjoitti:

    Mukana ☺

  613. Emmi kirjoitti:

    Arvonnassa mukana✌?️??

  614. Terhi kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! ?

  615. Anu kirjoitti:

    Ooh mukana 🙂

  616. Senni kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ?

  617. Marjaana Sulin kirjoitti:

    Mukana ?

  618. Henrika Petäjä kirjoitti:

    9 v vanha Ghd toimii vielä mutta uuden tuotteen haluan olevan ehdottomasti myös ghd:n! Mukana?

  619. Nea Hiltunen kirjoitti:

    Tää olis mulle heikkohermoiselle hiustenlaittajalle unelma joululahja! Tai sitten menis siskolle joulupakettiin :*

  620. JASMin kirjoitti:

    EHDottomasti mukana!!!!!

  621. Siru kirjoitti:

    Mukana ?

  622. oona kirjoitti:

    mukana

  623. Um kirjoitti:

    Mukana. Kiharruslaitteet tarvisi päivitystä.

  624. Aino kirjoitti:

    Mukana!

  625. Ria kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! Mukana arvonnassa.

  626. Annukka kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti!

  627. Sonja kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!! ? ois huikeeta saada päivitettyä tota laitteistoa.. suoristusraudalla väh. 1h ja latistuvat myös seuraavan tunnin aikana ?

  628. Ida kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ☺? Mukavaa joulun odotusta!

  629. Jasmin kirjoitti:

    Tää tulis tosi tarpeeseen! Mukana siis???

  630. Saara ilo kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ??

  631. Niina kirjoitti:

    Tää ois huippulahja opiskelijalle joka äidin perintösuoristusraudalla pötkii etiäppäin. 😀 ehdottomasti siis mukana!

  632. Jallli kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ??

  633. Lilli kirjoitti:

    Ghd raudoista aina haaveilen mut vielä en oo raaskinu hankkia. Oispa aika makia nyt voittaa!

  634. Meri kirjoitti:

    Mukana?

  635. . kirjoitti:

    Mukana!

  636. Tuija kirjoitti:

    Mukana,ois ihana saada kunnon laitteet!?

  637. Kiia kirjoitti:

    Mukana!! ?

  638. Riina S. kirjoitti:

    Ihanaa kiharaa!! Ehdottomasti mukana?

  639. Sonja Solasaari kirjoitti:

    Mukana! ? Apua, 5 min mennyt noihin kiharoihin! Itselläni puolipitkä tukka ja tuherran kiharoiden kanssa aina vähintään puoli tuntia eikä siltikään ihan onnaa… Kiitos vinkeistä!

  640. Lotta kirjoitti:

    Aivan mahtavaa! Näillä vinkeillä ja laitteilla ei vois kuin onnistua ?

  641. Julia kirjoitti:

    Tää olis ihan huippuväline mun itsepäiselle tukalle!

  642. Petra kirjoitti:

    Kiitos kiharavinkeistä!! Itselläni pitkä ja paksu tukka ja olen ostanut useamman kihartimen tms. todetakseni, että ei toimi tähän päähän, joten mukana arvonnassa mieleesti????

  643. Aino kirjoitti:

    GHD:n tuotteita oon kuolannut vuodesta 2010 saakka kun sain ensimmäisen kosketuksen niihin, mutta koskaan en ole raaskinut itselleni ostaa. Ehdottomasti siis osallistun nyt arvontaan!! Hyvää joulun odotusta teidän perheelle ??

  644. IinaKirsi kirjoitti:

    Mä oon just niitä, joilla ei kiharat kestä kuin tunnin 😀 Joskus on osioita, jotka ei edes suostu kihartumaan, vaikka mitä tekisi.

  645. Tuija kirjoitti:

    Mukana!

  646. Elina kirjoitti:

    Mukana!

  647. Emmi kirjoitti:

    Nää niin tulisi mulle tarpeeseen – liukkaat ohuet piikkisuorat hiukset luonnostaan. Kunnon rautaa en vielä omista. ??

  648. Suvi Lehtimaa kirjoitti:

    Nyt on upee palkinto. Miten vaikeeta kiharan tekeminen voi ollakaan suoristusraudalla. 1/5 onnistuu ja sillä ei vielä ihan juhlakampausta viitsi itse tehdä. ? Ehkä pitäisi testata muitakin keinoja.

  649. Ulla kirjoitti:

    Mukana kisassa..ihanaa joulunodotusta!

  650. Senja kirjoitti:

    Mukana! ?

  651. Piia kirjoitti:

    mukana olis niin täydellinen lahja itselle
    Miten ihanaa olisi kun saisi kunnon tuotteet millä laittaa tukkaa ? OLISI ihanaa vaihtelua ikuiseen koti äidin nutturaan

  652. Sonja Solasaari kirjoitti:

    Hei,
    pystyisitkö poistamaan tuosta kommentistani nimestäni sukunimeni? ? En tajunnut, että nimi-kohdassa sitä ei tarvitakaan.
    Ja tätä kommenttia ei luonnollisestikaan tarvitse julkaista ? Kiitos paljon!

  653. Sari kirjoitti:

    Pitkätukkaisella ei voi olla koskaan näitäkään liikaa! Mukana arvonnassa.

  654. MarjaKoo kirjoitti:

    Wau, mukana

  655. PIA kirjoitti:

    Olisi ihana lahja itselleni <3

  656. Henna kirjoitti:

    ? Mukana ollaan! Oon aivan onneton kampausten kanssa, optimistisesti kuitenkin yrittänyt, palovammoista huolimatta. Ehkä vika on sittenkin ollut välineissä! ?

  657. Pauliina urbin kirjoitti:

    Mukana! ???

  658. Jenny kirjoitti:

    Mukana !

  659. Satu kirjoitti:

    Todellakin mukana! ?

  660. Maija kirjoitti:

    Todellakin mukana! En ole koskaan omistanut ghd-rautaa. Ihanaa joulunodotusta! <3

  661. Mariia kirjoitti:

    Mukana! Tulisi tarpeeseen!! 🙂

  662. Hanna R kirjoitti:

    Oi, kun tuon saisi niin olisin onnellinen!

  663. Aise kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana?

  664. KaRo kirjoitti:

    Mukana ??

  665. mari kirjoitti:

    Mukana upeessa arvonnassa.
    Hyvää joulunodotusta haluun samalla toivotella.

  666. Vilda kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  667. Mervi kirjoitti:

    Itselläni on paksut ja hyvinkin itsepäiset hiukset. Pelastukseni on Ghd:n suoristusrauta, jota käytän useamman kerran viikossa. Valitettavasti kuulun myös heihin, jotka eivät osaa suoristusraudalla kihartaa..Tyvirautaa olen käyttänyt viimeiset 6 vuotta, mutta rauta vanhus alkaa tulemaan tiensä päähän. Olisi huippua voittaa nämä ”laatupelit” jotka olisivat varmasti kovassa käytössä 🙂 Mukavaa Joulun odotusta.

  668. Minni kirjoitti:

    Ihanan luonnolliset kiharat sulla kuvissa ? tykkään kovasti ja rauta itsellekin toiveena ?

  669. sikkuralla kirjoitti:

    Mukana ollaan.

  670. Laura kirjoitti:

    MUKANA!

  671. Elisa kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!!!??

  672. jiip kirjoitti:

    Oho, mahtava palkinto! Mukavaa joulunodotusta!

  673. Jonna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ?Tulis todella tarpeeseen!

  674. Miude kirjoitti:

    Voi ehdottomasti mukana arvonnassa, ei tarvisi enää hetkeen kiukutella huonon raudan kanssa 😀

  675. Elina kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana???

  676. Nasku- kirjoitti:

    Mukana!

  677. Julia kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Tässä tulassa kun ei oikein pysy mikään ??

  678. Tiude kirjoitti:

    Mukana!

  679. Riina Dahl kirjoitti:

    Mukana! ???

  680. Julia kirjoitti:

    Mukana! Vannoutunut ghd:n käyttäjä!

  681. Tanja Ikonen kirjoitti:

    Mukana!? mulla on liukas, piikkisuora rasvoittuva tukka, mitä ei millään saa kiharrettua. Tää setti ois aivan täydellinen mun ongelma tukkaan.

  682. TanjaM kirjoitti:

    Vanha rauta repii hiuksia ja puikosta pinta jo rikki joten uusille tarvetta

  683. Nelli kirjoitti:

    Todellakin mukan näillä perin suomalaisilla hiuksillani; ohuet ja hennot, jopa rasittavuuksiin suorat ja liukkaat. Itse en ole saanut kiharoita pysymään, mutta kova halu on oppia. Ehkäpä kunnon vehkeet auttaisivat, koska viime käynnillä ainakin ostin hyvät pohja-aineet. Jokin muu tyyli kuin kissannuolema taitaa olla pop ???

  684. Moona Peltoniemi kirjoitti:

    Voi kiharat & laineet. Viime taistelu hiusten kanssa oli juurikin viimeviikonloppuna laivalla. Itsellä luonnonhius yltää ihan alaselkään ja se sota laineisiin on aina melkone treeni. Puolisko joutuu joskus jeesihommii ja sitten rutkutan kun on vääränlaiset ? Tää olis kyl mahtava setti niin itselle kuin tyttärelleni. ??

  685. Kirsi kirjoitti:

    Olisiko tässä viimein paketti millä saisi munkin piikkisuoran tukan pysymään kiharalla? ? Ehdottomasti siis mukana arvonnassa!

  686. Janika kirjoitti:

    Mukana =) Kiitos hyvistä vinkeistä kestävän kiharan tekoon =)

  687. Noora kirjoitti:

    Nimimerkillä maailman huonoin tekemään kiharoita, näillä vois jopa onnistuu,joten mukana ?

  688. Tiina Kärkäs kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! ?

  689. Krista kirjoitti:

    Todellakin mukana! ?

  690. Jenni kirjoitti:

    Pitkähiuksisena ja kauniita kiharoita rakastavana ehdottomasti mukana arvonnassa! ??

  691. Veera kirjoitti:

    Todellakin mukana! Sais nää lättänät hiukset vähän jotain… jotain 😀

  692. Hanna kirjoitti:

    Mukana kilpailussa. Toistaiseksi en ole onnistunut tekemään pysyviä kiharoita.

  693. Mirka K kirjoitti:

    Kyllä kelpais?

  694. Suvi kirjoitti:

    Tulisi kyllä tarpeeseen. Eli mukana arvonnassa?

  695. Anette Virta kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! 🙂

  696. lilli kirjoitti:

    Voitto olisi mun unelmien täyttymys!! Kauan jo himoinnut näitä rautoja, mutta opiskelijabudjetilla ei ole varaa ostella….

  697. Annamaria Koivisto kirjoitti:

    Todellakin osallistun arvontaan. Hiukset on tällä hetkellä sen verran kasvanut pituutta että kiva tehä kiharoita.

  698. Minna kirjoitti:

    Mukana! Laadukkaat raudat tulisivat tarpeeseen 🙂

  699. HannaH kirjoitti:

    Mukana!

  700. Anna kirjoitti:

    Wau, tässä ois lättätukan pelastus.

  701. Sofia kirjoitti:

    Mukana? pitkään haaveillut ghd raudoista????

  702. Lapuli kirjoitti:

    Täällä yksi lättähiuksinen kiharoiden rakastaja myös mukana!

  703. Sonja kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  704. Leila kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti ?

  705. Kati kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Tämä tulis niin tarpeeseen, oma joululahja ❤️

  706. Senni L kirjoitti:

    Täydellinen joululahja itselleni. Olen kauan ettinyt kiharrinta omile paksuille hiuksilleni mutta hinnat ovat nousseet liian korkealle. Mukana!!❤

  707. Maarit sorrela kirjoitti:

    Vautsi! Kunnon kiharrin ja tyvirauta tulisi niin tarpeeseen ?

  708. Susanna S kirjoitti:

    Mukaan arvontaan!

  709. MInna kirjoitti:

    Mukana

  710. Hanna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ? Oma tukka on niin ohut ja sileä että kiharoita täytyy tehdä ihan arjessakin, jotta hiuksiin saisi volyymiä!

  711. Laura kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ? Olisi hieno kokeilla ghd -rautaa.

  712. Tiina kirjoitti:

    Niiiiin mukana!! Mulla on ysärinä ollut tsiljoona permistä ja aina siis ihan aina päällimmäiset jäi suoriksi. Niin on edelleen. Mulla on valtavan paksut hiukset ja olen niitä nyt reilun vuoden kasvattanut ja saanutkin pitkät paksut hiukset. Haluaisin kihartaa niitä mutta kunnon kiharrin vielä uupuu.

  713. Maija kirjoitti:

    Kunnon raudat olisi kyllä ehdottoman hyvät,ei noi halpikset kulje hiuksissa samanlailla.
    Minkä merkkisiä tuotteita itse käytät kiharoitten pohjalla?
    …Likaisten hiusten kihartaminen kyllä kuulostaa ällöltä, eikä mikään kampaus kyllä näytä hyvältä jos pohja on likainen/tunkkaisen näköinen, tai niinkun sanoit lakalla tärkätty! :/
    Tähän arvontaan on kyllä pakko osallistua

  714. Linda kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä! Omat hiukset on luonnonkiharat ja vaikeasti hallittavat mutta kunnon välineillä varmaan onnistuis saada hiukset edes joskus hallintaan. ? Olispa ihana joululahja itselle!

  715. Salla kirjoitti:

    Ehottomasti mukana! Sais nämäkin lötkökarvat kuriin! 🙂

  716. Jade kirjoitti:

    Todellakin mukana! Tää ois ihan mieletön setti?

  717. Saara kirjoitti:

    Oooh! Kylläpä olis ilo laittautua noiden kanssa ?

  718. Minna Kairus kirjoitti:

    Täällä kaksi kättä pystyssä-mulle ?

  719. J kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! En ole ikinä testannut kyseistä merkkiä!

  720. Katri kirjoitti:

    Oispa ihana voittaa nää ? Mukana!

  721. Virpi kirjoitti:

    Tämä ois ihana!

  722. Pirjol kirjoitti:

    Nyt on kuumat raudat kyseessä.. hot.mukana -p-

  723. Nina kirjoitti:

    MUKana!<3

  724. Nina kirjoitti:

    Tämä olisi ihana lahja ? Ehdottomasti mukana!

  725. Suvi kirjoitti:

    Oi vitsit niin mukana!! Tää kotiäiti nuttura kaipaa kipeesti vähän vaihtelua! 🙂

  726. TiinaP kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Aivan huippu setti! ☆♡☆

  727. Nina kirjoitti:

    En osaa tehdä suoristusraudalla kiharoita, tämä ois unelma voitto!

  728. Emmi kirjoitti:

    Ah! Täydelliset kiharat, tuo ainainen lempiaiheeni:D lapsuuden haaveammattini oli kampaaja ja vaikka minusta ei koskaan sellaista tullut, tykkään älyttömästi laittaa hiuksia ja kokeilla uusia juttuja ( ja voin taata että ei ole kihartavaa hiuslaitetta jota en olisi kokeillut, pehmopampuloista piippareihin koko kirjo käyty läpi:D). Nyt pikkujouluaikaan olen saanut laittaa kampauksia paljon ystävilleni ja juuri viime kampausta tehdessäni aloin pohtia josko olisi aika uusia rauta..minulla on juurikin GHD:n ensimmäsiä myyntiin tulleita rautoja ja nyt alkaa tuntua että tehoa ei ole enää samalla lailla. Merkkiä en kuitenkaan vaihda enää ikinä!
    Jään siis peukut pystyssä odottamaan arvonnan tulosta, raudasta pääsisi lisäkseni osalliseksi myös ystävät joiden hiuksia minulla on ilo laittaa!

  729. Anni kirjoitti:

    Voi tämä raskauksien ja äitiyden runtelema kuontalo tarvitsisi todella volyymiä! Nuorin lapsi alle vuoden ikäinen ja hiustenlähtö on ollut melkoista, tiedät mistä puhun!!! Ohimolla nyt jo onneksi n.5cm alku. Nyt jo naurattaa, mutta kyllä se itkukin on muutamaan otteeseen tullut ?
    t.kolmen lapsen onnellinen äiti

  730. Anniina kirjoitti:

    Olisipa ihana joululahja itselle! ?

  731. Saana V kirjoitti:

    Mukana, tälle olisi käyttöä:)

  732. Hilla Viitakare kirjoitti:

    Mukana!

  733. Kati P-J kirjoitti:

    Hep! Täällä olisi tyypilliset piikkisuorat suomalaiset hiukset omaava nainen, joka haluaisi joskus laittautua oikein nätiksi! ?

  734. Emilia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  735. Saana kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  736. Eerika Kyllönen kirjoitti:

    Mukana! Tarvin tän ?

  737. Mymmelu kirjoitti:

    Helposti, tänne apua tähän tukkakriiseilyyn! Mukana siis… Ja kiitos vinkeistä, postitus antoi paljon konkreettisia neuvoja!

  738. Marja Furst kirjoitti:

    Epätoivoisena mukana 😀

  739. LAura kirjoitti:

    MUkaan arvontaan! Tää voitto tulisi tarpeeseen! ??❤️

  740. Teija kirjoitti:

    Tää ois niin huippu setti! Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  741. Emp kirjoitti:

    Vetelin sellasta huutonaurua sun äskeisille instavideoille. Emmääkä olis lähteny sinne hankeen hoosiannaa vetämään ?

    Joo, oon mää täsäki mukana 😛

  742. Mari kirjoitti:

    Mukana arvonnassa !! ?

  743. Carita Hentilä kirjoitti:

    Mukana ??

  744. Riina-Maria kirjoitti:

    Mukana!?

  745. Merja kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ?

  746. Mardeleine kirjoitti:

    Raskaudet muutti mun hiusta niin, että ovat tosi suorat ja liukkaat, en ole oppinut kihartamaan näitä itse vielä ollenkaan. Aikaisemmin tuotteilla ei ollut näin suurta merkitystä lopputulokseen. Mukana arvonnassa, ja vinkitkin tulevat tarpeeseen!

  747. Teija kirjoitti:

    Mukana?

  748. Hanna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa.
    Kiitos hyvistä vinkeistä.

  749. Essi kirjoitti:

    Mukana! Ghd suoristusrauta on jo kotona, ollut 10 vuotta. Ihan huippukapistus edelleen! 🙂

  750. Maarit kirjoitti:

    Mukana! ?

  751. Katya kirjoitti:

    Mukana! Siskolle oiva joululahja!

  752. Julia kirjoitti:

    Tälle jos jollekin olisi käyttöä eli ehdottomasti mukana 🙂

  753. Iida kirjoitti:

    Mukana kilpailussa! GHD:n setti olis ihana!

  754. helikrista kirjoitti:

    Mukana! Voitti tulisi enemmän kuin tarpeeseen ??

  755. Jenni kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ?

  756. Sarkku kirjoitti:

    Mukana!

  757. ReK kirjoitti:

    Ooooooooooo mulle peltihius/lättätukalle tää ois pelastus!

  758. Saara Jii kirjoitti:

    Jee mikä arvonta, mukana !:) Kivaa joulun odotusta ulko- joulujuhlista huolimatta :’D

  759. Anne Roos kirjoitti:

    Mukana???

  760. Minni kirjoitti:

    Mukana ollaan!

  761. Ulla kirjoitti:

    Mukana ollaan.

  762. Maria kirjoitti:

    Mä niiiiiiiiiin haluun voittaa tän! Mun suoristusraudalla tekemät kiharat on ihan kamalan näköset ja pysyy ehkä tunnin 😀

  763. MiMiMi kirjoitti:

    Mukana! Itselläni jo ghd-suoristusrauta on mutta kummityttärelle olisi mieluisa lahja ?

  764. SallaP kirjoitti:

    Mukana ?

  765. Virpi kirjoitti:

    Mukana!

  766. Lotta kirjoitti:

    Mukana! Kiharat on kyllä jees?

  767. Anniina kirjoitti:

    Tämä tulisi tarpeeseen, mun piikkisuoraan tukkaan!

  768. Smettis kirjoitti:

    Tämähän postaus kertoi just mun ongelmasta kiharoiden kanssa eli ne ei vaan pysy mulla. Osallistun siis arvontaan.

  769. LauraK kirjoitti:

    Mukana. Itsellä lättänät piikkisuorat hiukset. Ois ihanaa voittaa kunnon rauta?

  770. Anna-Kaisa kirjoitti:

    Mahtava palkinto, mukana arvonnassa!

  771. Ella kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ?

  772. Melanie kirjoitti:

    Oon haaveillut ghd tuotteista jo pitkään. Miettinyt onko sillä välineellä/merkillä väliä että ne ei vaan ikinä näytä niin hienoilta kuin muilla.. Itselläni on pitkät ja paksut hiukset. Mukana arvonnassa ehdottomasti ?

  773. Sanni kirjoitti:

    Ghd gold -rauta palvelee hyvin. Uudet tuotteet kyseisestä tuoteperheestä todella tervetulleita ??

  774. Ninja kirjoitti:

    Minä myös, minä myös!!! Mukana siis 🙂

  775. Hanna kirjoitti:

    Kunnolliselle raudalle olisi kyllä käyttöä! 🙂

  776. Tuula kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana. Ikuinen hiusten laitto ongelma ja onnistun joka yrittämällä saamaan palovammat enkä kiharoita kun suoristusraudalla olen kokeillut.

  777. MIlja kirjoitti:

    TUO kiharrin olisi täydrllinen??❤️

  778. Elina kirjoitti:

    Mukana! ?☺️

  779. A-K kirjoitti:

    Heips 🙂 Mukana arvonnassa. Juuri leikkasin lyhyemmät hiukset johon sopii kiharat!

  780. Lellis kirjoitti:

    Mukana arvonnassa.

  781. Sini Sorjonen kirjoitti:

    Olisipas huikea joululahja ja pelastus moneen tilanteeseen, joissa on tähän asti ollut melkoisia tuskasteluja! Siis osallistun arvontaan! ?

  782. Emmimaria kirjoitti:

    Mukana? Monta ”äläpähättäile” rautaa kaapissa niin tällainen oikeasti hyvä ois kyllä tervetullut ?

  783. Laura kirjoitti:

    Mukana!?

  784. TiiP kirjoitti:

    Olispa ihana joululahja ?

  785. Xeveliina kirjoitti:

    En osaa kihartaa omia hiuksiani, mutta onneksi olen opettanut mieheni hyvin! Nyt vaan entisistä laitteista on aika jättänyt, joten tervetuloa meille Curve&Contour setti! 🙂

  786. jutta kirjoitti:

    mukana?

  787. Ansku kirjoitti:

    Mukana ?

  788. Janina Vuorinen kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ?

  789. Anna kirjoitti:

    Wau mikä palkinto! Mukana ?

  790. Tia kirjoitti:

    Kiitos hyvistä ohjeista, nämä pitää tulostaa itselle talteen. Ja ehdottomasti mukana arvonnassa, talossa kaksi naista, joilla olisi palkinnolle todellakin käyttöä.

  791. Tiia kirjoitti:

    Mukana! Joskus ois kiva saada luonnonkiharaan villiin pehkoon huolitellummat kiharat 😉

  792. Sanna Pätsi kirjoitti:

    Oo mukana!?

  793. Senni kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä kiharrukseen! Ehdottomasti mukana arvonnassa??

  794. Roosa m. kirjoitti:

    Oi vitsi tuo palkinto ois ihan unelma voittaa! ?

  795. Heli kirjoitti:

    Jos joskus niin NYT saisi arpaonni suosia. Olisi ihan huippu joululahja! Remintgtonin suoristimeni on jo tiensä päässä kun raudat ovat niin kuluneet että hius ei enää liu’u kevyesti välistä. En ole hetkeen sitä uskaltanut enää käyttää ja ghdsta olen vain haaveillut 🙂

  796. Jenni kirjoitti:

    Jee! Mukana kisassa! ?

  797. Ritu koskimäki kirjoitti:

    Mukana ? Nimim.aina ponnari

  798. Tiina Y kirjoitti:

    Mukana!

  799. Sipu kirjoitti:

    Mukana

  800. Krisu kirjoitti:

    Mukana?

  801. Eveliina kirjoitti:

    OIispa upea palkinto. Näin työttömänä tuntuisi huikeelta!

  802. Anna kirjoitti:

    Mukana

  803. Annika Autonen kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂 olis ihan mahtavaa voittaa GHD:ltä noin huippu tuotepaketti, sillä tykkään laittaa hiuksia ja laadukkailla välineillä se olisi entistä kivempaa! 🙂

  804. Henna Lahtinen kirjoitti:

    Nyt oli hyvät vinkit…täytyy heti testata viikonloppuna? ja Kyllä mukana arvonnassa.

  805. Reetta kirjoitti:

    Mageet kiharat! Mukana ollaan ?

  806. Johanna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana, olen jo pitkään ghd rautaa ?

  807. Laura M. kirjoitti:

    Oi mahtava arvonta, ehdottomasti mukana! ?

  808. Emppu kirjoitti:

    Mukana ???

  809. Peppi kirjoitti:

    Vau! Jos lykästäisi ja setin voittaisin, menisi se ehdottomasti siskolleni joulupakettiin ??

  810. Katja kirjoitti:

    Olisi todella ihana yllätys! Tyttärellä jo on, äitikin haluaisi!!!

  811. Sarah kirjoitti:

    Wau mukana!

  812. Jenna A kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä, hyvä ajoitus sillä oon menneellä pikkujoulu kaudella kiharoiden pysymisen kanssa tapellut. Näillä vinkeillä
    seuraaviin juhliin :). Mukana kilpailussa!

    Ps. Hitto mitä jaakobinpainia oli kirjoittaa puhelimella tämä vastaus. Jumittaa hirveesti. KIrjain kerrallaan ??

  813. Laura kirjoitti:

    Mulla on juurikin tollanen yli 10 vuotta vanha ghd-suoristusrauta ja edelleen huippu! Mutta tällaselle sählärille kiharrusraudat olis enemmän kuin tervetulleet! Mukana siis, ihana arvonta?

  814. Jennaeee kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Miun hiukset on mallia tikkusuora päätä pitkin, tuollaisella ghd:llä sais varmaan uutta ilmettä aikaiseksi. 😀 Ja myös tytär varmasti tykkäisi.

  815. Jenni kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!

  816. Marianne kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ?

  817. Katja kirjoitti:

    Kiitos kiharrusvinkistä! Vinkki tulee todella tarpeen kun mulla on niiin liukas hiusmalli. Arvonnassa myös mukana!

  818. Johanna kirjoitti:

    ✨MUKANA✨Hyödyllinen postaus, jätän jatkossa öljyn ja sen kymmenen kilon lakkakerroksen suihkuttamisen pois! ? nimim. Ilmankos kiharat ei onnistu..

  819. Krisse kirjoitti:

    Mä rakastan kiharoita mut en osaa yhtään laittaa omaa tukkaa. Josko tästä ois hyvä aloittaa harjoittelu.

  820. Erika kirjoitti:

    Oi, osallistun arvontaan! Mulla on ihan kamalat hiukset ja tiedän sen johtuvan siitä, että käytössäni on aataminaikainen kiharrin/suoristin. Uusi on ollut hankinnassa jo jonkin aikaa, mutta siihen asti ole yrittänyt vaan olla käsittelemättä tukkaa liikaa.

  821. Carolina Lukkarinen kirjoitti:

    Olisipa ihana saada vihdoin kunnon rauta:) mukana ehdottomasti 🙂

  822. Tuikku kirjoitti:

    Tää olis niin ihana joululahja itselle ? Mukana tietysti kans!

  823. Elina kirjoitti:

    Oispa ihana ja kiitos hyvistä vinkeistä, ei oo ihme ettei oo koskaan kiharat onnistunut ?

  824. Ida kirjoitti:

    Mukana

  825. EerikaH kirjoitti:

    Mukana!

  826. Heidi kirjoitti:

    Mukana! ? Ikinä en onnistu tekeen kestäviä ja kauniita kiharoita, mutta näillä vinkeillä ja laitteilla se varmasti olis jo mahdollista ??

  827. Milja kirjoitti:

    Hyvän oloiset ja varmasti toimivat ohjeet! Itsellä olisi kunnollisiin välineisiin tarvetta ja olisi mukava kun opiskelijatapahtumissa hiukset myös pysyisivät kiharalla, eivätkä heti ovesta ulos asteessa lässähtäisi 😀 siis kunnon hiusaineiden ostoon mars!

  828. Tytti kirjoitti:

    No nyt tulis kyllä palkinto tarpeesee!

  829. Tinkerbell kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Olisi paras joululahja ikinä 😀

  830. Laura H. kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Tyvirautaa olisi kiva kokeilla ekaa kertaa! 🙂

  831. Maria kirjoitti:

    GHD:n suoristusraudan nimeen vannova mukana! ??

  832. Nina kirjoitti:

    Todellakin mukana! Tämä tulisi enempi kuin tarpeeseen oikeesti 🙂

  833. Helena Johanna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tää ois mieluinen joululahja!! ?❤

  834. Jenna kirjoitti:

    Ha, olispa huippua jos sais kiharat tehtyä 5min. Mulla lyhin aika tainnut olla 15min, ja kiharat pysyy suhteellisen huonosti. Nyt kun löytänyt sopivia tuotteita niin saan jopa pysymään. Tekemiseen menee silti se 15-30min riippuen päivästä.

  835. Suvi kirjoitti:

    Mukana!

  836. tinaa kirjoitti:

    mukana

  837. Cindy kirjoitti:

    Mukana! Olis kiva saada kauniit kiharat,omasta takaa niin vahva ja liukas tukka ettei meinaa millään pysyä vanhalla suoristusraudalla tehdessä. ☹️

  838. NasuMasu kirjoitti:

    Luonnon kiharat hiukset (ei muuten taivu haluttuun suuntaan) setti olisi mahtava.kiitos vinkeistä

  839. Unna kirjoitti:

    Ehdottomasti ?? Paristi päässyt kokeilemaan, ihan huippu välineet!

  840. Eveliina kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Tällä saisi varmasti myös kivemman näköistä kiharaa mun tukkaan 🙂

  841. Jonna kirjoitti:

    Vau! Mukana arvonnassa 🙂

  842. noola kirjoitti:

    Mukana! tällä jos sais piettyäkki kikkarankäkkyrät hiuksissa ku muilla laitteila se ei tunnu onnistuvan 😀

  843. Kuisma kirjoitti:

    Mukana! Olisi huippua voittaa kunnon laatusetti ❤

  844. Lotta kirjoitti:

    Tulisi kyllä tarpeeseen,josko laitaisin hiuksiani nätimmin!! ?

  845. Tinde kirjoitti:

    OIh mikä ihanaa ihana joululahja tuo itselle olisi. ?

  846. Maisa G kirjoitti:

    Osallistun arvontaan. Aina ollut lyhyet hiukset joihin olen jo saanut pituutta kasvatettua. Töissä.joudun käyttämään päivittäin hattua ja kun sen kerran laittadun niin olis mahtavaa tehdä sekunnolisllavehkeillä. Tämä olisi mahtava luksuslahja itselle.

  847. Jensku kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ja toivon niin kovasti, että onni osuu kohdalle?

  848. Hepuli kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ?

  849. liinail kirjoitti:

    Ehdottomasti messis!

  850. Taru kirjoitti:

    mukaan arvontaan!

  851. Susu kirjoitti:

    Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa, vaikka olenkin olenkin lukenut jo pitkään blogiasi. Tää oli vaan niin huippu, että ei voinut jättää välistä. Mukana ollaan 🙂

  852. Milla kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Pitkästä aikaa olen alkanut panostamaan omaankin ulkonäköön ja hyvinvointiin ja nämä toisi kivan lisän hiustenlaittoon.

  853. Jenni kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂 Kiitos hyvistä vinkeistä kestäviin kiharoihin 🙂

  854. Tiia kirjoitti:

    Tästä haaveillut jo pitkään! 🙂

  855. klaara kirjoitti:

    Kiitos hyvistä vinkeistä. Mukana upeassa arvonnassa.

  856. petra kirjoitti:

    mukana ollaan 🙂

  857. Nelli V kirjoitti:

    Mukana arvonnassa?

  858. Veera kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!:)

  859. Tanja V kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ?

  860. Niina kirjoitti:

    Todellakin mukana! Tulis kyllä tarpeeseen ?

  861. Taina kirjoitti:

    Mukana ollaan ?

  862. Henna kirjoitti:

    Todellakin mukana kisassa! Kiitos myös rehellisestä ja suorasta blogistasi. Ihanaa kun et kiillota pintaa ja kaunistele asioita.

  863. Mai kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Kaverin ghd raudalla juhliin lähtiessä olen hiuksiani suoristanut ja joka kerta haaveillut omasta raudasta. Olispa nyt mahtavaa voittaa, opiskelijabudjetti ei kahden pienen lapsen kanssa riitä raudan ostamiseen.

  864. Salena kirjoitti:

    Ihana postaus ! Mukana ! 🙂

  865. Susanna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa.?

  866. maikki kirjoitti:

    Mukana 🙂

  867. Justina kirjoitti:

    Voi, tää ois niiiin ihana! Itsellä just tuo että kymmenen rautaa mut ei yksikään ihan napakymppi..

    Ihanat hiukset! Ja rillit 🙂

  868. Jenni kirjoitti:

    Mukana!!

  869. Lotta Nurminen kirjoitti:

    Mukana ? Tulisi tarpeeseen, koska en omista kunnon välineitä.

  870. minea_ kirjoitti:

    Oijoij, mikä palkinto!! ?? mukana!!

  871. Johanna Suni kirjoitti:

    Oon kuullut näistä Ghd-raudoista vaan hyvää, joten oispa kiva saada sellainen itselle ? oon nyt n. 10 vuotta omistanut vaan miniraudan ja kiharoita halutessani lainannut siskolta kiharruspuikkoa ? ehkä olisi aika hankkia omia, niin voisi laittaa hiuksia useammin.

  872. Marjo kirjoitti:

    Mukana

  873. Marjukka kirjoitti:

    Mukana! ?‍♀️

  874. Titta kirjoitti:

    Mukana ??

  875. Maria Salonen kirjoitti:

    Niiiin mukana!

  876. Kati kirjoitti:

    Olisi ihana ja tarpeellinen lahja itselle! Leikkasin esikoista odottaessa ”mammatukan”, jota nyt kasvatan taas pidemmäksi. Ajattelin, että osaisin laittaa lyhyempää tukkaa paremmin, mutta en näköjään. Etenkin tyvirauta kiinnostaa, sillä hiukseni ovat todella liukkaat ja usein päätä myöden..

  877. Susanna kirjoitti:

    Mukana?

  878. Ella kirjoitti:

    Mukana kuin peräpukama!!! ? Neljän pienen lapsen äitinä en kohta kymmenen vuoden aikana ole kiharoista luopunut, enkä luovu! GHD olis kyl kiva päivttää ?

  879. Niina kirjoitti:

    Mukana kuin peräpukama. Vanha kiharrin tuli vahingossa pilattua lakan avulla, joten uudelle olisi tarvetta ?

  880. Iina kirjoitti:

    Mukana! Olen innostunut kiharoista viime aikoina, tää olis täydellinen setti ?

  881. TIina Laakso kirjoitti:

    EHdottomasti mukana arvonnassa! Tästä tulis Mun suuri aarre! ??

  882. Miisa kirjoitti:

    Mukana!!

  883. Annika kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa ? Kiitos huippu hyvästä rehellisestä blogista.
    ??

  884. Jenny kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ?

  885. Mervi kortetjärvi kirjoitti:

    Mukana! ?

  886. HERTta Heikkinen kirjoitti:

    EHdottomasti mukana! 🙂

  887. Emmi kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  888. Janette kirjoitti:

    Mukana arvonnassa

  889. Uusioperheen äiti kirjoitti:

    KIitos vinkeistä! Miten onkin niin hankalaa tehä kiharoita ?. Setti tulis kovaan käyttöön sekä itselle että teinille.

  890. Niina kirjoitti:

    Oijoi Umppu mikä arvonta! Huikea! ? Tämä tulisi kyllä niin käyttöön! On tullut kyllä niin huomattua, että markalla on saanut aina markan raudan ja laatu on ollut mitä on.. Jos vaikka hienot kiharat veisi huomion näistä mega silmäpusseista kun lapset on päättäneet, että meillähän ei nukuta. ?

  891. Elise H. kirjoitti:

    Mukana upeassa arvonnassa! Toisi iloa sekä äidille että tyttärelle 🙂

  892. lotta kirjoitti:

    Tulisi tarpeen 🙂

  893. Susanna kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä!! 🙂 Ehdottamasti arvonnassa mukana <3

  894. Sara kirjoitti:

    ehdottomasti mukana 🙂

  895. UllaM kirjoitti:

    Osallistun ilman muuta 🙂

  896. Antsu kirjoitti:

    Mukana!

  897. MinttuLiina kirjoitti:

    Kiharat ois ihanat!

  898. Mia Haapala kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  899. Kati kirjoitti:

    Oi ❤ Tää olis ihan täydellinen joululahja ❤

  900. Jenni kirjoitti:

    Mukana

  901. Jade kirjoitti:

    Mukana ❣️

  902. sallannika kirjoitti:

    Osallistun. En ole koskaan onnistunut tekemään kiharia (vai kiharoita?) itselleni joten …näillä voisi opetella 🙂

  903. Norppis kirjoitti:

    Mukana ollaan!(:

  904. Mari kirjoitti:

    Mukana!
    KIITOS hyvistä vinkeistä! ?

  905. milzii kirjoitti:

    Oi, tämä olisi ihan paras minulle. Minulla on pitkät ja paksut hiukset mitkä olisi ihana saada helposti upean näköisiksi arkenakin. Tämän hintaista laitetta kun ei muuten olisi varaa hankkia.

  906. H kirjoitti:

    Mukana, olisi todellakin tarvetta!

  907. pauski kirjoitti:

    olen ihan onneton laittamaan hiuksiani! kiitos vinkeistä 🙂 mukana olen arvonnassa 🙂

  908. Sanna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ? Kiitos postauksesta ja vinkeistä kiharoiden tekoon. Menee ehdottomasti testiin!

  909. Nana kirjoitti:

    MUKana!

  910. Sonja kirjoitti:

    Mukana arvonnassa:)!

  911. Johanna kirjoitti:

    Todellakin mukana?

  912. Anna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!!!

  913. Tanja kirjoitti:

    Mukana!?

  914. Jasmin kirjoitti:

    Todellakin mukana!
    Tää tulis niin tarpeeseen! Oon aina haaveillu näistä ghd:n raudoista ja kihartimista. Omat hiukset on tosi vaikee saada pysymään kiharalla, ni olis ihanaa saada laadukas kiharrin ??. Kiitos myös hyvistä neuvoista!

  915. Annu kirjoitti:

    Mä oon tässä kohta menosa synnytteleen joten olis kyl aika magee palkinto siitä urakasta, beben lisäksi, tommone rauta !

  916. Veera kirjoitti:

    Mukana! ?

  917. Helka kirjoitti:

    Mukana !:)

  918. Inkeri Hilska kirjoitti:

    Tosiaan melkein 10 vuotta vanha Ghd voisi tarvita jo seuraajansa. Joten mukana arvonnassa!?

  919. Krista kirjoitti:

    Arvonnassa mukana

  920. Meri kirjoitti:

    Olisi ihan unelma setti! Todellakin mukana arvonnassa 🙂

  921. Sylvi kirjoitti:

    Mukana ?

  922. Johanna kirjoitti:

    Huikeeta, todellakin mukana!!

  923. Jenna ollila kirjoitti:

    Tää olis niin huikee! Rakastan kiharoita, mutta ei oikein ole mitään millä niitä tekisin ja pienen lapsen äitinä ei ole koko päivää aikaa kulkea kiharrin toisessa kädessä;D

  924. Elli kirjoitti:

    Mukana ?

  925. Nina kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti! Vanha rauta vetelee viimesiä ja uusi ollut ostoslistalla kauan ja tää kuullostas aivan mun raudalta ?

  926. Mari kirjoitti:

    Oispa ihana päivittää oma ”muinaisjäänne”-kiharrin tähän päivään! Mukana arvonnassa siis!

  927. Jomsa kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!! 🙂

  928. Mia kirjoitti:

    Oi, toivoin joulupukilta ghd-rautaa, mutta oli jo kuulemma ehtinyt käydä ostoksilla.. Joten mukana arvonnassa ??
    Rauhallista joulun aikaa koko teidän perheelle!

  929. Jenni kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! Mukana arvonnassa!

  930. Riika kirjoitti:

    Huh, mikä arvonta! Ehdottomasti mukana! 🙂

  931. R kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! Itsellä jo monta vuotta vanha GHD suoristusrauta, joka on ollut ihan huippu.

  932. Iina kirjoitti:

    Mukana 🙂

  933. Sun kirjoitti:

    Mukana! Tyviraudasta olen haaveillut iät ajat, hiukseni kun ovat oikein perinteiset suomalaiset ? Suoristusrautakin olisi ehdottomasti päivityksen tarpeessa ?

  934. Jenni kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti! Olisi mahtia saada uudet raudat??

  935. Liisa Heinonen kirjoitti:

    Tämä olisi kyllä huippu! TOivottavasti onnetar suosii ?

  936. Tiina kirjoitti:

    Tulisi kyllä niin tarpeeseen ja jokapäiväiseen käyttöön!!

  937. Mill kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!!:)

  938. Ilona kirjoitti:

    Mukana! ?

  939. Marianna kirjoitti:

    Todellakin mukana! Olisi ihana saada joskus laitettua tukkaa muutenkin kuin vain kuivata. PS. sinun instastoorisi ovat mahtavia!

  940. Emilia kirjoitti:

    Tämä olisi ihan huippu! Mukana arvonnassa 🙂

  941. L kirjoitti:

    Mukana.

  942. Laura Ylönen kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ?

  943. nennu kirjoitti:

    mukana

  944. Elisa kirjoitti:

    Mukana !!

  945. PP kirjoitti:

    Mä oon just tommonen tönkkölakkaaja, täytyy parantaa tapani 😀

  946. Olga Penttinen kirjoitti:

    Tätä skapaa ei voi missata! Jos hiukset sais kerrankin kuriin ja kehtais mennä ihmisten ilmoille? kiitos hyvistä vinkeistä, täytyy pistää heti viikonloppuna testiin, jos saan vaan siskolta raudan lainaan 🙂

  947. Suski kirjoitti:

    Mukana, tuo olisi upeaa voittaa!

  948. Vilma kirjoitti:

    Arvonnassa mukana! Kiitos ohjeista 🙂

  949. henna kirjoitti:

    olispahan makea joululahja itelle! näistä on haaveiltu mutta koskaan en ole raaskinut ostaa itselle mitään näin kallista. omistan ainaki 7erilaista kympin rautaa eikä mikään tunnu tepsivän näihin hiuksiin.

  950. Annakaisa kirjoitti:

    Mukana! Joskus muinoin omistin tyviraudan, mutta olen päässyt unohtanut sen hyödyllisyyden kun omani hajosi ja heitin sen pois, joten setti tulisi tarpeeseen ?

  951. Maarit kirjoitti:

    Itsellä juurikin sellainen tavallinen suomalainen ohut hius jossa kihara näyttäisi hyvälle mutta en osaa/saa kiharaa pysymään. Näillä välineillä ja hyvillä tuotteilla todennäköisyys onnistua kasvaisi. ?
    Eli mukana arvonnassa. Ja kiitos tabusta vinkeistä .

    • Maarit kirjoitti:

      Hemmetin ennakoiva tekstinsyötössä! Siis hyvistä vinkeistä!!! ????

  952. Leena kirjoitti:

    Tulis kyllä niin tarpeeseen! Tuntuu ettei mulla pysy hiuksissa mikään muoto, ja niitä on hankala siksi saada viimeistellyn näköisiksi.

  953. Milja kirjoitti:

    GHD:n Curve olisi ihana! Opiskelijabudjetilla ei koskaan raaski itse ostaa joten vanhalla raudalla mennään ?

  954. Henna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  955. Sikke kirjoitti:

    Mukana! ?

  956. Ainokainen kirjoitti:

    Voi kun voittaisin! Ei tarttis värkätä kiharoita enä folio-patukoilla ?

  957. Iina kirjoitti:

    ehdottomasti mukana arvonnassa! Tämä tulisi tarpeeseen 🙂 Mukavaa joulun odotusta !

  958. Jnita kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  959. Maria kirjoitti:

    Mukana! Kuulostaa että olisin juuri ghd setin tarpeessa 🙂

  960. Sandra kirjoitti:

    Tuollaiselle olisi kyllä tarvetta ! ?

  961. Tiina kirjoitti:

    Oii olis ihana joululahja mulle 🙂

  962. Emma Parviainen kirjoitti:

    Oih ? Mää ja mun tukka ollaan niin mukana ?

  963. Tipsuuu kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! 🙂 Itsellä piikkisuora ja lättänä tukka, mutta ehkä oikeilla tuotteilla ja tekniikallaan tähänkin kuontaloon saisi taiottua kestävät kiharat. Siis ilman muuta mukana arvonnassa! 😀

  964. Cindy kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. Itse teen juuri tuon virheen etten laita tarpeeksi muita tuotteita ja liikaa lakkaa.

  965. Anna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! <3

  966. Ellu kirjoitti:

    Mukana, nämä tulisivat niin tarpeeseen! 🙂

  967. Emmi Mäntylä kirjoitti:

    Mukana

  968. Jonna kirjoitti:

    Mukana! Entinen kihartimeni sanoi itsensä irti juuri viime viikolla☹️

  969. Anna kirjoitti:

    mukana arvonnassa!

  970. Markku kirjoitti:

    Ehdottomasti osallistun!

  971. Minna kirjoitti:

    Arvontalipukkeen lunastus!! Näille olisi käyttöä! 🙂

  972. Aino kirjoitti:

    Olisipa ihana voittaa ja saada tehtyä kestävät kiharat! Itsellä on vuosia vanha GHD-rauta ja se on ollut ihan huikee! Nyt alkaa kyllä silti oleen aika päivittää se uudempaan.

  973. Johanna kirjoitti:

    Mukana!

  974. Janika Sankala kirjoitti:

    Mukana! Oma Ghd palveli uskollisesti 10 vuotta. KEvään traaginen tapaturma kuitenkin vaati uhrinsa: mieheni astui lattialla jäähtyvän raudan päälle. Uhri oli rauta, ei mies (paitsi omissa mielikuvituksissa). Ikävä ghd:tä on suuri ❤️

  975. Nita kirjoitti:

    Tää tulis niin tarpeeseen, hyvillä välineillä mäkin voisin jopa onnistua kiharoiden teossa! ?

  976. Päivi kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana. Oon kokeillut jos jonkin näköistä rautaa, rullaa ja jopa sitä sukka juttuakin. En oo mitään loistavaa saanut aikaan. Vielä jos joskus saisi juttua hajusteettomista muotoilutuotteista, sun omia kokemuksia ym ja mitä jos asiakkaaksi haluaa yliherkkä.

  977. Sini kirjoitti:

    Oi, ehdottomasti mukana! 🙂

  978. Marika kirjoitti:

    Mukana? meni just oma Ghd-suoristusrauta rikki ja parempaa rautaa ei ole ?

  979. Alisa kirjoitti:

    Mukana!

  980. Titta kirjoitti:

    Mukana ehdottomasti!!

  981. piitu kirjoitti:

    Mukaan

  982. Aada kirjoitti:

    Mukana!?

  983. Saries kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana. Kiitos hyvistä vinkeistä ?

  984. Sylvia Wahlström kirjoitti:

    Mukana arvonnassa ❤

  985. Jaana K kirjoitti:

    Mukana!:)

  986. Saara kirjoitti:

    Mukana! Itsellä liukas ja lasimainen hiuslaatu. Olisi kiva voittaa.

  987. Mari Suutarinen kirjoitti:

    Mukana! ?

  988. Iina kirjoitti:

    Tulisi niiiin tarpeeseen ja kovaan käyttöön! Just mulle! 🙂

  989. Annmari kirjoitti:

    Jee ehdottomasti mukana! Juuri hajonneiden laitteiden omistajana tulis enemmän kuin tarpeeseen 🙂

  990. Annam kirjoitti:

    Mukana! Vanha rauta on niin vanha ettei kehtaa edes sanoa 😀

  991. Helena kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana? Huippu palkinto ja tulis kyllä tarpeeseen!

  992. MissMInnie kirjoitti:

    OIH, tää tulis niiiin tarpeeseen!!!

  993. Erika kirjoitti:

    HEi ihanaa!! OON aina halunnun tämmösen ja tulis kyllä käyttöön?

  994. Jenny kirjoitti:

    Niiiin mukana!!

  995. Sanna kirjoitti:

    GHD:n tuotteista ei ole kokemusta, joten olisi kiva päästä kokeilemaan, kun niitä kovasti kehutaan.

  996. TAnja kirjoitti:

    Mukana!

  997. Marru kirjoitti:

    Mukana ?

  998. Meri kirjoitti:

    Mukana myös 🙂 Olis todella kiva laitella kiharoita mut ei ole välineitä, eikä niitä oikein ole mahdollista ostaakaan.

  999. Pia kirjoitti:

    Wau! Huippusetti epäilemättä, todellakin mukana arvonnassa!

  1000. Karkki kirjoitti:

    Ei tosiaan kiharat kestä, vika taitaa olla kihartajassa ja sen laitteissa. Ja todennäköisesti myös pohjustusaineessa. Ei auta vaikka kuinka katsoo Youtubesta mallia 😀 Mukana siis arvonnassa jos korjaisi edes työvälineestä johtuvan ongeman, kihartaja on mikä on…

  1001. Iina kirjoitti:

    Tästä olen haaveillut. Vanha minisuoristusrautani, jolla kiharat aina teen, on täyttänyt jo pyöreitä ?. Tulisi siis tarpeeseen ❤

  1002. Veera kirjoitti:

    Tulisi kyllä todella tarpeeseen 🙂

  1003. Heidi kirjoitti:

    Yes, please eli mukana! ?

  1004. HannaK. kirjoitti:

    Mukana!

  1005. Anniina kirjoitti:

    Vau! Tämä olisi mieletön lahjayllätys rakkaalle siskolleni. <3

  1006. Sanna kirjoitti:

    Mukana? Olisi täydellinen joululahja itselle.

  1007. Miia kirjoitti:

    Oi, tuo setti olis kyllä mahtava saada ☺️ Mukana arvonnassa☺️

  1008. Tytti kirjoitti:

    Huippua huippua! Mukana!

  1009. Leena kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!

  1010. Petu kirjoitti:

    Joo ihan ehdottomasti mukana! ?

  1011. sonja kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana?

  1012. Fronttonen kirjoitti:

    Mukana!

  1013. Kiia kirjoitti:

    Mukana! Ehdottomasti paras rauta ??

  1014. Krista kirjoitti:

    Mukana?️ GHD on ihan paras?

  1015. Piia kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! ?

  1016. Viivitys kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana ?!

  1017. Jensku kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Mulla on pitkät hiukset joihin teen tosi harvoin kiharoita,kun kiharrin on kohta 20.v vanha! 😀

  1018. Niina kirjoitti:

    Mukana! Pari ghd rautaa löytyy kaapista, kapea yli 10 vuitta vanha, toimiva! Ja uusi normaali leveä pinkki! Molemmilla onnistuu kiharoiden teko ja pysyy. Curve ja tyvirauta vielä puuttuu, niin olisi täydellinen rautasarja laatikossa ❤

  1019. Sini kirjoitti:

    Voi apua, haluaisin voittaa niiiin paljon! 😀

    Itse olen juuri sortunut siihen, että olen ostanut monta huonoa rautaa ja niiden hinnalla olisin jo ghd:n saanut. :/

    Nyt hoitovapaalla ei ole oikein jaksanut ulkonäköön panostaa, kun päivät menee välillä ainoastaan neljän seinän sisällä. Olisi kiva jos ois tuollanen kunnon vekotin, millä vois nopsasti piristää tätä pitkää hiuskuontaloa! 🙂

  1020. Kia kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!?

  1021. Minna kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  1022. Elina kirjoitti:

    Mukana arvonnassa.

  1023. Sara kirjoitti:

    Mukana! Mulla on superliukas hiuslaatu ja ei tarvitse kun astua ulos ovesta tuonne suomalaiseen jatkuvasti vaihtelevaan kosteaan ilmaan, niin kiharat ovat jo mennyttä..

  1024. Kirsi S kirjoitti:

    Mukana, välineiden päivitys olisi ajankohtaista, kun hiuksetkin kasvaneet.

  1025. Jenni kirjoitti:

    Ihana arvonta tämä ? olis kyllä tosi tarpeellinen joululahja itelle!

  1026. Miiakoo kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana!

  1027. Nina kirjoitti:

    Curvea olisi kiva päästä testaamaan ??

  1028. Anne kirjoitti:

    Mukana ?

  1029. Hansu kirjoitti:

    MUkana kuin peräpukama!

  1030. Emmi kirjoitti:

    Mukana!

  1031. Elisa kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! ??

  1032. Pampula kirjoitti:

    Tulisi tarpeeseen 🙂

  1033. ninna kirjoitti:

    tuollainen olisi ihana rakastan kiharoita mutta laitetta ei ole kotona muuta kun pikkufööni

  1034. huomio kirjoitti:

    Mukana! Josko sitä jaksaisi opetella lopultakin kärsivällisyyden kanssa kihartamaan omat hiukset!

  1035. Päivi kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä! Ja kovin mielelläni voittaisin tuon setin! 🙂

  1036. Anne kirjoitti:

    Mukana !?

  1037. Minna Koo kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ?

  1038. K kirjoitti:

    Mukana 🙂

  1039. Jonna kirjoitti:

    Ooh, en tiennyt että laineissa kiharrussuunnan pitää aina olla sama.
    Ehdottomasti testiin. 🙂

    Olisi mielenkiintoista lukea sun mielipide lämpövaurioista hiuksissa ja niiden ennaltaehkäisemisestä!

  1040. Heidi kirjoitti:

    Täydellistä? eli mukana ehottomasti!

  1041. katariina kirjoitti:

    Mukana! GHD:n suoristusrauta on best, nuo olis ihana lisä kokoelmaan 🙂

  1042. Sanna kirjoitti:

    Todellakin mukana, olis ihan paras lahja itselle ?

  1043. Johanna kirjoitti:

    Todellakin mukana.

  1044. Taru Elisa kirjoitti:

    Mukana 🙂 olispahan syytä opetella tekemään niitä kiharoita

  1045. Heli kirjoitti:

    Mukana! En oo ikinä osannut tehdä kunnon kiharoita eikä kampaajankaan tekemät kiharat pysy mun liukkaassa tukassa joten tätä olis upee päästä testaamaan onko kaiken hypetyksen arvonen 🙂

  1046. Tiina S. kirjoitti:

    Olen saanut aikuisiällä vain kerran kunnolliset kiharat, jotka nekin on kampaajan tekemät. Eli mukana arvonnassa!

  1047. JennaO kirjoitti:

    Maailman täydellisin ja ihanin hiustenlaittosetti! Näillä saisin itsestäni todella upean näköisen 😉

  1048. Elli kirjoitti:

    Tämä laite tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Useita rautoja ja muotoilutuotteita kokeilleena en siltikään ole onnistunut saamaan pysyviä kiharoita. Hiukset kun on niin paksut ja liukkaat. Ehdottomasti mukana kisassa!

  1049. Taru kirjoitti:

    Tää setti olis aivan mahtava! Hommasin muutama vuosi sitten GHD:n suoristusraudan ja se on kyllä paras.

  1050. Maisu kirjoitti:

    Mukana, ois hyvä joululahja itselle

  1051. Tiia kirjoitti:

    Niin mukana arvonnassa. Tulis tarpeeseen tähän pehkoon ??

  1052. Anni kirjoitti:

    Mukana! Kunpa osuisi onni kohdalle! Olen jo vuosia haaveillut Ghd:n raudasta, mutta en koskaan raaski ostaa itselleni

  1053. Puu kirjoitti:

    Olisi paras joululahja!

  1054. Lyeb kirjoitti:

    Ostin viime vuonna pitkään palvelleen Vidal Sassoon raudan tilalle Remingtonin ja se on niin huono! Kuumenee hurjasti koko rauta ja ei tuu kiharaa.

  1055. ansu88 kirjoitti:

    Mukaan

  1056. Laura kirjoitti:

    Ihana arvonta, ehdottomasti mukana! 🙂

  1057. Minna H kirjoitti:

    Oispa täydellinen 30v lahja minulle! ?

  1058. Maria kirjoitti:

    Ihan ehdottomasti mukana! Tätä olenkin itselleni joululahjaksi miettinyt, nyt jo toista joulua ? pelkkiä kehuja olen tästä merkistä vain kuullut, mutta en ole raaskinut ostaa.

  1059. Mari kirjoitti:

    Mukana ♥️

  1060. Kaisa kirjoitti:

    Mukana! Uusi rauta tulisi tarpeeseen tähän tukkaan ?

  1061. Kaisu kirjoitti:

    Ihana palkinto! Tunnelmallista joulun aikaa. ?

  1062. Tiina kirjoitti:

    Mukana!

  1063. Paula kirjoitti:

    Mukana! Jospa ikuisuus ongelma tuuheat ja kauniit kiharat ratkeaisi näillä ❤?

  1064. Janina Soimaniemi kirjoitti:

    Mukana!

  1065. Heidi kirjoitti:

    Mukana

  1066. Vilma S kirjoitti:

    Tämä palkinto tulisi tarpeeseen!! Kutrit ulottuvat alaselkään asti ja toisinaan niitä on todella vaikea kesyttää.. Ghd:stä olen kuullut paljon hyvää, mutta näin opiskelija-budjetilla ei pysty oikeen satsaamaan kerralla noin kalliisiin tuotteisiin.

  1067. Lyy kirjoitti:

    Joo, mähän siis justiinsa tarviin ton setin ?

  1068. Scarlett'O kirjoitti:

    Osallistun! 🙂

  1069. Johanna kirjoitti:

    EHdottomasti mukana!! T. vannoutunut ghdn käyttäjä??‍♀️

  1070. Paula kirjoitti:

    Mukana! GHD:n suoristusrauta on ehdottomasti markkinoiden paras, tämä olisi sen kaveriksi mitä mainioin! 🙂

  1071. Marjut kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana! T. Viiden pitkähiuksisen prinsessan äiti.

  1072. Nimi kirjoitti:

    Mukana❤

  1073. Nimi kirjoitti:

    Mukana?

  1074. Anna kirjoitti:

    Mukana!! ?

  1075. Laura kirjoitti:

    Kyllä kelpaisi tämä setti, mukana arvonnassa!

  1076. Jenni kirjoitti:

    Mahtava arvonta, mukana ehdottomasti =)

  1077. Anette kirjoitti:

    Mukana ollaan! 🙂

  1078. Mari Honkala kirjoitti:

    Mukana ?

  1079. Maria kirjoitti:

    Hei,

    Mukana!

  1080. Elisa kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  1081. Soile kirjoitti:

    EHDOTTOMASTI MUKANA!! Itsellä pitkät ja paksut hiukset joita en ole ikinä saanut pysymään kiharalla ja siksi luovuttanut niiden suhteen oikeastaan kokonaan. Olisi ihanaa päästä taas kihartamaan hiuksia näillä ohjeilla ja laadukkailla laitteilla.

  1082. sarita kirjoitti:

    Mukaan!!

  1083. Vilma kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  1084. heidil kirjoitti:

    Mukaan arvontaan!

  1085. Sanni kirjoitti:

    Mukana!

  1086. Ninja kirjoitti:

    Katsotaan, ehdinkö vielä osallistua. 🙂 Tämä olisi niin hyvä mun reuhkalle!

  1087. Siiru kirjoitti:

    Mukana!

  1088. Elisa kirjoitti:

    Oi! Kuulostaa varman lisäksi siltä, että tietää mitä saa ;)? Kyllä olen pysyvät kiharat saanut monesti, mutta se voi olla jopa ongelma jos ne töröttää ihan mihin sattuu :D! Mukana siis!

  1089. Chrissy kirjoitti:

    Mukana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *