Hae
Prime Life by Umppu

Mitä jos jouluna ei halua?

 

En tiedä miksi, mutta oon hankkinut joulun varalle yksi toistaan kamalampia joulupaitoja, jotka jo kamaluudessaan muuttuu hienoiksi. Tässä uusimmassa on kulkuset ja hilenauhaa ja on kirjaimellisesti, kun joulukuusi. Joulu on niin kaupallinen juhla nykyään, että kai sen saa ottaa vähän huumorilla?

Joulu on tunnetusti antamisen aikaa. Musta pääasia on se että se antaminen tuottaa juurikin sitä iloa. Ja nyt en puhu siitä ”antamisesta”. Kaikki saa varmasti jouluna joitain lahjoja, mitkä voisi suoraan antaa eteenpäin. Mulle on ainakin vaikea ostaa vaatteita, koska oon niin  hullun mallinen. Enkä kyllä oikeastikkaan niin enää välitä niistä lahjoista muutenkaan. Toki tuleehan siitä iloinen mieli niitä saadessa, mutta jos ne on väkisin ostettu ihan vaan pakon sanelemana, niin silloin ne saa mun puolesta jäädä kauppaan. Lapsille on kiva hankkia jotain toivottuja paketteja, mutta niitäkin rajallisesti. Muutamina vuosina pakettien määrä on lähtenyt ihan limpusta ja tavaraa on muutenkin paljon. Toki ennen joulua karsin usein varsinkni niitä leluja pois ja annan niitä kiertoon ja keräyksiin.

Mun on pakko kiittää ”nettikauppoja”, koska koen että mulla ei oo edes aikaa jonottaa sielä postissa tunti tolkulla. Btw asiasta sahaan… kuulin radiosta että miksi postin pitää alkaa leikkaamaan ruohoa, kun he voisivat toimittaa ne paketit vaikka kotiovelle.. ei mikään paska idea, koska itse joudun sielä asioimaan (lue Juuso) vähintään 3 kertaa viikossa. Varmasti ihmiset olisi valmiita maksamaan siitä muutaman euron lisää, jotta välttyisi siltä vaivalta ja varsinkaan, jos ei esimerkiksi omista autoa niin se helpottaisi elämää kummasti.

Mulle mieluisimpia lahjoja olisi kotiin liittyvät asiat, mutta niitä en ole juuri koskaan saaanut. Keräsin silti muutamia vinkkejä ja ideoita mistä itse pidän ja ehkä joku muukin saataisi pitää joulun alla.

 

En uskalla vielä laittaa kotiin kuusta, enkä myöskään jaksa sitä neulashelvettiä ja silmiini pisti aika kivan näköinen tekokuusi. Meillä oli joskus 4 vuotta sitten valkoinen muovikuusi, mutta se on varmaan jo tarastejärvellä Tarastejärvi on kaatopaikka Tampereella). Ne sellaiset kevyet muovikuuset ei vaan miellytä omaa silmää, kun sitä on tullut katseltua jo useampana vuonna. Lisäksi kun se on koonnut useampaan kertaan, niin oksat söjöttää ties minne. Ne on myös niin kevyitä, että kun vähän nyppää se katuu. Toki ystäväni Monna keksi hyvän kikan ja kiinnitti heidän kuusen paksulla narulla, niin että sitä ei saa kumoon sitten millään. Tässä on ehdottomasti yksi vahva yksilö ensivuotta silmällä pitäen. Pitää kytsiä jos vaikka joulun jälkeen saisi alesta. Sopii myös loistavasti allergiaperheeseen. Kuusi*

Mun ehdoton suosikki tälle talvelle on ollut mun nilkka pituinen toppis. Ei tuu kylmä ja mitä vanhemmaks tulee niin sitä enemmän on oltava paikat peitossa. Mun oma takki on aika suora ja tässä Adidaksen takissa on vähän muotoa. Ihan loistava ulkoiluun, eikä tarvitse kerrospukeutua. Takki*

Haluaisin meille kotiin ulos tollaset jouluvalo-oksat. Ne olis tarpeeksi riisutut omaan makuun. Ja sopis jo syksystä tuomaan valoa, eikä oo överi jouluiset. Valo-oksa*

Mulla oli pari vuotta sitten, joku ihme kristallivillitys ja vaihdoin kaikki meidän lamput. Nyt tietysti haluan ne pois ja jotain modernimpaa tilalle, joten Juuso pliis. Jos et muuta keksi niin osta mulle tää lamppu. Valaisin*

Mulla on vessassa kullitettuja yksityiskohtia ja saippua-annostelija sopisi joukkoon. Saippua-annostelija*

 

Ja kun tossa alkuun sanoin etten halua mitään niin ilmeisemmin valehtelin ummet ja lammet, koska toivelista vaan kasvaa. Olis ihana saada taas vähän piristystä ja ihastuin tähän mattoon. Vaikka tykkään musta/valko asioista niin pikkuhiljaa alkaa taas mieli muuttumaan. Nykyinen villamatto on myös kaunis, mutta siinä paljon istuskellaan, niin pehmeämpi olisi kiva Matto*

Ja samaan syssyyn haluaisin näitä ihania tyynyjä meidän makkariin, jotta voin ne asetella kerran kuussa sängyn päälle kuvan ottamista varten ;). Meillä ei sitä sänkyä pedata joka päivä. Makkarit on yläkerrassa eikä ne näy silmille Tyynyt*

Adidasta ei myöskään koskaan ole liikaa, jotenka nämä mekko* ja takki* sopisi mulle tulevalle reissulle mukaan. Ei  oo paljon Suomessa kesävaatteita tullu käytettyä viime.. eikä kyllä edellisenäkään kesänä, jotenka ne  vanhat on jo joko pois muodista tai väärän kokoisia.

Löysin myös toisen ihanan lampun, mikä sopisi meille. Nään jo sielun silmin Koskisen naaman, kun otan edes puheeksi lamppujen vaihdon.. se saa tunnetusti separit.. mutta kai se on jo tottunut tässä yli 10:n vuoden aikana mun päähänpistoihin. musta valaisin*

Nämä tuotteet on Elloksen* valikoimista ja sielä on nyt mahtavia tarjouksia. Jos haluat tuotteet ennen joulua niin kannattaa tilata viimeistään 20.12 eli vielä on hyvin aikaa.

 

 

Musta on toisaalta hirveen ihanaa lähteä pois jouluksi. Ei tarvi sen kummemmin miettiä mitään. Meidän poissaollessa meille tehdään samalla porrasremontti ja kun tullaan kotiin on siinä toisaalta sitä lahjaa kerrakseen. Kun ajattelee visuaalisesti niin voitte uskoa, että mua on ärsyttänyt meidän portaat, koska ne on väärän väriset. Sellainen kellastunut puu on mun inhokki väri sisustuksessa, eikä meillä oo mitään muuta sen väristä. Siinä menikin sitten veronpalautukset näppärästi reissuun ja rappusiin. Odotan kyllä matkaa ehkä eniten koskaan, sillä tiedän että saan nukkua kokonaisen viikon jokainen yö. Jos sitä jaksais sielä samalla vähän urheillakkin unien lisäksi. Toki odotan myös paahtavaa aurinkoa ja sitä valoa, mitä täällä ei juurikaan näy. Ollaan töissä seurattu, että siinä puol 2 aikaa (jos lunta ei ole) alkaa pimentyä. Onneksi on töissä edes suuret ikkunat.

Jos mietit tärkeälle läheiselle lahjaa niin Daniel Wellingtonin sivuilla on ihastuttavia lahjasetttejä, missä tulee mukana kelloon sopiva rannekoru. Sopii arkeen ja juhlaan johonka voi vielä yhdistää omaa asustetta. Koodilla umppus saat -15% Daniel Wellingtonin sivuilta alennusta.

 

 

Lue edellinen postaus: Onko linnanjuhlat oikea paikka tuoda mielipiteensä esiin?

Ja hei p.s.. huomenna tulossa blogiin ihan huippu arvonta, missä voi voittaa ghd:n lämpölaitteita… -Umppu

2 kommenttia

  1. Miis kirjoitti:

    Kullitetut yksityiskohdat kylpyhuoneessa kuulostavat hyvin mielenkiintoisilta. Onko käynyt niin että joku on hieronut sukuelimiään kaikkiin yksityiskohtiin vai tarkoitatko kullattuja yksityiskohtia? Kumpikin kai ihan mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.