Hae
Prime Life by Umppu

Mää sain töitä!

Uusi vuosi ja uudet tuulet. Tai no pakko myöntää että inhoan lausetta uudet tuulet puhaltaa, jos siihen yhteyteen ei ole kerrottu mitä ne uudet tuulet puhaltaa. Moni on sanonut mulle että pitää himmata ja tiedän sen itsekkin. Oonkin suunnitellut ensi vuotta jo pitkälle, koska esimerkiksi yrittäjänä jos et merkkaa itsellesi lomia tai vapaapäiviä niin niitä ei käytännössä ole.  Ne täytyy aina jonkinlaisilla menoilla tai tapaamisilla. Oon ottanut tiukan linjan omista töistäni ja ne päivät mitkä mulla on vapaita niin pidän ne vapaina.Perhe menee nyt etusijalle ja se oma jaksaminen. Teen todella vähän viikonloppuna töitä, koska mun perhe tarvitsee mua ja mun läsnäoloa. Sitä mun ei tarvitse sen enempää perustella. Toki on jotain spessu päiviä, kuten häät yms joita teen satunnaisesti lauantaisin. Mun alkuvuosi näyttää omaan silmään valoisalta ja rauhalliselta. Oon ensimäisen viikon lomalla Dubaisssa jonka jälkeen teen n.3 intensiivistä päivää kampaamolla viikossa.

Oon aina ollut menevää sorttia ja nyt oon junnannut ihan liian kauan paikoillani ja se jos joku ahdistaa mua. Nyt todellakin puhaltaa ne uudet tuulet. Me muutamme meidän kampaamon Balmain prestige salongiksi. Tämä on niin mahtava juttu että se on enemmän kuin toivottu muutos. Ollaan koko työporukan kanssa todella innostuneita ja motivoituneita. Kerron tästä myöhemmin lisää mitä se oikein meinaa, koska siitä on yhden postauksen varaan asiaa. Siitä voin vinkata, että uuden vuoden aattona meillä on Primessä Prime goes Balmain kekkerit..

Ja se mikä on ehkä suurin muutos minulle on se että alan PompDeluxin edustajaksi. Mää oon aina rakastanut muotia ja pikkuhiljaa saan siirtyä enemmän sen pariin takaisin. Tällä hetkellä kuitenkin todella ajankohtainen asia elämässäni on lapset, jotenka tässä voin hyvin yhdistää kaksi asiaa. Tässä työssä on parasta se että se ei sido mua mihinkään tiettyyn kellonaikaan. Pompilla on aina ollut ihania lastenvaatteita, joita olen lapsilla käyttänyt jo vuosia. Niiden värit miellyttää omaa silmää ja ne on myös omaan makuun nimenomaan lapsille suunniteltuja. Nykyään näkee paljon lastenvaatteita mitkä on aika aikuismaisia ja ainakin itse skippaan niiden ostamisen.

Haluan tehdä nyt jotain erilaista, mutta niin että kaikki pysyy handelissa. On välillä otettava hyppy tuntemattomaan, jotta tietää mitä sitä haluaa olla isona. Haluan myös vähän freesata blogiani ja tässä onkin taannoisista A-lehtien kuvauksista kuvaus saldoa  uudeksi blogini banneriksi. Kuvaajana toimi Hannes Paananen.  Mikä näistä on sun oma suosikki?  Mää elän siinä uskossa ja toivossa että saan ensivuonna mun yöunet takaisin ja silloin olen myös aivan eri ihminen. Onhan tässä elämässään pidettävä korvat ja silmät auki kaikelle mahdolliselle ja ei ne asiat muutu jollei niitä itse muuta. Oon aina ollut todella energinen ja aikaansaava ja näköjään myös väsyneenä. Tarvitsen aina parin päivän huilin ja näköjään (viime yö nukuttu) yöunilla on uskomaton vaikutus.

Mää tiedän että mulle aukee ensi vuonna paljon uusia ovia ja mahdollisuuksia ja haluan tarttua niihin omana Itsenäni. En malta odottaa tämän vuoden loppumista, koska ens vuonna tapahtuu kaikkea mielenkiintoista.

Lue edellinen postaus: Ei ne suunnitelmat aina onnistuTai: Sinä senkin pikku pervo

 

16 kommenttia

 1. sanni kirjoitti:

  Toiseksi viimeinen kuva ehdottomasti :o) ihana;o)

 2. Kata kirjoitti:

  Samaa mieltä, toiseksi viimeinen on paras. Ja tsemppiä ensi vuoteen ja uusiin kuvioihin!

 3. Laura K. kirjoitti:

  Tokavika kuva munkin mielestä. Siinä hymyilee silmätkin 🙂

 4. Jenni kirjoitti:

  Toisiks viiminen kuva ehdottomasti! Luonnollinen, kaunis hymy! 🙂

 5. Niina kirjoitti:

  Toiseksi viimeinen on paras! Sopis just tähän blogiin.
  Miten tuo Pomp de luxin edustajuus käytännössä toimii?

 6. Jaaana kirjoitti:

  Toiseksi viimeinen kuva saa myös täältä kannatuksen ?❤

 7. Paula kirjoitti:

  Toka vika todellaki!!! Ihana 🙂

 8. Karla kirjoitti:

  Toka vika kaikista aidoin ja ihanin ehdottomasti!!

 9. Helena Johanna kirjoitti:

  Kaikki tosi ihania mut toisiks viimeinen on kyl super! Ihana, aurinkoinen hymy! ☺

 10. Maija kirjoitti:

  Onnea uusiin juttuihin! Ihanaa, että kehität uutta!

  Kuva, jossa istut lattialla, on mun suosikki.

 11. terhi kirjoitti:

  Työthän sitten senkun lisääntyvät? Ei kuulosta hyvälle lääkkeelle stressin poistoon

  • primebody kirjoitti:

   Ei ne lisäänny.. vaikka on useampi toimenkuva niin ajallisesti vanhaan verrattuna paljon iisimpää. Saan olla enemmän yksin kotona mitä taas tarvitsen nyt!

 12. Jessi kirjoitti:

  Ehdottomasti kuva missä istut lattialla ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.