Hae
Prime Life by Umppu

Ei ne suunnitelmat aina onnistu…

Kun otin tuon kuvan oli myös suunnitelmissa istua omine ajatuksineen sohvalle ja miettiä joulukuun loppua ja tehdä töitä ihan kaikessa rauhassa ja ottaa rennosti. Koko viikko on taas ollut yhtä hullunmyllyä, kaikkine Suomi sata juhlineen joka paikassa.

Mää olin taas kuvitellut, että mulla olisi sitä järjestettyä vapaa-aikaa ja tänään olisi ollut vuorossa se mun oma vapaapäivä. Ihan itsekseni että jaksan paremmin ja jaksan olla se parempi äiti. Sain eilen töihin puhelun, että Vikke on kuumeessa. Hampaita on taas tulossa ja ajattelin että se saattaa olla yksi syy, koska esimerkiksi aamulla ei vielä ollut kuumetta eikä lapsi vaikuttanut ollenkaan kipeältä. En vie lapsia kipeänä päiväkotiin ja yleensä saadaan jotenkin järjestetyä hoito. Vikke on kuitenkin niin pieni, että onneksi mulla osui se vapaapäivä tähän sairasteluun ja voin olla kotona. Mun on aina todella haastavaa saada järjestettyä työpäivä vapaaksi, koska se on täynnä asiakkaita ja vaikka saisinkin, niin en tiedä minne ne asiakkaat saan siirrettyä, koska listat ovat useita päiviä eteenpäin täynnä. Yleensä Juuso on silloin kotona lasten kanssa.

Kun pääsin kotiin niin mittasin myös Vivianilta kuumeen ja se oli aivan selvä tapaus. Mää jo kuvittelin, että meillä päiväkodin aloitus sujui hyvin, mutta sairastelua on ollut jo aika paljon ja tuskin se tähän aikaan vuodesta helpottaa. Tuntuu että edellisestä yrjötaudista on edelleen jäljellä väsymys, mutta äitinä et lepää. Mää jopa rukoilen että meille ei tule influenssaa. Viime vuonna otettiin rokotteet, mutta en tiedä onko se jo liian myöhäistä. Meistä ei sitä kukaan sairastanut, mutta edellis vuonna kun ei rokotetta otettu niin sairastimme sen kaikki.

Mun on pakko myöntää, että perhe arki on yllättänyt mut jo monesti ja varmasti vielä tulee yllättämään. Sitä kun oppii arvostamaan ihan sellaistakin asiaa kun toimiva arki. Vaikka kuinka kaikki olisi suunniteltu etukäteen ja mietitty ”jos jotain sattuu” niin aina tulee jotain.

 

Onneksi sain edes raivattua olohuoneen, että voidaan pötkötellä ja vaikka katsella elokuvaa. Kaikki omat menot oli pakko perua, koska muuten olisi mennyt säätämiseksi. Tää on toisaalta ollut hyvä juttu, että mulla ei ole niin paljon työpäiviä kampaamolla, koska näköjään ne kaikki mun vapaapäivät on joku lapsista tai sitten itse oon kipeä. Mulla on itsellä jo muutama antibiottikuuri jo takana ja pahoin pelkään, että oma vastustuskyky on niin alhaalla että saan kaikki mahdolliset pöpöt.

käytiin aamulla lääkärissä ja olin kattonut pikku väsymyksissä ajan väärin ja oltiin tuntia ennen lääkäriä paikalla..

Siinä sitten kulutat aikaa pieruverkkareilla pyörien kauppakeskuksessa missä kaikki liikkeet on kiinni… Meillä oli peräkkäiset ajat ja molemmat lapset tutkittiin perusteellisesti. Korvat oli niin vaikussa että sinne laitettiin remowaxia ja mentiin taas hengaileen puoleks tunniks kauppakeskukseen… korvat piti imeä puhtaaksi, mutta onneks ne oli molemmilla puhtaat. Eli tällä kertaa ei onneks antibioottia kummallekkaan. Täällä me sitten ollaan vietetty sairaslomapäivää lasten kanssa muutaman tunnin yöunilla. Mää alan pikkuhiljaa uskoa siihen sananlaskuun kel onni on se onnen kätkeköön. Aina kun luulet että menee hyvin, niin ei sitten meekkään.

Mun piti tehdä tästä kotipostaus, mutta kerroinkin mitä kodissa tapahtuu.. joskus näin. Toivotaan että lapset parantuu ja alkaa taas se toimiva ja normaali aika rullaan. Välillä vaan tuntuu että arki on aika kuoppaista ja selviytymistä päivästä päivään, mutta niin se kai on muillakin..

Moni on kysellyt instassa meidän olkkarin mattoa ja se löytyy täältä*Matto on villamatto ja kestänyt todella hyvin meillä ja on takuuvarmasti kokenut kaikki mahdolliset iskut ja nesteet. Karvatyynyn löydät täältä*Keinutuolin päällä oleva talja löytyy täältä*Elloksella on yli 8000 tuotetta jopa -50% jotenka kannattaa mennä shoppailemaan TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: Sinä senkin pikku pervo

-Umppu

 

 

5 kommenttia

 1. sanna kirjoitti:

  Hei,
  influenssarokotteen ehtii vielä ottaa oikein hyvin. Täysi suoja kehittyy kahdessa viikossa, eikä epidemia ole vielä alkanut tälle vuodelle. Ehkäpä joulun tienoilla kuten monena vuonna ennenkin?
  Sanna

 2. Tiitu kirjoitti:

  Ehtii vielä ottaa influenssarokotteen :). Täällä meidän kaupungissa sen saa ainakin kaikki halukkaat ilmaiseksi eli vaan varausta neuvolaan. Ja vielä nenäsuihkeena tietyn ikäisille lapsille eli ei tarvi edes pistää.

 3. Imppa kirjoitti:

  Hei Umppu, harmillista että sairastatte, toivon pikaista paranemista kaikille ♥️

  Suosittelen vahvasti, että käytte ottamassa influenssarokotukset myös tänä vuonna, kunhan sairastelutilanne tasaantuu. En usko, että olette peruuttamattomasti myöhässä niiden oton kanssa, koska vasta marraskuun puolella niitä laitettiin terveyden- ja sairaanhoitohenkilökunnalle.

 4. Kata kirjoitti:

  Moikka.
  Mistä toi musta kiiltävän näköinen tyynyn päällinen? ? Ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.