Hae
Prime Life by Umppu

Onko sinulla aikaa ajatella?

Nykyään on kovat paineet jokaisesta asiasta. Pitäisi olla täydellinen siisti koti, jossa mieluiten tuoreita kukkia pöydällä. Kodin pitäisi näyttää kun suoraan Glorian kotilehden kansikuvassa. Elämä talossa ei saisi edes olla jos joku kuvittelee oikeesti jonkun lapsiperheen kodin näyttävän siltä aina.

Lapsethan pitää toki olla vimosen päälle puettuna ja itse liihottelen menemään piikkikoroissani merkkilaukkuja olalla keinahdellen. Samalla kun koti on mintissä ja lapset täydellisiä pitää puskea omaa uraa hullunraivolla eteenpäin. Äiti ei voi olla enää vaan äiti vaan hänen pitää olla uraohjus, kuka handlaa kaiken ja tietenkin samaan aikaan. Samalla kun istut palaverissa pitäisi olla lapsen joulujuhlassa (mikä jää aina väliin työkiireiden vuoksi). Kuulostaako jo vähän hullulta? Sitä se meinaan on…..  En usko että olemassa on super ihmisiä jotka päivästä ja vuodesta toiseen jaksavat tätä ja siihen päälle vielä jaksavat hymyillä. Ihminen ei ole kone vaan tarvitsee säännöllisesti lepoa.

Mää koen olevani siinä asiassa fiksu, että huomaan aina kun menee liian lujaa. Joskus tilanteeseen ei voi reagoida heti samana päivänä, mutta koitan tehdä sen mahdollisimman nopeasti. Mun on ollut myös opeteltava tätä eikä se ole aina helppoa. Oon meinaan kuvitellut olevani se super ihminen. Paineet on kovat joka asiassa nykypäivänä ja ehkä sitä välillä kuvittelee etten ole tarpeeksi hyvä. Mää vaan päätin että oon riittävän hyvä kaikessa mitä teen, mutta en saa tehdä liikaa asioita. Mää en tunne yhtään huonoa omaatuntoa esimerkiksi siitä, että olen ollut kaksi päivää vapaalla kotona ihan yksin. Aamut olen tehnyt työasioita, mutta sekään ei ole yhtään haitannut koska se fiilis mikä tulee kun työt on tehty on aika jees.

Oon köllötellyt sängyssä ihanan pehmeän aamutakin alla juoden aamukahvia (lämpimänä) ja katsellut ikkunasta ulos kun lunta sataa.Se on tuntunut tosi hyvältä. Oon tajunnut että mulla on ollut ihan liian vähän aikaa ajatella. Kaikki päivät on ollut buukattu aamusta iltaan, mutta nyt teen toisin.

 

 

Jokaisella pitää olla aikaa omille ajatuksille tai seurauksena todennäköisesti on paha stressi tai jonkin asteen uupumus. Ei ole missään nimessä heikkoutta ottaa omaa aikaa vaan se on  nimenomaan sitä rohkeutta. Ei kukaan jaksa nukkumatta ja esimerkiksi tämä on syy miksi lähden reissuun. Miettikää että en muista miltä tuntuu nukkua viikko putkeen niin ettei unet katkea useita kertoja yössä. Voin vaan kuvitella sitä fiilistä ja kuinka ajatukset on paljon kirkaimpina päässä.

nyt kun elämme sitä pimeimpää vuodenaikaa niin on erittäin tärkeä pitää kiinni siitä omasta jaksamisesta. Pitää muistaa että meidän ei tarvitse olla kaikissa asioissa täydellisiä. Jossain asioissa me saadaan olla ihan huonojakin. Pitää vaan osata pois sulkea niitä asioita mitkä tai mihin voi jättää menemättä. Jos joku ei ymmärrä niin mitä väliä? Mää haluan elää onnellista elämää ja päättää siitä suurimmaksi osaksi itse. Päätin ottaa alkuvuoden todella kevyesti, koska siltä nyt tuntuu. Niin monesti oon mennyt perse edellä puuhun, että virheistä on opittu. Muista välillä rakastaa ihan sinua itseäsi <3

 

Mun ihastuttava aamutakki löytyy TÄÄLTÄ* ja on vielä tällä hetkellä -33% alessa. Sängyllä olevat marmorityynyt löytyy TÄÄLTÄ* ja nekin on -36% alessa. Marmori kuosia oleva pussilakana setti löytyy TÄÄLTÄ* ja sekin on -36%. Kaikki nämä löytyvät Kodin 1* valikoimista, missä on aika kivoja sisustustuotteita. kannattaa käydä tsekkaamassa. Sielä on 4.12 asti yllätyspäivät ja paljon tuotteita todella hyvään hintaan. Shoppaile TÄÄLTÄ*

Käy lukemassa edellinen postaus: Alapään hygienia. Osaatko pestä pimppisi oikein?

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Pia kirjoitti:

    Hei. Kiitos ajatuksia herättävästä jutusta. Harmi vaan etten ehdi enempiä kirjoitella kun täällä olisi kiire nukkumaan, jotta jaksaa painaa taas seuraavan työpäivän tukka putkella superihmisenä ja olla superäiti myös työpäivän jälkeen kun haen eskati-ikäisen pojan kotia. Elämä on yhtä suorittamista ja viime viikko jo näytti et jos et pidä huolta itsestäsi, huonosti käy. Mulla kesti 5 pv hedari ja lopuksi niska/hartiat jumittui niin et nukkumisesta ei meinannut tulla mitään. Olo ei ole vieläkään helpottanut mut parempaan suuntaan. Vielä kun oppisi ottamaan työasiat vastaan vähän rennommin eikä stressaisi asioista.. Ja vastaus kysymykseesi: en ehdi ajatella ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.