Hae
Prime Life by Umppu

Mää haluan että musta tulee isona hyvä ihminen

Taustalla pauhaa telkkari ja lapset on jo nukkumassa. On ihanaa kun nukkumaanmenot on alkanut sujumaan jo vanhaan verrattuna todella hyvin. Sitä aina havahtuu välillä tilanteeseen, kun tajuaa että se yksi vaihe taas on mennyt ohi. Muistan kun vielä hetki sitten kirjoitin, kuinka voisin myydä lippuja meidän ilta showhun, mutta ne liput on jo myyty ja show on loppu. Kuinka ihanaa. Mää tänään havauhduin myös siihen kuinka painava Vikke jo todellisuudessa on. Ruoka maistuu ja suu käy kovaa vahtia. Muutama päivä ja meillä vietetään 1-vuotis juhlia. Voitteko ihan oikeesti kuvitella, että mää selvisin siitä VAUVAVUODESTA ja oon vielä ainakin toistaiseksi hengissä. Niin nopeasti se meni kuitenkin niiden kaikkien hampaiden kiristelyjen jälkeen. Viimeyönä sain myös nauttia kokonaisen yön katkeamattomasta unesta, joka toistaiseksi on harvinaisuus, mutta ehkä pian jo arkipäivää. Sen jälkeen musta varmaan tulee supermies, kuka jaksaa ihan mitä vaan. Se ajatuksena kuulostaa vielä niin epärealistiselta, että en tidäkkään mitä mulle tapahtuisi sen jälkeen kun saisin nukkua..

 

Kun vajosin pari päivää sitten mun omaan masennusaaltoon ja ryvin varmaan jossain itsesäälissä, niin elämä tuntuu sen jälkeen jo paljon paremmalta. Mulla on kaksi seuraavaa päivää vapaata ja teen niitä asioita mitä ihan oikeasti haluan. Mulla on jopa mahdollisuus nukkun molempina päivinä  pienet päiväunet, jos siltä tuntuu. Kuulostaa jo ihan luksukselta näin perheen äidin näkökulmasta. Mää oon mielessäni pyöritellyt asioita ja työkuvioita, jotka on kirkaana mielessä. Haluan edelleen toteuttaa niitä mun omia unelmia. Niitä missä en huomio kun itseni. Kuulostipa toi lause jotenkin kamalan itsekkältä, mutta sitäkin pitää vaan välillä tässä elämässä olla. Teen niin paljon asioita muiden ihmisten eteen, enkä saa takaisin edes sitä lämmintä kättä, että nyt on vain uskottava muutaman ystävän sanaan ja opetella kovettamaan itseni tietyissä asioissa.

Vaikka joskus on vaikeaa, niin kuin meillä ihan jokaisella on niin sekin on onneksi pois menevä tila. Välillä joutuu elämässä kohtaamaan asioita ja käsittelemään niitä vaikkei ne mieluisia olisikaan. Ne kuitenkin usein kuljettaa kohti sitä päämäärää, mikä omassa mielessä on. Mun pitää tehdä vaikeitakin päätöksiä ja saada ne tuotua ulos, vaikke ne aina miellyttäisi kaikkia ympärilläni olevia. Täällä me eletää kuitenkin vaan kerran ja onhan sen elämän oltava itselle mieluisaa. Vaikka elän hetkessä, niin mun on suunniteltava ainakin edes ajatuksen tasolla asioita useita vuosia eteenpäin. Mikä haluan olla sitten ihan tosi isona on sekin mielessä ja sitä kohti mennään. Mulla on paljon annettavaa muille ihmisille ja haluan jakaa sitä, mutta siitä myöhemmin lisää.

Katselin äsken uusintana yökylässä Maria Veitolaa ja Selänteiden jakson. Vaikken Sirpan kanssa kaikesta samaa mieltä ollutkaan, niin kuin joskus kirjoitin, niin sitä olen että yksi elämän suurista tavotteista on olla hyvä ihminen. Vaikka meillä olisi eroavaisuuksia mielipiteissä, tavoissa, kasvatuksessa tai missä ikinä niin ne ei silti estää ketään olemasta hyvä ihminen. Hyvä ihminen voi olla monellakin tapaa ja sitä haluan olla. Vaikka moni asia maailmassa tuntuu silkalta vääryydeltä niin tehdään se mitä meidän on tehtävissä. Ei voivotella vaan tehdään niitä tekoja yhdessä, että meillä olisi kaikilla parempi olla ja tärkeintä on muistaa että myös sinulla itsellä on oikeus siihen.

Kuvien meikki Nyx cosmetic House of Brandonilta*.  Nyxiltä on saatavilla myös ihastuttava joulukalenteri*

Cyber monday on vielä voimassa ja kaikki tuotteet 29.p asti -20% kannattaa siis hyödyntää alet 

 

 

Lue edellinen postaus: Kuinka vapauttavaa

Voit seurata mua myös instagramissa @umppu

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.