Hae
Prime Life by Umppu

Kuinka vapauttavaa!

Mun viimeisimmät postaukset on ollut mulle jotenkin henkisesti tärkeitä. En tiedä miksi, mutta mulla on niiden jälkeen ollut hyvin puhdas ja helpottunut olo. Oon saanut sanani sanottua ja kakistettua ulos mulle vaikeitakin asioita. Kun tauti on lähtenyt ja olo alkaa olemaan suht normaali, niin kaikki tuntuu jotenkin kevyeltä. Mää en oo vielä päässyt mun kalenterin kimppuun tyhjäämään sitä, mutta sen aion tehdä ensiviikolla. Ja tein nyt sen mistä oon puhunut eli varasin matkan Dubaihin…. ja me lähdetään ihan kaksin <3 me lähdetään Vilin kanssa ja voin vaan uskoa kuinka hauskaa meillä on yhdessä. V on jo niin iso ettei tarvi mua oikeastaan mihinkään muuhun, kun maksumieheksi. Tai no jos totta puhutaan niin ei edes siihen, koska hänellä on tilillä varmaan enemmän rahaa kun äidillä :).

Mää luulen et saadaan levättyä ja touhuttua yhdessä kaikkee kivaa. Voidaan vaan olla jos siltä tuntuu. En edes muista mitä on matkustaa ilman, että käsilaukku on täynnä vaippoja, tai että saan istua koneessa ihan yksin. Tää kuulostaa jo niin luksukselta, että en kestä. Lähdetään heti vuoden vaihteessa niin saa elämää heti muutokseen ja sitä kaivattua lepoa. En tarvitse nyt mitään kavereiden kanssa rilluttelu reissua ja haluan antaa aikaa myös mun esikoiselle, kuka on väistämättä jäänyt vähän vähemmälle tässä elämäntilanteessa.

Me oltiin eilinen päivä liikenteessä. Vilillä oli sählyturnaus ja tehtiin oikein kunnon turistimatka Nokian huudeille. Käytiin sielä kuuluisassa Nokian Prismassakin. Eka peli oli jo kahdelta ja toinen vasta neljältä niin pikkuisille joutu keksiin vähän muuta tekemistä välitauolla . Nyt on lapsilla joulukalenterit ja muut joulujässäkät hankittuna. Käytiin samalla reissulla Lielahti-keskuksessa minne on tullut ihana pieni pop-Up kauppa  kukkiva joulupuoti. Sielä oli ihastuttavia joulukukkia, erikoiskahveja, kynttilöitä, kransseja ja vaikka mitä. Jos asioit sielä suunnalla niin käy piipahtamassa

Tänään ollaan myös touhuttu perheen kanssa. Piipahdettiin Koskikeskuksessa katsomassa joulupukkia ja tonttukuoroa, jonka jälkeen suuntana Leos leikkimaa. Se on musta aika jees, koska kaikille lapsille löytyy jotain. Sielä paahdettiin taas tuntitolkulla meneen, kunnes lähdettiin kotiin. Nyt vain chillaillaan kotona ja ehkä saunotaan tai jotain. Oon ens viikolla poikkeuksellisesti viikonlopun töissä joten teen vaan maanantain ja sitten taas pari ”vapaata”, jolloin hoidan ne mun kaikki to do listan jutut. Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

Lue edellinen postaus: En ole kampaaja verkossa

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Helena Johanna kirjoitti:

    Voi että, ihana päätös lähteä reissun päälle kaksin Vilin kanssa, oon tosi iloinen sun puolesta! Ihanaa ja rentouttavaa reissua jo näin etukäteen! ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.