Hae
Prime Life by Umppu

Kun mummo ja pappa vahtivat lapsenlapsiaan.

Tykkään itse Skandinaavisesta sisustuksesta. Jos kuvitteellisesti ajattelen, että minulla ei olisi lapsia olisi kodin pääväri ehdottomasti valkoinen. Kun niitä lapsia kuitenkin on on materiaalit valittu sen mukaan, että meillä saa ihan rauhassa leikkiä ja temmeltää. Meidän lasten nukkumishuone on poikkeuksellinen sisustukseltaan. Huonetta ympyröi hempeät pastellisävyt. Meillä kodissa on pienemmille lapsille kaksi huonetta. Alakerrassa on huone leikkimistä varten ja ylhäällä nukkumista. Tämä on ollut ihan loistava systeemi, koska nukkumishuone pysyy näin rauhoitetuna ja sielä ei ole leluja ollenkaan.

 

Tykkään todella paljon tauluista ja valokuvista ja ne onkin ainoita asioita, mitä meidän kotona seinillä näkee. Löysin Desenion*valikoimista juuri nukkumishuoneeseen sopivat hempeät ja rauhalliset eläinaiheiset* taulut, mitkä kiinnitettiin Viken sängyn päälle niin, että se ei ylety niihin, eikä ne voi tippua sieltä. Olen aina aika arka kokeilemaan kotona erilaisia värejä, koska olen mustavalkoisen ystävä. Kuitenkin nämä hempeät sävyt sopivat meille ja tekevät huoneesta valoisan. Lapsethan eivät juuri tykkää mustasta ja valkoisesta muutenkaa ja olivat aivan ihastuneita uusiin tauluihin.

Varmasti kaikilla on kotona esine tai esineitä, millä on suurta tunnearvoa. Meillä on lastenhuoneessa mun oman mummon ja papan vanhat keittön ruokaryhmän tuolit. Mun sydämessä tuntuu siltä, että lapsilla ei ole mitään hätää, koska mummo ja pappa vartio lapsiani öisin. En halunnut käsitellä tuoleja millään, koska ne on mielestäni juuri noin täydelliset. Ne tekevät myös kivan väripilkun huoneeseen. Mulla tulee aina tuolista muistot mieleen, kun istuimme mummolassa aamupuurolla. Mummo ja pappa on nyt taivaassa, mutta päivittäin mukana sydämessäni ja muistoissa.

 

Uskaltauduin kokeilemaan hempeitä värejä myös meidän makuuhuoneeseen. Sielä toistuu koko kodissa vallitseva mustavalko teema. Pastellivärit ovat jo hetken tehneet tuloa skandinaavisiin koteihin ja ajattelin antaa väreille mahdollisuuden. Vielä ne ovat laatikoston päällä, mutta ehkä saavat vielä paikan seinältä. Hempeät ja murretut värit on oikeastaan aika rauhoittavia värejä ja sopivat hyvin myös makuuhuoneeseen. Eihän sitä vielä tiedä mitä sisustustrenit on vaikka viiden vuoden päästä. Toki aina en sisusta trendien mukaan, vaan myös käytännöllisyyden ja omaa silmää miellyttävien asioiden yhdisteleminen tuoa kotiin persoonallisuutta.

Pienillä jutuilla voi piristää sisustusta ja ne tuovat kivaa vaihtelua huoneisiin. Mulla onkin nyt tarjota teille lukijoille ihan huikea alennuskoodi Desenion* verkkokauppaa. Käyttämällä VIP-koodiani: PRIMELIFE40 saat exlusive pääsyn Desenion* Black Weekend tarjoukseen. Koodi on voimassa 21-23.11 asti. Koodilla saat ennenaikaisen pääsyn, sekä huiman -40% alennuksen. Alennus ei koske kehyksiä sekä handpicked kokoelmaa. Nyt kannattaa napata kiinni ja hankkia ne mielessä olleet taulut hyvällä hinnalla. Tässä myös oiva lahja esimerkiksi pukinkonttiin.

Lue edellinen postaus: Parisuhdeaikaa mitä se on?

-Umppu

 

 

2 kommenttia

  1. S kirjoitti:

    Lähti vähän käsistä, kun kävin katselemassa Deseniolta, että löytyyköhän sieltä mitään. Ja löytyi vähän turhankin hyvin. Koodi oli mieluinen. Mukavaa joulunaikaa teidän perheelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.