Hae
Prime Life by Umppu

Onko mulla varaa?

Mielessä pyörii jatkuvasti aurinko. Tarkoitan siis että jokainen sekuntti ajattelen, miltä tuntuisi olla lämpimässä ja nauttia auringon valosta. Vuosi lähenee loppuaan ja seuraava varattu matka on vasta toukokuussa. Siihen on vielä puolivuotta aikaa ja se on se kaikista masentavin aika odottaa. Unelmoin aina auringosta, koska se muuttaa mut ihan toiseksi ihmiseksi. Se valo antaa mulle aivan uskomattoman energian ja luovuus on parhaimmillaan. Tällä hetkellä lämmintä on vain aika kaukana. Thaimaa ei jotenkaan tunnu siltä mun paikalta, mutta Dubai kuulostaa sellaiselta, että ainakin kerran elämässä sielä on käytävä. Yrittäjyyden parhaita puolia on se, että voit pitää lomaa silloin kuin haluat, mutta mietin tässä juuri onko mulla varaa lomailla? Teen muutenkin lyhennettyä viikkoa töissä ja 5 henkisen perheen kulut on aika pilvissä. Toki mullakin on kuluja mistä voin nipistää ja elää vähän säästeliäämmin ja onhan mulle tulossa ihan kiva summa veronpalautuksiakin. Mitä jos sitä törsäis ihan vaan itteensä?

Toisaalta asialle, mikä tekee sut onnelliseksi ei tavallaan ole hintalappua. Mua ärsyttää jopa oma jatkuva valitukseni pimeydestä ja olen tottunut tekemään asioille nopeastikkin jotain, niin että valitus loppuu. Onko mulla siis ainut vaihtoehto alkaa kytsimään edullisia matkoja Dubaihin.. niitähän ei siis ole olemassakaan. Sen tiedän, että meillä ei ole mahdollista koko perheen voimin matkustaa ja ehkä en yksin uskalla lähteä kolmen lapsen kanssa ihan niin pitkälle. Olisikohan tähän mun ongelmaan mitään ratkaisua. Pitääkö mun alkaa suihkun jälkeen rasvaamaan iho aurinkorasvalla ja elää tuoksumuistilla? Juomaan töissä mojitoja ja ottaa vaan rennosti.

Mä voisin joka ilta töiden jälkeen käpertyä sohvalle viltin alle ja nukahtaa siihen. Se on mulle ihan poikkeuksellisen epänormaalia. Vaikka moni ajattelee että matkustaminen on kallista niin se antaa niin paljon enemmän. Se antaa elämyksiä ja kokemuksia ja sen avulla on mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin kulttuureihin. Suosittelen matkustamista ihan jokaiselle. Lentoja saa nykyään todella halvalla ja jos hieman tinkii majoituksesta niin edullisemmin saattaa päästä Eurooppaan, kun Helsinkiin viikonlopuksi. Mää olin ennen ihan hirvee tuhlaan rahaa ja elin aina ihan veitsenterällä. Joskus saattoi olla viikkojakin ettei ollut yhtään rahaa edes ruokaan. Muutaman pohjalla käynnin jälkeen oon opetellut hallitsemaan rahaa niin että mulla on aina säästössä, jos tulee jotain yllättävää. Mää elän oikeastaan arkena aika niukasti eikä mulla juuri mee rahaa muuhun kun ruokaan.

Kun tässä tätä tekstiä kirjoitan niin melkein voisin samalla alkaa selaileen matkoja. Kuulostaa jo paljon positiivisemmalta ja ajatus on jo jossain lämpimässä. Aina kannattaa unelmoida, koska usein silloin ne unelmat käyvät toteen. Suomessakin on jo todettu, ettei kesävaatteille juuri ole käyttöä tai ne on jo ehtinyt mennä muodista, kun ne saa päälle. Jos me tehtäisiinkin poikkeuksellinen reissu vaikka ihan Vilin kanssa kahdestaan. Nyt mun idea on jo niin hyvä, että voisin heittä tossa olkkarin matolla pari lentokuperkeikkaa ja laittaa jo valmiiksi bikinit päälle.

Ei mulla tänään muuta, kun että unelmointi kannattaa

Lue edellinen postaus: Julmia tekoja mitä en voi ymmärtää

-Umppu

13 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Hmm Dubaihin kyllä pääsee yhtä edullisesti kuin esim. Kanarian saarille 🙂 Tuttavat löysi alennettuun hintaan lennot 180€ meno-paluu matkatavaroineen parisen kuukautta sitten!

  • primebody kirjoitti:

   Okei. Muistan kun viimeksi katsoin meidän perheelle reissua niin se oli siinä 7000e.. Toki jos koko porukalla menee pitää ottaa iso huone yms

 2. Gitta kirjoitti:

  Me oltiin abt kuukausi sitten kaksi viikkoa Abu Dhabissa ja käytiin samalla Dubaissa. Voin suositella lämpimästi!! Kannattaa katsoa matkoja juuri sesongin ulkopuolelta, saattaa löytyä todella edullisesti ihan mielettömiä hotelleja. Silloin on hieman lämpimämpi, mutta se kuivaa kuumuus on jotain käsittämättömän ihanaa ? Käsittääkseni Abu Dhabi on hieman edullisempi myös.

 3. Hanne kirjoitti:

  Vink vink…tammikuussa Dubaihin pääsee muutaman euron päälle 70e/suunta. Varsin halpaa, sanoisin. Ei muuta kuin varaamaan, suosittelen paikkaa ehdottomasti.

  Nimim. 40 päivää neljänteen Dubain reissuun?

  • primebody kirjoitti:

   Oikeesti? nyt nää kommentit alkaa jo niin kutkuttaan että varmaan pakko täräyttää

 4. Jenniina kirjoitti:

  Suosittelen kyllä dubaita lasten kanssa! Me lähdetään parin viikon kuluttua perheen kanssa sinne aurinkoon jo viidettä kertaa (ite oon käyny vielä monta monta kertaa enemmän ennen lasten syntymää).. Ja kyllä Dubain lomasta saa halutessaan ihan suht edullisen laadukkaissakin hotelleissa jos jaksaa ”kytätä” huoneita ja tarjouksia vähän pitemmän aikaa. Lukeudun itse kanssa siihen porukkaan, jonka mielestä perheen kanssa yhdessä vietetylle ihanalle lomalle ei aina voi laskea hintalappua.. Rohkeasti vaan matkaa ja siellä kyllä pärjäisit varmasti yksinkin lasten kanssa!

 5. Paula kirjoitti:

  Toi on ihana ajatus et lähtisitte Vilin kanssa kaksin reissuun! 🙂 Ajattele kuin siistiä isoveljestä olisi päästä äipän kans kaksin lomailemaan ilman ”vauvoja”. Ilman päikkäriaikoja tms. Teidän tahtiin ja isompien juttuja tehden. Olis äitin kainalossa kerrankin tilaa. Ja aikamoisia muistoja reissusta 🙂

 6. Mari kirjoitti:

  Ahahahhhah! Hitsi miten hauska postaus! ? Ihana. Mä suosittelen kanssa ehdottomasti lähtemään ihan Vilin kanssa kahdestaan, jos se vaan Juusolle passaa. Mun mielestä rahaa ei ihan kamalia summia kannata makuuttaa tilillä, koska ihan oikeasti, huomenna me voidaan olla jo poissa. Toki pahanpäivänvara on asia erikseen. Eli kannattaa elää ja tehdä sellaisia asioita, mistä sä saat energiaa elämääs! Eli go for it! Haaveilen vaan tuosta sun rohkeudesta! <3

 7. Henna kirjoitti:

  Mahtava idea Vilin kanssa kahdestaan reissuun! Olisi varmasti pojalle ikimuistoinen kokemus ? Sinä, jos kuka, ansaitsisit breikin auringossa, joten vahva suositus matkan varaamiselle!

  Blogisi on mun ehdoton lemppari, oot kyllä huippu!

 8. taika kirjoitti:

  Mistä noita halpoja reissuja bongaa? Hei kertokaa pliis! Siis ihan konkreettisii nettiosoitteita mistä noita löytyy.

 9. Sandy kirjoitti:

  Norwegian lentää Dubaihin edullisesti, ja jos tekee omatoimiloman, säästää mukavasti. Itse olin ystävän kanssa viime maaliskuussa ensin alkuloman Ajmanin emiraatissa, josta löytyy suht. edullisesti upeita luksushotelleja, joilla on oma ranta. Me majoituttiin Kempinskissä, jota voin lämpimästi suositella. Dubain kentältä tonne matkaa taksilla n. 45 min. Dubaissa vastaavien hotelleiden hinnat on pilvissä. Loppulomasta käytiin kuitenkin tsekkaa myös Dubai, joten ranta- ja kaupunkiloman yhdistäminen on helppoa tuolla <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.