Hae
Prime Life by Umppu

Julmia tekoja mitä en voi ymmärtää

Kun kyse on lapsiin kohdistuneesta väkivallasta en voi ymmärtää. En voi ymmärtää asiaa miltään kantilta. Kuka ihminen on niin helvetin sairas että puukottaa kuoliaaksi oman lapsensa?  Varmaan jokainen on jossain mediassa törmännyt tähän aivan kamlaan juttuun, jota ei halua todeksi edes uskoa. Lapsi joka on vielä ihan taapero isässä on joutunut kokemaan aivan uskomattoman sairaan ja karun kohtalon. Lapsi joka tuskin omilla teoillaan on voinut satuttaa aikuista ihmistä niin paljon, kun aikuinen ihminen satutti häntä. Jos klikkiotsikoihin on luottamista niin tämä samainen hullu on kaapannut lapsensa Karibialle ja pahoinpidellyt lapsen äitiä.. Hän on myös pahoinpidellyt toista lastaan. Hän on luvatta ottanut lapsen mukaansa hänen kotoaan.

Jos mulla menee lasten kanssa maltti ja huudan, niin voisin samalla purskahtaa itkuun, koska jo pelkkä huutaminen tuntuu niin pahalta. Eikö Suomessa ymmärretä asian vakavuutta? Miksi tälläisestä asiasta ei joudu ihan rehellisesti vankilaan? Miksi näitä ihmisiä suojellaan. miksi ne jotka aiheuttavat toisille ihmisille kärsimystä eivät joudu itse kokemaan samaa?  Jo se että liikut pienen lapsen kanssa ja sulla on ylipäänsä puukko mukana kertoo siitä, että sulla ei oo kaikki kunnossa. Harvoin sitä puukkoa leikkipuistossa tarvitsee?  Sanokoot kuka mitä tahansa mutta teko on raaka ja todella julma. Ihmisen joka tuollaisen teon pystyy toteuttamaan  pitää olla täysin tunteeton.

Kukaan täys järkinen ei satuta omaa lastansa. Ne arvet ei lapselta kuole koskaan. Lapsi syyllistää itseään ja kuvittelee että hänessä on vika. Hän ei riitä sellaisena kun on. Mulla menee aina niin tunteisiin nämä lapsiin kohdistuneet väkivaltateot. Lööpeissä puhuttiin että isä on Ranskan kansalainen. Miten olisi karkoitus maasta?

Kuvaus Noora Näppilä

Kuvaus Noora Näppilä

Vaikka kaikilla lapsilla on se isä ja paljon nyt tapetilla ollut isänpäivä ja henkilön ja ties minkä päivä niin tämän tapahtuman perusteella ei todellakaan kaikki ole oikeutettuja juhlimaan sitä päivää. Ihmettelen tässä tapauksessa kuinka isä sai tavata lastansa (edes valvotusti) koska oli jo aiemmin pahoinpidellyt  toista lastaan. Jos lastaan kerran lyö mikä estää ettei se toistu? Viaton lapsi mikä ei voi estellä tekoa millään tavalla joutuu uhriksi. Lapsi joka joutuu kärsimään aikuisen ihmisen raivosta ja väkivallasta..

Mun sisällä kiehuu raivo, viha ja ärsyttää kun en voi tehdä asialle yhtään mitään. Mää en tunne mitään empatiaa tätä puukottaja Isää kohtaan.. Mää en voi kuvitella miltä niistä ihmisistä tuntuu, jotka on nähnyt tapahtuman. Väitän että normaali ihminen ei pysty asiaa pois sulkemaan mielestään hetkeen. Mitenkä ne poliisit, jotka ovat menneet paikalle, missä on silvottu lapsen ruumis? Mua ahdistaa, pelottaa ja oksettaa samaan aikaan. Me niin täällä esitämme olevinaan turvallinen maa. Meillä on kaikki hyvin jne. Kyllä nyt ollaan jo kaukana siitä.

Lue edellinen postaus: Vain yksi päivä

-Umppu

3 kommenttia

 1. E kirjoitti:

  Ihminen on sairain laji mitä maapallolla elää. Tosi surullista ja oksettavaa.

 2. Jenna kirjoitti:

  Teko on niin sanoinkuvailemattoman järkyttävä, että ainakaan omat ihmisaivoni ei kykene käsittelemään kyseistä asiaa. En ihmettele että kriisiapua on tarvinnut monet ihmiset ympäri maan, vaikkeivät tekoa ole nähneetkään….. Saatika ne, jotka ovat olleet tilanteessa mukana…… Aivan KAMALAA.

 3. Memmu kirjoitti:

  Kyllä tuli itsellekkin niin hirveä suru pienen lapsen puolesta…
  En ymmärrä miten kukaan voi tuollaista tehdä. Itkin kun luin uutisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.