Hae
Prime Life by Umppu

Vain yksi päivä

On ollut taas aika tapahtumarikas viikonloppu sanoisinko. Lauantaina olin Vilin joukkueen mukana akro kisoissa huoltajana ja siitä oltiin sovittu ystäväperheen luona ulkoporeita. Meillä on lapset ollut vähän räkäisiä ja eilinen ilta menikin mukavasti sellaista ”tärykalvo puhkee” huutoa kuunnellessa. On kamalaa kun lapsi sairastaa ja et voi tehdä mitään. Varsinkin pienet lapset, kun ne usein vaan itkee ja haluaa olla sylissä. Mikään ei oo hyvin eikä yötkään oikein mee iisisti.

Meillä oli eilen Koskisen kanssa vähän kommunikointi ongelmia ja mua aamulla vitutti koko isänpäivä. Lapset oli tehnyt lahjoja ja käytiin laulamassa mutta pekoni jäi tällä kertaa kaupan hyllylle. En jaksa näytellä jotenka poistuin alakertaan vähin äänin.

Kuvaus Noora Näppilä

Kuvaus Noora Näppilä

Meillä oli oikeasti päivä että kaikki on kotona eikä mitään muuta ohjelmaa kun isät vastaan pojat sählypeli. Mulla pyörii nyt neljäs kone pyykkiä ja toinen kierros tiskiä. Vitutukseen on muuten hyvä siivota. Tulee heitettyä paljon herkemmin kamaa pois. Mää sain tänään ihan super paljon aikaiseksi. Siivosin meidän rappusten alla olevan varaston ja roskiin lähti 4 jätesäkkiä tavaraa. Saan melkein orgasmin kun tavaraa katoaa ja siitä tulee niin vapautunut olo ettette uskokkaan. Jatkan kokoajan mun konmaria niin, että se on meidän perheelle sopiva.

Sain kaikille tavaroille paikan ja varastossa mahtuu jopa kulkemaan. Mun pikkusisko on innokas kierrättäjä ja se aina kertoo mulle missä on mikäkin keräys ja mitä sinne voi lahjoittaa. Olen osallistunut jo muistaakseni 4 kertaa Karjala keräykseen, minne saa laittaa tekstiilejä. Sinne lähti taas kolme ikean kassia tavaraa. Laitoin paljon pieniä lastenvaatteita, sukkia, liinavaatteita, omia vaatteita ja ne ottaa sinne myös alusvaatteita. Laitoin sinne hirveen kasan sukkia, pikkareita ja imetysliivejä. En nyt tarkoita mitään pierun polttamia vaan sellaisia, mitkä ei oikein sopinut omaan vartalon malliin. Sain siis melkein yksiön verran kadotettua meiltä tavaraa pois.

Kuvaus Noora Näppilä

Kuvaus Noora Näppilä

Kuvaus Noora Näppilä

Tyhjäsin myös meidän vaipparoskiksen, mikä tursus jo yli äyräiden. Siivosin keittiön ja sain jopa tilaa tasoille. Meillä on kotona ihan super vähän laskutilaa missään ja siks tuntuu että kotii on aina sotkussa. Järjestin kaikki paperit ja raivasin kaapista tilaa niille niin että kaikki on helppo löytää.

Lapsethan suhuutti kokoajan nilkoissa ja siksi touhuaminen oli vähän hidasta. Ja ettei tästä päivästä meininki lopu niin käytiin Viken kanssa lääkärissä ja korvatulehdushan se sielä ja ihan molemmissa korvissa. Saatiin antibiootti ja huomenna Vikke menee mummolle hoitoon. Onneks saatiin lääkkeet heti ja iltaa kohden alkoi jo näyttään siltä että lääkkeet alkaa vaikuttaan. Kuumetta ei ollut vaan vähän lämpöä. Toivon kädet ristissä että yö menisi edes jotenkin iisisti.

Kello on nyt puol 10 ja lösähdin sohvalle. Ennen sitä imuroin ja vielä olisi viikattavaa pyykkiä. Huomenna taas pirteenä uuteen työviikkoon.. #oispalomaa #saispanukkua #mikävapaappäivä

Lue edellinen postaus: Mikä jalankulkijoissa ärsyttää

6 kommenttia

 1. Ellu kirjoitti:

  Umppu oot super! Rakastan lukea sun blogia. Niin virkistävää lukea rehellistä ja samaistuttavaa tekstiä.

 2. marran kirjoitti:

  Mä aina käyn katsomassa, että oisko tullut uusi postaus. Taas pystyin niin samaistumaan. Meilläkin 2/3 ipanasta korvatulehdus ja niiiin tiedän tuon tunteen, kun saa tavaraa vähemmäksi. Ihan ku ilma kiertäis paremmin ja happea ois enemmän. Kiitos hauskoista ja rehellisistä postauksista. Ja siitä et saan lukea näitä melkein joka päivä.
  ….pierun polttamat pikkarit!!????

 3. Katja kirjoitti:

  Olisi kiva kuulla tästä Vilin akro harrastuksesta lisää. Minulle tämä on ihan uusi laji.

 4. Suurperheen äiti kirjoitti:

  Ei nyt liity tähän postaukseen mut ootko jossain jo kertonut sun uudesta autosta?
  Meillä mielessä auton vaihto ja tällä hetkellä suunnitteilla toyota, niin jos sä laitoit sen niin kiinnostais kuulla mielipide autosta!
  Ja myös että onko automaatti/manuaali yms!

  Ja tsemppiä sinne sairasteluihin!

  • primebody kirjoitti:

   En oo vielä tehnyt auto postausta. Nyt on ollut niin samperin pimeää etten oo saanut otettu kuvia ja autokin on nii paskanen 🙂 Mutta siis liputan toytta veroson puolesta ja nimenomaan automaatin

 5. Suurperheen äiti kirjoitti:

  Kiitti vastauksesta!
  Mies menossa huomenna hakemaan meille juurikin automaatti versoa, jännää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.