Hae
Prime Life by Umppu

Inspiroiduin tänään!

 

Nyt oli taas se PERJANTAI eli mun iki oma vapaapäivä, milloinka saan tehdä tavallaan mitä haluan. Toki herään aamulla normaalisti lasten kanssa ja hoidan aamurutiinit, mutta mitäs sitten tapahtuu…

Mulla oli tänään fustra ”viimeistä kertaa. Fustra tehdään aina erilaisina paketteina ja mulla on nyt oliko ehkä 20 kertaa takana. Tietenkin aion jatkaa sitä, koska se on tuonut mun elämään ainoastaan hyvää. Mieli, fiilis sekä olemus on kohentunut huomattavasti. Tehtiin samat testit mitkä alussa ja kehitys oli mennyt hyvin eteenpäin. Koko kroppakin tuntuu nyt ihan erilaiselta. Ja hei… pääsen kyykystä ylös ilman käsiä 🙂 Musta vihdoin tuntuu siltä että alan olemaan taas itse omassa kehossani, eikä keho ole kenenkään muun omistuksessa tai käytettävissä.

Me ollaan suunniteltu meidän portaisiin pientä pintaremonttia ja tänään oli se päivä, kun mulla oli mahdollisuus käydä valitsemassa niihin uusi pintamateriaali. Tampereella Kuokkamaantie 55 sijaitsee pinnoitekauppa Betonileimasin, missä oli vaikka mitä.


 

Inspiroiduin kaupassa ja mukaan lähti sieltä rappusten pinnoiteaineen valinnan  lisäksi kaikkea muuta. Sielä oli vaikka minkälaisia eri pinnoitemateriaaleja. Meillä on töissä sekä kotona hieman akustikka ongelmaa ja siinä se vastaus oli mun silmien edessä. Akustiikkatapetti. Aivan törkeen hieno seinälle laitettava materiaali, mikä sekoitetaan veden kanssa, joka työstetään suoraan seinään. Siinä oli vielä mukana sellaisia maltillisia hilehippusi, jotka suorastaan huusivat mun nimeä niihin kohdistettujen valojen alla.

Olenko ainut kenenkä mielestä akustiikkalevyt on ”rumia” ja ihan törkeen kalliita? Tämä on huomattavasti sekä edullisempi, että tyylikkäämpi sekä modernimpi vaihtoehto! Väri vaihtoehtoja oli paljon erilaisia. Töihin valitsin mustan, missä on pientä hopeaa hilemäistä juttua joukossa ja kotiin valkoisen. Soitin kaupasta sekä töihin että Juusolle mittoja varten. Töistä sain heti vastauksen (niinkuin aina) ja Koskiselta perus: älä ny vaan tilaa mitään ettei mee taas vituiks. Toi on siis lause mitä se käyttää aina. Toisaalta turha, koska teen aina oman pään mukaan. en oikeesti edes muista koska olisin ihan rehellisesti inspiroitunut ja fiilistellyt ihan ajan kanssa. En muista koska olisin rauhassa yksin saanut tehdä valintoja ja miettiä mielessä valmiita lopputuloksia. Olin aivan hurmiossa.

 

 

Oon jo pitkään miettinyt sekä näitä kotona olevia kammotus portaita, sekä akustiikka ongelmaa ja pääsin siis molemmista melkein eroon. Palvelu liikkeessä oli ihan loistavaa (laitan kuvia myöhemmin lisää) ja varmasti asiointi ei jäänyt viimeiseksi kerraksi. Mulle kodin pienet jutut tuo paljon positiivista fiilistä ja sitä todellakin nyt tarvitaan tähän harmauteen. Ehkä mun lomamatka unelmointi siirtyi taas kaks päivää eteenpäin.

Kun pääsin kotiin tältä aamun fiilistelyltä niin menin nukkuun. En tiedä mitään parempaa, kun oma sänky ja hiljainen koti. Nukuin niin sikeästi että. Oli ihana ihana rehellisen oikeasti oikasta ja olla vaan ihan itseni ja omien ajatusteni kanssa. Jollekin tämä on ihan normi juttu ja kuuluu arkeen, mutta mulle aivan totaalisen harvinaista herkkua ja tähän on mahdollisuus ollut tyyliin kerran aiemmin tänä vuonna.  Ehdin muutaman rästihomman tekeen myös tänään, mutta muut sai odottaa.

Me lähdetään huomenna aamusta Kurikkaan Vilin akro kisoihin ja oon lupautunut huoltajaksi. Siinä on hyvin bussimatkalla ehkä aikaa hoitaa muutama s-posti jos työtehtävä antaa myöden. Eli ne jotka jä tänään päiväunien takia edelleen rästiin…

 

Herättyäni kävin hakemassa lapset päikystä. Ajattelin että se on iloinen yllätys, mutta molemmat huusi kurkku suorana. Ilmeisesti ei kannata poiketa rutiineista..  Molemmilla pikkuisilla vähän nenä vuotaa ja ääni on maassa. Pitää toivoa että aamulla fiilis olis parempi. Tänään mulla on vielä luvassa puhujanrooli MIB tapahtumassa.

Huulipuna House of Brandonilta täältä* 

Lue edellinen postaus: Ahdistaako?

 

2 kommenttia

  1. Lukija vuodesta 2013 kirjoitti:

    Vitsit oot kaunis noissa kuvissa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.