Hae
Prime Life by Umppu

Ahdistaako?

 • Olenko ainut, kuka voisi käpertyä viltin alle ja nukkua seuraavan 6kk ja herätä kesään? Mää en tiedä mitenkä selviän tästä pimeästä ajasta. Nukutan juuri lapsia ja kuuntelen kuinka sade raiskaa meidän peltikattoon varmaan kohta reijän.

Mää mietin ainakin kerran minuutissa minne voisin matkustaa ja voisinko vaan lähteä. Koitan imeä aurinkoa somesta ja lomalla olevien kuvista, mutta se ei riitä koska tarvitsen enemmän. Hain eilen apteekista megapakkauksen d-vitamiinia hätäpäissäni jos se edes yhtään piristää.

Mulla on muutenkin ollut pari päivää hieman vaikeaa ja sekin masentaa. Kärsin ihan järkyttävistä vatsa krampeista ja ennen kun varasin lääkäriä niin mietin että mitä jos..  Mulla on ollut munasarjassa iso kysta ja ajattelin että se tekee mulle näitä oireita.  Kivut oli niin kovat että makasin sohvalla ja itkin kaksinkerroin. Yrittäjänä ei muu auta kun naama täyteen lääkkeitä ja töihin. Sain illaksi gynen missä selvisi että kaikki oli kunnossa. Lääkäri kuitenkin sanoi että näyttää siltä että umpisuolessa on jotain.. mulle määrättiin antibiootti ja kipulääkkeitä ja ohje oli että jos kipu pahenee niin suoraan sairaalaan. Kyse oli ehkä mahdollisesta alkavasta umpisuolentulehduksesta

Tässä myös syy miksi voisin vaan olla sielä peiton alla ja herätä siihen kesään. Vaikka kuinka mulle sanottaisiin että on vaan asenne kysymys niin ei auta. Mulla on ihan rehellinen asennevamma asiaa kohtaan. Mua ei kukaan saa koskaan rakastamaan kylmää ja harmaata vesisadetta… Ei huvita sitten mikään ja voisin vaan nukkua.

Lähtiskö joku mun kanssa lämpimään? Onko mulla kohtalotovereita? No ei kai tässä muu auta kun kaivaa ne mun korvalamput kaapista ja koittaa vaan kestää ja suoriutua. Vituttaa silti.

Edes jotain valoa tän harmaan keskelle on mun uus tukka. Testattiin Vilman kanssa mulle uutta suoraväriä ja nyt on vaalean pinkki. Tykkään mun uudesta tukasta, vaikka mietinkin että onko vähän hassua olla 34-vuotias perheen äiti vaaleanpunaisilla hiuksilla???

No toisaalta mussa on hassua moni muukin asia, jotenka miksei. Ja jos koitan vielä olla todella positiivinen niin mulla on huomenna vapaapäivä uhan yksin. Mun on pakko nukkua tätä univelkaa pois, koska pää ei enää pysy mukana menossa. Aamulla mulla on fustra, mutta sen jälkeen kalenteri on ihan tyhjää täynnä. Maksoin jo tänä aamuna laskut niin sentäs se ei sitten vit…a huomenna. Huomenna oon muuten yhtenä panelistina keskustelemassa asiasta äidit ja bisnes ja mitenkä sen voi yhdistää. Tapahtuma on MIB:in järjestämä. Nyt vaan nukkuun että jaksaa taas huomisen

-Umppu

 

13 kommenttia

 1. Justina kirjoitti:

  Haha, tääl on yks 42v vaal.pinkkipäinen perheenäiti :’D hyvin menee. Ja todellakin voisin nukkua kevääseen! Vihaan tätä aikaa! Väsyttää ja masentaa. Meillä ei ees tuu ikinä olemaan varaa matkustaa mihinkään
  Koita jaksaa ja paranemisia!

 2. Tiina kirjoitti:

  Hei! Onko sinulla ärtyneen suolen oireyhtymä? Minulla se saa aikaan tuollaisia todella kivuliaita vatsakramppeja ja vääntelyitä. Ainoastaan ruokavalion karsiminen fodmap-listan avulla auttaa. Tsemppiä kovasti!

  • primebody kirjoitti:

   Se vaiva on mulla ollut jo pitkään hyvässä jamassa ja nää kivut oli jotain ihan muuta.

 3. Tiina kirjoitti:

  Heippa!
  Kuulun samaan ryhmään kuin sinä, mä vihaan tätä pimeyttä yli kaiken.
  Ja jos vain pystyisi niin muuttaisin lämpimään ☀️☀️. En yhtään ihmettele että ihmiset masentuu tästä pimeydestä. Koitetaan kestää, onneksi kohta on joulu??

  • primebody kirjoitti:

   No niimpä. Se edes että satais lunta ja valoa tulisi sitä kautta, mutta ei…

 4. Anna kirjoitti:

  Tumman ruskeat hiukset passaa mielestäni sinulle parhaiten. Tyylikkäimmät 😉

 5. Johanna kirjoitti:

  Ihanat hiukset, vaikka ikää on 34!! Itse oon 38 ja mul on lilat hiukset. Ikä on vaan numeroita. Nyt 38 vuotiaana tunnen olevani nuorempi kuin 25 vuotiaana!

 6. Reissari 26 kirjoitti:

  Ah juuri palasin vuoden reissulta auringon alta ja ajattelin josko sitä jaksaisi nyt tämän syksyn ja talven yli mutta ei. Vaikka kuinka tuntuu joka puolelta kuulevan että sitä kuinka se on asenteesta kiinni niin tää väsymys vie vaan voiton 😮 Sen verran on asennetta että aion taas kerätä rahat kasaan ja lähden uudelleen. Hiukset on ihanat ja totta hitossa sun ikäisellä perheen äidillä voi olla ja pitääkin olla noin makeet hiukset 🙂 Itsekin sävyttelin tälläsen kuparisen blondin vähän tonne pinkimpään sävyyn. Voimia tähän pimeydessä vaeltamiseen <3

 7. himpsis kirjoitti:

  Mä olen vakavasti harkinnut kirkasvalolampun ostamista. Vielä en ole sitä tehnyt, mutta kyllä se to do -listan yläpäässä on. Ellei tässä nyt jotain ihmettä tapahdu.

 8. Maikkis kirjoitti:

  Muistanko väärin vai kirjoittelitko joskus, että sulla todettiin endometrioosi?

 9. Essi kirjoitti:

  Hei. Tuohon valvomiseen.. tuli mieleen..kun sun lapset valvoo öisin ja ainakin nuoremmalla usein posket punoittaa..oletko ajatellut olisiko taustalla esim.allergiaa.? Meillä lapsi oli enkeli päivisin ja öisin valvoi.. kunnes löytyi allergia niin nyt nukutaan 12h yössä. .kun ollaan oikealla ruokavaliolla. Voimia arkeen!!

  • primebody kirjoitti:

   Noi posket on ollu vasta nyt ka itse yhdistän sen hampaisiin. Esim taas viime yö oli tosi jees panadollilla. Kolme hammasta puhkee samaan aikaan, mutta toki allergia ei oo pois suljettu. Pitää seurailla. Meillä ei oo kenelläkään mitään… toki EE ei sitä pois sulje

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.