Hae
Prime Life by Umppu

Voiko alapäätä rakastaa?

 

Meillä jokaisella on  oma intiimikumppani, jota meidän pitäisi oppia rakastamaan juuri sellaisena kuin se on. Omalla kohdalla se on ollut yksi tärkeimpiä ruumiinosiani. Se on alapää.  Muistan sen päivän, kun mulla alkoi kuukautiset ensimäistä kertaa ja koin silloin kasvaneeni naiseksi, vaikka itse naiseudesta ei  silloin vielä ollut harmainta hajua.  Intiimikumppani jonka kanssa elämme läpi koko elämän muuttaa vuosien varrella muotoaan ja tarpeitaan. Se on aika pitkälti asia mikä määrittää oman seksuaalisuutemme. Ainakin omalla kohdalla se on tuottanut paljon iloa, nautintoa ja onnellisia hetkiä elämääni. Olisi kamala ajatella, että minulla ei olisi sitä ollenkaan. Paljon olisi jäänyt hyviä ja unohtumattomia asioita kokematta.

Kuva Noora Näppilä

Kuva Noora Näppilä

Intiimikumppanini on näytellyt viimeisien vuosien aikana todella suurta roolia elämässäni ja mahdollistanut osittain yhden suurimmista unelmistani … äidiksi tulemisen. Olen siitä joka päivä todella kiitollinen. Tekisi aina välillä mieli huikata kiitos, mutta ehkä se ajatuksena riittää.

Moni laiminlyö elämän aikana intiimikumppaniaan, vaikka näin ei saisi olla. Sitä kuuluu helliä ja pitää hyvänä. Sen pitää antaa nauttia elämästään, koska usein sen kautta olemme onnellisempia ihmisiä. Se vaikuttaa niin moneen asiaan meidän elämässä. Silläkin on suuret tunteet, jotka viestittyvät meidän aivoihin. Joskus intiimikumppani haluaa ottaa ihan reenosti ja chillailla ja joskus sillä on kova meno päällä. Se on elänyt nuoruuden huuman ja on nyt omassa elämässäni asettunut aloilleen. Kai se joskus muumioitua ken tietää. Mihinkäs tässä on kiire valmiissa maailmassa.

Kuva Noora Näppilä

Intiimikumppani kertoo meille mistä se tykkää ja mistä ei ja hänen toiveita kuuluu kunnioittaa. Sitä ei koskaan pidä pakottaa mihinkään mihinkä se ei ole valmis. Jos se haluaa olla ihan rauhassa niin sille pitää antaa aikaa 🙂 Eihän kenelläkään ole aina fiilistä 🙂 Joskus sen pitää antaa palautua raskaasta suorituksesta. Sinä tunnet parhaiten oman intiimikumppanisi ja olet sen ääni, jolla voit kertoa millä tuulella se mikäkin päivä on 🙂 Mulle on ihan ok ja luontevaa puhua alapäästä, koska arvostan itseäni kokonaisena.

Lue Asanista lisää täältä

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.