Hae
Prime Life by Umppu

Epätasaisen ihon meikkaus

Mun ihoni on väriltään todella epätasainen ja siksi käytän meikkiä esimerkiksi töissä. Kotona en meikkaa koskaan, koska en vaan jaksa enkä koe sille tarvetta. Myöskin lapset on niin paljon mulla sylissä, enkä halua että meikki tarttuu heidän vaatteisiin. Jos en käytä meikkiä esimerkiksi töissä tai silloin kun olen julkisesti esillä koen olevani epäsiisti. Meikki myös suojaa omaa herkkää ihoani. Joskus joku kommentoi, että voi kuinka oppisit nauttimaan meikittömyydestä, ja käyttäisit vaan ripsiväriä.. Nautin meikittömyydestä, mutta kotona ja kun työskentelee kauneudenhoito-alalla niin koen, että siihen kuuluu huoliteltu ulkoinen habitus.

Aloitan aina meikin kosteusvoiteella. Annan sen hetken imeytyä. Olen huomannut, että voiteet imeytyvät paremmin iholle nyt kun olen keskittynyt sen hoitamiseen enemmän.

Mulla on paljon erilaisia tuotteita mitä käytän meikkipohjaan ja jaan muutamia itse hyväksi havaittuja tipsejä. Käytän aina ensimäisenä poskipäille ja kaikkiin punottaviin osiin vihreää voidemaista peiteväriä*. Sen jälkeen lisään valot ja varjot, josta lähden työstämään meikkipohjaa.

 

Mulla on ollut jo hetken käytössä Nyx:in mattameikkivoide*, mikä pitää (mun rasvoittuvan) ihon tähän asti pisimpään freesinä. Kiinnitän aina meikin puuterilla*. Puuterin jälkeen viimeistelen vielä meikin puuterimaisella valo ja varjo paletilla*. Lisään aurinkopuuterin, poskipunaa* ja pohja on valmis.

Tämä meikki on tehty Blog Awards gaalaan ja poikkeaa hieman vahvuudelta siihen arkimeikkiin. Pohjan teen kuitenkin aina samalla tavalla arjessa vaan kevyempänä versiona. Nyt olen opetellut hieman käyttämään shimmereitä, mutta olen niiden kanssa aika varovainen. Ne ei mielestäni kovin hyvin sovi keski-ikäiselle naiselle. Ehkä juhlissa, mutta ei arkena….

 


Silmissä käytin pohjalla kuparimaista* luomiväriä, mitä tummensin ruskealla. Testasin ensimmäistä kertaa NYX:in voidemaisen yelinerin*, mikä oli todella hyvä ja helppo käyttää ja nimenomaan kunnon musta. Huulilla mulla on laivalta hankittu Lancomen* mattapuna. Usein mattapuna vanhentaa, mutta hyviä puolia siinä on, että se ei mene juonteisiin. Tämä puna lähti myös helposti pois.

Olen todella laiska meikin pesijä ja helpotuksen olen saanut meikinpuhdistusliinoista. Ne on näppäriä ja irroittaa vahvemmankin meikin. Ripsipidennyksien ansioista meikin pesu/puhdistus käy nopeasti. Pakko myöbtää, että en millään jaksaisi pestä joka ilta ripsivärejä pois kasvoilta.

Voin lämpimästi suositella Nyx meikkejä ja niitä nyt jo kauemmin ja laajemmin testaneena takaavat todella hyvän hinta/laatu suhteen.  Meikkejä voit shoppailla House of Brandonilta*

Sielä on nyt myös hyviä  tärppejä ALE* 

 

 

Lue edellinen postaus: Arjen luksusta nopeasti

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.