Hae
Prime Life by Umppu

Arjen luksusta nopeasti

 

Lapsiperheissä arjen hektisyyden kanssa saa taistella päivittäin. Meillä tavallisena arkipäivänä ei vaan ole yksinkertaiseksi kaiken muun härdellin lisäksi käyttää tolkuttomasti aikaa ruoan valmistukseen. Myös me vanhemmat olemme usein rehellisesti sanottuna poikki työpäivän jälkeen. Koitamme kuitenkin tarjota kotona mahdollisimman monipuolista ruokaa. Aina ruoan kanssa on tarjolla vihanneksia tai hedelmiä, joita lapset napsivat myös välipalaksi.

Usein teemme pastaa, riitä tai perunaa ja lisukkeena toimii liha, kana tai kala. Ruoassa pitää olla makua ja käytän lähes aina jauhelihan maustamiseen Maggin liemikuutioita.

Tässä on kuvia meidän perheen normaalista ja helposta arkiruoasta, mikä valmistuu noin 10 minuutissa. Pannulla paistettu jauheliha ja keitetty pasta. Jauhelihan joukoon on laitettu hieman paprikaa ja sipulia ja tilkka kermaa.

Arkeen saa ripauksen luksusta kattamalla pöydän nätiksi. Meillä kokkaa molemmat äiti ja isä ja olenkin aina peräänkuuluttanut, että se olisi molempien vanhempien osattava asia. Vaikka myönnän olevani huomattavasti heikompi kokki, niin ei meillä vielä kukaan ole nälkään kuollut.

Jos molemmat vanhemmat osallistuvat ruoanlaittoon, ei se kaadu aina vain toisen niskaan. Joskus on myös itsestä ihanaa istua valmiiseen pöytään. Sekin on sitä arjen luksusta.

 


 

Muistattehan että teillä on vielä hetki aikaa osallistua Maggin järjestämään kilpailuun:

1. Kilpaliuun voit osallistua sekä 16-palan liemipakkauksissa olevalla koodilla osoitteessa maggikisa.fi
2. Postaamalla Maggi-aiheisen kuvan hashtagillä #maggikisa.

Palkinnot
Pääpalkintona arvotaan kaikkien kilpailuun/arvontaan kampanja-aikana osallistuneiden kesken kokkauskurssi Kari Kape Aihisen kanssa. Palkinnon voi voittaa itselleen sekä 3 kaverilleen. Tämä pääpalkinto arvotaan 10.12.2017.

Lisäksi kampanja-aikana arvotaan joka viikko sekä koodin että somen kautta osallistuneiden kesken yhteensä 4 kpl uusia Kape Aihisen Kape 24h –kirjoja ja 4 kpl Maggi-tuotekasseja.

Reseptejä
Herkullisia Maggi-reseptejä löytyy Maggi Suomen facebook-sivuilta. Kannattaa seurata!!

Mukavaa viikonloppu -Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.