Hae
Prime Life by Umppu

Tänään rapisee palkintoja

Tänään on taas se päivä kun sosiaalisen median vaikuttajat palkitaan. Luvassa siis on Blog Awards gaala, mikä järjestetään Helsingissä A-Lehdillä. Gaalassa palkitaan raadin valitsemia bloggaajia ja tubettajia. Viime vuonna sain kunnian olla ehdolla perhe gatekoriassa, mutta tänä vuonna ei ehdokkuutta valitettavasti tullut. Gaala oli ainakin viime vuonna todella upea ja ilta päätty mahtavaan ilotulitukseen. Olin silloin viimesilläni raskaana, jotenka kotiin lähdettiin aika ajoissa. Sama tostuu tänäkin vuonna. Mulla on huomenna vapaapäivä ja haluan nauttia siitä perheen kanssa, enkä krapulassa.

Lähdetään Tampereelta matkaan Pajusen Piian ja hänen siippansa Johanneksen kanssa. Piia on muuten ehdolla ja toivottavasti tärpää. Mulla oli pieni koira haudattuna, koska tarvitsin kuskin ;). En sillä että juhlisin aamuyöhön vaan valvomisien takia pimeällä ajaminen ei vaan houkuta.

 

 

On kiva joskus ihan kunnolla pukeutua ja rakastuin tähän mekkoon ensi silmäyksellä. Vihdoin keskivartalolta lähtenyt ne pahimmat raskauskilot ja voin pitää vartalonmyötäisiä mekkoja.

Chiara Fotrhi mekko TÄÄLTÄ*

Juhalmekkoja löydät lisää kattavasta valikoimasta TÄÄLTÄ*

olin niin laska, että hyödynsin työsuhde-etua ja kävin Vilmalla laitatuttamassa hiukset. Aamu oli niin kiireinen, kun piti kukonpierun aikaan käydä suihkussa ja siitä lähdettiin Viken kanssa päiväkotiin tutustumaan. Sielä se oli kun kala vedessä ja kaikki meni oikein hyvin. Vikke ja Vivian saa olla samassa ryhmässä, mikä varmasti helpottaa päiväkodin alkamista ihan meillä kaikilla.

Tämä on taas nyt yhden vaiheen loppu ja toisen alku. Jotenkin ajatus, että kaikille lapsille on joku hoitopaikka on toisaalta kovin helpottavaa tämän kaiken säätämisen jälkeen. On todella haastavaa yhdistää kaksi työssäkäyvää ihmistä ja lapsen hoito.

 

 

Ainakun on juhlat tiedossa niin sehän on varma, että naamassa on ainakin yks järkyttävä finni. Mulla kävi niin, että kasvoille nousi aamulla ihan hirveä ihottuma. En tiedä mistä se johtui, mutta ei siinä muu auta kun läiskiä meikkiä naamaan.

Oon jo hetken käyttänyt NYX:in meikkejä ja haalin niitä jatkuvasti lisää. Niissä on mun mielestä hinta/laatusuhde todella kohdillaan. Meikkejä voit tilata House of Brandonilta. Myös siveltimet on ihan huippuja. Tulossa pian meikkipostausta.

Kohta on aika lähteä ja alan tässä laittamaan kamoja kasaan.

Shoppaile NYX meikkejä TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: Näkyviä tuloksia mikroneulauksella

-Umppu

 

2 kommenttia

 1. Krista kirjoitti:

  Haha, mullekin tulee aina perinteinen juhlafinni. 😀

  Ihana mekko. 🙂

  – Krista
  https://vuorellakasvavapuu.blogspot.fi/2017/10/lievasti-lihava.html

 2. Kajsa kirjoitti:

  Olet vaan niin kaunis ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.