Hae
Prime Life by Umppu

Näkyviä tuloksia mikroneulauksella

Hoidan kasvojani nykyään säännöllisesti vähintään kerran kuukaudessa. Viimeksi meidän kosmetologi Miia teki mulle kemiallisen happokuorinnan ja nyt aloitimme sarjahoitona mikroneulaushoidon.

Mikroneulauksessa aluksi kasvot puhdistetaan, jonka jälkeen niihin laitetaan puudutusaine vaikuttamaan. Tässä on se hetki, kun voi ottaa pienet päiväunet. Mikäs siinä köllötellä lämmitetyllä kosmetologin pedillä peiton alla. Puudutusaine peitetään kelmulla.

Puudutuksen jälkeen ihoa aletaan rullaamaan rullalla mikä on täynnä pieniä ohuita neuloja. Mikroneulaus uudistaa ihoa. Se häivyttää ihon pinnassa olevia ryppyjä ja juonteita. Mulla tätä tehdään sen vuoksi että saisimme ihoni väristä tasaisemman. Poskissani on couperosaa ja otsa on täynnä maksaläiskiä. Neulaus myös vahvistaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa ja tekee siitä kuulaan. Tätä suositellaan sarjahoitona kasvoille.

Ensimäisen hoidon yhteydessä asiakas ostaa itselleen neularullan, millä neulaukset tehdään hoitojen aikana. Neularullia on erilaisia ja mitä pidemmät piikit niin sitä tehokkaampi neulaus on.  Neulaus on loistava apu velttoon ihoon ja kasvojen freesaukseen. Sillä voi myös hoitaa esim aknearpia. Neulaus pienentää ihohuokosia ja pinnasta tulee tasaisempi. Se lisää kollageenin tuotantoa kasvoilla.

Naulaus tuntuu hieman nipistelevältä iholla. Kasvojen iho muuttuu lämpimäksi neulauksen aikana ja ihon pintaan saattaa tullla pienenpieniä veripiskoja. Sen jälkeen iholle imeytetään tehoaineita sisältävä seerumi ja naamio. Iho on usein hyvin punainen, mutta ainakin itsellä punoitus laski jo seuraavaan päivään. Neulaus on hyvä toteuttaa esimerkiksi nyt, koska sen jälkeen tulee vältää aurinkoa. Voimakas hikiliikunta ja sauna on hyvä olla pannassa muutaman päivän neulauksesta.

Tämä on loistava hoito, millä saa näkyviä tuloksia. Jatkan tätä omaa ”mamma kuntoon” projektia valvomisten ja raskauksien jälkeen. Sitä välillä toivoo, että peilistä ei katso joka aamu se harmaa ja veltto naama.

Hoidon hinta on 130€ ja seuraavista sarjahoitokerroista saa -20%. Hoitoa suositellaan tehtäväksi 1-3 viikon välein. Itse huomasin jo kerran jälkeen muutoksen kasvojen ihossa ja vielä olisi 4 kertaa jäljellä. Blogiani kauan lukeneet saattaa muistaa, että keskimmäisen raskauden aikana ihoni oli lähdes kokonaan maksaläiskien peitossa. Varmasti suurimmaksi osaksi ne johtui hormonaalisista muutoksista, mutta edelleen ne ovat häilyvänä ihollani. Itse en pidä siitä, että kasvoissani on kymmentä eri sävyä ja laikkuja ja läiskiä ja siksi käytän iholla meikkivoidetta, jotta saan sen näyttämään tasaisemmalta.

Aikaa neulaukseen voit varata TÄÄLTÄ

Lue edellinen postaus: Seksuaalinen häirintä

-Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.