Hae
Prime Life by Umppu

Hormonaalinen hiustenlähtö raskauksien jälkeen

Olen huomannut että mulla on taas hetkellinen hiuskriisi. Vaikka moni ehkä saattaa ajatella, että kampaajana olen tarkka hiuksistani, niin sitä en todellakaan ole (ei ole vaan yksinkertaisesti aikaa). Hetki sitten mulle leikattiin pieni otsis, mistä oon ihan fiiliksissä. Nyt kuitenkin homma on niin, että mulla lähtee taas aivan tuhottomasti hiuksia. Ohimot on ihan täynnä siiliä ja niistä paistaa kalju läpi. Odotankin sitä aamua, kun sitä otsatukkaa ei enää ole vaan se jää harjatessa käteen.

Hormonaalinen hiustenlähtö on oikeastaan asia, mille et voi tehdä mitään. Mulla on jokaisen lapsen jälkeen ja imetyksen lopettamisen jälkeen lähtenyt lähes puolet hiusksista ohimoilta. Toisilla saattaa hiukset lähteä raskausaikana ja osalla (esim omalla kohdalla) se alkaa aina kuukausia imetyksen lopettamisen jälkeen. Kotona lattia ja auto on ihan täynnä hiuksia ja pakko sanoo että joka kerta on sellaine fiilis, että tuleeko musta kalju.

Ainut asia, mitä voin kampaajan näkökulmasta neuvoa tähän vaivaan on tehokuuri Biotiinia, mitä saa apteekista. Biotiini  on alunperin kehitetty eläinten turkkien hoitoon. Myöhemmin siitä on tehty ihmisille oma versio. Sitä saa apteekista ja on muistaaksen noin 16€ 2kk kuuri. Tämä on ainut mistä olen nähnyt näkyviä tuloksia kampaajana asiakkaillani ja itselläni. Biotiini+ valmisteessa on biotiinia ja sinkkiä. Mediassa mainostetaan vaikka mitä kalliita hiuspillereitä, mutta niiden tehoa en ole nähnyt kenelläkään (asiakkaistani). Tämä on monelle arka asia ja ihmiset on valmiita maksamaan siitä, että saa hiuksensa takaisin, mutta humpuukiin rahaa ei kannata laittaa.

 

Otin  nyt itse myös käyttöön Kevin Murphyn  Plumping sarjan tuotteet, mitkä sisältävät myös biotiinia. Nautin sitä nyt sisäisesti ja ulkoisesti. Tästä tuoteperheestä on olemassa shampoo, hoito ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke mikä antaa ryhtiä, myös hennolle hiukselle. Tuotteissa on miellyttävä ei liian voimakas tuoksu ja ne selvittävät hyvin, tekemättä hiuksia kuitenkaan latteiksi.

Oon saanut paljon positiivista palautetta arvonnoista, mitkä liittyy kauneudenhoitoon ja nyt haluan arpoa teidän kanssa 2X kuvassa näkyvää tuotesettiä. Palkinnon arvo on 87e ja arvonta suoritetaan sunnuntaina 29.10. Kommentoi blogiin ja olet mukana arvonnassa.

Hormonaalista hiustenlähtöä saattaa esiintyä myös vaihdevuosien aikaan. Saattaa olla, että silloin hiukset ohenevat niinsanotusti lopullisesti ja siihen ei ole mitään apukeinoa. Toki iän myötä, kun hiukset harmaantuu saattaa hiuslaatu muuttua paksummaksi ja karkeammaksi mutta ihmeitä ei vaan ole.

Raskauksista johtuva hiustenlähtö ei kuitenkan ole suurimmaksi osaksi pysyvää, vaan hiukset kasvavat takaisin ja usein jopa vahvempana. Tässäkin asiassa kannattaa vaan olla kärsivällinen. Jos hiustenlähtö on todella voimakasta, niin suosittelen esimerkiksi muuttamaan hiusmallia leikkaamalla jonkin hieman lyhyempään lookin. Tiedän omista asiakkaistani, että hiukset saattavat lähteä lähestulkoon kokonaan. Hiukset kasvavat keskimääräisesti 1cm kuukaudessa, jotenka puolipitkään malliin takaisinkasvu saattaa viedä aikaa parikin vuotta.

 

Lue edellinen postaus: Mitä on vanhemman vastuu?

Muistattehan että teillä on mahdollisuus tilata Biancaneven* verkkokaupasta koodilla UMPUNSYKSY*-15% alennusta kuun loppuun. Alennus koskee myös jo alennettuja tuotteita.

-Umppu

 

297 kommenttia

 1. saara kirjoitti:

  mukana 🙂

 2. Sofia kirjoitti:

  Itsellä ollut hieman sama tunne että kaljuuntuu, imetyksen lopettamisen jälkeen hiukset tosiaan oheni ja vielä siihen päälle kun lopetti pidennysten käytön, tuntui että ei ole enää yhtään hiuksia.. olisi ihana saada uutta eloa omaan tukkaan myös ulkoisesti, olen nyt kuukauden käyttänyt priorinia ja toivon todella että hiukset palautuisivat ennalleen!

 3. Carita kirjoitti:

  Kevin ??

 4. Maisa kirjoitti:

  Oi, mukana arvonnassa jälleen! ?

 5. Kiia kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 6. Henna L kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti! Sama tunne täällä, toki viimeisimmästä imetyksestä on tovi aikaa. Silti kausittain tuntuu vieläkin lähtevän hiuksia. Imetysaikana itseltä lähti hirveästi. Raskausaikana taas hiukset oli vahvat!

 7. Kati kirjoitti:

  Tulipa taas kun tilauksesta tämä postaus,tuntuu että hiuksia on aivan joka paikassa ja varsinkin pesun yhteydessä kylppärin lattia täynä. Huomenna siispä apteekkiin ja kampaamo aikaa varamaan.. Arvonassa mukana 🙂

 8. Pauliina.K kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

 9. Stina kirjoitti:

  Oon arvonnassa ehdottomasti mukana! Kevin Murphyyn hitsisti rakastuneena. ?☝

 10. Karoliina kirjoitti:

  Todellakin hyviä vinkkejä, raskaus vasta alussa mutta tuntuu että kohta ei enää ole yhtään hiusta päässä!?

 11. Minna Majapuro kirjoitti:

  Todellakin arvonnassa mukana! Sama meininki tääläkin päin, hiuksia koko kämppä täynnä ??

 12. Iida Lehto kirjoitti:

  Täälläkin on hiustenlähtöä, eikä mitään pientä ?. Mukana arvonnassa! ❤

 13. Sanna kirjoitti:

  Arvonnassa todella mukana. Ihania tuotteita noi! Ja kuopus on nyt 1v 7kk ja tässä kasvatellaan tukkaa takaisin sellaista haituvaa kyllä

 14. Marina kirjoitti:

  Juu hiukset lähti multakin raskauksien ja imetysten jälkeen. Jotenkin tuntuu että edelleenkin tukka on ihan liru vaikka viimeisestä imettämisestä on jo vuosi. Tarvii varmaan kanssa kokeilla biotiinia! Mukana myöskin arvonnassa! 🙂

 15. Laura kirjoitti:

  Mukana 🙂 sopisi täydellisesti tälle imettävälle äidille jolla on melkoiset vauvahaituvat tuossa otsalla..

 16. Anniina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Ois ihana päästä testaileen tuotteet ?.

 17. A kirjoitti:

  Tää kaljuuntuva osallistuu arvontaan!

 18. mari kirjoitti:

  Heinäkuusta saakka päänahka oireillut, kutiaa muttei punoita. Nyt reilun kuukauden tuskaillut kun hiuksia lähtee. Yritän olla stressaamatta asialla…huonolla menestyksellä:-( Kiitos blogista!!!!! Arvonnassa mukana.

 19. Kaisa kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 20. Loviisa Vikström kirjoitti:

  Mukana! Imetyksen lopettamisen jälkeen hiukset vähentyneet puolella ja tuntuu että loppua ei näy! Ulkoiset apukeinot tulisivat siis tarpeeseen ?

 21. Susan kirjoitti:

  Täällä tuttu tunne tuo hiustenlähtö. Oma poika 6kk ja tää hiustenlähtö ei vaan lopu. En uskalla aina edes harjata/kammata tukkaa kun pelkään sitä hetkeä että herään kaljuna. Kampaaja jo pelotteli mua otsiksella, kun alkaa ohimolla kasvaa ”vauvatukka”?
  Mukana siis todellakin arvonnassa??

 22. KS kirjoitti:

  Etsin reilu vuosi sitten kaiken mahdollisen tiedon hormonaalisesta hiustenlähdöstä, omistani lähti vähintään.30% e-pillereiden lopettamisen jälkeen. Joka harjanvedolla oli tukko hiuksia käsissä, hurjaa. Kriisi oli melkoinen, onneksi olen itsekin kampaaja ja onnistuin saamaan haituvista jonkinlaista kampausta aikaiseksi, toki oli leikattava polkkapituiseksi 🙁 Käytössä oli priorin ja Biotiini edelleen tupla-annoksena(käsittääkseni ei kerry elimistöön?). Hormonaalista hiustenlähtöä voi olla naisilla eri elämänvaiheissa, tätä ei moni tiedosta. Jos vain nuoret naiset tietäisivät mitä kaikkea haittavaikutuksia pillereistä/niiden lopettamisesta voi seurata… itse en olisi alkanut niitä syödä jos olisin tämän tiennyt.
  Tsemppiä kaikille hiustenlähdön parissa painiville!

 23. NooraP kirjoitti:

  Mukana! Lääkitys on ajanut hiukset tosi huonoon kuntoon.

 24. Ninni kirjoitti:

  Tulisi niin tarpeeseen, muutenkin ohut tukka otti itteensä imetyksestä??

 25. Moona salminen kirjoitti:

  Itselläni myös 4kk hiustenlähtö kausi pohjalla, luonnonhius ja pyllyyn asti, viemärit tukkoontuu pestes ja neuletakki täynnä omaa tukkaa, oon kerenny panikoida, mut ehkä se tästä vielä paksuksi ja omaksi muuttuu.

 26. Misise kirjoitti:

  Mukana! Itseltäni lähti puolet hiuksista noin neljä vuotta sitten, edelleen sitä hemmetin töhöä ohimoilla vaikka osin kasvanutkin takaisin. Latva kun mikäkin pullasuti, koska kaikki hiukset ihan eri pituisia. Mitään syytä en tähän sulkasatoon keksinyt, mutta harmittaahan se vietävästi kun aikaisemmin oli todella paksu tukka! Toivottavasti saan vielä joskus saman takaisin ☺

 27. Tiia kirjoitti:

  Mukana! Kohta synnytys edessä ja viime kerran pudonneita haituvia kasvatellaan edelleen eli vuoden sisään taas hiustenlähtöä tiedossa :/

 28. Saija kirjoitti:

  Tulisi niin tarpeeseen nämä tuotteet, eikä olisi varaa muuten itseensä panostaa noin isolla summalla.

 29. Jenna Leskinen kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana. Mulla ei ole lapsia mutta hormonaalisia ongelmia, lähinnä iho-ongelmia, kyllä. Voisikohan olla että hormoonit vaikuttaa myös omiin katkeileviin hiuksiin eikä syy olisikaan harjassa.

 30. Veera kirjoitti:

  Mukana!

 31. Tiina kirjoitti:

  Mukana! Tukka lähtee aaaargh!

 32. Heli kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Itselläni lähti kanssa ohimoilta hiukset, mutta jo imetyksen aikana. Tässä odotellaan, millonhan alkaa tällä kaljulla olemaan taas hiuksia päässä, kun imetys lopeteltu 4kk sitten.

 33. Kaljumama kirjoitti:

  Mukana, terveisin kaljuuntuva mamma ? biotiini + kyllä toimii, edellisestä raskauden jälkeisestä hiustenlähdöstä toimivaks todettu!

 34. Iida kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Mulla myös hiukset ohentuneet huomattavasti raskauden jälkeen, joten nämä tulis enemmän kuin tarpeeseen. 🙂

 35. Milla kirjoitti:

  Mukana arvonassa! ? tulis tarpeeseen tämä paketti! Esikoisen myötä tukka lähti eikä ehtinyt juuri kasvaa takaisin kun kuopusta aloin odottaa. Molempien kohdalla tukka alkoi lähteä kun vauva täytti 3 kk ? voikohan biotiinin popsimisen aloittaa kun vielä imettää?

 36. Outi kirjoitti:

  Oi, olen mielelläni mukana arvonnassa. Kuten kirjoitit, tämä on arka paikka 🙁 Hiukset on niin tärkeä osa sinua, että niiden selkeä oheneminen ja lähteminen on kamalaa.
  Kiitos postauksesta ja valoa syksyyn <3

 37. Hanna kirjoitti:

  Itsellä yhtäkkiä osunut silmään että hiusharja on muutaman päivän jälkeen ihan täyn hiuksia – hyvästi paksut hiukset 🙁 mukana arvonnassa! 🙂

 38. Johanna Peuhkuri kirjoitti:

  Mukana?

 39. Kati kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ? täällä pian 1v pojan äiti, jolla myös lähtenyt hiuksia ihan kiitettävästi.. ?

 40. Milma kirjoitti:

  Joooo mukana!!?

 41. Minna kirjoitti:

  Arpa arvontaan!?
  Itsellä 4kk synnytyksestä ja tuntuu että näistä tippuneista hiuksista vois vaikka huovuttaa joulukoristeita. ?

 42. Karo kirjoitti:

  Todella painin samojen ongelmien kanssa! Siispä mukana arvonnassa ehdottomasti, kiitos kun järjestät näitä arvontoja oikeasti laadukkailla tuotteilla 🙂
  Hiuksia lähtee aivan tolkuttomasti. Olen joskus aiemmin todennut biotiini lisän ihan selvästi auttavan hiusten kuntoon ja olenkin nyt aloittanut sen jälleen tupla-annoksella.

 43. Niina kirjoitti:

  Todellakin mukana… Kuopus nyt 8 kk ja tukka tippuu, on tippunut jo 5 kuukauden ajan. Uudet hiukset törröttää eikä tunnu kasvavan ollenkaan. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa niin ei ole toivoakaan että tukka tästä enää paksuuntuu…

 44. Hanna kirjoitti:

  Mukana! Mulla hiustenlähtö on ajankohtaista kilpirauhasvaivoista kärsivänä aina aika ajoin. Nää tuotteet tulisivat tarpeeseen, koska juuri nyt karvaa lähtee tupottain!

 45. Laura kirjoitti:

  Ihan mahtava palkinto luvassa voittajalle! Onnea kaikille arvontaan! 🙂 Ja kiitos Umppu näistä arvonnoista, piristää varmasti aina jonkun päivän, kun voitto osuu kohdalle 🙂

 46. Jenni kirjoitti:

  Tulipas hyvään aikaan tää sun postaus, kun itellä just pari viikkoa sitten alko tippuun hiukset päästä imettämisen takia. Ehdottomasti mukana arvonnassa. ❤

 47. Hanna kirjoitti:

  Mulla kilpirauhasen ongelmat vie tukkaa just nyt tukoittain… tuotteet tulis tarpeeseen! Mukana siis!

 48. Peppi kirjoitti:

  Tässä arvonnassa haluan olla mukana! Takana kaksi raskautta, viimeisimpänä kaksosraskaus ja hiukset ovat kyllä saaneet osansa 😀

 49. Enja kirjoitti:

  Mukana! Olisipa ihanaa voittaa tälläinen tosi lupaavalta kuulostava setti testattavaksi!

 50. Annina Ojalainen kirjoitti:

  Mukana!

 51. Roitonen Evguenia kirjoitti:

  Mukana ?

 52. taika kirjoitti:

  Hep! Täällä kerätään tukkaa ihan joka paikasta. Se on inhottava vaihe kyllä!

 53. Tuulia kirjoitti:

  Tänään juuri karu totuus iski päin, kun katsoin peilistä ohimoilta lähtenyt järkyttävä määrä hiuksia ?. Olen nyt kuukauden ikäisen lapsen äiti, olihan tämä ohimokaljuus tiedossa. Esikoisen jälkeen tapahtui näin myös, mutta näin pian en odottanut kaljuuntuvani ohimoilta. Täytyy apteekkiin suunnata ja käydä hakemassa suosittelemaasi, jospa minun suurena päivänäni olisi muutama hius jäljellä josta loihtia edes kampaus?. Mukana myös arvonnassa!

 54. Anna-Kaisa kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 55. Jenna kirjoitti:

  Mukana!

 56. Mervi kirjoitti:

  Ehdottomasti tulisi tarpeeseen. Synnytyksestä 10kk ja imetyksen lopettamisesta 3kk.
  Aivan järkyttävää tämä hormonaalinen hiusten lähtö jo valmiiksi ohuella tukalla. Tosiaan jännittää että vieläkö on mitään hiuksista jäljellä kun töihin pitäisi palata..

 57. Emmi kirjoitti:

  Mukana ? Mulla myös sama ongelma, kerkesin jo toivoa kun imetyksen lopetin 6kk sitten että kuuluin siihen porukkaan keneltä ei lähde tukka päästä, mutta nyt alkanut ohimot kaljuuntuun?

 58. Iina kirjoitti:

  Mukana vauvahiuksien kanssa! ?

 59. Aino kirjoitti:

  Arvonnassa mukana! ?Esikoinen on nyt 5kk vanha ja mä oon elänyt siinä toivossa että säästyisin hiustenlähdöltä. No, nyt on viikon karissu niitä niin että hiuksia on sitten enemmän joka paikassa kun koiran karvaa ? Tulisi kyllä niin tarpeeseen muutenkin tyhjien shampoo pullojen tilalle ja piristämään tätä arkea ?

 60. SaveYou kirjoitti:

  Mukana!

 61. Saara kirjoitti:

  Oman raskauden loppumista odotellessa, varsinkin kun hiukseni ovat niin hentoiset. ? Nämä tuotteet voisivat tulla enemmän kuin tarpeeseen! ?

 62. Johanna kirjoitti:

  Mukana??????

 63. Aakoo kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂 olen kärsinyt stressistä johtuvasta hiustenlähdöstä: takaraivo ja niska täynnä kaljuja länttejä, hiukset aina auki ettei ne näy. Nyt tämä vaiva on onneksi hallinnassa mutta hiukset muutoin heikot ja huonokuntoiset, nämä tuotteet auttaisivat varmaan asiaa <3

 64. Jortsu kirjoitti:

  Täällä kans yks hiuksensa menettävä osallistuu arvontaan! 🙂

 65. Mariem kirjoitti:

  Itselläni stressi ohensi muutama vuosi sitten hiuksia niin että puolet jäi päähän ja puolet oli harjassa ja lattioilla. Nyt alkaa olla jälleen tuuheutta. Ihanaa syksyä!

 66. Noora kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Hiuksia lähtee edelleen kun aikaa kulunut 10 kuukautta synnytyksestä. Kuinka pahaksi tilanne mahtaa mennä, sitten kun imetys loppuu ? Biotiinia syöty jo useamman kuukauden ajan, se tulisi tarpeeseen myös ulkoisesti käytettynä.

 67. Taralinen kirjoitti:

  Mukana! Täällä toi hiustenlähtö vasta alkamassa ja sitä pelolla odotan? vauva nyt 3kk ja hiusten hoidolle ei oo todellakaan ylimääräistä aikaa!

 68. Anu kirjoitti:

  Olisipa ihana testata arvonnan tuotepakettia. Imetystä 7kk takana ja kuluneen kuukauden aikana hiuksia on lähtenyt melkoinen määrä.. Biotiinivinkki, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, on siis hyvin ajankohtainen, kiitos siitä. ?

 69. Sini kirjoitti:

  Mukana! Synnytyksestä pari kk ja hiukset tippuu päästä. Kirjaimellisesti. Joka ainoa kerta..

 70. Janni kirjoitti:

  Mukana!

 71. Mari Karjalainen kirjoitti:

  Kevinit on olleet mun hiusten pelastus ?

 72. Hanna Tampereelta kirjoitti:

  Siis pakko saada nämä!!! Mulla itsellä alkoi hiustenlähtö n. 4 kk synnytyksen jälkeen, imetän siis kuitenkin yhä. Jokapaikka täynnä hiuksia ja olen todella epätoivoinen.

 73. Heidi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?

 74. Tarja kirjoitti:

  Mukana ollaan 🙂

 75. Emmi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ???

 76. Katri kirjoitti:

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukana ?

 77. Riikka kirjoitti:

  Mukana! Olisi mielenkiintoista kokeilla biotiinin käyttöä ulkoisesti sillä minulla on nyt apteekin biotiinikuuri käytössä jonka olen huomannut vaikuttavan erityisesti kynsiini.

 78. Lallla kirjoitti:

  Mukana! Kaksi peräkkäistä raskautta, ohimolla ja otsalla hiukset ovat sen näköisetkin..

 79. Linda kirjoitti:

  Täällä kans yksi ohimokalju äiti, jolle setti tulisi ehdottomasti tarpeen 🙂

 80. Annika kirjoitti:

  Mukana ?

 81. Leena kirjoitti:

  Mukana

 82. Heini karjalainen kirjoitti:

  Viimestään viikon päästä saan esikoisen tuolta mahasta syliin niin nää ois hauska testata sitten kun tupee osoittaa ohenemista 😀

 83. Virpi kirjoitti:

  Raskauden (ja imetyksen) jälkeinen bingo täällä! Nyt jo onneks sänkee pukkaa, mutta jokunen kk sit olin ihan varma että kalju miusta tulee 😀 Joten arvonnassa mukana!

 84. Maisu kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Täällä on meneillään sama hiuskriisi, imetystä nyt 5kk takana ja hiuksia on joka paikka täynnä, mies jo melkein hermostuu 😀 Tulisi tarpeeseen nuo shampoot kyllä

 85. Ninni kirjoitti:

  Juuri nyt imetän kolmatta lastani, joten mukana!

 86. Eveliina kirjoitti:

  Mukana! ?

 87. Miia kirjoitti:

  Mukana? imetystä vielä toivottavasti ainakin puolivuotta edessä. Mutta jännittää kyllä alkaako itselläkin sitten tukka tippua..

 88. Kotiäiti kirjoitti:

  Mukana! Täällä imetän 3 kk ikäistä vauvaa ja hormoonit näyttäneet voimansa tähänkin asiaan eli hiukset tippuu päästä ?

 89. Pauliina kirjoitti:

  Mukana 🙂

 90. Vilma Nissinen kirjoitti:

  Mukana!

 91. Sanna kirjoitti:

  Poika on nyt 7kk ja ohimot kiiltää ku Kekkosella ? Kaikki avut tulee tarpeeseen! Mukana siis!

 92. Johanna kirjoitti:

  Tässä myös odottelen hiustenlähtöä, imetyksen lopettamisesta on 3 kk. 🙂 Sulla on ihan huippu blogi ja kiva, rehellinen tapa kirjoittaa. Toivottavasti jaksat kirjoittaa negatiivisista kommenteista huolimatta 🙂

 93. Anu kirjoitti:

  Jos voittaisin, niin nuo kyllä tulis niin tarpeeseen rakkaalle miehelleni ❤ Hän on niin harmistunut, kun hiukset on ohimoilta harvenneet ja ollaan mietitty monia keinoja, että sais hiuksiin edes vähän elinvoimaisuutta! Biotiinikuuri kyllä lähtee kans testiin!
  Kiitos rehellisestä blogistasi, on ilo lukea tekstejäsi! Harvoin vaan tulee kommentoitua, vaikka monista aiheista samaa mieltä kanssas oonkin.

 94. Ellukka kirjoitti:

  Mukana! ?

 95. Tytti kirjoitti:

  Kolmannen raskauden jälkeen tosiaan on hiukset saaneet kyytiä, ohimot loistaa ”kaljuna”. Siilitukka kyllä kasvaa mutta liian hitaasti :/

 96. Erika kirjoitti:

  Saman kriisin kanssa kamppailua, tarpeeseen tulisi. Mukana 🙂

 97. Anna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! ?

 98. Mari kirjoitti:

  Täysillä mukana! Tällä erää 1v imetystä takana ja kans kummastellu, kun joka helevetin paikka kotona täys mun jumalattoman pitkiä hiuksia! Ihan perssiiistä..

 99. Äityli kirjoitti:

  Iiiiik voi kunpa mie voittaisin. Meijän pienokainen nyt vajaa 4kk ja hiukset, ne vaan lähtee, apuva! :/ koskaan en ole joutunut turvautumaan mm. Biotiiniin ymm. , mutta nyt vakavasti harkitsen sitä. Mukana arvonnassa siis ehdottomasti! 🙂

 100. Heidi kirjoitti:

  Mukana ?

 101. ea kirjoitti:

  Tarkoitatko jonkun tietyn merkin biotiinia? Ohut hiuksisena haluaisin saada vahvuutta hiuksiin, syötäviä lisäravinteita en ole vielä kokeillut.. Ja osaliistun myös?

 102. Ida kirjoitti:

  Voi jes, mukana arvonnassa! ? Hentoinen tukkani olisi kiitollinen tästä! ?

 103. Katja kirjoitti:

  Mukana ? Muutaman kuukauden ajan lähtenyt hiuksia tupoittain, neiti tällä hetkellä 5 kuukautta. Olisi kiva testata näitä tuotteita.

 104. Anu kirjoitti:

  Raskausaikana hiukseni olivat mielestäni parhaassa kunnossa ikinä, mutta sen jälkeen niitä onkin sitten tippunut hyvää vauhtia ? Näitä tuotteita olisi kiva päästä testaamaan. ???

 105. Katriina kirjoitti:

  Mukana todellakin! Aina ollut hentoinen tukka mutta lähivuosien lapsensaanti, hormonihoidot ja stressi ohentanut entisestään. Välillä pelko että jos vielä ohenee niin peruukki pitää hankkia 🙁

 106. Marjut kirjoitti:

  Mukana !! Tulisi todella tarpeeseen kun tukkaa lähtee tupottain päästä ?

 107. Ulla kirjoitti:

  Mukana! Imetän parasta aikaa ja juurikin ohimoilta on hiuksia lähtenyt. Toivottavasti jää tähän eikä tipu loputkin haituvat päästä ?

 108. Emmi kirjoitti:

  Tärkeä aihe ja upea arvontapalkinto! Itse kärsin hiustenlähdöstä käyttämäni lääkityksen vuoksi ja kyllähän se stressaa nähdä ennen niin paksujen hiusten harvenevan. Biotiinia syön, toivottavasti se auttaisi. Mukana arvonnassa☺️. Mukavaa syksyä!?

 109. Jenni kirjoitti:

  Todellakin mukana tässä arvonnassa! Imetyksen lopettamisesta 2 kk ja hiukset sen kun tippuu ja tippuu. Millon tää loppuu!?

 110. Jenna kirjoitti:

  EHDOTTOMASTI MUKANA!? t.pienen lapsen äiti ja tiedän mistä puhut?
  Ps.ihan huippu blogi??

 111. LauraJ kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 112. Gerli kirjoitti:

  Sama tunne tosiaan vaikka hiusten kasvu on aina ollut todella nopeeta ja en ole ikinä saanut aikaseksi että saan kokeilla kyseisiä tuotteita

 113. Iida kirjoitti:

  Mulla tuntuu että hiukset lähtee stressin takia tai muuta syytä en oo keksinyt.. Arvonnassa mukana!

 114. Elina kirjoitti:

  Mukana 🙂 En ole koskaan kärsinyt hiustenlähdöstä ennen tätä, esikoiseni on nyt 7kk ja kärsin kovasti hiustenlähdöstä, mutta myös uutena ”vaivana” hiusten herkästä takkuuntumisesta.

 115. Äiti neljälle kirjoitti:

  En yleensä ikinä arvontoihin osallistu kun en koskaan mitään voita mutta nyt olis niin osuvia tuotteita tarjolla että pakko yrittää! ? Nuorimmainen lapsista reilu 4kk ikäinen ja vielä täysimetyksellä mutta hirveä hiustenlähtö on jo alkanut ja harjatessa hiuksia lähtee melkein tukottain ?

 116. Jessika kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti! ? Ite imetän parhaillaan kolmatta lasta ja oon huomannut saman asian, ohimolta ne hiukset on lähteny muitakin.. en ikinä oo biotiinia syönyt, saakohan syödä kun imettää, kiinnostais kokeilla? ? ps. Sun blogia on tosi kiva seurata, tykkään sun kirjoitustyylistä, oot huippu! ?

 117. meija kirjoitti:

  mukana!

 118. Anni-Tuuli kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 119. Marianne kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 120. Ellinoora Oksa kirjoitti:

  Mukana ?

 121. Jonna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa kera haituvien ohimoiden ja katkeilevien hauraiden hiusteni kera 😀

 122. Jonna kirjoitti:

  Sähköpostista jäi l-kirjain puuttumaan gmail-sanasta 🙂

 123. Jonna kirjoitti:

  Itselläni tuon saman tekee stressi..? Toissapäivänä peilin edessä juuri voivottelin kun oikea ohimoalue päälaelta korvaan melkein paljaana.. Laita siinä sitten tukkaa nätisti kun kalju loistaa ja saat yrittää sitä peitellä muilla hiusosioilla.. (kyllä..myös mustahiuksisena olen paljaita kohtia peitellyt mustalla luomivärillä..?) Kaikkia hätäkeinoja yrittäneenä olisi kiva kokeilla näitä että kuinka toimivat.. Säästyisi ehkä luomiväritkin ?
  Joten mukana ollaan ??

 124. Tarja kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 125. Jenna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! ☺️

 126. Maria kirjoitti:

  Moi!

  Mukana arvonnassa ! Itse syön biotiiniä ja olen käyttänyt nioxiniä aika kauan. Mutta kuitenkin on vaan se hiirenhäntä päässä, taitaa vaan olla mun geeneissä olla harvahiuksinen. Mutta biotiiniä aion syödä jos nyt ihmeitä tapahtuisi :D!

  – M

 127. Sini-Marja kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Hormonit!?❤️

 128. Suski kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Itselläni on tukkaa lähtenyt tasaisen varmaan tahtiin jo parikymppisestä lähtien useamman vuoden ajan. Hiustenlähtöni johtuu todennäköisesti hormonihäiriöstä, olen sen takia menossa tutkimuksiin. Hentoinen hiukseni ilahtuisi varmasti laadukkaista hoitotuotteista. Biotiiinia olen kokeillut sisäisesti, olisi mahtavaa päästä kokeilemaan myös ulkoisesti. 🙂

 129. Saana kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?

 130. Jenna kirjoitti:

  Mulla itsellä alko tukka lähtemään n. 3kk e-pillerien lopetuksen jälkeen. Nyt 2 ja puol vuotta siitä mennyt ja tukka pikkuhiljaa alkanut kasvaa takaisin kunnolla. Tosin paljon kiharampi kuin ennen.

 131. Sanna kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti, itsellä juuri menossa biotiini kuuri 🙂

 132. Ella kirjoitti:

  Tää postaus oli kuin vastaus mun rukouksiin! Vauva synty 4kk sitten ja oispa joku kertonut kuinka niitä hiuksia lähteekään.. Turhauttavaa kun niitä karvoja löytyy kaikkialta muualt kuin päästä. Ja kiitos tuosta biotiini-vinkistä, pakko kokeilla!

 133. Siru kirjoitti:

  Oispa kiva setti testattavaks tähän luihutukkaan. 😀

 134. Heidi kirjoitti:

  Itselläni on muista syistä johtuva sulkasato takana, joten tuotteet tulisi todella tarpeeseen!

 135. Ida Peltonen kirjoitti:

  Ehdottomasti arvonnassa mukana!

 136. Sariann kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti arvonnassa !

 137. JenniJ kirjoitti:

  Tänne kiitos! ? Vauva kohta 4kk ja hiustenlähtö alkanut. Itselläni lähtee aina näin imetysaikana, mutta nyt taas selvästi enemmän kuin tytön syntymän jälkeen. Onhan tämä ärsyttävää ko hiuksia joka paikassa ?

 138. Marjukka kirjoitti:

  Mukana !

 139. Tanja kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Itselläkin hiukset ohentuneet puolella siitä mitä olleet aikaisemmin. Tuotteet tulisi todella tarpeeseen, varsinkin kun kasvatusprosessi muutenkin käynnissä. 🙂

 140. Sm kirjoitti:

  Tarve on eli arvonnassa mukana!!!

 141. Virpi Heikkilä kirjoitti:

  Mukana.

  Mulla lähti toisen raskauden jälkeen (13 vuotta sitten) hiuksia tosi paljon varsinkin otsalta. Ne ei ikinä kasvanu takaisin ? Otsalta siis paistaa kalju. Leikkautin lyhyet hiukset ja otsatukkaan vaaleata raitaa niin saa vähän piiloon. Aina pitää olla asettelemassa hiuksia oikeaan paikkaan ja lakkaa päälle?

 142. Henna Oinonen kirjoitti:

  Hormonaalisen ehkäisyn jälkeen tukkaa on alkanut lähteä tupoittain! ? Yleensä jo parin pesun jälkeen lattiakaivosta pilkistää ”rotta”. Muutoin kroppa normalisoitunut, mutta hiukset ei ?

 143. Salli kirjoitti:

  Mukana!

 144. jaana kirjoitti:

  mukana arvonnassa, just hyvä tuotesetti olis mulle : )

 145. Sari kirjoitti:

  Mukana 🙂

 146. Nonnuska kirjoitti:

  Minulla sulkasato (varsinkin ohimoilta ) on alkanut molempien raskauksien jälkeen n.3kk synnytyksestä (siis vielä imettäessäni). Eikä ole kyllä valitettavasti palautunut kokonaan ennalleen ? Mukaan arvontaan! ✋

 147. Viivitys kirjoitti:

  Vauva täyttää kohta 6kk ja hiustenlähtö alkaa ainakin suurimmalta osin ohi. Ohimoilla näkyy paljon pikkuhiuksia, joten onneksi kasvavat takaisin. Tosin nyt alkoi kauhistuttaa alkaako lähteminen taas imetyksen lopettamisen jälkeen uudestaan???! Biotiinivalmisteita en ole imetyksen aikana uskaltanut syödä, kun en oikein löytänyt selvää tietoa onko ok vai ei?! Arvonnassa mukana, tarpeeseen tulisi ?.

 148. Annika kirjoitti:

  Mukana ?

 149. Anu kirjoitti:

  Mukana!
  Raskauden ollessa loppusuoralla, tämä setti tulisi todella tarpeeseen. Raskaus on tuuhentanut tukan ihanaksi, joten kaikki keinot otettava käyttöön sen pitämiseksi 🙂

 150. Satualiina kirjoitti:

  Mukana☝️ Alkaa tuntumaan että uskaltaako imetystä lopettaakaan, jos hiustenlähtö tästä senkun kiihtyy vaan. Tällä hetkellä hiusten malli lähentelee jo kasaritukkaa. Päällä ja sivulla lyhyttä vauvahaituvaa ja pitkä takatukka ? pelastusta tarvitsen kipeästi!

 151. Noora kirjoitti:

  Täällä myös 22-vuotiaalla hiustenlähtöä ja just noilta hormonaalisilta alueilta, itsellä siihen vaikuuttaa ehkäisy ja sen myötä muuttunut hormonitasapaino. Tuotteista olisi siis suuri apu!

 152. Noora kirjoitti:

  Mukana arvonnassa <3

 153. Jeso kirjoitti:

  Joo mukana!!! Täällä porua väännän kun tukka lähteeeeeeeeee ????

 154. inka kirjoitti:

  Mukana! Oon pitkän ajan käyttäny samoja tuotteita hiuksille mutta en mitään ns laatu kamaa. Nyt 9kk imetystä takana ja hiuksia tippunu jo nyt 🙁

 155. Johanna kirjoitti:

  Mukana?

 156. Nanne Asikainen kirjoitti:

  Täällä 1 viikkoisen pikku pojan tuore äiti mukana arvonnassa <3

 157. Anna kirjoitti:

  Voikun oliis mahtava päästä kokeilemaan kyseisiä tuotteita! Itsellä uupuu luotto tuotteet… ps. Ihanan näköisiä tuotteita ainakin 😉

 158. Eve kirjoitti:

  Tärkeä aihe, mukana ehdottomasti 🙂

 159. Saana kirjoitti:

  Mukana ehdottimasti! Vauva on kohta 3 kk ja nyt hiuksia on alkanut pudota urakalla..

 160. Johanna kirjoitti:

  Täällä bingo ? minulla oli ennen todella paksut hiukset. Nyt kilpirauhassairauden, raskauden ja imetyksen jäljiltä vain pää täynnä vauvahiuksia, siiliä ja uudelleen kasvavia hiuksia. Aivan kamala.

 161. Emilia kirjoitti:

  Mukana! Täällä kasvatellaan myös imetyksen jälkeisiä tuhoja..?

 162. Jade kirjoitti:

  Kiitos erittäin hyvästä kirjoituksesta! Josta sain vastauksia moniin kysymyksiini!:) ekan raskauden aikana hiukset kasvoi ja oli niin hyvässä kunnossa. Imetyksen aikana/jälkeen kaljuunnuin juurikin ohimoilta, mikää oli kuin painajaista sillä vauvan kanssa oli helpoin vain pitää hiuksia korkealla ponnarilla. Nyt esikoinen nyt 1,5v taapero ja hiukset samassa kunnossa edelleen:( tuntuu että millään ei kasva! Biotiini käytössä myös. Nyt rv 36 meneillään Ja kauhistuttaa jo valmiiksi miltä pääni näyttää taas seuraavan imetyksen aikana/jälkeen. Olisi ihana testaa tuotteita, ja saada myös ulkoisesti vähän hoitoa ja piristystä hiuksille:)

 163. Anne kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana ??

 164. piia / On elettävä huolella kirjoitti:

  Ai että, tämän lukeminen tuli nyt kyllä niiiin tarpeeseen! Oma pitkä ja paksu tukkani jää kirjaimellisesti käsiin ja tilanne alkaa olla jo huolestuttava. Lopetin imetyksen pari kuukautta sitten ja toivon, että syy löytyy nimenomaan siitä. KIITOS biotiini-vinkistä, pitää hakea kuuri heti tänään!
  Ja ai niin, mukana arvonnassa 🙂

 165. Anniina kirjoitti:

  Todellakin mukana! Lopetin 2vkoa sitten imetyksen ja nyt joka paikassa mun hiuksia..! ?

 166. Julia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Laskettuaika lähestyy ja sitä myöten pelko hiusten lähdöstä. Alkuraskaudessa hiusten lähtö oli jotain aivan jäätävää, ja olin ihan hukassa pienen hiiren häntäni kanssa 😀 hyvä tietää että toi biotiini oikeesti tehoaa. ♡

 167. Emilia kirjoitti:

  Mukana 🙂

 168. Johanna kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! Raskausaikana hiukset paksuuntui todella paljon mutta kun 3kk oli mennyt synnytyksestä niin hiukset alkoi tippumaan päästä eikä loppua näy vieläkään 10kk synnytyksen jälkeen. Miettinyt myös biotiinin käyttöä ennenkuin on kalju kokonaan 🙂

 169. Jenni kirjoitti:

  Mukana ? kevin murphyn tuotteiden toimivuutta saanut ihastella kampaamokäynneillä. Oman putelin osto ollut kauan mielessä, mutta hinta tulee vastaan.

 170. Nanna kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! Lapsia neljä ja jokaisen jälkeen tilanne entistä pahempi. Kolmannen kohdalla tuntui, että kaikki tippuu ja eihän ne ehtinyt kunnolla palautuakkaan kun nelonen ilmoitteli tulostaan ? Nyt nuorimmainen 4 kk ja kuukauden on jo kestänyt taas sulkasatoa ja jos vanhat merkit pitää paikkansa ni tää riesa ei lopu ennenku imetyksen lopettaa. Lähiapteekista loppuu kohta biotiini ja priorin shampoo ? Ohimoilta kiiltää jo keski-ikä! Kaikki apu suun kautta tai vaikka suppona tervetullutta

 171. HeidiS kirjoitti:

  Ihana arvonta ja palkinto tulisi tarpeeseen 🙂 Minulla on paljonkin pälvikaljuja kohtia, jotka aina vaihtelevat paikkaa ja tämä johtuu kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Lisäksi raskauden jälkeen oli lyhyt kaljuuntumisepisodi, mutta siitäkin on selvitty.

 172. Meri kirjoitti:

  Mukana! Meillä kans joka paikka oli täynnä mun hiuksia, vaikka imetys loppu jo 2vk jälkeen niin mun hiukset alko lähtee ku lapsi oli 6kk?

 173. Riina Männistö kirjoitti:

  Mukanamukana! Ohimot kaljuina ja lattiat täynnä hiuksia joten nämä kelpaisi ?

 174. MiraP kirjoitti:

  Täällä ilmoittautuu mukaan maailman onnellisin ohimokalju ja perunanenä ? Toista lasta imettänyt kohta 5 kk. Ulkonäkö ei ole tällä hetkellä sieltä hehkeimmästä päästä mutta onnea ja iloa on sitäkin enemmän.

 175. ValMa kirjoitti:

  Mukaan arvontaan! Vaikka omasta imetyksestä on aikaa niin paksummat hiukset olisivat enemmän kuin ihanat saada. Ehkä näistä arvonnan tuotteista olisi apua minullekin 🙂

 176. Mii kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Hiuksia lähtenyt jo kauan eikä loppua näy..

 177. Helka kirjoitti:

  Mukana, hiuksia lähtenyt jo vuoden ajan ja edelleen lähtee, ei onneksi enään niin isoina tukkoina.

 178. Niina kirjoitti:

  Oi, mukana! Hiustenlähtö alkoi 3 kk synnytyksestä ja jatkuu edelleen, vaikka vauva on reilu 6 kk. Huippua ois testata tämmösiä tuotteita.

 179. Tilda kirjoitti:

  Mukana!? Imetystä takana 6kk ja tuntuu kuin puolet hiuksista ois tippunu… ?

 180. Anniina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

 181. Jade kirjoitti:

  Mukana! ?

 182. Sanna kirjoitti:

  Mukana 🙂

 183. Olga kirjoitti:

  Mukana ? hiustenlähtö tällä hetkellä ihan armoton ja hiuksia lähtee tupottain päästä, ku on imetys menossa…. ?

 184. Anne kirjoitti:

  Todellakin mukana! Hiustenlähtö alkoi pari kuukautta sitten ja jäljellä on enää vain ohut hiirenhäntä ennen niin paksuista hiuksista. En uskalla edes kuvitella mitä tapahtuu, kun vielä lopetan imetyksen. ? Kiitos myös muistutuksesta tuon biotiinin suhteen, täytyy käydä sitä ostamassa!

 185. Memmu kirjoitti:

  Mukana!

 186. Pia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 187. Sannis83 kirjoitti:

  Mulla on synnytyksestä reilu 6kk aikaa ja joitakin viikkoja sitten alkoi lähteä hiuksia ihan kunnolla. Ajattelin imettää n.vuoden ikään asti aivan kuten esikoistanikin imetin. Mukana arvonnassa siis.

 188. Mimmuli kirjoitti:

  Tukkaa lähti viime talvena stressin vuoksi.. Biotiiniä söin ja tuntui että tulee säärikarvat farkuista läpi mutta tukka oheni?? niin epäreilua! Nyt tilanne jo parempi, mukana arvonnassa!

 189. ELina kirjoitti:

  Mukana! Niin tuskastuttavaa lakasta hiuksia lattialta ja joka päivä, juuri kun ekaa kertaa aikuisiällä on saanut kasvatettua ne ponnaripituisiksi.

 190. Emmi kirjoitti:

  Mukana! Näin 6kk synnytyksestä tuntuu,että tukka on päättänyt tiputtaa viimeisetkin haituvat ja kauhullu odotan aikaa kun imetys loppuu… nää tulis todella tarpeeseen!

 191. Eeva kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?

 192. Elisa kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 193. Laura kirjoitti:

  Mukana 🙂 nimittäin sama edessä, tosin alkanu jo nyt lähteen imetyksen aikana, vauva 3kk. :/ mulla kyl paksuuntu tukka ihan sikana raskaus aikana et osa saaki lähtä 😀

 194. Anniina kirjoitti:

  Mukana!

 195. Tanya kirjoitti:

  Hiirenhäntä myös mukana arvonnassa?

 196. Laura Villalba kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Itselläni juurikin nyt sama tilanne, hiuksia lähtee todella runsaasti kun olen lähes lopettanut imetyksen..

 197. Martsa kirjoitti:

  Mukana, takana 3 imetystä ja horminaslinen sairaus mikä vienyt hiukset jo teini-iässä. Pidennykset käytössä mut ei auta pälvikaljuun?

 198. Hanne kirjoitti:

  Mukana!

 199. Jenni kirjoitti:

  Mukana ollaan! -kaljurotta

 200. Henni kirjoitti:

  Mukana!

 201. Veera Elo kirjoitti:

  Mukana! ?

 202. Piijuli kirjoitti:

  Auton penkistä sais peruukin kerättyä 😮 mukaan arvontaan 🙂

 203. Heli kirjoitti:

  Mukana! Kevin Murphyn tuotteet ovat ihania ?

 204. Sanna kirjoitti:

  Mukana ?

 205. Erika kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti!

 206. Jenna kirjoitti:

  Mukana ??

 207. Hanna kirjoitti:

  Oi, kiva arvonta! Mukana ehdottomasti ?

 208. Virpi kirjoitti:

  Mukana! ?

 209. Jennikki kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?

 210. Miude kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 211. Iris kirjoitti:

  Nuo hiustenhoitotuotteet tulisi kyllä tosi tarpeeseen, koska hiukseni ovat ohentuneet huomattavasti sairauden myötä. Yhdessä vaiheessa hiuksia lähti niin paljon, että päänahka paistoi kaljuna. Nyt on alkanut onneksi kasvaa uutta vauvahiusta, mutta jotain lisäpotkua haluaisin kokeilla kasvamisen vauhdittamiseksi. Mukana arvonnassa siis. 🙂

 212. Elli kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 213. saara kirjoitti:

  Mukana! Nyt raskaana ja imetystaipale toivottavasti edessä! 😀 Nyt on hiukset parantunut huomattavasti.. Olivat aivan hirveän ohuessa kunnossa ennen raskautta.

 214. Ulla kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!!?

 215. Jenni kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti! Odotan tällä hetkellä esikoistani ja kauhulla odotan mitä tuleman pitää hiustenlähdön suhteen, liikaa kuullut kauhutarinoita raskaus- ja imetysajan hiustenlähdöstä. Tuntuu että niitä lähtee jo nyt ihan kiitettävästi..

 216. Cindy kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Minulla on 3 kuukauden ikäinen vauva ja hiuksia lähtee myös aika paljon.

 217. Elina kirjoitti:

  Mukana!? Hiukset ovat nyt minipillereiden aloittamisen myötä tippunut ja katkeillut tosi ohkaiseksi. Mikään kampaus ei näytä enää hyvältä kun hiuksia ei vain ole mitä voisi laittaa.. pitää käydä hakemassa tuota biotiinia jos siitä olisi jotain apua! 🙂

 218. Kummitus kirjoitti:

  Mä salaa haaveilen siitä että tukka lähtis, koska haluisin vetää siiliksi, mutta oon siihen turhan nössö. Nyt pikku beben kanssa oon huomannut, että kyllähän sitä hiusta alkaa varista. Saa nähdä, meenkö kaljuna takaa töihin äitiysloman ja imetyksen jälkeen 😀

 219. Eepi kirjoitti:

  Mukana. Äitini kaipaisi tällaista pakettia, sillä vahva lääkitys on ohentanut hänen hiuksiaan. Eikä vaihdevuodetkaan varmaan tilannetta helpota.

 220. Karol kirjoitti:

  Ihana arvonta!

 221. Henriikka kirjoitti:

  Toinen lapsi kohta 4 kuukautta ja multa lähtee hirvee määrä hiuksia! Niitä on joka puolella paitsi mun päässä:D

 222. Jensu kirjoitti:

  Tämä voi olla mulla ens vuonna edesä kun vauva syntyy alkuvuonna. Biotiinia aionkin syödä, näitä olis kiva kokeilla 🙂

 223. Henriikka kirjoitti:

  Mukana! Lopetin hetki sitten e-pillerit ja nyt lähtee hiuksia aikalailla, olis huippua päästä kokeilemaan noita!

 224. Nicole kirjoitti:

  Mukana! Hiukset lähti lähes kokonaan raskauden aikanaja kun ne kasvo takas ni tyhmänä otinhormooni kierukan ja taas lähti tukka ja nyt 6kk siitä kum otin kierukan pois ni tilanne edelleen kamala

 225. mari kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

  Postaustoiveena: voitko käydä läpi, miten hiusten käsittely (värjäys, vaalennus) vaikuttaa hiusten kuntoon ja vaikuttaako käsittely hiusten lähtöön?

 226. Jasmin kirjoitti:

  Mukana! 🙂

 227. Hanna kirjoitti:

  Mukana! Synnytyksestä jo melkein 2,5 vuotta, ja edelleen kasvoja kehystää pikkuhiljaa kasvavat töppöhiukset 😀

 228. johanna kirjoitti:

  Tekisi hyvää mun hiuksille ?

 229. Josephine kirjoitti:

  Mukana:)

 230. Juli kirjoitti:

  TOSI hyvä arvonta? Mukana

 231. Sanna kirjoitti:

  Mukana todellakin!

 232. Johanna kirjoitti:

  Mukana? .

 233. Arri kirjoitti:

  E-pillereiden lopetus, ero ja elämänmuutoksista aiheutuva stressi ovat kyllä tehneet tehtävänsä ja hiuksia saa keräillä mitä omituisimmista paikoista. Mukava arvonnassa, jospa onni suosisi ja en olisi vielä jouluna kalju.

 234. Sini kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Täällä kolmannen imetystä kohta lopetellaan ja hyvin on muistissa tuo ”kaljuuntuminen” ja ohimon hiustupsut?

 235. Anna kirjoitti:

  Arvonnat on aina kivoja yllätyksiä näin vakkarilukijan näkökulmasta. Mukana siis 🙂

 236. Niina kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 237. Ninnipy kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Kiitos Umppu blogista! Ihanaa lukea sitä. Olet kaunis ja sulla on suloiset lapset. Mieskin on komea ? Kyllä löytyy varmasti niitä ilkeitä kateellisia ihmisiä. Ikävää. Mutta löytyy niitäkin ketkä on onnelisia toisen onnesta-täällä yksi. ?nonis. Olen itse siis ä-lomalla ja tukkaa siis lähtenyt kovasti. Nyt kasvattelen takaisin. Etsinnässä olisit itselle juuri hyvät tuotteet. Hyvää joulun odotusta!

 238. Henna kirjoitti:

  Haluan olla mukana ❤

 239. Lissualk kirjoitti:

  Mukana! ?

 240. Maiju kirjoitti:

  Mukana??

 241. Ulla kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana.

 242. Heidi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 243. Eve kirjoitti:

  Näitä tahtoisin ehdottomasti kokeilla!

 244. Petra kirjoitti:

  Mukana ! 🙂

 245. Hanna kirjoitti:

  Minulla on pääsääntöisesti paksu ja hyvinvoiva tukka, mutta aika ajoin se käy läpi jonkinlaisen kriisin ja uudistumisprosessin ja tällöin tuntuu, että kaikki hiukset putoavat. Hiukset ovat niin ihannoitu osa (naisen) ulkonäköä, että tällaiset muutokset niissä vaikuttavat todella paljon itsetuntoon. Kiitos, että kirjoitat aiheesta!

 246. Satu kirjoitti:

  Mukana 🙂

 247. Hanna-Maija kirjoitti:

  Mukana

 248. Salla kirjoitti:

  Täälä myös kärsitään edelleen tajuttomasti hiustenlähdöstä, lapsi nyt 2v. Ennestäänkin jo ohuet hiukset niin ei paljoa jäljellä tunnu olevan.. ?

 249. Sanna kirjoitti:

  Täällä heinäkuussa myös äidiksi tullut ja hiusharja aivan täynnä hiuksia joka kerta? Mukana siis?

 250. Susanna kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Nuorin lapsista on 1,2v. Imetin vuoden. Raskausaikana hiuksrni kukoistivat, mutta nyt näistä haituvista on jäljellä vain ohut liru.
  Todellakin tulisi tarpeeseen! Hyvä muistutus itselle oli taas tuo Biotiini tabletti!
  Täytyypä lompsia apteekkiin hakemaan ensiapua ?

 251. Iida kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! ?

 252. Jensku kirjoitti:

  Täällä myös yksi kaljuuntuva kolmen pienen lapsen äiti! Imetän kuopusta ja hiuksia lähtee paljon! Jokaista lasta imettäessä on multa lähtenyt ainakin noin puolet hiuksia pois! 🙁

 253. Heidi kirjoitti:

  Mukana ?

 254. Sun kirjoitti:

  Mukana! Itsellä kasvatus projekti käynnissä, pari vuotta sitten vaalensin tukkaani hiukan liikaa, entisenä kampaajana sitä luulee välillä että voi tehdä omalle tukalleen mitä vain ?
  Nyt jo voiton puolella, voin jo elää välillä ilman pidennyksiä, mutta uusi biotiinikuuri tulisi tarpeeseen taas, ja tietty shampoot sen mukaiset ?

 255. Nina kirjoitti:

  Mukana 🙂

 256. Manta kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. ?

 257. Taru kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! ???

 258. Karkki kirjoitti:

  Alkaa pikkuhiljaa olla aika miettiä imetyksen vähentämistä/lopettamista, pelkään vaan että tulee uusi hiuskato kun edellinen on vasta vähän aikaa sitten loppunut. Ja nyt on huikeat töyhdöt ohimoilla 😀

 259. Miira kirjoitti:

  Mukana! 9kk synnytyksestä, olisi enemmän kuin tarpeellinen!

 260. Tuuli kirjoitti:

  Mukana!:)

 261. Suvi kirjoitti:

  Raskauden jälkeisestä hiustenlähdöstä kärsin minäkin. Mukana arvonnassa siis. 🙂

 262. J.S. kirjoitti:

  Mukana☺️

 263. Aino kirjoitti:

  Mukana 🙂

 264. Saara kirjoitti:

  Mukana! Mulla alkoi voimakas hiustenlähtö 4kk synnytyksestä. Tilanne on nyt hieman onneksi rauhoittunut. En tullutkaan ajatelleeksi, että hiustenlähtö voi alkaa uudelleen imetyksen loputtua.

 265. Mimowii kirjoitti:

  mukana! Imetyksen lopetus vasta edessä ja nyt alko vähä jännittää tuleeko mustaki kalju 😀

 266. Jenni M kirjoitti:

  Mun hiustenlähdön syy oli surun tuoma, mutta kokeilisin mielelläni näitä tuotteita.

 267. iiituska kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?

 268. Riikka kirjoitti:

  Mukana ?

 269. Katri kirjoitti:

  Hei, Itselläni on pienin juuri vuoden täyttänyt ja niin tutulta kuulostaa hiustenlähtö, joten mukana siis riemumielin arvonnassa!
  -Katri

 270. Leena S. kirjoitti:

  Hui, tätä en tiennytkään ? hiukset ovat jo valmiiksi ihan liiskat, en varmaan uskalla lopettaa imetystä sitten ollenkaan ?

 271. Riikka kirjoitti:

  Täällä viime lokakuussa syntyneen pojan äiti. Hiustenlähtö alkaa olla jo ns. paremmalla puolella, jossa hiuksia ei enää lähde vaan nyt ne kasvavat takaisin hemaisevana parin sentin törröttävänä rintamana. Törkeän näköistä, mutta jollain lailla silti niin lohdullista, kun ne kasvavat sittenkin takaisin.

  Eli ilolla mukana!

 272. Josiida kirjoitti:

  Mukana!(: Täällä myös kaipaillaan entistä paksua tukkaa takaisin.

 273. Elsu kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 274. Sara Kellokoski kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!:)

 275. Sanni kirjoitti:

  Synnytyksestä 7kk ja kaljuus häämöttää ?
  Tulisi niin tarpeeseen ?
  Eli todella mukana !

 276. Johanna kirjoitti:

  Mukana!??

 277. Tiina kirjoitti:

  Voi näille olisi niin tarvetta! Täällä myös imetyksen lopettamisen jälkeistä hiustenlähtöä ja muutenkin superohuet hiukset :/

 278. Minttumaaria kirjoitti:

  Mahtava arvonta. Itselläni tuli ensimmäistä kertaa viime talvena päänahkaan ihan älytön kutina, koskaan ei selvinnyt johtuiko kuivuudesta…hormoneista vai mistä, mutta oli jopa kivuliasta välillä. Toivottavasti vaiva pysyisi tänä talvena poissa.

 279. Minttumaaria kirjoitti:

  Mukana, mahtava arvonta, pelkään että talvi tuo taas tullessaan kutisevan päänahan.

 280. HannaK. kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!

 281. Sofia kirjoitti:

  Tää oli hyvä postaus! Juuri odottelen hiusten kasvua ja vahvistumista kyseisen hiustenlähdön jälkeen. Mukana arvonnassa siis!

 282. Jenni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa ?

 283. Taija kirjoitti:

  Mukana!

 284. Pirita Kahila kirjoitti:

  No kohta se imetys loppuu ja tarve ois mullakin… joten mukana reippaasti ?

 285. Liisa kirjoitti:

  Oi mukana??

 286. Veera kirjoitti:

  Hyvä postaus! Itsellä poika reilu 4kk ja hiukset tippuu päästä ? Mukana arvonnassa ??

 287. Katri kirjoitti:

  Kyllä kelpaisi tämä palkinto! Rakastan tätä sarjaa mutta opiskelijana nuukuus ajaa edelle.

 288. Mari V kirjoitti:

  Mukana ? vieläkin lähtee hiuksia normaalia enemmän vaikka imetys loppui jo vuosi sitten.

 289. Mari kirjoitti:

  Palkinto kelpaisi. Raskausviikko 38 tuli just täyteen ja edellisen imetyksen aikana hiuksia ainakin lähti..

 290. Sini kirjoitti:

  Mukana myös ?

 291. Lotta kirjoitti:

  Mukana ? mulla on myös samoihin aikoihin syntynyt poika, ja tuntuu että hiukset ovat nyt myös alkaneet lähtemään päästä.. vielä vähän aikaa sitten tuntu hiukset paksuilta ja hyvävointisilta ?

 292. Heidi1 kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa, juurikin kyseisestä vaivasta kärsin!

 293. Emilia kirjoitti:

  Mukana arvonnassa? Itsellä hiukset kärsineet stressin vuoksi eli paketti tulisi enemmän kuun tarpeeseen ??

 294. Ansnku kirjoitti:

  Vieläkö ehtii mukaan? Minulla lähti hiuksia e-pillerien lopettamisen jälkeen ja kovasti olen yrittänyt hoitaa päänahkaa ja syödä biotiinia saadakseni paksut hiukseni takaisin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.