Hae
Prime Life by Umppu

Mitenkä pukea lapset lämpimästi?

Varmasti jokainen äiti miettii syksyllä vaatetus asiaa ja mitä sitä pukisi lapselle talvella. Mikä pitää lapsen parhaiten lämpimänä?Mikä vaate kestää parhaiten kulutusta? Onko vaate vedenpitävä ja tietenkin onko se helppo pukea?

Meillä on käytetty lapsilla haalareita aina siihen asti kunnes he ovat itse halunneet siirtyä housu/takki yhdistelmään. Toistaiseksi sillä menee vasta vanhin lapsi.

Saimme koko perheen lapset testata Jollyroomiin juuri saapunutta  sarjaa 8848 Altitude, mistä löytyy laaja valikoima todella laadukkaita ulkovaatteita. Kokoja löytyy ihan pienestä taaperosta koululaiseen ja värivaihtoehtojakin mukavasti.

Itselläni on aina aika tarkat kriteerit, mitä huomioin lapsille ulkovaatteita hankkiessa.

– kunnolla  vettä, lunta ja kuraa pitävät hihan ja jalansuut. Koen sen todella tärkeänä ettei esimerkiksi lumi mene heti puntista sisälle, tai vaihtoehtoisesti hihoista. Lapset rakastavat vesilätäköitä ja lumikasoja ja vaatteet on todella kovalla kulutuksella.

-Kestävyys jossa otan huomioon useamman sään. Meillä lasten ulkovaatteet on ulkoilua varten emmekä omista sellaisia, millä ei saa leikkiä. Polvissa on hyvä olla vahvikkeet ja materiaali kestävää.

-Heijastimet joita ei ole koskaan lastenvaatteissa liikaa. Meillä on niin pimeää talvisin ja koen että mitä enemmän sen parempi

-Käytännöllisyys vaatteita valitessa tulee myös tärkeänä kriteerinä. Vaatteet pitää olla helposti puettavissa niin aikuisen, kuin lapsen itse.

– Lämpö! Kun ulkovaatteet on laadukkaasta materiaalista niin silloin ne pitävät lämmön.

 

Tässä sarjassa kohtasi kaikki vaatimukseni ja ne ovat väreiltäänkin ihanan pirteitä. Kaksi nuorimmaista on aika samaa kokoa ja saatankin usein hankkia heille samanlaiset ulkovaatteet, niin ainakin tunnistaa omansa ;). Nuorimmat ovat kohta molemmat päiväkodissa, missä ulkoillaan kahdesti päivässä. Vaikka sielä on olemassa kuivauskaappi, niin aivan litimärkiä vaatteita se ei ehdi kuivaamaan ennen seuraavaa ulkoilua. Hyvät ja laadukkaat lastenvaatteet vaikuttavat myös omasta mielestäni siihen, että lapset pysyy terveinä. Tämä on muutenkin vähän haastavaa aikaa, koska sää saattaa olla aamuisin nollan tienoilla ja iltapäivästä reilusti plussalla. Lämpöä on myös helppo säädellä haalarin alle laitettavalla fleece haalarilla.

Olimme viikko takaperin siivonnut ulkovarastoa ja siirtänyt pulkat talon nurkalle.Kkuvista saatatte huomata Vivianin tuiman ilmeen, joka johtuu täysin siitä että äiti ei suostunut vetämään pulkkaa hiekassa. Toivottavasti saadaan tänä talvena valkoinen maa niin tekemistä löytyy hieman enemmän ulkona, kun esimerkiksi viime talvena. Tämä talvi on myös siitä meille ihan erilainen, koska en ole raskaana enkä myöskään viikonloppuja juurikaan töissä. Saadaan ihan rauhassa viettää viikonloppuja yhdessä touhuten. Sitä oonkin odottanut jo useamman vuoden. Myöskään itsellä ei ole vatsassa lisäpainoa, mikä tekee välillä hagessa lyllerämisen todella raskaaksi.

Lue edellinen postaus: pömppömaha, alaselkäkivut ja virtsankarkailu

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Emppulan kirjoitti:

    Onko tämä sama valmistaja kuin Didriksons kuopus käyttää enää Haalaria ja ihan paras .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.